Mu Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
gondolkodtam <#buck>#buck>és rágyüttem, hogy téged is mekhekkeltek annó pedig te biztos nem használtál szompolygósz hekk progit!!!
global: muse elf lvl 160+
Always remember you\'re unique, just like everyone else.
Zozi csak nem rátaláltál erre a fórumra<#vigyor2>#vigyor2>
smashing még mindig nincs semmid??
kifejthetnéd kicsit pontosabban, hogy is lettél mekhekkelve mert én még mindig nem bírom elképzleni, hogy is csinálhatják<#conf>#conf>
global: muse elf lvl 160+
Aztán tradeltem.
Meg mutatta a cuccot azt a BoB-omat kérte érte!
Én beraktam azt rányomtunk az OK-ra és nekem semmi neki minden!
Azt röhögött a markába sztem!
..::Borg::..
egy órán keresztül updateolt aztán meg hibaüzeneteket ír ki, ezt nem találja meg msg error meg ienek...
az eredeti oldalról?
Mer nem onnan kell mer ott hibás!
😞😊
Thermaltake Overseer RX-I | ASUS P6 X58D Premium | i7 Xeon X5650 @ 4.4GHz | Raijintek Triton | HD7950 CF | 6GB Kingston HyperX Tri channel | Samsung 850 SSD 256GB | WD Green 2TB | BitFenix Recon
<#vigyor5>#vigyor5>
Elég sok!
Nézted a videót?
Hogy hogyan fejlõdik??
😊
Vdanoss majd megfontolom!<#worship>#worship>
De nem tudom egyszerre leírni az egyészet mer ez nem egyszerre történtek!<#action>#action>
Thermaltake Overseer RX-I | ASUS P6 X58D Premium | i7 Xeon X5650 @ 4.4GHz | Raijintek Triton | HD7950 CF | 6GB Kingston HyperX Tri channel | Samsung 850 SSD 256GB | WD Green 2TB | BitFenix Recon
Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!
KIRÁLY!
Minden szörnynél ugrik 1 szintet!
😄
Mivel vetted fel??
És a mg-d anyas lvl-û??
Mer ha 215-nél több akkor mér nem csinálsz magadnak szárnyat??
És lécci mondd el hogy hol jáccasz!
Meg ha an msn-ed akkor azt is!
Én is unom már az eredeti mut!
Te melyik tört szerveren nyomod??
Én a gse-n meg a td-n!
De leginább a gse-n!
Most megnézem a videód!
én amin most játszok ott 4000* XP van és ne mondjátok hogy így nincs értelme mert itt is van mindenki arra törekedik hogy kimaxolja a karakterét minden stat pont 32000 legyen és ezt azért így is sokáig tart +csinálni és az ilyen szervereken ha jól tudom van olyan pálya és tárgyak is ami az eredetibe nincs és igazán jó cuccokat itt is nehéz találni. és 5 karakter választható az eredetibe + ha jó tudom 3vagy 4
Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!
én is játszok néha a MU-vall csak mostanába 1 kicsit hanyagolom mért nem érek rá de öcsém kb. 1 éve játszik vele kisebb +szakításokkal már vagy 20 szervert próbáltunk ki de vagy mind lagos vagy ami jó az+ pár hét és megszûnik vagy átállítanak rajta vamit, az eredeti szerver + szerintem nagyon szar mert túl lassan fejlõdik a karakter
1 saját videó hang nélkül
Akinek kell CS+2+S az szóljon
Global DW 11x
Always remember you\'re unique, just like everyone else.
Nekem most mondták h létezik ez a forum pedig elég öreg roka vok a muban😊
na mind1 ha valakinek van kérdése szivesen segitek v itt v a muban.
bye!
Mer sok helyen láttam a képét de sehol sem írják le!
Milyen extrákat tartalmaz a fizetõs mu?
De nem fogom mindig frissíteni!
Mer elég gyorsan fejlõdök!
Én ott DS-be és BC-be szoktam gyilkolni!
Ott jó az EXP!
Meg még itt: Stadium(Arena), Tarkan, Icarus!
Jahh meg köcsög noobkat!<#vigyor>#vigyor>
A nevemet meg csinálom az aláírásoma!!
Csak az a kár a gse-be h nincs friend list!
Global DW 11x
<#nevetes1>#nevetes1>