10360
Mu Online
-
Mirk #2156 cda=cs+3 -
#2155 egyébként ha vkinek van kedve segiteni egy lvl 13-as dk-nak az Zomil néven megtalál globalon legtöbbször a maya 3-as szerveren. -
#2154 CDA erősebb de drágább is.... -
#2153 Leather Gauntlets +6+12+L egy 80as ringbőőőől... ilyen is csak velem történhet meg........ -
Kolger #2152 Végre megvan a 90-es szint!!!
És kiprobálhattam a CS-t.
Ez nagyon állat fegyver,még 1 lvl ig csak 1sima +0-ásom van,de igy is lenyomta a bob+3+s-t
Ha meglesz rá az erö,érdemes 1általán lecserélni CDA-ra?
Vagy alabbol ez a jobbik?
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. [url=http://www.kepfeltoltes.hu]http://www.kepfeltoltes.hu -
donoki #2151 Mirk látam sikerült a starlight!;)
Már a guildomba vagy!
Egyzser sikerült nyernem a AngelBow guild ellen de utána el is vesztettem
Borg: nem tom mennyit ér...
Frosty: zen,exc leg helm vagy exc leg item... nem tom!:) -
#2150 Valaki mondja meg hogy menyit ér a +6+12+L+Sk Silver Bow (én storeból vettem 3M ért) :) előre is köszi -
Mirk #2149 most letölti...megjavult -
Mirk #2148 zen -
#2147 a dw-mmel eldobtam a 80 as gyürüt és találjátok ki hogy mi esett belőle?
........folytatása következik..............
( találgassatok addig ) -
#2146 köszi szépen :) -
donoki #2145 Nézzél ide: http://h-m-w.atw.hu/ <<--- itt van egy fórum és azin belül "Kombinálás" itt mindent megtudsz!De azért beszúrom: "Chaos fegyver králása kell 1 minimum +4+4 es cucc (de lehet +3+4) és kell még sok C. meg zen minnél több cuccot raktok be ami erősebb pl scale boots +4+12+L és még mellé 1 scale armor +4+12 az egészen jó % ad hogy sikerül de még kell mellé 10C kb és ha jól emlékszem 50-60% hogy sikerül."
De ha ez előtti oldalakon keresel akkor is sztem megtaálod!:) -
#2144 lécci akkor tudnátok a #2126 számu kérdésemre válaszolni? ja és globalon vagyok,elöre is thx -
donoki #2143 Nekem leengedi töltenia launchert !Így van: starlightnak a weboldala/Downloads/new launcher... -
donoki #2142 Hát én nekem benne volt amit most töltöttem le...
Nem tom ti hol jártok... -
Mirk #2141 ha a starlightmu.exere megyek akkor meg vmi fájl-t hiányol -
Mirk #2140 hát bocs de nincs benne launcher exe csak egy launcher.sav ami nem csinál semmit -
Gabiman13 #2139 jézus az a soulos kép egy hekkk oldalrol van ha odaadod az accountod meg a jelszavad azt mondják hogy adnak annyi soult meg pénzt de ez szentem át....ás
egy bizonyos email cimre ja de a dragon spearom az exc+9+28+skill
-
donoki #2138 hát az nem vmi nagy...a drg spear... -
Gabiman13 #2137 inkáb majd este fele mer nem akarja feltőlteni ez a xar amugy a shieldemet meg a dragon spearom adatait tettem volna be meg a vaultom -
Gabiman13 #2136 párképet benyomok a mumousey karimról -
#2135 globalon jáccok,maya szerveren -
Gabiman13 #2134 hány% mennyi dmgvel?
-
donoki #2133 Hátha a FullClient-et szedtétek le akkor bene kell lennie a Lauchernek is
Gabi.....
Itt a starlight-on csak úgy kidobnak neked egy black reign+skillt!:D(a black reign jobb mint a rune blade...) -
Mirk #2132 donoki csak annyit mondj mit kell leszedni és hogyan..... -
Gabiman13 #2131 ja a mu mouseyn már runebladet hordok de nincs skillje az a baj -
Gabiman13 #2130 Starlightmu Full Client én ezt szedtem le de a lauchert nem engedi leszedni -
donoki #2129 de kérdeztem vmit : "külön szedted le a cliens-et??
Vagy azt szedted le hogy FullClient???"
Erre nem válaszoltál!!!
SZIA ZOMIL! -
#2128 Szija Zomil!
Atól függ hogy a Globalon jáccol e -
Mirk #2127 nekem se sikerül leszedni a launchert... -
#2126 sziasztok még uj vagyok és a kérdésem az lenne h honnan lehet szerezni chaos stone-t és ez az egész chaos goblinos dolog hogy müködik mert amit a hivatalos oldalon olvastam nem igazán értettem. -
donoki #2125 Nem megy az msn....
Gabiman te meg plíz küld el ennek a Rellentless vagy minek a nevét....
Először is thx:) -
donoki #2124 Waaaaaaaaaaaaa....
Wazzeg....
külön suedted le a cliens-et??
Vagy azt szedted le hogy FullClient??? -
#2123 lol -
Barty007 #2122 dono a luchert küld már el mert nemlehet leszedni
-
#2121 LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL -
Gabiman13 #2120
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu ilyet is előszőr látok a mouseyn -
Gabiman13 #2119 vki küldje már át a Starlightmu Launcher nemtom leszedni:SS -
Kolger #2118 de lehet hogy csak én értelmezem rosszul....
-
Kolger #2117 Valahogy mindig felbassza az agyam ez az igy járál szöveg:)