10360
Mu Online
-
#3036 ja meg franco oldala sem müxik tovább :S -
#3035 a weblap már nem üzemel tegnap óta, szal nem is tudsz resetelni, vagy pontokat osztani..........ugyanugy ahogy én sem -
#3034 Nah látjátok ezért xar a privi/tört server.
Jáccol jáccol és egyszercsak vége.... -
donoki #3033 Hát én se.... -
starweb88 #3032 Megpróbálkozok ma még a 2.resettel nem sok esélyt adok neki... -
donoki #3031 Nekem meg most lesz a 12. az mg-mel!
Pénteken voltam 4 resetes most meg 11 :D -
Mirk #3030 nekem meg a 19:) -
starweb88 #3029 Nah az MG -mel is megvan az 1 reset végre.. -
donoki #3028 Hát én régebben elég jó voltam a honlapok készítésében...De már a PHP Nuke-ra se nagyon emléxem
De ha gondolod majd msn-en megdumáljuk... -
franco01hu #3027 Sziasztok csináltam egy MU Online játékkal foglakozó oldalt, címe :
MU Online The Hun - A magyar klánok oldala
Mivel még az oldal nincs teljesen kész szövegileg és tartalmilag ha volna pár ember aki betudna segiteni hogy minél jobb legyen várom jelentkezését! -
starweb88 #3026 Nah nekem itt van majdnem az összes cuccom egy két kivétellel a többi a msáik kariban de az nem lényeges annyira.... -
donoki #3025 Ezt az RB-t nézzétek:
Itt meg a legbecsessebb tárgyam ,meg a sztem legjobb is: -
donoki #3024 Nem tom..
Azt mondták hogy freezer akarja az 1.0D verziós mu-t!!
Razi meg olyan örömmel várja....
-
starweb88 #3023 Mert új szerver progi lessz.... -
#3022 ööö
miért? -
starweb88 #3021 Hát jah..pedig most kezdtem el az MG-t azt holnapra meg is lett volna sztem az 1 reset nah mind1 majd meglátjuk.... -
donoki #3020 Nah..emberek...asszem vége mindneki starlight pályafutásának...
Holnap meglátjuk hogy lesz-e még vagy nem!
Sztem mindnenki aki itt jáccik rakja a karija invetoriába a cuccokat!!!!!! -
#3019 Hi nemtom hogy mért noobozol hiszen mindenki noob(volt) 1szer biztosan és én is sokat játszottam ezzel és bármi hihetetlen én nem nooboztam senkitsem le hanem én a kérdésére értelmesen válaszoltam... És az hogy magyart noobozzak az még nekem is kis gyalázás hiszen az anyit jelent, hogy arra nemvagyunk képesek ,hogy 1máson segítsünk. Nemtom te mióta muzol én csak 1.5 éve és sokmindent tudok az pedig hogy ismerd fel a csalót az baromság. Ha jó a csalása nem ismered meg nekem van csalásom nem is 1 és a globalon nyugisan tudok sétálni ugy hogy nemdobnak ki és simán ölök ha rólam megmondod hogy csalóvagyok akkor gratulálok ugyanis a jó csalás az jó és nemlátja senki a jó csalás a legelső csalóverziók ahol nem 1000 eket ütsz hanem sok sok +sebzéseket ad... és ez télleg nem lászik meg... A saját szreverre pedig csak szürkolnu tudok :D kicsit nehéz megcsinálni de nemlehetetlen (már sikerült itthonit futtatnom csak más nem tudott csatlakozni a szerveremre) ja és anyit erről hogy akkór leszel profi ha tecsinálod a játékot és nem csak lemásolsz 1 szervert!!! -
#3018 Egyetértek!
aki mindent tud a Mu-ról az már vagy mániákus vagy azér jáccik a Muval mert munka után azzal kapcsolódik ki.
Nah a Noob kifejezés-t általában nem is a Mu tudásra szokták mondani hanem inkább akkor hogyha tegyük fel te vagy egy 100-140lvl és kis 20as szontű odamegy keménykedni neked meg stb.....
Nah szal ennyi.
-
Gabiman13 #3017 szerintem m stipee mindenkinek lenézi a tudását engem nem idegesit a noob szó de azt utálom ha PONT ENGEM HOZNAK FEL PÉLDÁNAK meg ez a noobozás is már azt jelenti hogy belevagy örülve a játékba.. (véleményem) és én akartam guild master lenni? szóval engem nem kell példába emliteni nem egy olyan ember vagyok akinél elkéne várni hogy mindent tudjon az a jó ha szar idő van kicsit kikapcsolodok de nem vagyok mániás 1-2 óráig játszok és utána abbahagyom kész meguntam -
starweb88 #3016 Nah megvan a 9. resetem kezdek belejönni... meg a jewel gyüjtési akciót is elkezdtem..LOL.És tényleg jó az a SUN ONLINE.;-)És a NOOB szóra kitérve én látok pl. a starlighton egy pár nagyarcot az noobozik össze vissza, de meg is van a véleményem rola inkább akkor ne szoljon neki vagy segitsen neki... -
franco01hu #3015 A srác nem Begginer hanem nem játszik annyit mint mi vele!!!!! Tehát neki van normális magánélete mivel nem a számítógép köti le őt hanem csinál mást is.
Viszont ha ez azt jelenti hogy begginer akkor én is az vagyok mert én is rövid ideje játszok vele! Ha valakid vádolsz eféle szavakkal előbb ismerned kéne szóval! Ez biztosan álíthatom NEM IGAZ amit Gabiman-ről írtál! -
mstipee #3014 Nahogyaza... Grr... Pfff... Meg ilyesmik...
ÉN, a NOOB szót azokra használom, akik kezdőnek bizonyulnak hozzám képest. Nagyképű vagyok? És te minek nevezed azt aki nálad kezdőbb? Kezdőnek?
Ok, ha zavaró, noob törölve a szótáramból, helyette lesz beginner. OK?
Ok. Pff... Aki eddig hozzám bejött, asszem 4 ember, abból 3-mal beszéltem, ebből 1-en láccik hogy konyít valamit a MUhoz, 2 pedig beginner-nek mondható.
Van ez a gabiman nevezetű srác, mikopr GSE-n odajött hozzám, hogy "lécci mondd már meg hogy lehet nekem is csiloogós a ruhám..." , hát majdnem hanyatt estem, ráadásul kiderült hogy 4 hónapja jáccik a srác... <--- BEGINNER
Ha nagy az arcom, b@sszatok le nyugodt szívvel. Amit meg a NOOB szóról írtam, azt a WizKids fórumon leltem, és a MU-ra vonatkozik, nem a CS-re, nem a Kutyafüle-online-ra, hanem a MU-ra. És igen, a hivatalosan nem kiadott bugok és szabályok ismerete 100%-on felül van. ÉN SEM TUDOK MINDENT. SOHA NEM IS FOGOK.
De megszabtam, hogy aki GM akar lenni a maygar szerveren, az bizony tudjon pár dolgot, mert ha valakin csaláson kapunk pl, akkor mégis hogy határozod meg hogy ez most csalás vagy nem???
Mindenki jöhet teszternek, amint kész lesz az a nyavalyás szerver, de az anyázást nem szeretem, főleg ha félreértések miatt van.
Nem ismerlek titeket, az msn-re csesztetek felvenni, ha nem izgat benneteket a magyar, saját MUSzerver sorsa, hát akkor ne vitázzatok pls.
És most megyek vissza, mert segítséget kaptam a MULegend adminjától, yeahh!!! :) -
donoki #3013 Ez a Sun Online télleg jól nézki.... -
#3012 egyébként Counter Strike-zni szoktál?
csak azért mert ott ha valakit lámának neveznek, akkor azért szólják meg mert béna, pl lelövi a csapattársát. na most meg te azt mondod hogy mi bénák vagyunk,
ez kicsit sértő, sztem mindenkinek. és magadra azt mondod hogy magas-szintü béna... (én magamról azért ilyet nem mondanék )
amugy nem tudom hogy mit vagy elkeveredve a 80%-al sem. amit te tudsz az bug, és a bugokat nem mindenki ismeri, nem tudomány, és nem is gáz ha valaki nem tudja hogy mi az a shadow bug pl. és az se nagy tudomány hogy 3milliószoros serveren 1 hónap alatt 120 resetes valaki, próbáljatok csak meg globalon 200-as szintig eljutni............................ (the end) -
Mirk #3011 PPPFFFFFF
leszakad a vesém a sok pfffögésbe már.
mindenkinek megvan a véleménye.
ez az enyém:
1.
kezdő annyit tesz: kezdő, vagy beginner angolul
noob vagy láma annyit tesz: bunkó vagyok, lebénázlak
2.
"Legalább 0.99, +1.0 server kell hozzá"
A szerver ip címét, a gmek nevét és címét meg az admin életkorát is meg tudnád mondani így kívülállóként? Kösz.
"aki nem tud 80%-ban mindent a MUról"
Az én számításaim szerint ennek csak 79.5ÿ százaléknak kéne lennie...valamit elszámoltál.
Egyébként ez fehérekre négerekre is vonatkozik? Mely etnikum nem tartozik bele? Magassághoz és életkorhoz is lehet kötni? Előre is kösz a válaszokat.
És hallom fd mun "beszóltál" vkinek hogy noob, nem a legkedvesebb hangnemben és megemlítetted hogy talán nem ez a nekivaló játék...
Te most itt a jedi vagy mi meg a padawanok vagy mi?
Még egy kérdést ha szabad: Mégis ki vagy te?
(3.
Donoki minden csoda 3 napig tart de ha emberről van szó te tuti benyalsz neki.) -
#3010 remélem :D még én sem naon tudok róla semmit sem... -
#3009 ez mikor jön ki? akkkkarommmmm, ingyenes lesz mint a mu? -
#3008 a global verzioja pedig készül ITT -
#3007 na én hagyom abba a mu-t. elegem van belőle... majd jáccok a sunonlinen ha kész lessz a global verzijjó.
LINK ez is webzen gém és láthatólag sokat fejlettek a mu online után... :D -
Mirk #3006 pfff -
donoki #3005 Mstipee...
Te hány %-ot tucc a muról?? 150%?
Mer ha nem tuc ennyit akkor hát....nem tom:D -
#3004 a noob igenis sértő kefejezés,
a szerver 0.99c és nagyon jó. -
#3003 O_o nézd meg a honlapon...
a 80% ban biztos vagy? -
mstipee #3002 Ejhh...
N00B= Láma, az olyan tagokat nevezik lámának, n00b-nak, aki nem tud 80%-ban mindent a MUról. Namost, van akihez képest én is high-lvl-n00b vagyok, azaz fő-láma. Ez nem sértő szó, ez csak annyit tesz: kezdő. Ennyi.
Mellesleg mi az a MUserver, ahol 1nap1reset, DareDevil megy, meg CC is van?
Legalább 0.99, +1.0 server kell hozzá, vagy pedig atombuherált, FunMU az egész...
Valami jellemzést nyomhatna valaki. :) -
donoki #3001 Hja... -
starweb88 #3000 Nah 7.reset is megvan , ez tök zsir minden nap egy reset.. -
Mirk #2999 jó akkor 10en akárhány jewel meg vmi kis exc item volt... kb 20 -
donoki #2998 Jah kb 20 az lehet 16 is;) -
#2997 mirk meg aszonta hogy :
Nem azért emberek de nekem van egy hurricane pantsom+11+28+mana az volt kábé 20 jewel igaz haverok közt.