Mu Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
taliztam +8+4 spirit armort meg +7+8 wind pantsot😄
és összeismerkedtem egy phalanxos karival n_n
Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!
Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!
nincs reset, lassú, nem fizetõs lvl 80ig, utánna meg az 1-2-3-as servereken tudsz játszani tovább INGYEN.
húzni nem tudlak, meg nem is hiszem hogy a guildból tudna ilyen ügyben segíteni valaki, mert mindenki high-lvl, fõleg alliance... majdnem mind 300++++
practitioner of the forbidden arts of death
MERT HA NEM AKKOR ÉN IS BELÉPNÉK ÉS VALAKI SEGÍTENE???
HÚZNA MEG ILYENEK... MEG HA JOL TOM MÉG RR SINCS EZ IGAZ??
"HELLO FROSTY"------NEKEM IS SEGÍTESZ ÉS BEVESZEL A GUILDEDBE HA NEM FIZETÕS A GLOBAL???
és eladtam a +0+0 ámat 8.5 ért..
Server1 en -> +7+12 Thunder Hawk set (99kk darabja) megvették 5perc alatt😄
+7+12 DS Staff 99kk megvették...
+10+16 Guardian...
+0+sk+L RB 80milláért.. megvették
+7+sk GRC...
teljes store bok +1/+2/+3 -> 5kk
exc dragon armor,pants,boots +hp..
+11+16+x XBrass szett -> 110 bless.
és még sorolhatnám😮
/inaktív/
/inaktív/
/inaktív/
Ettõl függetlenül tiszteletben tartom a törekvéseiket, mint minden emberét. Ezt javaslom másoknak is.
the MuOnliner ;)
mellesleg ott a weboldal alján: Minden jog fenntartva. de mégis mire???
egészségetekre!
Mellesleg ezt a 'hivatalos' dolgot hol láttad?
the MuOnliner ;)
szeretném én látni azt a licencet, amivel bizonyítják hogy tényleg használhatják azt a servert.
A koreai szerveren azért kicsit jobban tisztelik egymást a játékosok. Ott ilyesmit el sem mernek képzelni a gamerek, hogy beszóljanak egy adminnak. Ha mégis ilyesmi történne, azt ott nem csak egyszerû bannal büntetik. A delikvensnek jogi úton kell felelnie a történtekért.
Persze ez számotokra meghökkentõ lehet, hiszen fogalmatok sincs, mi az tisztelni a másikat. <#wink>#wink>
the MuOnliner ;)
És jó hogy globálra jössz, mivel magyar szerveren egyáltalán nem tanulnál semmit, de tényleg.😊
Egyébként a dw- a legjobb választás csak nehéz jól kitanulni használni, de party-ba a legnélkülözhetetlen karakter.
/inaktív/
12-es szerveren húzzd magad fel lvl 60ig, bár szerintem se dw-t kezdj. kb 250 lvlig nagyon gondban van a defensel, és még azután sem lesz valami hû de jó, viszont afk-zni jól lehet vele. dk-t se kezdj, az meg nagyon drága 😄. ha olcsót akarsz és erõset, akkor agility elfet kezdesz -.-
bár dw-vel is egész szépen össze lehet jönni, ha kicsit szerencsésebb az ember.
majd csak holnap leszek fenn, mert ma rengeteget másolok és tanulok, azért a nick-ed írd már ide
/inaktív/
vagy szerintetek alapból felejtsem el a dw-t mert nagyon gyenge pvpben?😮
/inaktív/
/inaktív/
töltsd le, gyere a Midgard serverre. beveszlek a guildba, és segítek, ha valami gond van. van nálunk még jópár magyar is, mind jóarc, meg külföldiek, angolul kommunikálnak, elég hamar bele lehet jönni 😉
/inaktív/
magyarszerveren ne játsz mert nem tudsz érvényesülni.
Esetleg nem tudna valaki linkelni egy olyan amgyar szervert ami normális?
elõre is köszi
/inaktív/
csak magyarok jáccanak és minden jo akor oda mennék,amugy megint elkurtak valamit,most a betûket,nagyon ocsmányak lettek
Persze mindent elhisznek.<#szomoru1>#szomoru1>Már kezdem sajnálni az összes normális embert aki véletlenül odatéved és a játék negatív hatásában részesül és ahelyett hogy megtanulna akármit, telemegy a feje eszméletlen nagy BAROMSÁGOKKAL.