Mu Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fõvettelek Danifea

Hi all!
Nekem is kéne vmi jó kis pendant....
Én most vagyok 70 lvl! <#wave>

CDA+1em van.
ok de én soha nem használok healing potiont😊

akko majd partyzunk 1et ha leszök

global: muse elf lvl 160+

Amugy tudtátok hogy ha szárnya van valakinek meg CDA-ja akkor a CDA pulzál/lélegzik????????? sztem rohadt jól néz ki <#nyes><#vigyor><#nyes>

ja az a twistes adat nem általánosságra vonatkozik csak ez a maximum... 😛

Haha lol !!! nekem a cursed wizi csak 27 et sebez maximum, én neki 300 at twistel!!! lvl 96 nemsoká 97 , Crystal Sword +2+8 at fogok használni estére,
és elbirok 4 élõhalott tehénnel!!! Amugy mi Guildtársak voltunk egy idõre Danifea!!! ( a hunworldben én is benne voltam <#nevetes1>csak te nem jáccottál😞 )

milyen fegyvered van??

nekem még csak 270 de hát 50 szinttel alattad vagyok<#crazya>
de a sebzésem nekem is akörül van😊
nekem 310 körül van a defem és kb 150-200 körül sebzek a cursed wizárdba😊
skillel háromszor 150-200 körül és penetrationnal meg 400-500 körül<#buck>

a wizard meg tud belém 5-öt sebezni😊))))))

Egyébként nem kell annyinak lennünk mint neked😊
SZemléyes tapasztalat, hogy egy dk olyan gyorsan öl mint egy 20 szintel magasabb dw vagy elf. És a túlélés is kb így néz ki a sok élet és magas def miatt😄
én is cursed wizardot meg élõhalott tehenet gyilkolok<#nyes>
de asszem ha megveszem az új kesztyûmet akkor felmegyek az lt4-5-6ra!

van még más cuccos is eladó csak nem jutnak eszembe a pontos részletek<#conf>
ok smashing félre rakom õket neked(csütörtökön oda tudom adni ha kell kb 17:00 és 18:00 között, ha jó neked

Mirk: lvl:145 a nevem Danifea és erõsen agility elf vagyok😊 agility:450 energy:182 asszem

FRosty meg én már törperõsek vagyunk mint állat. Ott gyakjuk a cursed wizzardokat... elõször egyébként azt hittem hogy egy pk dw +9es legendary szetbe aztán rájöttem hogy mégse, ez szörny...
Fairy mi is a te szionted és a karaktered neve?😄
nos a helm és a pendant foglaltá van nyilvánitva ezennel <#worship><#worship>

hi😊

party-t nyomhatunk majd, de sajna ezen a héten nem leszek😞

erõsödjetek 1 kicsit bár, ha már lt3-4ben nyomultok akkor elég erõsek vagytok már most is😊
van egy pár eladó cuccom ha vkit érdekel:

legendary helm +2+12
legendary boots+1+12
legendary shield+3+15
guardian boots+1+12
pendant of water +3+3%hp

tulajdonképpen kár... jó lett volna azzal partyzni aki segitett felfedezni a mu-t 😊

háát tulajdonképpen össze se lehet hasonlitani 😄

musha
gondolkoztam, hogy írjak-e egy összehasonlító elemzést Mu kontra L2 tekintetben, de inkább nem teszem. nektek ez tetszik jobban, nekem az.

Vdanosss
<#mf2> <#mf1>

Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!

Vdanosss
én is látam a linaget nekem is eza véleményem

Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!

Háát én a lineage 2 õt nem nagyon szeretem, túl felületes a szép grafikája ellenére, 1 kocka/ 1 cucc, meg lassu fejlõdés és érthetetlen kasztválasztás, nekem ez túl bonyolult...<#rinya><#shakehead><#schmoll2>

Én csak ezt a fire slash-es cuccot csak viccnek szántam...
De akinek nincs vicces kedve....
De kül télleg jöhetne egy magyr party

Vdanosss
[/marquee]ha majd lessz party akkor monnyátok meg hogy mikor😊[marquee direction="right"]

musha
én csak 51-52. szint körül vagyok az elfemmel, úgyhogy szerintem nem sok mindent tudnánk csinálni együtt, amúgy Lineage 2 / Guild Wars párti vagyok <#vigyor3>

Ja és musha is jöhetne ha végre hajlandó lenne leülni a gépe elé 😄😄😄
(bocs ha télleg nem tucc, nem sértésnek szántam <#lookaround>)

persze a guild partik se ojan rosszak. fõleg atlansban

jaja za igaz
na meg így:
na ilyen ha valaki harcol!!!( üzenet donokinak 😄)

[/url][/img]

meg kéne beszélni mondjuk egy szombaton délutántól estig és jewelek igazságosan szétosztásra kerülnek (ki mit gyakott mennyit és hogy )

Vdanosss

Fasza lenne bizony, de mikor csináljuk <#kerdes>

AZÁM BEZONYÁM <#mf2><#mf2><#mf2><#mf2><#mf2><#mf2><#mf2><#mf2>

Borg87
jaja de a töbi köcs... brazil noobhoz képest mi istenek vagyunk<#nyes><#pias><#ticking><#nyes><#nyes>

..::Borg::..

Nem lenne rossz ötlet én amugy is meguntam a sok looter brazil barmot. Észrevettétek, hogy deviasban az összes low lvl dk looter? Még ki se esett az item de már nyomják a spacet...

Egyébként a max szint 350, annak a fele 175 szóval amikor winged lesz azt mondhatod hogy mid level vagy, ugyhogy a hightól mi még messze vagyunk 😄
Dani neked meg annyit hogy ez biztos hogy be fog válni

format: C

LLOOLL én is lvl 95 😄
Amugy végre összehozhatnánk egy Partyt a forum tagjaival ( persze most a high lvlûekre gondolok mint Mirk Fairy Elf ÉN borg és talán vdanosss ha eléri a szintet
😄 fasza lenne csak magyarok meg minden<#nevetes1>és semmmi rohadt csóró nigger rohadt brasil meg venezuelai buzeráns aki szart se ért az angol nyelvhez<#mf3>
)ugyanis nemrég egy ilyen lenyulta a boxomat és utánna azt hajtogatta hogy box=7,5 mil és mást nem is tudott nyögni...<#mf3>

Vdanosss

ááááááááááá

Vdanosss
Ez nem igaz<#rinya>!!
Annyira laggol hogy a yeti 3szor megölt a várban<#fejvakaras>
És a pia nem megy

Borg87
ügyes vagy mirk az szép szint 😊

Hi mindenkinek!😊
Új vagyok ittt csak frostyt ismerem nagyjából <#whatever>
A lényeg hogy maya szerver és DK(haddonmirk) lvl 95 <#smile>
Vdanosss
?

Vdanosss
Nem tudok fejlõdni!
nem segítene valaki!!!!!!!!!!<#pardon1>

Borg87
azt az üzit a neved alá hogyan firkáltad?

Borg87
JA de nem gáz és még pár dolog hiányzik a te fris slasodból pl a kis nevetõ koponyák 😄 Lecseréltem a DW-m felszerelését +3+12 drg settre és még maradt 1B-m

IGEN ELHISSZÜK! DE KÁR HOGY A FIRE SLASH ALÁ AZ VAN IRVA HOGY CSAK MG HASZNÁLHATJA...

Elhiszitek?

Látjátok??
Már 65 lvl-en a DK-m tudja a Fire Slash-et!!4
😛P

Ja de most meg behozza!!
Hurrá!!