10360
Mu Online
-
Mirk #2836 hi találtam egy iet hogy mu proformance x1000expevel meg boltba vasarolhato jewellel meg +13dragon itemekkel meg ienek majd belinkelem csak most mennem kell -
mstipee #2835 Pl.: tuggyátok hogy lehet szárnyat csinálni 100% eséllyel???
Vagy hogy lehet excellent szárnyat csinálni?
Mi az a shadowbug?
Hasonlók? :DDD -
mstipee #2834 Holla mindenki, én még új vok itt, viszont MUban igazi veterán... (MUExpert)
Bármi gond, kérdésm kérés van, szóljatok :)) -
#2833 keresd meg! -
starweb88 #2832 remélem lessz magyar szerver skacok... :)) hajrá "TEAM" ;-) -
donoki #2831 Akkor kipróbálom....
De létsi még1szer linkeldd be...plízz -
#2830 egyébként az 1.0ás test server nem fizetős :D -
#2829 donoki én már belinkeltem egyszer keresd meg -
#2828 Sziasztok mueuropán a JoL az 1 kis kő ami +opciót ad a cuccokra és a wing az csak a 3mas szerveren van ami ritkán van(mármint a 3mas szerver van ritkán) ezzel kicsit izgibb hogy mikor lesz 3mas :) ja és 3mason van chaos masina is de csak ott sehol máshol 400 lvl en van a rezet nagyábol enyi. Ja és a magyar szerver érdekel engem is 1 szer már volt 1 magyar de csak 3 hétig élt a szerver mert nem bírták fizetni és vége lett de télleg jóvolt :)) remélem sikerül :D -
Mirk #2827 jewel of life=az item additionalját növeli egy fokozattal(pl+1+0ás itembe rakod akkor +1+4es lesz) -
Mirk #2826 jol=jewel of life -
#2825 Donoki a MuPh az fizetős (Frosty szerint).
És egybként nekem is megvolt és ugyanolyan a fejlődés mint a Globalon.
Viszont majdnem minden ember csillog villog:)Csak néztem
viszont minden varázslat bele van gyömöszölve. És van Dl is. -
donoki #2824 Jah...
Ezt a MuPhilippines-t én is kipróbálnám!
Adnátok egy linket?? -
Fairy Elf #2823 az európán nagyon vicces ez a sok hasznos item mint a szivecske, csillag, medal, box-ok stb......
meg lehet szárnyat is venni:) -
Fairy Elf #2822 háj:)
mekkora ötlet:) magyar szerver ez tényleg király!!!! én nagyon örülnék neki, jó lenne végre csak normális emberökkel játszani:)
tényleg elég jó az európa csak idáig nem találtam jewelt ( bezzeg a régi starlighton) viszont medalból vagy starból esett mán ki:) -
franco01hu #2821 Valaki magyarázza már L nekem aki a MU Europe serveren is szokot játszani mi az a "jols" vagy "jol" mert én nem tudom mi az :(
-
franco01hu #2820 Tehát a MU Zolik-on is nyomom :) -
franco01hu #2819 a GSE-n szoktam én is nyomni meg a MU Zolik-on is :D -
#2818 igen megkaptam és fel is vettelek -
#2817 most épp a globalon(DK lvl 147,Elf 187, DW 80) tolom, rászoktam az unalmas kereskedések gyönyörére(?), ezenkivül a GSE-n van még 4 karim 200 lvl felett.
Magyarul Global Starlight és GSE. -
franco01hu #2816 Jah és skacok ne gondoljátok azt hogy könnyű összehozni a szervert mint más gémekbe elég sok szórakázás van és még folyik ha minden igaz de a "Team" minden erővel azon van hogy a serverből legyen valami. Van esély arra hogy lesz valami de van arra is esély hogy nem sikerül.... sajna. De annyit mondhatok amint tudok hírekről szolgálni azt beírom nektek!! -
franco01hu #2815 frosty te melyik szerveren nyomod? -
#2814 szóval van 1-2 változtatás, meg kiirja a hapsi feje felett az állapotát, és hogy Guild master e vagy valami más rangja van e a guildjában. ez nekem nagyon tetszik, jól meg van csinálva :)) -
Mirk #2813 Starweb grat a resethez
Éppen elég a kis magyar szerverre 2 gm sztem
Ne aggódj donoki ha vmi nem teccik majd úgyis benyalizol nekik -
#2812 jameg ijen az 1.0 "D"-betüje
[IMG][/IMG] -
franco01hu #2811 Hát egyenlőre én se tudok többet nyilatkozni talán még annyi hogy valószinű hétvégén a progi oda kerül ahoz a sráchoz akiről fog futni...
Zomil ha a MU Europa serveren nyomod majd hétvégén talizhatunk rajta jah és megkaptad a privi üzim? -
#2810 egyébként érdekel engem is ez a magyarmu mondj róla többet is, mert az 1.0-ás verziót még tesztelik a MU-Philippinesen is, érdekel hogy nálatok ez milyen lessz -
#2809 értem én :D -
#2808 mármint donoki :D -
#2807 biztos hogy nem leszel gm :D:D:D:D:D -
starweb88 #2806 Egyszerüen nem birok ki egy napot MUUUUUUUUU -zássss nélkül!!!! :D -
#2805 szeretnél te is gm lenni mi? -
starweb88 #2804 Nah skacok végre megvolt a 2. restem :DDDDD csak ennyit akartam csáóó :DDD
-
donoki #2803 Senki több??
VMi több gm kellett volna:D -
franco01hu #2802 Tudtommal a magyar MU server 1.0-ás lesz és M_Stipee lesz az Admin, GameMaster Poopa és jómagam lesz -
#2801 egyébként most starlight csinál vmi béta szervert amin 3000x-es exp van -
donoki #2800 Remélem lesz magyar mu szerver!
Kik lesznek a GM-ek?? -
#2799 thx:) -
Mirk #2798 wing+toll +sok chaos -
#2797 és a tollal h lehet uppolni winget?