Mu Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én már többet nem hiszem h jáccok ezzel!
Majd ha meg gyün a kedvem!
Most Gse-n nyomom!!
Ott nincsenek ilyen dc-s hackerek eg ott semmilyen sincs!
És van ár egy csomó magyar haver!<#dumcsi>

A faxom ki van!
Ma felakarom venni SteWhite-ot barát listára azt ezek a büdös hackerek mindig megszakítják!
Meg csodálatos módra eltûnt agyûrûim!!<#mf3>

VALAKI SEGITSEN VISSZASZEREZNIIIIIII

én szerintem be fogom fejezni a játékot... azok a rohadt hekkerek lenyulták a legjobb cuccaimat a karaktereimrõl és a pénzemet a karaktereimbõl...

ha jáccani van kedved neked is maya servert javasoljuk és Dark Wizardot vagy esetleg Elfet ( energyre gyurva 😄)

hát ingyé megy most de mivel van egy fizetõs változata ( a legujabb cuccok meg olyan ujitások vannak benne hogy megáll az ész) ez valószinû hogy nem lesz pízes.

Stotoo
most ingyenes beta van vagymi?

Always remember you\'re unique, just like everyone else.

Stotoo
d2vel is lehetett, de ez mmo gondolom, már töltöm is 😄
anno d2ot le se tudtam tenni, jokis hentek 😊

hát jahh csak neten megy!

Stotoo
ez a game vmi diablo2 feleseg ?😄

Vdanosss
Nekem kell frosty

Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!

Én is ajánlok egy oldalt!
Nekem ez teccett a legjobban😊
MuThai

a dark horseos kép király
SteWhite
MuHQ Én ezt ajánlom mindenkinek 😊

Ma vettem egy Soult = 15M+1%HP nyaklánc+UNI (nem full kb 2/3)+ dragon stuff 2db <#wink>

Még megvan és eladó:
Plate Helm +2+12 = 3C; Silver Bow +2+12 = nemtom; Wind +3+12 Boots & Gloves és Armor +3+4+Luck = 1S

Global DW 11x

CHAOS ELMÉLET
Ez kicsit lengyel de senkit se zavarjon mert a képek alapján meg lehet érteni, amugy nézegessétek a többi részét is, már aki jáccik a muval annak hasznos!

Levél a szõke nõ anyjától
Kedves lányom!

Lassan írom levelem, mert tudom, hogy nem tudsz gyorsan olvasni. Már nem ott lakunk ahol eddig, mert apád olvasta, hogy a legtöbb baleset az otthontól 20 km-es körzetben történik, úgyhogy elköltöztünk. A házszámot sajnos nem tudom megírni, mivel az elõzõ lakók magukkal vitték, hogy ne kelljen a címüket megváltoztatni.
Az új házban minden nagyon szép és jó. Mosógép is van, bár nem mûködik valami jól. Beletettem a ruhát, meghúztam a láncot, és azóta nem láttam belõle semmit. Mindent összevetve nem rossz itt. A múlt héten csak kétszer esett az esõ, egyszer három, egyszer meg négy napig.
Elküldtem a kabátot, amit kértél, de apád szerint a gombok miatt túl nehéz lett volna a csomag, úgyhogy levágtam mindegyiket, és beletettem õket a kabát zsebébe.
Az a lüke bátyád valamelyik nap bezárta a kocsikulcsot, és több mint két órába telt, míg apádat és engem kiszabadítottak az autóból.
A nõvérednek ma gyermeke született, de még nem tudjuk fiú-e, vagy lány, így azt sem tudom megírni, hogy nagynéni vagy nagybácsi lettél.
Képzeld! A szomszéd beleesett a pálinkáshordóba. Néhányan megpróbálták kihúzni, de õ hõsiesen ellenállt, és megfulladt. Szegény embert 3 napig hamvasztották.
Máskülönben nincsen sok újság, minden a megszokott mederben folyik.
Csókol szeretõ anyád
Ui. Akartam pénzt is tenni a borítékba, de már le volt zárva.

ELADÓ:!!!SPHINX ARMOR +2+12!!!

na megoldódott a logo problémám is <#crazya>

Vdanosss
Még meggondolom<#wink>

Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!

EMBERÖK! A GÉM LÉNYEGE A JÁTÉK MEG A FUN MEG MINDEN NE *****SZÁTOK EL A HACKEL!!!

Vdanosss
nekem kéne egy hekk mer a speed hack nem megy<#rolleyes>

Nekem van egy tökéletesen müködõ One Hit hackom!
Csak éppen ha emberrel találkozunk akkor ledob!
Pl.: Ha talizok véletlenül egy dk-val és közbe ölök!

valami lothei new hackje de nem mindig ment mert 110% osan bugos...
igy nem volt sok idõm rá kb ha négszer beinditottam...
(amugy egy sokkal jobb progi lebutitott változata)

milyen hack ment neked ?
és mûködött is?

Asus p5k,Core 2 duo 3Ghz,Asus nvidia 8800GTX,geil 4gb 800Mhz ultra kit,Samsung 2x400Gb 16Mb

mivan veletek???? de behalt ez a topic....

[/url][/img]
[/url][/img]

amugy a lothei heckje már xart sem ér mert felismeri a game guard...

Aham!
Milyen hacket használtál??
1 Hit Hack??<#gonosz3><#nyes><#nevetes1>

Nem merem mert én is használtam egy kicsit hekket aztán ha utánnam néznek és megtalálnak rá utaló jeleket( igaz hogy összesen kb 20 percet ment a hekkel ez az accountom de akkor is..) akkor még bannolni találják az accountom, és az most jelenleg többet ér mint a soulom...<#rolleyes>

Pff!
Hát ez már nemlehet igaz!<#shakehead>
Ezek olyan köcsög ..... állatok!
Küldj egy @-t a Mu-nak!
Sztem!<#nemtudom>

most kicsit elment a kedvem a mu-tól lehet hogy pár napig nem folytatom...
majd szóljatok ha betámadjátok bull roomot

mint az állat mikkelm8 volt az
rohatt hekker<#mf3><#mf3><#gunyos1>

Vdanosss
komi?<#wow3>

......megint lenyulták egy soulom.........<#mf3><#mf3><#gunyos1><#gunyos1><#gunyos1><#mf3><#mf3>

HALI!
=P

Borg87
Sziasztok igen én is tapasztaltam a hirtelen árcsökkenést pl volt régrõl 1 drg +3+12 settem amit simán lecseréltem legre +3+12 már csak csimma meg gumikesztyû kell 😊 Ha van valakinek megveszem 1S ért van 2S em

..::Borg::..

musha
Miért jó ilyen f@sz effekteket rakni a hozzászólásokra?<#confused>

Vdanosss
Hehe új játékos!

Timbo
+ ide is!

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

Timbo
Köszi a helpet!

SZtem meg kezdj DW-vel mert annak tudunk a legtöbbet segíteni, bár a DK sem rosssz
(DK = dark knight DW= dark wizard )

Nah...
Ennyi!

Mu Online <<-- inen letöltöd!
Ingyenes!
Jó játék!
Mayán jáccunk!
Hát sztem egy DK-val kezdj!

Hát én még hátrébb vok😞

Timbo
Sziasztok! Én még csak most láttam meg ezt a fórumot és nagyon érdekelne a játék! Lenne pár kérdésem és szeretném ha válaszolnátok rá ! Honnan lehet letölteni a játékot? Teljesen ingyenes? Jó a játék? Ti melyik serveren jáccotok? Mit érdemes kezdeni egy kezdõnek? köszke

tök jó, hogy századik szint környékén vagytok így van rá esély, hogy amit találok az nektek kell<#crazya>

global: muse elf lvl 160+

nekem már volt sok de mindig csak pénz esett ki belõle::::😊
én daviasban találtam sokat!

Én eddig csak 2 BoL-ot szereztem magamnak de nem dobtam el soha még...
De ezt a kettõt mg Nori-ba egymás utáni napon!
Mindegyiket hüle fejemmel csak 1M-ér adtam😞

SteWhite
oksa 😊

Global DW 11x

ok 3 chaosért kapsz 4 angelt ha jó neked😊
tudom mi az a box of luck csak nem láttam még ezt a rövidítést😊