10360
Mu Online
-
donoki #2916 Attól függ milyen opcióju... -
#2915 mirk mennyi egy mg wing? -
donoki #2914 Hát...
Offer me -
Mirk #2913 ez nagyon jó:)
-
#2912 HEY ALLAH
ezt nézzétek/halgassátok:) loál nagyon :) -
#2911 ja meg donoki, izé mennyiért adod el az mg winget? -
#2910 hehe. délután simán ment..... -
starweb88 #2909 hát gondolom azért mert full külföldi az egész azt időeltolódás miatt.... -
#2908 finalon lehetetlen jáccanifél perces lagg a minimum ebben az időben....
megyek sztarozni :S -
starweb88 #2907 Valamit megfigyeltem a Starlighton nem tom máshol is igy van e de minnél több reseted van annál jobb cuccok esnek értem pl. a Soul , Bless , Life -ra , de kül. sztem ez igazságtalanság....a kezdőkkel szemben... -
donoki #2906 Ez a StarLight-on van? -
donoki #2905 nah ezt jól meg asszontam:D -
donoki #2904 De mutogatnileht trade-be!
mer visszarskja!
persze +10...stb fellehet fejlszteni.. -
Sixo67 #2903 Elado: exc: braas helm,lightsaber,warhammer, ill. saint crossbow +9+Skill, meg great dragon helm+3+4. jewelt ill. great dragon cuccot vagy vmi jo fegyvert fogadok el ellenárként -
Mirk #2902 Ez starlighton nem egészen így van mstipee...
ott nem maradnak meg a pontjaid, de nem is veszik el a ruhád, csak piros lesz, tehát nem tudod használni elvileg, de mégis rajtad van és sebzésbe defensébe stb rendesen beleszámít.
Tehát rezet után nem érdemes mutogatni a cuccaid mert utána egy ideig nemtod visszavenni őket:) -
donoki #2901 Nekem az teccik ha nem veszik el semmi pontom a resetnél...
Különben a starlight-on a max lvl 400!
De reseteleni 350nél lehet! -
mstipee #2900 Istenem de sokat kell még tanulnotok... :)
Reset: minden szerveren meg van adva egy max lvl érték, ami fölé nem mehet a karakter szintje. Képzeld el pl, hogy ha eléred a max lvl-t, akkor utána mi van? Nincs több fejlődés.
Erre találták ki a RESET-et, ami azt jelenti, hogy a max szintet elérve (valahol már ez előtt) resetelhecc, vagyis 0-ás szintre dobhatod vissza a karid.
A reset a régi szervereken úgy ment, hogy resetkor minden addigi pontod elveszett, de 0.ás szinten reset után kaptál párszáz pontot, amit eloszthattál, így valamivel táposabb volt a kari, mint a többi, reset nélküli.
Ilyenkor, ha magadon hagytad a ruhádat, az elveszett a francba.
Ezután jöttek az okosok, és kitalálták, hogy legyen point-standing-reset, vagyis hogy reset után minden addigi STAT pointod megmarad, de nem kapsz újakat, hanem 0-ás szinten olyan tápos leszel mint max szinten. Ez nagyon jó, mert így ha ruhádat magadon hagyod reset előtt, azok rajtad maradnak utána is. Ráadásul végtelen a reset limit.
Röviden ennyi :) -
#2899 Amugy a final descent télleg nagyon kemény, piros a játék :) (aki kipróbálja meg fogja érteni hogy hogy értettem) sok minden a boltban, kivéve chaos, állítólag itt ez a nagy érték...... -
#2898 ööö ez nemigazán igy van ám. mert ha meghagyod magadon a cuccokat reset közben, akkor azzal a cuccal mehecc tovább :) és azzal ölhecc kissárkányokat :D
pl starlighton 350-es lvl-től van a reset, a honlapon. -
#2897 A reset az arra jó hogy 0szinten van elosztható pontod.
Szal tegyük fel 300pontot kapsz 1 resetnél.
Akkor legendary staffal meg twisterrel ölöd a kissárkányokat--dw esetében vagy monnyuk dk val brass settben bobbal hülyéskedsz.
80 lvl-re mire már eljucc addigra már exc bármien fegyverrel twistingelsz.Stb. -
Sixo67 #2896 Mi az a reset és mire jó? Továbbá nem tudna vki adni egy death stabot? Előre is köszi. -
mstipee #2895 http://finaldescentmu.tk
-
mstipee #2894 Gyertek a MUFinalDescent-re, iszonyú jóóóó! :) -
starweb88 #2893 Nah tegnap megvolt a 3. resetem...asszem ma vagy holnap meglessz a 4. -
#2892 ok, bocs donoki. -
#2891 haggyátok már abba! -
donoki #2890 köszönnyük a hozzászólást..... -
#2889 donoki. nem hiába van odairva hogy TEST SERVER, még a tesód is odairta :) -
donoki #2888 a mobiuson én nem találtam meg az 1.0-át!!
Csak a testjét!
Én a mobiuson olvastam a siege warfare-t! -
Fairy Elf #2887 hehe nekem most lesz a második:)
lassan vennék valami igen brutális egykezes kardot!!!! -
Mirk #2886 hehe ma meglesz a nyolcadik reset -
Mirk #2885 akkor frosty ma délután üzletelhetnénk egyet és akkor a tied a blade:) -
starweb88 #2884 Mu Philippines Ez is az oldala ! -
starweb88 #2883 Mu Philippines Test Server 1.0
És itt lehet regelni: Katt Ide!! -
#2882 hol olvastál róla? amugy ha megkeresed "azt a linket" a test client-eset, azon van seige warfare pálya. kb 2 lapot kell visszalapoznod nem nagy dolog :S. -
#2881 kell! van jewel is :) -
donoki #2880 Mi az a Jewel of Guardian???
OMG
Mik vannak... -
donoki #2879 Ki tud vmit mondani a Siege Warfare-ról?
Mer most olvastam a muonline guildeban..
csak elég bonyolult ezek: van egy csomó új skill meg ez a warfare meg stb... -
Mirk #2878 frosty majd jelentkezz azért a runbladeért ha még kell meret már van rá vevő...
de te már lefoglaltad gondoltam szólok -
donoki #2877 Link: StarLight
Olvassd el az Info link alatt....
De ha vmi kérdés van a szerverről ami nincs leírva akkor ide írj..