10360
Mu Online
-
mstipee #3076 Át tudom. Olyat mondj amit nem tudok
Szörnyek, karakterek, cuccok, stb... Mindent -
donoki #3075 Én is ugyanezt csináltam..... -
starweb88 #3074 nah szal én letöltötten ujbol a launchert és felülirattam azt csináltam egy uj felhasználói fiokot azt elinditottam a starlight.exe-t és ugy már ment a game nekem... -
Mirk #3073 de donoki meg starweb ha már betudtok lépni leírhatnátok hogy kell... -
#3072 öö de izé, mozgó dolgok skinjét nem hiszem hogy át tudod irni, max helyettesíteni, de pl városban a skineket át tudod szerkeszteni :P -
#3071 persze -
mstipee #3070 igen-igen, lehet kérni, és majd összesítem a kéréseket, és aszerint írom át a szervert.
Még egy kérdés: ugye szabadon alkothatok screenek és skinek terén?
Teszem azt szebb színű cuccok, színesebb szörnyek, egyéb... -
Mirk #3069 nekem is meg havernak is meg starwebnek is... -
starweb88 #3068 Levan töltve azt elinditom a játékot belép a kezdésbe és disconnect to server.. -
Mirk #3067 Sikerült méár vkinek felmenni a starlight szerverre? Nekem nem megy -
#3066 Szerintem a bolban ugyanaz legyen ami Globalon van max Angel meg Satan
Jah és a legfontosabb hogyha télleg lehet kívánni akkor.....
Legyen Bc, Ds és CC +a bolban lehessen kapni hozzá +1+2+3+4+5-ös meghívókat!
Akkor legyen benne Kalima,Place of Excile,Stadium!!!!!
És azért télleg összekéne hozni benne néhány kurwa jó Eventet
Nah lehet hogy majd még írok hozzá de naggyából ennyi kéne. -
#3065 jah egyébként ijen futogatóversenyeken már vettem részt Mu-Totalwaron, ott volt ojan hogy Find the Rabbit = keresd meg a zelfet és likvidájjad egy bezonyos map területén, ugyhogy ő nem támad meg, de egymást gyilokni kell ha te akarsz nyerni :D, ja meg nagyon jó def-je volt/lehet...... -
donoki #3064 Én szerintem legyen Pk event:)
Mindnig máshol(pl. lorenciában davias bejáratánál....
Aki nyer pl kap 1 exc cuccot vagy jewelt...
Lesznek jewelek a boltba?Jó cuccok?
Vagy ezt mi döntsük el? -
Fairy Elf #3063 mármint a küldetések:) -
Fairy Elf #3062 persze meg 40 körös Lorancia körbe futás:) időmérő meg minden:)
lehetne szörnygyilkolós valamit megtalálós és azt valakihez elvivős
komolyan: valóban feldobná a játékot pár plussz küldetés (a végén jópofa ajándékokkal, lehet hosszabb is és több részből állhatnának) -
#3061 sorry úszás* -
#3060 inkább sok küldetés legyen, npc-s küldetés olyan amilyen máshol nincs vagy pedig GM által szervezett event, pl maraton futás atlans1-től Tarkanig :) -
Fairy Elf #3059 most próbáltam, csináltam 2 accountot de a honlapon nem tudok vele bejelentkezni:) -
Fairy Elf #3058 megmondhatom, hogy milyen szorzó legyen a szerveren???
és hogy milyen gyakran esik jewel??:)
szerintem nem kell nagy xp szorzó ha sok minden esik gyakran: pl sok box of heaven, medal, heart és eféle hasznos holmik
nem kell hogy csak excelent cuccot dobáljanak de az se, hogy mondig zen essen:)
legyen tele az összes NPC-vel event-el és pályával:) -
Mirk #3057 új accountot kell létrehoznod, uj karit meg minden. nem tudom hogy valamiféle "kárpótlás" lesz-e majd kiderül ha végre felengednek a szerverre:D
Europáról annyit hallottam hogy laggol:)
Nem tudom mik a tervek e téren, jó lenne a magyar szerveren is ien 300szoros exp meg 100x drop hogy azért nem egy globál legyen... -
Fairy Elf #3056 mstipee:
mit lehet kérni?? -
mstipee #3055 Europe: mondtam hogy sucks.
Starlightot nem ismerem, de ha télleg verziófrssítés van, akkor sokáig nagy lesz a kalamajka... -
mstipee #3054 Nahh, készül a HUNMU, lehet mondani ki mit szeretne, aztán többség dönt móccerrel indul a szerver. Nosza. -
Fairy Elf #3053 kitartunk a starlight mellett vagy valami más????? -
Fairy Elf #3052 és az accountom megmarad???? vagy kezdhetem ujra???
az Europáról tud valaki valamit??
köszi Mirk!!!!! -
Mirk #3051 kell cliens is meg launcher is meg minden ami ottvan ezteket kitömörítfelrakfelülír aztán nem működik a szerver.
majd vmikor meni fog -
Fairy Elf #3050 sehol senki??? -
Fairy Elf #3049 jajajjajajjajjaj új a full cliens is????? -
Fairy Elf #3048 hmmm. az europa se megy???? -
Fairy Elf #3047 majd valaki aki megfejtette hogy is kéne használni az új lancsert írja már le, hogy működik!!!
köszi:) -
Fairy Elf #3046 egyre jobb!
már invalid az account-om:( -
Fairy Elf #3045 bakker nekem valamiért nem megy, ráadásul kapok 1 rakat hibaüzenetet!! -
Fairy Elf #3044 elég nehéz letőteni ám:) -
Mirk #3043 mar le lehet tolteni az uj launchert -
Mirk #3042 lol nem end emberek.....
csak 1.0ára rakják a szervert... -
donoki #3041 Hát..
Sztem most frissítette 1.0-ra...
De nem bizti... -
starweb88 #3040 Nah bazze pont CC-ben vok azt egy szörny volt már csak azt szerver 10 mp mulva leáll csak néztem azt disconnected azt a nagy semmi...lehet itt a the end?? -
starweb88 #3039 igen a weblap müxik és én is ma reseteltem..... -
Mirk #3038 a weblap műxik én ma is reseteltem... -
mstipee #3037 ...
Léptem, csá.