10360
Mu Online
  • Frosty01
    én is staron vagyok, most hoztam össze egy Angel Wing +3-at... nembaj majd valaki mg-jének jó lessz :) vagy az enyémnek :D
  • mstipee
    Azt nem ismerem. Link, jellemzők?
  • Fairy Elf
    én a starlighon nyomulok:)
  • mstipee
    MUEurope sucks, azon NE jáccatok, annál még a Nightmare is jobb... :(

Nahh, láttátok az exc Chaos Dragon Axe-t? Arról beszéltem :)
  • Fairy Elf
    na cső

Frosty pajti, te a starlighton nyomod vagy az europán??????
  • donoki
    Jah..
    Én is először azt hittem azt írtam a városba: pls give jewels for reset...
    Aztán oda jöt Aracelli azt mondta go website...add stats...
  • Frosty01
    jaaaaa :D
  • Mirk
    az hülyeség frosty ne azt nézd
    eccerüen rákattintasz a karakterre, bepöttyözöd h reset és go
    ne a level reset menu alatt csináld
  • Frosty01
    mégsem csinálom meg mert nem tudom :S állitólag 8 JOL meg 8 C hiányzik hogy reseteljek........
  • donoki
    Jah..
    BoK+5-t ha megnyered a CC-t és annyit kapsz ahányasba voltál...(pl: 6-osba voltál: 6 bok+5-t kapsz...)
  • Frosty01
    mellesleg a sebzés elég gagyi de jól néz ki :D
  • Frosty01
    ma láttam egy ilyet staron mellesleg most csinálom meg a resetem, az elsőt :).

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
    egyébként azt mondta hogy BOK+5-ből esett neki... olyat hol lehet egyáltalán találni???
  • mstipee
    Hát, vagy nem.
  • Mirk
    BB:)))
    Kolger 100%esélyhez csak jó itemek meg chaosok kellenek ennyi...viszonyításképp: mondjuk+10+12chaos item+5chaos sztem már 100%esély...
    excellent wing sztem nincs....
    shadowbug meg valami hiba lehet az árnyékkal:DD
  • mstipee
    Hoho, BBeton, ez fasza volt :))
    Mellesleg ezek a kérdések, amiket feltettem, csak a tizedét teszik ki annak, amit egy jövendőbeli GM-nek tudni kell.

Tudok válaszlni, de nem itt.

MSN: [email protected]
  • Frosty01
  • Vdanosss
    BBeton ez teccett
  • Kolger
    Beton ez rohadt nagy,majdemkivágtak számtekröl ugy nevettem:D
    Sokat gondolkoztam én is hogy mu függö vagyok e de a teszted szerint csak alig:D
  • Kolger
    Tuggyátok hogy lehet szárnyat csinálni 100% eséllyel???
    Vagy hogy lehet excellent szárnyat csinálni?
    Mi az a shadowbug?
    mstipee:ezekközül 1iketse isemerem:)
    És jobban érdekel minta veszekedések,ugyhogy jo lenne ha leirnád:)

Amugy sajna rákelett jönnöm hogy nem megy 1szerre a tanulás és a mu.
    Ugyhogymostcsak szerdánkéntszámteken jutok géphez(aholilyen rohadtszar a szpééész és ideges leszek töle!!!!!)vagyis számteken:(((
    Rohadtul muhiányom van dekiirtották a szobámbol a netet büntetésböl otthon:P
    Azt mégmsn sincs

Azért még ezekre a kérdésekre mégmeghalgatom a választ,mer igen nagyon érdekel:)

Amugy donoki te se linkelted ki nekem többszöri kérésre sem a mudrakulát
  • BBeton
    Ehh ne veszekedjünk már! Ha valaki kér a másiktól valamit, mert hirtelen szüksége van rá, az nem kunyerálás. Elvégre segítünk egymásnak, nem? Ez egy ilyen játék. Aki meg nem ezt akarja, az menjen szólózni Diabloban.
    Én különösebb kérés nélkül már kb. 20 milliónyi cuccot szórtam szét a kezdők között(Ahogy Frostytól is kaptam cuccot, mikor kezdő voltam..) Mindig szívesebben partyzok egy magyarral(inkább, mint brazillal:), még ha nem is olyan jó az Exp. Persze engem is volt, hogy átvágtak itemmel, de EZ CSAK EGY JÁTÉK, NEM?

Amúgy meg:
    10 arra utaló jel, hogy RPG(MMORPG) függő lettél:

1. A ruhaboltban +3-as csizmát és +4-es kabátot kérsz, és megkérdezed az elképedt eladótól, hogy szettben olcsóbb-e, és ad-e bónuszt hideg sebzés ellen..
    2. Ha a kávéautomata visszaadja az aprót, fennhangon kijelented a körülötted állóknak, hogy "Jó a Drop!"
    3. Előtúrod a gyerekkori fakardodat és időnként titokban szeretteljesen végigsimítasz rajta. (Ne adj isten, a kabát alatt magaddal is hordod..)
    4. Ha egy néni elvágódik előtted a jégen, gyorsan odaszaladsz, kilootolod a szatyrából a tejfölt meg a vizeszsemlét, és elgondolkozva sétálsz tovább.
    5. Az utcán az autók között átlavírozva időnként titokban felsandítasz a fejed fölé, hogy ott lebeg-e még a mana shield..
    6. Minden ládát megpróbálsz kinyitni, és minden hordóba belerúgsz egyet.. hátha..
    7. A főnöködtől reggel megkérdezed, hogy milyen Quest itemeket kapsz a mapi feladatodért? Mikor elképedve kijelenti, hogy nem érti, szerinte semmilyent, elindulsz, de még visszaszólsz, hogy "Nem baj, de legalább jó lesz az XP!"
    8. Napközben munkában időnként az ügyvezető igazgató irodája felé sandítasz, azon gondolkodva, hogy micsoda excellent és unique itemeket tudnál kilootolni belőle..:)
    9. A barátaidat úgy köszöntöd, hogy "Hello, my Friend. Stay a while and listen!"
    10. Este a kocsmában csak Bloody Maryt(piros), és Curacaot(kék) iszol..
    10+1. Este a kocsmában részegen felkapsz egy sétapálcát, és megpróbálsz "persuade"-t varázsolni a pultnál támaszkodó bögyös szőkére, meghívod egy Curacao-ra majd bepartyzod, és elhívod haza, hogy nézze meg az új staff of destruction+5-ösödet, mire ő rádnyom egy bash-t, te székestül hanyattesel, és mosolyogva azon gondolkozol "Ez legalább egy lvl 10-es amazon volt.."

Szép napot!
    B
  • donoki
    Hát én se akartam benyalni a GM-eknél magam!
    Frost: Én asszed isten vok hogy a vaultomban mindenhol csak szárnyak vannak??
    Nekem ha lenne akkor szólnák ide..Különben van 1 MG WING eladó....
    De tegnap jó volt velem partyzni ugye....Szerintem is....
  • Mirk
    szerintem meg az a szánalmas amit itt csináltok...
    vki kér a másiktól egykét itemet mert neki nincs, ez nem könyörgés.
    frosty azért beszélt veled ugy ahogy starweb mert donokira volt ideges amit meg is értek, mert a faszom se linkelne be neki semmit, már bebizonyította egykétszer hogy mien ember... de hallom te is megölted frostyt lorenciában csak ugy poénból... ezt nem szeretem, de hát testvérek vagytok donokival ugyhogy nem lepődöm meg, neki is ez a kedvenc szórakozása...
    de hagyjuk a személyeskedést. álljatok le itt
  • Mirk
    szétcsapok
  • Frosty01
    valahol sejtettem hogy rokonok vagytok...
  • Mirk
    szerintem meg fogja be mindegyik...
  • Frosty01
    jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
    így már vágom.
  • Frosty01
    és ilyenkor minek vigyorogsz? és miért támadsz rám? tettem ellened 1 valami rosszat is? vagy leszóltalak valahol?
  • starweb88
    ja és hogy tudd donoki a tesom :DD és tudok egy smást :)) szoval aludj jol :D
  • Frosty01
    ja kössz.
  • starweb88
    jah és bocs azt kihagytam h 2 színű :))
  • starweb88
    hmmm szánalmas.... :D
  • Frosty01
    oh ja nehéz félretenni 1 cuccot? ( egyébként +3) na mindeggy. ha te kérted volna én nem lennék ilyen hogy 1.FELÍROM IDE HÁTHA VALAKI LESZÓL ÉRTE 2."MOSTANÁBAN NEM ESIK GD..."
    egyébként én segítek mindenkinek akinek tudok és nem pofátlanul szemétláda hazug állat. és GONDOLTAM hogy számíthatok 1 ilyen aprócska kis segitségre, és nem ingyen gondoltam mert nem vagyok ingyenélő pöcs.

röviden ennyi.
  • starweb88
    hát akkor csak gondolkodjunk idézem " ha kezedbe akad egy pár +4 es gd item akkor pls gondolj rám"..... jah h a te barátságodat nem könnyű elnyerni ohhh :DDD az enyémet sem :DDD
  • Frosty01
    téged még nem ismerlek itt sem meg mu-n sem. de azthiszem ha így inditasz akkor nem is fogjuk egymást nagyon szeretni! azért nem linkelem be kedves STARWEB barátom mert fogalmam sincs már hogy mi a CÍM. és nem hiszem hogy olyan nehéz lenne visszalapozni 2-őt....
  • Frosty01
    starweb. mesélj mit kunyiztam?
  • starweb88
    Frosty01 ne legyél köcsög miért nem tudod belinkelni????
    (persze kunyerálni azt tudsz a starlighton....)
  • donoki
    :D
    Nah szal hol a link??
    Addig nem hagylak:D:D:D:D
    :P
  • Frosty01
    pff ne égess már :D
  • donoki
    Mindegyik szerver meg van hekkelve:)
    Kül mi a MuLegend linke(linkelj be plíz)?
    Frosty...Partyztam veled fejlődtél asszem 8 szintet...mondd már el...ilyen izé vagy?:))
  • mstipee
    Báhh, MUEurope szar, nincs rajta chaos Gobbo, meg vacak a fejlődés, állandóan leáll hibák miatt, + ,meg van hackelve.

Az eddigi legjobb szerver a MULegend. Szerintem.