Mu Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
faszom kivan ezzel a játékkal. annyira szarul van elosztva az ellenfelek ereje, hogy beszarok. egyszerûen lehetetlenség fejlõdni. minden ellenfél egy hejre van sûrítve. ölném a gyenge ellenfeleket, de közben egy erõs ütöget. most meg véfre átmegyek a következõ pályára, elértem a 15ös szintet, ott meg meg sem tudok mozdulni. a legyengébb ellenfél is 40-et sebez rajtam, én meg kb. 8-9-t rajta.
pityugo! mikor játszunk? megvédhetnél.
pityugo! mikor játszunk? megvédhetnél.
mer a 3-as jutott az eszembe. de mindegy, legyen a 2-es.
én ost is felmegyek akkor a 2-esre csiga névvel.
én ost is felmegyek akkor a 2-esre csiga névvel.
mértnem a 2-es szerveren?
na, pityugo! pár kérdés:
hogy van az, hogy látom hogy vki üt egy giantot (vagy akarmi mast), odamegyek, ketszer megcsapom a giantot, meghal, és kapok 150xpt.
maskor tok egyedul megolom a giantot, erre kapok 30-at, vagy az elobb semmit se kaptam.
meg, mi van abban a barlangban, ahova csak 15. szint utan szabad leeht bemenni?
hogy van az, hogy látom hogy vki üt egy giantot (vagy akarmi mast), odamegyek, ketszer megcsapom a giantot, meghal, és kapok 150xpt.
maskor tok egyedul megolom a giantot, erre kapok 30-at, vagy az elobb semmit se kaptam.
meg, mi van abban a barlangban, ahova csak 15. szint utan szabad leeht bemenni?
Hali!
Van most vki a WIGLE 2-es szerveren? Keresen mar meg. Mystrea a karim neve
Van most vki a WIGLE 2-es szerveren? Keresen mar meg. Mystrea a karim neve
amúgy a maya server az milyen?
na, most felmegyek az elfelmmel (Punci) a 2es szerverre. írjon vki.
na, most felmegyek az elfelmmel (Punci) a 2es szerverre. írjon vki.
Hali!
Kiprobáltam qrva jo game. Van most fent vki? Karim neve Mystrea. Szoljatok ha mentek game enis mennék de még csal lvl 1 vagyok. WINGLE 4-en vagyok amugy. Bye
Kiprobáltam qrva jo game. Van most fent vki? Karim neve Mystrea. Szoljatok ha mentek game enis mennék de még csal lvl 1 vagyok. WINGLE 4-en vagyok amugy. Bye
legyetek léci a 4-es szerveren!
megyek a 21-es karimmal.az most a legerõsebb, még a 30-asnál is erõsebb:D
megyek a 21-es karimmal.az most a legerõsebb, még a 30-asnál is erõsebb:D
Ide mit kéne írni?
aham, és szentem kurva szép. ha sikerült, akkor írj ide, vagy küldj sms-t. mondjuk nemtod a számoma, de mind1.
karakterem nevei:
dark knight: csiga
elf: Punci
Dark Wizard: Varazslo
karakterem nevei:
dark knight: csiga
elf: Punci
Dark Wizard: Varazslo
Na leszedtem, felpeccselte magát, de amikor be akarok loginol nem akarja elfogadni a passwordomet, pedig már megcsináltam az accountot régen a weblapján :(
Na még szórakozok vele egy kicsit... De akkor ez valami hentelõs mmorpg ugyi?
Na még szórakozok vele egy kicsit... De akkor ez valami hentelõs mmorpg ugyi?
de amúgy pityugó! válaszlj már a térképes, meg a kaerás kérdésemre. meg mik az a két szám a bal alsó arokba. lementem nullába, aztán eljutottam egy hajóhoz.
Most kezdeném a játékot melyik szerverre érdemes menni? Thx a helpet
Hali!
Melyik szerveren vagytok?
Melyik szerveren vagytok?
lényeg az, hogy ott csak kisbetûvel írhatsz, és olyat ami még senki másnak nincs. a csigabiga foglalt elõre szólok...
Hali!
Hogyan tudok jaccani ezzel?
Regisztrálásnál nemengedd tovább.
Muonline Id-hez mit kell irni?
Thx a helpet
Hogyan tudok jaccani ezzel?
Regisztrálásnál nemengedd tovább.
Muonline Id-hez mit kell irni?
Thx a helpet
énmeg aszittem vmi focis dolog ezitten.. :)
heh
mu=Manchester United
fakk :P
heh
mu=Manchester United
fakk :P
football without ultras is nothing
cél: magic gladiátor 220. szint:) (sztem még 1 sincs:) )
Fõellenség: az nics szerintem, csak nagyon erõs, ha akarod gondolod fõellenségnek:)
Figyi, legyél már bennt majd holnap 6-8 óra körül a 4. serveren a csiga nevû kariddal
Fõellenség: az nics szerintem, csak nagyon erõs, ha akarod gondolod fõellenségnek:)
Figyi, legyél már bennt majd holnap 6-8 óra körül a 4. serveren a csiga nevû kariddal
Ide mit kéne írni?
zsír, de a pityugót nem leeht elolvasni. amúgy hogy mi történik, ha meghalok?
és hogy tudom nézni az ellenfél életét, miután megtámadtam?
mi a lényege a játéknak? van vmi fõellenség? története?
és hogy tudom nézni az ellenfél életét, miután megtámadtam?
mi a lényege a játéknak? van vmi fõellenség? története?
na nemtom mikor leszsek, mert tesó hazajöt...
na mind1, szinte biztos hogy valamilyen módón leszek.
na mind1, szinte biztos hogy valamilyen módón leszek.
Ide mit kéne írni?
Hahó pityogo2!
Csak szólni akarok, hogy az aláírásodban rossz a www.muonline.hu!
Javítsd ki www.muonline.com-ra!
Csak szólni akarok, hogy az aláírásodban rossz a www.muonline.hu!
Javítsd ki www.muonline.com-ra!

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Választható osztályok:
Dark Wizárd: Mágus (DW)
Dark Knight: Harcos (DK)
Elf : Ijjász (E)
Osztályok:
DW: A mágus nem valami könnyû osztály, nem olyanoknak ajánlott, akik most játszák elõsször a játékot.
DK: Én ezt ajánlom legelõsször neked, mert nem hal be könnyen, lehet vele normálisan ölni is.
E : Képes szörnyeket idézni, majd a háttérbõl lelõni az ellenfeleket. Ennek az osztálynak vannak orbjai,melyek varázslatot tartalmaznak, és megtanulhatók.
Indulási helyek:
DK;DW : Lorencia területérõl indul, a fõvárosból.
E : Nemtudom sajnos mi a neve a területnek, de az elf egy elf városból indul, mely igazán érdekes, és nem mindennapi. (Lorenciába csak 10. szint után juthatsz át.)
Kezdetnek ennyi is elég szerintem, majd a többit megbeszéljük.
Dark Wizárd: Mágus (DW)
Dark Knight: Harcos (DK)
Elf : Ijjász (E)
Osztályok:
DW: A mágus nem valami könnyû osztály, nem olyanoknak ajánlott, akik most játszák elõsször a játékot.
DK: Én ezt ajánlom legelõsször neked, mert nem hal be könnyen, lehet vele normálisan ölni is.
E : Képes szörnyeket idézni, majd a háttérbõl lelõni az ellenfeleket. Ennek az osztálynak vannak orbjai,melyek varázslatot tartalmaznak, és megtanulhatók.
Indulási helyek:
DK;DW : Lorencia területérõl indul, a fõvárosból.
E : Nemtudom sajnos mi a neve a területnek, de az elf egy elf városból indul, mely igazán érdekes, és nem mindennapi. (Lorenciába csak 10. szint után juthatsz át.)
Kezdetnek ennyi is elég szerintem, majd a többit megbeszéljük.
Ide mit kéne írni?
hali, nézd meg szerintem a képeket, majd írj ide, amikor leszedted, és majd megbeszélünk 1 találkát.
Ide mit kéne írni?