10360
Mu Online
-
camboykill #9598 fúú hát ne óm tom mit eztek annyira globalon de mind 1 majd kipróbálom!!!!!!!! -
#9597 danoz lesz póló? ha igen mikor? -
#9596 ezen most nevetnék ha vicnek szántad volna, de mivel magyarszerón játszol, gondolom egy sima kérdés.
egyébként igen.. ritka.. -
#9595 jah pl globalon is -
roli613 #9594 másszerókon is ritka az ex venommist armor?
-
#9593 globalon van eladó :
Thunder Hawk Armor +7+8 = 3 bless
Adamantine Gloves 3+12 = 3 milla -
#9592 :)
nyugalooom, a hosszú élet ritka -
#9591 szerintem inkább kihagyja a selejt szervereket.. -
camboykill #9590 fúúú mivaolt ma mirc de magyar muzol is??????? -
Mirk #9589 ignore target def(ezt valószínüleg diabló 2 ből szedtem es mu-ban nem pontosan ez van odaírva de a lényeg ugyanaz)
x% esély hogy figyelmen kívül hagyod az ellenfél védelmét
-
camboykill #9588 roli613 ha fennt vagy írjál egyből levélben és jó lennne ha msn-re is feljönnél!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
roli613 #9587 Egyelőre annyit tudok (mert hülye vagyok) hogy sokat ér. -
roli613 #9586 Jó mi,XD,elküldtem PM-ben.
Mondjátok PLS elnekem mit ad az ha ignore-os a wing? nekem +luckos is (magyarban) -
camboykill #9585 roli 13 hogy hívják a guildet aben benne vagy??
mármint magyarmuban -
#9584 merre lehet veletek találkozni ingame? bár mostmég a midgard 13-on vagyok -
#9583 -
#9582 hallod! szar kedvem van, de ezen jót röhögtem :D -
roli613 #9581 Felhasználó blokkolva!
Blokkolás oka: csúnya beszéd
Hátralevő idő: 0 nap
A blokkolás okáról bővebben a fórum szabálysértések topikjában olvashatsz.
Most akkor óráim vannak még????????????????????????????? -
#9580 ok, kösz a tanácsot :) 65% -
#9579 szerintem inkább 4re derüljön ki mert amikor kezdtem nemtudtam mivan és varázslóval is a Strengt-re osztottam a pontjaimat(azaz ütőerőre)
és most hogy van Elf soldier a játékban, ha nemtalálod meg akkor gyorsan kinyulsz..
Ja ha letölt , Midgard server 13-ra menny mert ott gyorsabb egy kicsit a fejlődés. de csak 60 ig, aztán server 3. -
#9578 ha minden igaz ~1re lejön, 2re kiderül, hogy megy vagy marad:) -
#9577 hát, farmolás igen , inkább többnyire az üzlet a fontos...
felülnézetes, tehát nem olyan mint az L2, és a szörnyeket nemkell külön kijelölni, az a jó benne hogy nagyon sok a tömegsebző skill. -
#9576 már lejött 11% de már 5 óra van hátra :) bosszantó, mivel 366MB max 6-7 perc kéne hogy legyen...
olvasgatom a fórumot közben, de azért 1 kérdésem lenne.
Mennyire hasonlít a játék a lineage2-re vagy az archlordra? mármint játékmenetileg. Ez is eszetlen farmolás 0/24-ben, vagy van valami eltérés? -
#9575 hát nemtudom.. nekem is lassan töltötte le.. -
#9574 Tud valaki egy linekt adni kliens (Global MU Online 1.02a) letöltéséhez? a globalmuonline oldalon lévő nem nagyon akar menni, 1MB körül meghal a letöltés
vagyis helyet már találtam, most már csak olyan kéne, ahonan 366MB nem 4 óra alatt lehet letölteni:) -
#9573 te inkább húzzál globalra, ha már befizettetted magad :D
ha nem leszel határidőre legalább lvl 280, kigolyózlak -
#9572 privát szerver:
-Más Admin, más MM-ek.
-Magasabb rate-k (experience, drop, chaos kombináció, ruhatuning ..)
-Talán újabb csatamezők.
-Legfontosabb, hogy van Reset amit (álltalában) 400level en kaphatsz meg, ami annyit takar, hogy a pontjaid és azok a dolgok amiket használsz használtál, megmaradnak, de a karaktered visszalép 1. szintre, és kezdődik minden előlről, annyi különbséggel, hogy erősebb leszel.
-Minden erőre külön-külön 32767 pontot lehet maximum osztani( ebben az a jó hogy ha elviszed a karaktert magasabb szintre, szuper gyors leszel, magas védelemmel és ütőképesebb leszel minden szörny ellen )
-Nagyobb eséllyel szerzed meg a kedvenc ruhaidat, fegyvereket stb.
-Több Event(MM, Admin által vezérelt játék) van, már ha van.
-Mostanság a legelterjedtebb a Season 3, ebben új szettek, fegyverek, szárnyak vannak.
nemtudok többet írni.
Ajánlok egy szervert: http://www.outlawsmu.com
Itt még a játék Skin-je is ki van cserélve
-
camboykill #9571 meséljetek nekem már milyen a privát szeró hol találok róla többet és hogy mit jelent a privát szerver ... -
#9570 pontosan!
privátszerón ha Arena spotok bevannak kapcsolva akkor sokkal elterjedtebb az Ice storm-al való afkolás -
#9569 De az SM/DW-vel is nagyon könnyű, csak megszerzi az ewilspiritet, és mehet az afkolás.... -
#9568 -
shader00 #9567 autoclicker nélkől is létezne dl csak nem volna ien "kényelmes"
és nem a dl-eket kel szidni, nem ok tehetnek rola hogy 234-as atk speeddel +2344 cmd-vel születnek
-
#9566 omg -
Mirk #9565 hát lol -
camboykill #9564 lorencia a magyaroknál tudod a kút miatt
ott van a tali hely -
#9563 nemvagyok fent és lőjjetek le ha véletlenül regisztálni merek, arra a rakás ****-ra.
mi az a lorkut? -
camboykill #9562 add meg a magyar mu-s neve és tali lorkutba ha fennt vagy
-
camboykill #9561 danoz te nem vagy fennt magyaron???
-
#9560 azért! -
camboykill #9559 Játszik:D