Mu Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!
Nem is tom!:S
Értem most néztem az oldalukat hogy server status: offline!<#szomoru1>#szomoru1>
Amikor belépek azt írja h: disconnetcted to the server!<#boxer>#boxer>
2.http://forum.totalwarmu.com/showthread.php?t=2338
nekem sajnos az a bajom ho a hosszu mgh-kat nem látom és elbaxa az irást ... 😞((
lvl 92 DK 😊
ööö nem tom Mirk bocs
Lol!
Különben Zedok!
Hány éves vagy?
a forumon irtak valmi hasonlot bár angol tudás szükséges ho elolvasd.. 😊)
én is letöltöttem a totalwart meg ment minden tök simán csak egy gond van: semmien szöveget nem tudok elolvasni a játékban^^. egyszerüen hiányosak a betûk, nincs meg egy részük.... vmi felbontás problem lehet TALÁN. nem tudja vki mit kéne tennem?
Múltkor kunyiztam a városba 5000-t!LoLz
van egy lvl 81-es dk-m 😊
Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!
Kipróbáltam a TotalWar-t!
Eléggé jó!
Most vok lvl 10!
Csak nagyon csoró vok!
Nem tudna vki adni egy kis manit??
Mer nem vmi jó úgy nézni a boltba a dolgokat hogy tudnám használni de nincs money!
ho a hosszu magánhangzokat nem látom és elbaxa az irást lol ha valki tud ellenszert pls irja meg fontos
Télleg!
ThX for Help!
Hogy lehet egy másik guildot kihívni egy Guild War-ra??
Furcsa , de ezt nem értem!
<#szomoru1>#szomoru1><#buck>#buck><#zavart2>#zavart2>
aki kacagni akar:
Fairy Elf barátom megpróbálta visszahozni a régi elveszett 72-73. szintû karakteremet. megadtam neki minden paramétert hozzá, õ elküldte ezeket, stb... eltelt 1-2 hét, majd megjött a válaszlevél, benne az új jelszóval, illetve azzal, hogy holnap (tegnapelõtthöz képest) használható lesz az account. tegnap óta Fairy elf nem tud belogolni. gyanús. lényeg a lényeg, ma kiderült, hogy az õ accountjának a jelszavát változtatták meg, a karaktere megmaradt, az én régi karakterem viszont halvány hupilila fingom nincs hogy merre van.
rövidítve: pár hét szenvedés után képesek voltak megváltoztatni a jelszavát, semmi más.
gyönyörû <#taps>#taps>
*Giant!
<#idiota>#idiota>
Jah 3 lvl és Aqua beam<#mf2>#mf2>
Most már nem meek többet a globálra!
Felmegyek és állandóan ledobál!<#mf3>#mf3>
De nem naon jáccok!
A totalwar-on mikor van reset??
Én is tudok adni egy kis zsét, meg angyalt is 😊
Szerintem várj türelemmel egy kicsit. Nekem válaszolt az MM és új jelszót is adtak 😊
Türelem.
Global DW 11x
nem b****k el még egyszer fél évet vagy többet, hogy aztán ilyen csodálatos módon megint megváltozzon a jelszavam.......
és az a legbosszantóbb, hogy a szentséges MM szarik mindenre
global: muse elf lvl 160+
írtam a MU-nak, ha visszakapom akkor jáccok amúgy meg nem
inkább kipróbálom a totalwart!!
gabiman tudnál valamit írni róla??
gyorsan lehet fejlõdni????
most én is tok adni egykét millát ha kell
csak szólj hogy mikor
de eléggé elkeseredtem most
egyszer így már buktam egy 75 szintû DW-t!!!
de ez 148 volt bakker<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#duhos2>#duhos2>
Hát ha kell pénz a kemény 4 m-embõl akkor én i adok 1 m-et!
😄<#vigyor>#vigyor>