Mu Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mark2222
Én a MuOnline.hu-ról beszélek. Ott 65535 a mas stat. ÉS ott a madarat lehet vneni. Én Annyira, de anynira szeretem az MG-t, hogy... Jól néz ki, erõs, stb.

szóval a BK lepipálja. Nah. Én nagyon sokszor játsozm MuOnline.hu-n a pvp szerveren. Hozzám sme tud érni egy BK. A Defense-vel tényleg elég sok a gond, de akkor is. Ha meglátom a BK-t, pl Duelben. Csak ráviszem az egeret, és meghal azonnal. Az ereje pótolja a defense hiányt.

Tényleg. Minek van a legnagyobb def-je ? BK?

Neked is négy csillag a Pin kódod ? | Minden ember hülye, csak egyesek jól leplezik | Ha ledobunk egy Cd-t a szakadékba, akkor mi lesz belõle, hát CD-ROM

Vdanosss
O_O máris készítem!

Ha látsz egyszer egy gyönyörû nõt csodaszép ragyogó szemekkel, elõször gyõzõdj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!

Frosty01
a madár se... 3blessért már lehet kapni :D

practitioner of the forbidden arts of death

Vdanosss
igen!
a másik pedig.
dark lord -> 250lvl
magic gladiator -> 220lvl tõl lehet olyat kezdeni, és addig elkell vinni egy másik karaktert!
ráadásul elég drága holmik a Rune blade+skill és a madár is!(a rune már nemannyira)

Ha látsz egyszer egy gyönyörû nõt csodaszép ragyogó szemekkel, elõször gyõzõdj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!

azért nem irtam õket mert azok nem kezdõ karakterek
csak az elõzõ 3al tudsz kezdeni
lehet hogy a dl-nek van madara meg sebzése, viszont igen kicsi a védelme. a madárral is csak annyit érsz el hogy még kevesebb lesz mert a pajzs helyére kerül. tehát egyedül egy szörnyekkel teli pályán jól elvan de egyébként nem túl veszélyes, egy bk pvp-ben simán kicsinálja. és nem lehet 50k a strenght mert 32767 a max stat
az mg meg.. ilyen semmilyen karakter, nem is szeretem:)
mark2222
Miv an a Dark ordal, és a Magic Gladiatorral??? Azok a kedvenc karijaim az SM mellett. A DL madara aprit mint atom. Egész képernyõn(még tovább is) az MG pedig a Power slashel az egész képernyõn öl. A DL-nek ha modnjuk 50 k str-e van, nincsen semi, ami képes lenne lezúzni, mivel a közelébe sem jut. MG dettó. Az MG asszem a 2. legnagyobb sebzésû a BK után.

Neked is négy csillag a Pin kódod ? | Minden ember hülye, csak egyesek jól leplezik | Ha ledobunk egy Cd-t a szakadékba, akkor mi lesz belõle, hát CD-ROM

elõször döntsd el hogy te melyik típust szereted jobban.
a dark knight közleharcos fajta, az üt a legnagyobbat, gyors erõs sok az élete. viszont távolról egyáltalán nem jó
a wizarddal egész képernyõnyi szörnyet is megölhetsz egyszerre, viszont gyenge, kevés az élete. azonban rengeteg érdekes/hasznos varázslata van
agi elf talán olcsó de elég lassú vele a fejlõdés.
ha viszont energy elfet kezdesz akkor biztos lehetsz benne hogy sosem maradsz party nélkül - viszont party nélkül nem is fogsz tudni fejlõdni
Frosty01
az egy jó kari, viszont a legérdekesebb a dark wizard, bár... :D kinek hogy, ezt mindenki maga dönti el

EnZsolt
Sziasztok!

Gondoltam el fogok kezdeni játszani evvel a játékkal. Kérdésem milyen karit érdemes kezdeni? Láttam, hogy Agility Elf-et javasolta Frosty, illetve szervernek a Global, Midgard. Ha úgy adódik, akkor esetleg kaphatok segítséget, hogy merre érdemes menni, merre gyakni? Mit kell venni elõször, meg ilyenek, tudom érdemes saját tapasztalatból játszani, de éjjel-nappal nem tudok evvel foglalkozni és szeretnék kikapcsolódni. Elõre is köszi a válaszokat! Ha agility elf helyett más karaktert is érdemes, azt is szivesen meghallgatom :)

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

mark2222
Úgy kell azt. Nekem van a Legend, a Losttower, a zypfer(vagy mi). Asszem ezeken van a MUOnline.hu-n kívül.

Vdanosss
az összeset énsem tudom..

lol én már nem is tudom milyen szervereken vannak karaktereim...
de most DarkMu-n vagyok
Vdanosss
magyar szerver <#hehe><#idiota>

mark2222
Rotor Mu xDDD Ilyen nevet én sosem adnék a saját Mu-mnak :D

Vdanosss
GLOBALON végre van DL-em :O<#vigyor2><#bee1><#vigyor3>

Vdanosss
FrienzMu.
126 rr, 60rr, 58rr
FortressMU.
44 rr,40rr ,100rr
AznMu.
39rr
ZhyperMu.
50rr
Mu kaimas.
22rr,2rr
RotorMu.
16rr
Muhunline
4rr, 3rr , 2rr

De tökmind1 mert ugyis törlik ezeket is..
már a fele gondolom nincs meg:D

Frosty01
exp event van globalon! 7szeres

mark2222
Jah, és sry, hoyg enm mondtam el

mark2222
köszi a tanácsokat. Én is pont így gondolom. néha szet nélkül rohangászom. Azzal is szoktunk szórakozni, hogy szet köpeny, fegyo, minden nélkül kicsit piszkálódunk. És akkor egy nagy gyerek kihív duelre. És Miss Miss Miss. Odemegyek, megütöm ököllel, azt pfff.

Sebaj. De Tényleg optt van az a kis izé. Azt elfelejtettem :D
Úgy mellékesen elmondanám, hogy igazából nem vok ilyen erõs. Egy BUGom volt, amitõl a sázmok megnéttek.[<#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2>
De erõseb nem lettem. És azt, hogy 9-et ütnek rajtam annka köszönhetem, hogy az ELF adott BUFFot, és DEF-et. a Buff miatt ütöttem 5k-t, de semmi egyéb :D . Elmúlt 4 csapásból le is zúztak. GOndoltam mostmár elmodnom. De tökre jó nézni a képet. 9-et ütnek... 2 hónap és ez is valóraváliki.

RR-etek??(aki nem globalozik attol kérdem)

Csináltam tegnap egy karit a Midguardon. Már lvl 60, s elkélne egy kis társaság. A karim neve: mil10(Nem az életkorom nem 10, csak a milten már foglalt volt).
Frosty01
hát a karid nevét csak egy helyen nem takartad ki :)
de sebaj.

amugy az igaz amit danoz mond, sok resetnél már nem sokat számít hány +os a cuccod, inkább az opciók amiket ad, azok érnek sokat

danoz te meg fejezd már be :D ha priváton akar játszani, hagyd békén, jó helyen van ott... te is játszottál sokat privát szerón.... :}

TuxSkajvok
Köcke szépen, majd meglesem...
GL for all!

A sikerhez vezető út karbantartás miatt zárva.

Vdanosss
próbálok tanácsokat adni<#kuss><#circling>

Vdanosss
ja ami a szettet illeti, donateban bármien szettet megkapok persze sosem fizetnék érte.
És a szett ilyen szinten már csak apróság.. inkább az opciók adnak valamit.
pl.: egy +0 leather +dd+dsr+hp ezerszer jobb mint egy +10es Sunlight+mana

Vdanosss
<#vigyor><#vigyor><#vigyor>szerintem is..
tipikus magyarszerós keménykedõ duma.
Egyébként pont arra céloztam hogy ha az osztályoddal jáccol akkor jó társaság!
Egyébként nem!

mark2222
Nah.
Nemhazudtam. 2. Különösebben nem sok jogod van feltételezni rólam. a Jó társaság az az osztályom. Közösen csináltunk egy GUildet az osztályyal. Ha ez nem jó társaság...
És azért élvezet az iylens zintû DL, mert másokat(GUILD)tudok húzni vele :D. És MIRKnek igaza van.(köszi mirk, ha nekem szántad). Ami téged illet. nekdd miylen szeted van ??? Mert az kétlem, hogy exc +10-es SL szett. Azóta felvittem. És azt gondoltam van szemed. Mint látod a képet úgy küldtme fle, hogy a nevem, Hp-m Manam... semmim sincs feltüntetve. Szóval nem tom honnan veszed, hoyg törölve lesz a karim. A nevét sem tod...

Szentem hagyjuk ezt a témát...

Frosty01
www.globalmuonline.hu
Midgard szervere

:]

vagyunk páran régi emberkék, nem bugos illetve vannak magyarok (mivel van egy magyar guildom :D)

TuxSkajvok
Szasztok skacok! Visszatérni készülök a MUvilágába, és segítségeteket szeretném kérni...
Elõszöris, szerintetek melyik szerverre érdemes manapság menni?
Illetve hol vannak legtöbben régi emberkék, illetve vannak-e még?
Az exp/drop nemérdekes, akár lassúra, akár gyorsra, nagy/kis droppal, bármilyen szerverre megyek, csak ne legyen bugos, illetve legyenek magyarok is...
(A megfogalmazás tom nem az igazi, de kilehet venni a lényeget.)
Elõre is köszi a választ...
GL!

A sikerhez vezető út karbantartás miatt zárva.

Vdanosss
bocsánat<#rolleyes>

azért ennyire nem kéne leszólni csak mert nem azon a szerveren játszik mint te
Frosty01
drakulálok :D
milyen opt?

Vdanosss
Haha van Xguardian pantsom meg helmem is!:)
Jöhet a Feltolás +7re<#smile>

Frosty01
Intense! neveü alliance

elég szépen teljesítettek :DDD

Vdanosss
Most kik birtokolják? valami I betûs.
Kedd-tõl exp event!!!

Vdanosss
Ha privátszerver, válaszd a brazilokat vagy a görögöket vagy az amerikai-t vagy angolt!jobban jársz és könnyebben jutsz el az 1. helyre!

Vdanosss
Na hát ez nevetséges<#szomoru1>
MuOnline.hu -> az nem a sima!
JÓ TÁRSASÁG?<#wow3><#zavart2><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#banplz>
alig hiszek a szememnek hogy ilyet idemersz hazudni...!
Jó társaság az, ha osztálytársaidat vagy a legjobb barátodat elhivod jáccani.

(az a darklord törölve lesz és a szettedet elkobozza egy kódfeltörõ)aztán teis jössz globalra remélem.

Frosty01
phalanx elvesztette a kastély végre Midgardon JEEEEEEEEEEE

mark2222
hy. Üdv mindenkinek.

olvasgattam kicsit, és látom ahogy Koon is írta, tényleg sok itt a Globalos. sebaj, én a magam részérõl maradok a sima MuOnline.hu szerveren. Semmi bajom vele. Fõleg azért, mert én már élvezem ezen a szinten. :D
Mindjárt meg is mutatom. + a guildem. Nemhiába a jó társaság számít.

Vdanosss
:D

Frosty01
kivéve amikor pk-eventet tartok saját magam számára <#gonosz1>

Frosty01
lol, megjártam már párszor így én is, de mindig vigyázok hogy a warningnál ne legyen komolyabb a színem :D

Vdanosss
ÁÁÁÁ<#gunyos1>
Sok brazil ks-er miatt PK lettem(azthittem nem lövöm le 1 lövésbõl a +7 dragon szettes knightot :\)

Frosty01
gratulák <#taps><#taps><#taps><#taps>

Vdanosss
MEKVAN A GYWEN SZETT:P
Koon.. nincs jelentõsége annak hogy milyen szetted van.. privát szerver...

Koon JM
Látom, itt van egy pár Global ember. :). Én Még a magyar mun tolom, mivel van egy 11 rr-es DL-em full exc +7 sl szetben. Egyenlõre csak az a kifogásom ellene, hogy ugyan a lagg, már megszûnt, de feljutni a serverre.. szóval nem könnyû :) olvasgatok még itt nálatok.

http://www.wok-klan.atw.hu | World of Knights Mu-s klán a király+

Frosty01
agi + energy SM a legjobb buffer sm-ek közöt!!!!

fenn vagy??? írj mailt: Ati007 a karim neve, és legyél a 3-as szerveren, oda szoktam feljárni, minden nap megnézem vagy e már, de eddig nemigen láttalak még :(

Vdanosss
eladó: Ceto Vine Boots+0+5 - 1soul
Exc Silk set(no boots) +0+hp/mana = 2soul

Frosty01
Profalion -t megkértem rá hogy 20-30 milla körüli +0+5 cuccokból vásároljon be neked, majd megfizetjük (montam hogy boots nem kell)

jah de ízé, írj neki ingame mailt, hogy ne felejtse el, és mond hogy én küldtelek, meg hogy goldbird tag vagy, ezt majd úgy zárójelben :D, mert fingja sincs hogy ki hova tartozik jelenleg XD)

Vdanosss
Énis hamarosan örülni fogok ugyanis a gywen szetthez közel vagyok nagyon!<#kacsint><#hawaii>

Frosty01
asszem joggal mondhatom hogy JEEEEEEEEEEEEEEEEEE

ugyanis megvan a gaion setem globalon :]