10360
Mu Online
-
#2956 {halálra röhögi magát}
Sirjunk eggyütt donoki -
donoki #2955 :D
Ez nagyon kajak volt:D
Nah szal muti majd frosty!
Mirk kapsz 1 költői díjat:) -
#2954 BBeton ez nagyon jó volt !!! -
Mirk #2953 a biztonság kedvéért, hogy nem akarod-e csúnyán átverni egy bd helmmel, holott neki szüksége lenne rá, de te talán, nagy gonoszan eltitkolod előle hogy neked van ilyened, ezáltal megfosztva donokit a lehetőségtől, hogy fejlődjön, hogy teljes setje legyen és egy nap nagy játékos legyen.
ez nem merénylet donoki ellen frosty, ez már merénylet az egész emberiség ellen és minden ellen amit ez a szent és sérthetetlen játék képvisel, így hát ha nem mutatod fel a cls papyrjait donokinak hivatalosan is muhaza árulónak fog nyilvánítani és elsírja magát. -
#2952 Biztonság kedvéért? -
starweb88 #2951 hát sajnos ma nem lett meg az 5. resetem de majd holnap... :DDD -
Mirk #2950 ehh -
donoki #2949 Télleg?
Muti majd...A biztonság kedvéért -
#2948 képzeld csináltam belőle egy CLS+1-et -
donoki #2947 Ha már frosty nem jáccasz akkor nekem adhatnád a black dragon +9-es helmedet adk érte 1 gd helm+3-at!
ok?(starlighton:D ) -
donoki #2946 ? -
#2945 -
donoki #2944 Nah..Hát úgy könnyű..BoK a boltban...MInt a Pk-n volt!:) -
mstipee #2943 Cape of lord? Az értékes cucc. Starlighton vannak DL-ek? Mellesleg minden cape-ben ugyanaz az option van, ha van benne egyáltalán... -
mstipee #2942 Má megin dili vagy. FD-n is full exc DP setem van, de azt bok-okból szereztem, még mikor lehetett venni boltban...
Jáááhjjj... :( -
donoki #2941 Hát...
Azt nem tom.
-
Mirk #2940 és mennyit ér kb jewelben? -
donoki #2939 Nekem is van Lord Of Cape-m!
Van rajta 2 opció!
De cape-en ugyanolyan opicó van mind1iken?? -
#2938 na végre megvan a végleges logóm :) -
#2937 ritka :D, én eddig 3 emberen láttam csak :D, lehet hogy kölcsönadták egymásnak :D -
Mirk #2936 én tudom rosszul, vagy a cape of lord tényleg elég ritka a starlighton? -
#2935 Mindeggy, szüneteltetem a mu-t. Kipróbálok egy másik játékot Ragnarok Online Hu -
#2934 egyébként a +7+L Kundun Staff mennyit ér? -
#2933 türtőztesd magad, bannolnak -
donoki #2932 Télleg???
Bazzeg...
De szerencsés vagy!
Nekem meg +7-es szardarabok!!!!!!!!!! -
Mirk #2931 ma megnyertem a CC-t
mi esett az egyik bok+5ből?
cape of lord -
starweb88 #2930 Megvan a 4. restem hurááááá :DDDDDD.... -
donoki #2929 Az biztos!:)
Asszem vmi didak-tól..nem??
STarLight: B>EXC SET FOR BK!!(DRG,BDRG,SCALE,BRASS) -
#2928 tulajdonképpen már nem is tudom... de nem donokitól. -
donoki #2927 Hát ez nem igaz..
Volt 2 BoK+5-m azt 2 szar +7-es item jött belőle! -
Mirk #2926 hmmm
+0ás wing?? kitől is vetted?? -
#2925 15Jewel meg X Storm crow pants +DD -
donoki #2924 Borg: Majd létszi add vissza az exc blade-t amit adtam nem régen az mgdnek!!
Nem az FD-n álldogáltál mstipee?
Mer mintha nekem msn-en azt mondtad volna...De mind1! -
Mirk #2923 frosty mennyiért vetted a szárnyat?
-
mstipee #2922 Hááát akkor gondolom más hasonló bugok is vannak ottan. Próbáljátok ki a shadow bugot, hátha műxik. :D -
mstipee #2921 Hááát, nemtom ti hogy vagytok ezzel az álldogállós dologgal, de én pl a múltkor a MUEuropén 3 JoL-ért full +9-es exc DP setet vettem, és "csak" egy órát álldogáltam, keresve a jó alkalmat :) -
#2920 Megvettem az mg szárnyat... jó drága volt de megérte
amugy S>EXC SCALE Helm Pants/exc TIGERBOW/exc BERDYS/exc BLADE /DW WING+3+4 -
starweb88 #2919 Tegnap csináltam egypár sreenshotot de ez nagyon király lett ahogy a kard repül az égbe....wow -
donoki #2918 Inkább rakdd az aukcióra..
Nem érdemes ezért álldogálni a városba és Ezt mondani: S>Red Spirit Gelm+7+8...... -
starweb88 #2917 hát nekem van egy eladó Red Spirit Helm +7 +8 -as cuccom nem tom kell e valakinek akinek kell az szoljon...:))