Mu Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mert haverod alig gyõzi fedezni a setje strentgh igényét, ahelyett hogy energire rakna ahogy egy sm-nek kell
Frosty01
Global Mu online-n újra toborzást tart a GoldBird!

Minden aktív játékost szerettel várok klánunkba!

(Kicsit reménykedek azért, hogy az idióta magyar mu-t otthaggyátok és átjöttök ide, hátha meg is tanultok játszani... <#smile> )

practitioner of the forbidden arts of death

Koon JM
Nha. Kicsit olvasgattam amiket írtok. Errõl a gyalról bevallom még nem is hallottam 😄. Lehet, hogy tájékozatlan vok 😊. Mind1. Szóval 2 rr-es SM 2k-kat bc5. Az meglehetõsen jó. Haveromnak full exc +7 DS szertje van, és exc gw staff, és az 1,5k-t sem üti meg 3 rr-en. Mondjuk csak 1,14k van az eng-en de akkor is. Szóval örüljél cask ezzel. AZ MG-m az 2 rr, és a 3k-t is megüti a3-om végén. a DL-em 8 rr, és a 7k-t is megüti FIRE brustal t2 végén. Szóval örüljél ennke a 2k-nak. SZerintem elég jó az. Apropó, a 3. serveren kicsit másképen megy már sry. 1x támogatod õket, akkor már bármikor felmehetsz. Nem kell többet fizetned. Viszont a serverekkel tényleg baj van. Más mukon egyáltlaán nem laggol ennyire. Sõt, egyáltalán nem laggol. És az rr rendszer is jobb, ott 400 lvl kell, meg asszem2 milliárd, de gyorsan fejlõdsz sok zsét dobnak, és miután visszadob 1 lvl-re megmaradnak a pontjaid, és cserébe nem kapsz pontot. Szóval jobb. 18 rr-es karimmal ot 11k agi, 22k ene 😄, 0,7k str 10k vit. ERõs az az sm. Nah, ckas ennyit akartam. NEm SG-zek sûrûn csak néha feljövök. Nah, cs.

http://www.wok-klan.atw.hu | World of Knights Mu-s klán a király+

amugy a 3-as nem anarchia szeró,csak egy fizetõs sz*r ahova beléphetsz mert állandóan full a szerver (magyar szeró)
1600 FT havonta,haha,nem az én bajom hogy baj van a szeróval,csinálják meg a sajátpénzükbõl

Frosty01
<#sniffles>

Te hallod és mivan az anarchia serverrel ott simán össze lehet gyüjteni 2 milliót ott is kapsz cuccot??
Frosty01

Vdanosss
igen..
varázslónak agility és az energy a legfontosabb😊
energy -> erõ
agility -> védelem és gyorsaság

Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!

de nem csak a gyal tól hanem mert sok az energym

Egyre biztosabb vagyok abban hogy mûködik. Sõt már biztos.
Tök jó hogy mikor BC5-ben vok több mint 2000-eket is ütök,naon jó.

Frosty01
jahjah, smnek fontos

aztmondtátok egyhónapban 1600-nak,hát a magyarszerón minden szerveren
100-ra lett állítva a limit ezért természetesen állandóan full a szerver
,nem is tudom valahogy úgyérzem erõsít,az természetes hogy mindig újra írom mert bízom benne hogy tényleg erõsít egy kicsit,és mivel az SM kicsit gyengébb mint a többi ezzel kiegyenlítõdnek az esélyek

Vdanosss
és meg ne feledkezz arról hogy ha többen állnak körülötted és per jel nélkül írod be akkor nagyobb a % hogy sikerül.

Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!

na az király
a játék minden indításánál írd ám be
lehet hogy nekem bejön mert 2rr-es SM-em nek 1400 volt az energy-je és lekaszabolta a tarkan2-es szörnyeket,müxik,szerintem

Vdanosss
hát ja!
volt egy csávó akinek összejött a 2milliárd és kapott egy jó szettet ami csillogott villogott<#wow1> de ezt én is csak hallottam
a /gyal is csak ritkán mûködik 1 hónapban 1600játékosnak kapcsol be.

nem tudom, ez amolyan legenda, még senki sem gyûjtött össze 2 milliárdot így nem tudhatjuk mit történik!!! de állítólag egyszer valakinek sikerült és valami extrát kapott a csávó, de nem is biztos hogy megtörtént én is úgy hallottam csak
2 milliárd? vicces lenne

amúgy ez a /gyal tényleg mûködik? mert nem tom

Frosty01
akkor a /gyal 4szeres lesz!!!

szedj össze 2 milliárdot és nézd meg mi történik
Frosty01
eszednél legyél már te bolond 😄

240++ os elfet ott ne merj hagyni, már csak 40 szint meg jó set és te vagy a császár icarus közepén.... 😄

Vdanosss
ati én megveszem a spear-t és viszem a knightom😄
megveszem 5blessért megfelel?😄

Vdanosss
kivagy közösítve az én szemszögembõl ha ilyen hülyeségekkel tömsz tele egy hsz-t.

Amúgy zen-t rohadt könnyû szerezni,egalábbis a magyar szerón ott 110-en valahánymillióm van ami nem sok ha aztvesszük sokaknak több 100 millája van.

Frosty01

/gyal ? Ez tényleg muxik,2x-eres sebzést ad? Hát beszarok hogy miket nem ismerek. De a magyar szeró tényleg egy sz*r,mindig valami baja van,lagg meg minden.

pénzem nincs, Bronze Boots +1+4-ért odadod?
Frosty01
nem... én még tudatlan kis padlizsán vagyok 😞(

egyébként globalon eladó: Dragon spear +7+skill+Luck 99millióért vagy egy picit többért, ha gondoljátok ^^

te nem is ismerted ezt a trükköt mi?
Frosty01
<#banplz>

írd be játék közben hogy /gyal és akkor megkétszerezõdik a sebzésed
onnantól menni fog
Sziasztok én is mu onlineozok az 1,2 servereken magyarba irjon má az aki húzna engem mert nekem nem megy a gyalás!!!
Vdanosss
oksa
madj event után

Frosty01
nemtom, sztem sokat ,mert jó mg kiegészítõ... bár faxom tudja, próbálkozz egyenlõre csak hirdetni majd, ha piacon császkálsz 😊)

Vdanosss
mégis adhatnál tippet hogy kb. 20kk vagy 40?

Vdanosss
vettem 2milláért egy kis karitól.

Frosty01
elég sokat 😊)

egyéb semmi XD

hol taliztad?

Vdanosss
shortsword+ excelent damage rate*

Vdanosss
238 level.
Ha valakinek van eladó Elf szárnya szóljon!
Mennyit ér egy exc shorsword+edr?

Vdanosss
igen.
Midgard 3mas szerveren jáccunk a nemfizetõsök álltalában.
60as szintig a 13mas szerver áll rendelkezésedre.

Frosty01
de mivel most kezdtél 60as szintig tudsz játszani a fizetõsön ( az azt jelenti hogy most 18x-os expet kapsz ott)

Frosty01
az ingyenjátszós szerverek 1-2-3, ott vannak páran,
és a fizetõsök 12-esen általában 😊

Zickler
Ti melyik szervereken szoktatok játszani a Midgardon belül?

Battletag: Muhee#2716

Vdanosss
fogalmam sincs hogy mi lehet a probléma, de amikor privát szerveren jáccottam anno' , nekemis volt ilyen gondom.

Frosty01
jah, a Midgardon vagyunk, majd oda kezdj karaktert 😛

Zickler
Ja meg egyébként azt hogy ledob a szerverrõl tagnapelõttt kezdte el, azelõtt sosem volt ilyen.
Meg nem is a szerverrl lehet baj mert a mosoha tesóm is játszik azon a szerveren és neki semmi problémája nics vele.

Zickler
Ezen már én is gondolgodtam(hogy megyek globalra) csak ugye ott mindent elõrõl kell kezdenem. Meg lusta vok letölteni. De most rászánom magam és letöltöm

Frosty01
valószínûleg nagy a server lag.
valószínûleg szar a neted
valószínûleg szarakodik a server

<#whatever> danoznak igaza van, gyere globalra 😊

Vdanosss
EXP event van 6szoros, még 4 napig lehet huzni a karikat szép magasra!
hajrá!

Vdanosss
1. megoldás, töröld le és játsz globálon!
2. megoldás hagyd abba a játékot
3. megoldás, hagyd fent a játékot és játsz globálon!
4. megoldás keress másik szervert, de a privát szervereket elõbb utóbb bezárják.
<#mf2><#hawaii>