Mu Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Majd ha meg gyün a kedvem!
Most Gse-n nyomom!!
Ott nincsenek ilyen dc-s hackerek eg ott semmilyen sincs!
És van ár egy csomó magyar haver!<#dumcsi>#dumcsi>
Ma felakarom venni SteWhite-ot barát listára azt ezek a büdös hackerek mindig megszakítják!
Meg csodálatos módra eltûnt agyûrûim!!<#mf3>#mf3>
anno d2ot le se tudtam tenni, jokis hentek 😊
Always remember you\'re unique, just like everyone else.
Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!
Ma vettem egy Soult = 15M+1%HP nyaklánc+UNI (nem full kb 2/3)+ dragon stuff 2db <#wink>#wink>
Még megvan és eladó:
Plate Helm +2+12 = 3C; Silver Bow +2+12 = nemtom; Wind +3+12 Boots & Gloves és Armor +3+4+Luck = 1S
Global DW 11x
Ez kicsit lengyel de senkit se zavarjon mert a képek alapján meg lehet érteni, amugy nézegessétek a többi részét is, már aki jáccik a muval annak hasznos!
Kedves lányom!
Lassan írom levelem, mert tudom, hogy nem tudsz gyorsan olvasni. Már nem ott lakunk ahol eddig, mert apád olvasta, hogy a legtöbb baleset az otthontól 20 km-es körzetben történik, úgyhogy elköltöztünk. A házszámot sajnos nem tudom megírni, mivel az elõzõ lakók magukkal vitték, hogy ne kelljen a címüket megváltoztatni.
Az új házban minden nagyon szép és jó. Mosógép is van, bár nem mûködik valami jól. Beletettem a ruhát, meghúztam a láncot, és azóta nem láttam belõle semmit. Mindent összevetve nem rossz itt. A múlt héten csak kétszer esett az esõ, egyszer három, egyszer meg négy napig.
Elküldtem a kabátot, amit kértél, de apád szerint a gombok miatt túl nehéz lett volna a csomag, úgyhogy levágtam mindegyiket, és beletettem õket a kabát zsebébe.
Az a lüke bátyád valamelyik nap bezárta a kocsikulcsot, és több mint két órába telt, míg apádat és engem kiszabadítottak az autóból.
A nõvérednek ma gyermeke született, de még nem tudjuk fiú-e, vagy lány, így azt sem tudom megírni, hogy nagynéni vagy nagybácsi lettél.
Képzeld! A szomszéd beleesett a pálinkáshordóba. Néhányan megpróbálták kihúzni, de õ hõsiesen ellenállt, és megfulladt. Szegény embert 3 napig hamvasztották.
Máskülönben nincsen sok újság, minden a megszokott mederben folyik.
Csókol szeretõ anyád
Ui. Akartam pénzt is tenni a borítékba, de már le volt zárva.
Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!
Csak éppen ha emberrel találkozunk akkor ledob!
Pl.: Ha talizok véletlenül egy dk-val és közbe ölök!
igy nem volt sok idõm rá kb ha négszer beinditottam...
(amugy egy sokkal jobb progi lebutitott változata)
és mûködött is?
Asus p5k,Core 2 duo 3Ghz,Asus nvidia 8800GTX,geil 4gb 800Mhz ultra kit,Samsung 2x400Gb 16Mb
[/url][/img]
Milyen hacket használtál??
1 Hit Hack??<#gonosz3>#gonosz3><#nyes>#nyes><#nevetes1>#nevetes1>
Hát ez már nemlehet igaz!<#shakehead>#shakehead>
Ezek olyan köcsög ..... állatok!
Küldj egy @-t a Mu-nak!
Sztem!<#nemtudom>#nemtudom>
majd szóljatok ha betámadjátok bull roomot
rohatt hekker<#mf3>#mf3><#mf3>#mf3><#gunyos1>#gunyos1>
=P
..::Borg::..
(DK = dark knight DW= dark wizard )
Ennyi!
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
global: muse elf lvl 160+
én daviasban találtam sokat!
De ezt a kettõt mg Nori-ba egymás utáni napon!
Mindegyiket hüle fejemmel csak 1M-ér adtam😞
tudom mi az a box of luck csak nem láttam még ezt a rövidítést😊