Mu Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vdanosss
heart of love event-nek már ma vége p2p-n.
taliztam +8+4 spirit armort meg +7+8 wind pantsot😄
és összeismerkedtem egy phalanxos karival n_n

Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!

Vdanosss
hát igen, aki magyarmun nevelkedik...

Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!

Frosty01
igen, de nem kell kiabálni , tudunk olvasni.

nincs reset, lassú, nem fizetõs lvl 80ig, utánna meg az 1-2-3-as servereken tudsz játszani tovább INGYEN.
húzni nem tudlak, meg nem is hiszem hogy a guildból tudna ilyen ügyben segíteni valaki, mert mindenki high-lvl, fõleg alliance... majdnem mind 300++++

practitioner of the forbidden arts of death

CSÁTOK A GLOBAL MU NEM FIZETÕS EMBEREK???
MERT HA NEM AKKOR ÉN IS BELÉPNÉK ÉS VALAKI SEGÍTENE???
HÚZNA MEG ILYENEK... MEG HA JOL TOM MÉG RR SINCS EZ IGAZ??
"HELLO FROSTY"------NEKEM IS SEGÍTESZ ÉS BEVESZEL A GUILDEDBE HA NEM FIZETÕS A GLOBAL???
Vdanosss
ok.. erre nincs szükségem 😄

Megjelent az új MuLexikon v0.35 letölthetõ verziója: MagyarMu Lexikon v0.35
Frosty01
😄D

Vdanosss
vettem +0+12 rs gatyót 11milkóért
és eladtam a +0+0 ámat 8.5 ért..

Frosty01
összeomlik a piac...

Vdanosss
Ja egyébként mellesleg nem én adtam el ezt mind hanem ilyen boltokat láttam <#vigyor5><#buck><#zavart1>

Vdanosss
ÁHH, Globalon nagyon megy az eladás.
Server1 en -> +7+12 Thunder Hawk set (99kk darabja) megvették 5perc alatt😄
+7+12 DS Staff 99kk megvették...
+10+16 Guardian...
+0+sk+L RB 80milláért.. megvették
+7+sk GRC...
teljes store bok +1/+2/+3 -> 5kk
exc dragon armor,pants,boots +hp..
+11+16+x XBrass szett -> 110 bless.
és még sorolhatnám😮

nah hazajöttem fel is zúzok ha esetleg fent vagy és ráérsz akkor...😊

/inaktív/

Frosty01
oksa, akkor felveszlek Friend Listbe, holnap meg a guildba :]

Vdanosss
Szép, szép Hajrá!

First3xile lett a kari neve végül😊

/inaktív/

agis leszek szal nem a kifejezett buffer de remélem hasznos leszek partyban lvb 19 vok mára elég volt majd holnap...

/inaktív/

Frosty01
Lehet. 😊

Szerintem Te összetévesztessz valakivel. Pár posttal ezelõtt már kifejtettem a véleményemet a privát szerverekkel kapcsolatban. Nem szeretem látni, ha a globál magyar fórumán - itt - reklámozzák magukat.

Ettõl függetlenül tiszteletben tartom a törekvéseiket, mint minden emberét. Ezt javaslom másoknak is.

the MuOnliner ;)

Frosty01
így volt hirdetve amikor megjelent. küldtem egy e-mailt hogy magyarázzák már meg hogy ez most tényleg hivatalos vagy csak tört? nem kaptam természetesen választ.

mellesleg ott a weboldal alján: Minden jog fenntartva. de mégis mire???

Frosty01
de nem fogok leállni a híres muonline.hu fanatikusokkal, ott játszanak ahol akarnak, amig másik szerveren, mint amin én, és ez így van jól.

egészségetekre!

Én alapvetõen az emberi tiszteletrõl próbáltam meg néhány szót mondani. Arról amit hiányolok a magyarokban, bárhol is járok...

Mellesleg ezt a 'hivatalos' dolgot hol láttad?

the MuOnliner ;)

Vdanosss
hát ja..

Frosty01
A koreia mu-n kicsit azért komolyabban folynak a dolgok. és az nem tört szerver, ahova az van írva hogy "hivatalos magyar muonline"... pff
szeretném én látni azt a licencet, amivel bizonyítják hogy tényleg használhatják azt a servert.

Hát, azok után, hogy pár posttal ezelõtt lefa..kalapoztad õket, gondolom szépen kibanoltak. Mondjuk ezért én is simán kivágtalak volna... <#nevetes1>

A koreai szerveren azért kicsit jobban tisztelik egymást a játékosok. Ott ilyesmit el sem mernek képzelni a gamerek, hogy beszóljanak egy adminnak. Ha mégis ilyesmi történne, azt ott nem csak egyszerû bannal büntetik. A delikvensnek jogi úton kell felelnie a történtekért.

Persze ez számotokra meghökkentõ lehet, hiszen fogalmatok sincs, mi az tisztelni a másikat. <#wink>

the MuOnliner ;)

Frosty01
nem a tanulás a fontos. hanem a szórakozás :S

Vdanosss
szeretem az ilyen embereket mint te!
És jó hogy globálra jössz, mivel magyar szerveren egyáltalán nem tanulnál semmit, de tényleg.😊
Egyébként a dw- a legjobb választás csak nehéz jól kitanulni használni, de party-ba a legnélkülözhetetlen karakter.

Frosty01
lol... mekkora faszkalapok :|

ide nem írok többet,nem tudtam hogy az MM-ek ide is felnéznek,nem mondom meg meik MM de többet nem írok ide

Frosty01
igen. "nyomja" helyetted a jobb klikket, meg a spacet (lootol)

az ami a forumon mi az az afkzás? van vmi progi ami öl ameddig én ne mvagyok gépnél vagy mi?😮

/inaktív/

Frosty01
nah. globalon nincs reset. viszont jobb a játékélmény... szerintem 😊
12-es szerveren húzzd magad fel lvl 60ig, bár szerintem se dw-t kezdj. kb 250 lvlig nagyon gondban van a defensel, és még azután sem lesz valami hû de jó, viszont afk-zni jól lehet vele. dk-t se kezdj, az meg nagyon drága 😄. ha olcsót akarsz és erõset, akkor agility elfet kezdesz -.-

bár dw-vel is egész szépen össze lehet jönni, ha kicsit szerencsésebb az ember.

majd csak holnap leszek fenn, mert ma rengeteget másolok és tanulok, azért a nick-ed írd már ide

ok fentvagyok találkozhatnánk valahol?

/inaktív/

a DW-ot eléggé lehúzták magyar oldalakon ahogy olvaskadtam de én arra jutottam hogy mégis azzal indulnik mert uána jön aszem high lvlen a resi és akkor választhatok újra karaktert vagy nem? (javíts ki ha ezt rosszul írtam)
vagy szerintetek alapból felejtsem el a dw-t mert nagyon gyenge pvpben?😮

/inaktív/

Frosty01
pontosan

ok köszönöm már szedem is(ha jóól értelmezem itt le kell tölteni a másik clienst is ugye?)

/inaktív/

Frosty01
hát... www.globalmuonline.com

töltsd le, gyere a Midgard serverre. beveszlek a guildba, és segítek, ha valami gond van. van nálunk még jópár magyar is, mind jóarc, meg külföldiek, angolul kommunikálnak, elég hamar bele lehet jönni 😉

én nem értek ehhez még csak most bontogatom a szárnyaiamat ezért lett volna szükségem a maygar szerverre hogy megtudjam kérdezni hogy mit hogy merre emddig tanulok angolt is megtudom magamat értetni de azért anyanyelven kezdeni 1 vadidegen játékot nem nagy hátrány

/inaktív/

Frosty01
és ha mondjuk a globalon játszanátok?

Vdanosss
nem!
magyarszerveren ne játsz mert nem tudsz érvényesülni.

sziasztok 2 napja töltöttem le ezt a játékot a muonline.hu szerverén vagyok elvileg csak az a bajom hogy az "csúcsidõben" túlterhelt
Esetleg nem tudna valaki linkelni egy olyan amgyar szervert ami normális?
elõre is köszi

/inaktív/

Nemhiszem el hogy megteszem,küldök egy sms-t azoknak a fa**kalapoknak és 1hónapig tudok jáccani.

nekem csak ajánloták a játékot és mivel magyarmun jáccot ezért én is,persze eléggé ratyi sz*r ez a magyarmu,GIGALAGG van,aliglehet felmeni,állandóan csesztetik,de ha lenne egymásik jó magyarszerver ahol
csak magyarok jáccanak és minden jo akor oda mennék,amugy megint elkurtak valamit,most a betûket,nagyon ocsmányak lettek

Frosty01
tudjuk.... azért irtózom a magyar mútól többek közt én is

ja és természetesen a magyarmun is sok a noob,csak bekellnéznetek az egyesszerverre

bár a magyarmu tényleg ratyi,de szeretnék csak magyarokkal jáccani és itt csak azok vannak,+ a haverjaim is itt nyomják,ha easyserver kell akkor ottvan a ShadowMU és a BlitzMU

na nem az összes

Vdanosss
xD hát igen az összes magyarmu-s agyilag zokni ehhez a játékhoz.
Persze mindent elhisznek.<#szomoru1>Már kezdem sajnálni az összes normális embert aki véletlenül odatéved és a játék negatív hatásában részesül és ahelyett hogy megtanulna akármit, telemegy a feje eszméletlen nagy BAROMSÁGOKKAL.

ozeus
Na az ilyen lámák miatt nem játszok mostanába a mu.hu-n...Eszméletlen hogy valakik ennyire, de ennyire...Ez a /gyal meg LoL, használd egészséggel!!! 😄

persze van DL-em de az csak taxira kell

Engem nem érdekel az hogy az SM gyenge,akkor se szeretem a többi karaktert,valahogy egyik se tetszik de ez igen.