Mu Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sajna nincs állandó idõpont, de általában éjjel nyomom. például ma kb. fél óra múlva fogok felmenni (maya 3, nevem SHiNJiN).
a káosz eredetileg arra való, hogy a Noriában található Chaos Goblinnál a minimum +4/+4 option-ös cuccaidhoz adva átalakítsd õket jobb cuccokká. persze ehhez minél több pénzt adsz, annál jobb esélye van a sikernek (merthogy jó eséllyel el is ronthatja).
gyakorlatilag (fõleg alacsonyabb szinteken) üzletelésre használatos - beváltható fegyverre, páncélra, vagy amire szükséged van. a jewelek közül a chaos a leggyengébb (elméleti értéke 5-600000 zen. van még ezen kívül jewel of bless, amivel +5-ös cuccokat alakíthatsz 100%-os eséllyel +6-osra (elméleti értéke 2-3 millió zen). a jewel of soul 50%-os eséllyel alakít +7/+8/+9-essé, így kisebb biztonsága miatt kevésbé szokták keresni, de azért igen nagy értéke van így is (elméleti értéke 5-6 millió zen).
ja és a most aktuális golden elite troopéknál már található jewel of life is, ami új dolog és még nem tudom mire jó.
a lényeg: ha olyan cuccokra hajtassz, amiket boltban nem kaphatsz meg, egy bizonyos szint után nem adják el pénzért, csak jewelért. így elsõ sorban tápos felszerelések beszerzése érdekében ajánlatos gyûjtögetni.
gyakorlatilag (fõleg alacsonyabb szinteken) üzletelésre használatos - beváltható fegyverre, páncélra, vagy amire szükséged van. a jewelek közül a chaos a leggyengébb (elméleti értéke 5-600000 zen. van még ezen kívül jewel of bless, amivel +5-ös cuccokat alakíthatsz 100%-os eséllyel +6-osra (elméleti értéke 2-3 millió zen). a jewel of soul 50%-os eséllyel alakít +7/+8/+9-essé, így kisebb biztonsága miatt kevésbé szokták keresni, de azért igen nagy értéke van így is (elméleti értéke 5-6 millió zen).
ja és a most aktuális golden elite troopéknál már található jewel of life is, ami új dolog és még nem tudom mire jó.
a lényeg: ha olyan cuccokra hajtassz, amiket boltban nem kaphatsz meg, egy bizonyos szint után nem adják el pénzért, csak jewelért. így elsõ sorban tápos felszerelések beszerzése érdekében ajánlatos gyûjtögetni.
csak wizardal tudod hasznositani a scrollokat...ha elég powered van akkor rákattintasz egy scrollra és már megis tanultad a varázslatot. A káoszt meg nemtudom...mert EGYESEK nem voltak képesek nekem elmondani-:-DDDDDD
1. www.muonline.com
guide->items->general és ott alul
scrools: találni lehet a magas szintûeket csak,
guide->items->general és ott alul
scrools: találni lehet a magas szintûeket csak,
Ide mit kéne írni?
na most kerdezek egy hulyet:P
mi az a chaos es mire jo?
hol lehet talani varazs scrollokat ? es mennyi magic kell hozzajuk?
az elso 3 megvan
mi az a chaos es mire jo?
hol lehet talani varazs scrollokat ? es mennyi magic kell hozzajuk?
az elso 3 megvan
May the force serve you well!
hehe, kidobott most egy ablakot, hogy felvéve.. most döntse mér el, azt irja ki, hogy felvéve, vagy hogy nem
Ide mit kéne írni?
folyton elkerüljük egymát...faja
én kajálás özben nézem folytona fórumot
én kajálás özben nézem folytona fórumot
Ide mit kéne írni?
ajánlom figyelmedbe a windóz messengert! evvel sokkal könnyebb lenne megdumálni a dolgokat.
te most vagy?..én a malya15ön volta az imént..(ujj kari)
de nem találtalak
az a neve a kis drágámnak hogy Sovellis asszem
de nem találtalak
az a neve a kis drágámnak hogy Sovellis asszem
jóóóvanna...most mééér kell így megsértõdniiii!!!

most megyek fõõõ. hétvégén reggelente(szombaton csak 12-után.)
hétköznap meg 2-4 de csak ritkán, mer tanulni köll a felvételire(
). de most megyek fõõ, ja..van egy haverom akit beszerveztem a MU-ba..3 szintû wizárd(!)
majd gyün fel.

most megyek fõõõ. hétvégén reggelente(szombaton csak 12-után.)
hétköznap meg 2-4 de csak ritkán, mer tanulni köll a felvételire(
). de most megyek fõõ, ja..van egy haverom akit beszerveztem a MU-ba..3 szintû wizárd(!)
majd gyün fel.
Mellesleg a mazsdik gladiátor az 5 tulpont helyedt 7-et oszthat el szintenként.
Ide mit kéne írni?
nah akkor én mostanségosségban a maya 15-ön és 1-en szoktam nyomulni.
Tegnap találtam 1 chaost, szóval most jókis cuccaim vannak:)
Mellesleg ha érdekel:
Hétköznap szinte minden nap 18:00-tól fent vagyok maya 15-ön,
hétvégén pedig kb fél 7-tõl (reggel) a maya 15-ön.
Tegnap találtam 1 chaost, szóval most jókis cuccaim vannak:)
Mellesleg ha érdekel:
Hétköznap szinte minden nap 18:00-tól fent vagyok maya 15-ön,
hétvégén pedig kb fél 7-tõl (reggel) a maya 15-ön.
Ide mit kéne írni?
nekem megy
May the force serve you well!
nektek se magy most a mu?? betölt..aztán a "connect" gomb hiányzik. énmeg hót paff vagyok.
hóóóógyne :) akiknek szárnyat látsz a hátán, abban biztos lehetsz, hogy legalább 180.szintû, de inkább több.
amúgy a magic g annyit tud mindössze (az alap jobb tulajdonságokon kívül), hogy bír harcos és varázsló tulajdonságokkal (dk fegyvereket is használ, varázsolni is tud).
amúgy a magic g annyit tud mindössze (az alap jobb tulajdonságokon kívül), hogy bír harcos és varázsló tulajdonságokkal (dk fegyvereket is használ, varázsolni is tud).
köcönöm cípen. ez a magic gladiatoros dolog elég nagy baromság...vajon mér van ez???..-ennyivel jobb lenne a többinél??? vagy mííí????

enször 1: ha eljutsz 220.(!) szintre, akkor indíthatsz (!) magic gladiatort.
enször 2: 10.szinttõl Lorenciára, 15.-tõl Davias-ra, 20.-tól a Dungeon-be. 50.szinttõl pedig parancsszóra ugrálhatsz közöttük (2000 zen fejében).
enször 2: 10.szinttõl Lorenciára, 15.-tõl Davias-ra, 20.-tól a Dungeon-be. 50.szinttõl pedig parancsszóra ugrálhatsz közöttük (2000 zen fejében).
-kveccsön: mér nem lehet medzsik gladiátorral lenni?????
-kveccsön#2:elfikével mikor és hol tudok átmennni másik világokba.?
-kveccsön#2:elfikével mikor és hol tudok átmennni másik világokba.?
hi! nekem tetszik ez a gém, bár szar hogy gyakran ledob.
1 kérdés: vannak ebbe questek? mert ha csak hentelés, akkor elég uncsi lesz a végén.
Gumboa kari neve,DW, és a Wiglen vagyok(bár van küülömbség a 2 között?)
1 kérdés: vannak ebbe questek? mert ha csak hentelés, akkor elég uncsi lesz a végén.
Gumboa kari neve,DW, és a Wiglen vagyok(bár van küülömbség a 2 között?)
QÚÚÚÚRVAJÓ. ANYUKÁM KIKÉRT A SULIBOL HOGY KÉSZÜLJEK A FELVÉTELIRE...
...UGYHOGY MOST "TANULOK"...DE AZÉR SZÜNETEKEZ IS IKTATOK BÉ A NAGY JÁCCADOZÁSBA,MER AZÉ TANULNI ES KÖLL.
:

--->ujfasiszta skinhedek.
...UGYHOGY MOST "TANULOK"...DE AZÉR SZÜNETEKEZ IS IKTATOK BÉ A NAGY JÁCCADOZÁSBA,MER AZÉ TANULNI ES KÖLL.

--->ujfasiszta skinhedek.
na bye, mentem elfele. ma teljes 3 szintet léptem:D
14-18 ra.
hm..... ez 4....

14-18 ra.
hm..... ez 4....

Ide mit kéne írni?
jóvolt bakki..holnap nembitos hogy leszek. egy qrva ilyat nem tuttam vanni sehol se...mindenkinek csak durva cuccai vannak
arrabezzeg nem gondolnak hogy az ijen nyomik mint én is szeretnének lõõõni:DDD
megyek lefeklüdni.csörög a pizsama.

arrabezzeg nem gondolnak hogy az ijen nyomik mint én is szeretnének lõõõni:DDD
megyek lefeklüdni.csörög a pizsama.