10360
Mu Online
  • Frosty01
    Donoki üzenete:
    Különben úgy adtam neked asszem a hurr pantsot hogy 16 jewel meg vmi cuccot adtál..nem?
  • donoki
    Milyen cucc?
  • donoki
    Nah minnyárt benyomok neketek az sm-nek a armorjáról 1 ss-et...
    Csak még Prizee-zek egyet!
  • Frosty01
    és az a cucc nem ért meg 4 jewelt???
  • donoki
    Nah...
    karablik....Én adtam neki a thunder boots+9+inc mana(nem mirk?ez volt rajta!?)de mosr már +11+28...ok
    Különben úgy adtam neked asszem a hurr pantsot hogy 16 jewel meg vmi cuccot adtál..nem?
  • Frosty01
    [IMG][/IMG]
  • Frosty01
    wtf
  • Vdanosss
  • Mirk
    akinek van mgje annak szívesen eladom ezt a hurricane armort meg az alatta lévő +9+4 winget
    [IMG][/IMG]
  • Mirk
    napi egy reset kb, ami igazán nem megterhelő, suli mellett se, két órát kell jáccanom hozzá max...
    minél több reseted van annál könnyeb elérni a következőt.
    találhatsz exc itemeket daredevilben de majd 30 reset mulva nézz be oda;-) addig vásárolgass:)
    skilles divine sword nincs
  • Fairy Elf
    cső!!!

Mirk te aztán nem lazsálsz..... 13. reset????
    bakker én most küzdök a harmadikért:) tényleg küzdök
    a Chaos c-ben egyszer már nyertem mert egyedül voltam:)
    egyébként pedig úgy szoktak leütni, hogy még azt se látom mekkorát sebzett belém az arc, olyan gyorsan lezúznak:)
    csak venni tudok excelent dragon vagy black dragon cuccot, vagy valamilyek szörnyike dobál ilyet????? ( vagy a sokat emlegetett bok+5???)
    az is vicces, hogy nem találok skilles divine swordot:)
  • Mirk
    Grat a 6 resethez. Én meg azt utálom amikor bemegyek ccbe és ottvan egy 50 resetes állat aki megöl egy ütéssel.... egyébként már megvan a 13. reset, ma lesz meg a 14.

Valamikor régen amikor elkezdtem jáccani a globállal akkor olvastam még vhol hogy a noob a bunko emberek kifejezése a kezdőkre, úgy általában minden játékban és sok helyen nem is tolerálják az olyan embereket akik ilyet mondanak az újaknak.

Tegnap délután meg álldogálok lorenciába, és szépen szorgalmasan irogatom hoyg B>exc hurricane, thunder items. Erre odajön a karablik nevü csoda és mondja hogy trade (mert ő nem tudna tradelni ám). Berak egy exc thunder boots+11et vmi szar opcióval meg egy exc hurricane armort +0ásat, vmi anyámtyúkjaszar opcióval. Mondom, jólvan azért mégis megkérdezem azért mennyibe kerül, hogy ne hiába hordozza a cuccait a másik, erre azt mondja hogy 50 jewel az armor...
    Nem azért emberek de nekem van egy hurricane pantsom+11+28+mana az volt kábé 20 jewel igaz haverok közt. De teljesen ismeretlen embertől vettem egy rune blade+11+28+skill+dmg ratet 40 jewelért. Nehogy már az a szar armor 50et érjen...
  • starweb88
    nah a 6. resetem megvan,de bazz olyan idegesitő megnyerem a cc-t azt bok+5 azt pénzt vagy +7 es cuccot dob...érthetetlen.. azt 1 resetesnek multkor exc itemet dobott szal...LOL
    jah és MU RULEZZZZZZ
  • franco01hu
    Ha jól értettem a letöltés oldalján a Mu legendnek akkor 06:00 - 18:00-ig működik valamelyik server most hogy a játék server is leáll 18:00 után azt nem tudom sajna
  • franco01hu
    itt a linkje de nem mindig műxik sajna
    =<MU Legend>=
  • donoki
    Hát a noob-ok eléggé kemény volt^^
    De hát tanuláásal mindent el lehet érni:)
    Valaki elő veszi a Mu KéziSzótárt ami ugyan nem létezik...De ha vki tzdni akar vmit forduljon mstipee-hez és gondolom sok szeretettel várja a kérdéseket:D
    Mu Legend link plíz(mstipee)!!
  • Frosty01
    Vannak azok a bizonyos brazilok. Szerintem mindenki tudja hogy milyenek. Na ŐK noobok. (semmi angoltudás, semmi illem, semmi semmi, parasztok ezerrel, legalábbis a nagytöbbségük) és az a baj hogy nem csak brazilokra mondhatjuk el ezeket...
  • Zomil
    én fél éve és aktivan kb 2 honapja kezdtem jáccani de sztem van amiröl még mindig nem tudok, de ugy tanul az ember ha sokat foglalkozik valamivel, nem lehet mindenröl egyből mindent tudni és a noob szó se éppen a legszebb és legjobb kifejezés...
  • Frosty01
    Frosty már unja nem nyomja =.=
  • Fairy Elf
    ez attól függ ki noob?????
    én két és fél éve játszom MU-val mégis van olyan ember aki 1 hét játék után többet tud a MU-ról:)
    Donoki meg Frosty elég jól nyomja:) ja meg Mirk is....
  • Frosty01
    keményen fogalmazol stipee
    ezzel a noob kifejezéssel itt, ha nem ismersz senkit akkor meg főleg nem kéne élned... igaz hogy van 1-2 noobunk, mi se szidjuk le őket, ők sem idegeskednek miatta szal inkább haggyuk...
  • mstipee
    Hátizé, mivel alig néhány embert ismerek közületek, azok meg feltűnően n00b-ok... Szal ezért használtam a "remélem tuggyátok mi az" kifejezést.
    Mellesleg visszatérve exc CW, meg exc Wing készítésre:
    Eddig még csak egy exc fairy winget csináttam FD-n, sr előtt, ami természetesen eltűnt hogyaza... A többi szerveren nem nagyon volt rá lehetőség, mivel nem minden adott hozzá.

Képet csinálhatok, ha tudok addig csinálni exc cuccokat, de különbenm mostanában MULegend-en nyomulok, ami természetellenes módon senkinek nem jön le, csak nekem, mindenkinél laggzik, csak nálam nem... Érthetetlen...

Na ott kihajintottam egy BoK +5-öst, amit egy rendes csókától kaptam, erre mit dobott? Exc Dragon Wing +5 +option Hogyaza!!! Erre hirtelen visszafordult a csávó, aki a BoK-ot adta, és valami számomra ismeretlen módon felvette a szárnyat. Később láttam a szerveren hogy bannolták a pasast csalásért :)

Szóval csak óvatosan az exc wingekkel, meg shadow bugokkal.

Ja és itt is elmondom, hogy a nektek adott Shadow Bug recept nem publikus, mert egyes szerevreken bannal jutalmazzák a használatát :)
  • Kolger
    Megint eltelt 1hét:(
    Már nagyon rég nem muztam,de leglább már xcsak naponta 3-4szer jut eszembe:P
    Amugy 1általán nem gond legalább többbet járok prtyzni.Tegyétek ti is ezt!:D
  • Frosty01
    én már alig mu-zok ugy döntöttem hogy folytatom a globalt amíg tudom, privi serverek megmaradnak funnak ^^, vagy időrablásnak...
  • Zomil
    jáccik vki europán?
  • starweb88
    nekem a starlight nagyon bejön, jo kis szerver az..
  • donoki
    Hát mstipee...Így volt a "Mu Pk"-n is hogy elveszett az acc és teli rakták minden bokkal a boltot..csak éppen itt mindenkinek lehetett venni^^
    De azután kb 2 nappal bezárták a szervert:(
  • donoki
    Hát mstipee...Így volt a "Mu Pk"-n is hogy elveszett az acc és teli rakták minden bokkal a boltot..csak éppen itt mindenkinek lehetett venni^^
    De azután kb 2 nappal bezárták a szervert:(
  • Frosty01
    egy szárny egyébként lehet akár +13+16+L is (globalon is ^^)
    csak soul meg bless kell +9-ig és Jewel of life +16-ig utánna meg Chaos Gobónál +10 +11 +12 +13-ra szintenként 1C1B1S.
  • Fairy Elf
    thx:)
  • Frosty01
    (Amugy csak ugy mellékesen megpróbáltam exc Chaos itemet csinálni ugy ahogyan te javasoltad... nem sikerült csinálnál arról is képeket nekem, meg az exc szárnyról? Egyébként a shadow bugot már nagyon rég óta ismerem ^^)
  • Mirk
    Hö. Jól tetted. Csak ezt a remélem tuggyátok miaz-t hagyd ki belőle, még a végén azt fogjuk gondolni hogy jobbnak tartod magad a többieknél.

Fairy ugyanúgy lehet mint a töbi itemet, tehát bless, soul, life satöbbi;-)
  • Fairy Elf
    hi!!!

mondjátok meg nekem légyszi, hogyan lehet szárnyat tápolni????
    lehet egy szárny mondjuk +9+16-os?????
  • mstipee
    Ja még valami, mert ugye most az FD-n a JoL a ritka jewel, hát én gondoltam a jöőre és teleraktam jewelekkel a ládám gyorsan, amíg lehetett venni. Mien jól is tettem :D
  • mstipee
    Öhh... BoK azér volt a boltban, mert server reset volt (remélem tuggyátok mi az) és ezért elveszett az összes acc, amit ugyan pótoltak, de a karik akkor is oda lettek. Ennek pótlására egy hétig BoK-ot lehetett venni a boltban azoknak akik már minimum egy hónapja jáccottak a server reset előtt. Nohh, hát én bevásároltam, és mien jól tettem. A sok kis noob, aki aszitte, hogy milyen tápos lesz a sok BoK-tól, szívott, mert mivel ők kevesebb mint egy hónapja voltak reggelve, törölték a cuccait. Hö! Szal ez csak arra volt jó, hogy mindenki visszaszerezhesse amit elvesztett (bár mondjuk én így is full exc GD setet vesztettem), na szal ez nem táp, sőt, mivel egy 8 resetes csókám tűnt el, szal mérges is voltam rendesen, jáááháhááájjj... Na ennyi volt :)
  • starweb88
    nah meg is van az 5. resetem pont jókor léptem fel mert bc kezdődött...
  • Zomil
    hajrá :D
  • donoki
    Az kira:)
  • starweb88
    nah már csak 2 nyomorult lvl és megvan az 5. resetem :D...
  • donoki

De kiröhögi halálra magát?