10360
Mu Online
  • Fairy Elf
    hi!

nekem nem megy a Starlight, küld 1 hibaüzenetet:system error. code:2.
    a rendszer nem találja a megadott fájlt
  • Fairy Elf
    mirk: leírnád légyszi, hogy hol is jáccol most?????
    érdemes kipróbálni????
  • Zomil
    pls akinek megvan a launcher az küldje el msn-en címem [email protected] előre is köszi
  • Mirk
    Engem valahogy a lassú fejlődés meg az agyonhekkelt játék se vonz...
    Most találtunk egy jó kis szervert ami igazán kényelmes nem kell szenvedni rajta meg jó cuccok vannak, jó exp... azon elleszek én
  • Frosty01
  • SteWhite
    Én meg görög-katolikus vagyok :)
  • Frosty01
    én global hívő vagyok/voltam csak most egyik régi haver sem jáccik azon, eggyet kivéve, Zozi-t, akinek meg rossz a gépe.......
  • Mirk
    Tudjátok mikor volt jó a starlight? Amikor elkezdtem vele játszani. Amikor még egy rakás jewel esett, meg jó itemek meg minden tök király volt. Aztán bejött ez a dolog hogy csak zen esik es szinte semmi jewel...aztán bejött az uj verzió es minden törölve lett de nem változtattak semmit csak elment a hang, a feliratok kínaiak, szóval csak rontottak a helyzeten.
    A starlightmu szar és kész már nem kell vele foglalkozni.
  • Fairy Elf
    most akkor megy a sztárlájt vagy sem????
    én ma akartam kipróbálni:(
    egész jó volt, és most sikerül elbaltázni az egészet????
  • Vdanosss
    Ati nekem ideadod az Acc-odat?
    Vinném tovább
  • Frosty01
    Ja és ha még valaki játszana esetleg Mu online-n(GLOBAL), annak eladnám a cuccaimat, természetesen Ft-ért :). Ha érdekel vkit privi rám.
  • Mirk
    starweb nezz fel a starlight weboladalara... le kell tolteni new launchert mert vegre rajottek hogy hatalmas hiba van a regiben:D csak az ujjal megy sztem
  • Frosty01
    gyertek Ragnarok onlinezni :DDD(bocs)
  • starweb88
    Hát nem tom mivan a starlightal de elég idegesitő, hogy megint nem megy vagyis megy csak nem lehet csatizni rá ... De nekem nagyon bejön a Mu Legend meg az FinalDescent is
  • LordBaker
    mstipee:nem is akarlak megismerni, az MSN-en pláne nem.
    Donoki:Mirk, LordBaker, Orsi egy család, lehet, hogy ezért sikerült csak (Mirk ügyeskedett) ,de tény hogy fel lehet menni. :))
    Amugy a Starlighton mi a terv?Tud már valaki biztosat, milyen lesz a végső változat?Addig nyomulunk egy oroszokkal zsúfolt szerveren,egész jó, talán kicsit kényelmes...
  • donoki
    nah..
    Most úgy nézem elszállt a szerver
  • Vdanosss
    Nekem is dc-zett kapsából.Ameddig még megvolt...
    Mostmár a lomtár kiürített adatai között csücsül=)
  • Vdanosss
    .: egyetértek! :.
  • Frosty01
    mind1, az a server nem nagyon izgat amibe alapból beleheggesztenek egy billentyüzetfigyelőt.
  • donoki
    Hát nem tom..
    Mirk-nek LordBaker-nek star-nak,nekem ment...
    Meg van vmi Orsi nevű magyar is...
  • mstipee
    Nem ismerlek. Gyere msn-re és megbeszéljük, ok?
    [email protected]
  • Frosty01
    igen az megtörtént, dc-zik amikor belépek :S
  • LordBaker
    mikor letöltöd a launchert és kicsomagolod velépsz a mappába. bennt találsz 4 vagy nemtomhány fájlt meg egy mappát amiben ugyanazt a 4 fájlt találod. azokkal a fájlokkal kell felülírni a játékot amelyek a második mappán belül vannak
  • Frosty01
    DEHOGY? SENKINEK SEM INDUL EL!(RAJTAD KIVÜL)
  • donoki
    Sztem gyertek a starlight-ra!!
    Most az MG-m 160 lvles;)
  • LordBaker
    Szóval, nem nagyon tetszik amit a Starlighton találtam.Nincs hang, a fele info kínaiul van, és jelentősen semmi sem változott.Nincs jó item, jewel csak elvétve...A híreszteléssel ellentétben nincsenek azok az itemek az NPC-nél,amit ígértek.Szóval elég nagy a gond így elsőre.
    mstipee:te meg finomabban oszd az észt, mert horpad a homlokom tőled!!!
  • mstipee
    Ne foglalkozzatok a Starral, gyertek inkább MULegend-re, van PARASZT klán, reteszes csókám, meg csomó cucc az új kariknak, valaki indíthatna egy elfit is :)
  • Frosty01
    azaz én se sokat foglalkoztam vele...
  • Mirk
    frosty mi is a neve annak a dll-nek? en is megtaláltam egyszer csak aztán nem foglalkoztam vele. vmi mxlblablabla.dll...
  • Mirk
    mikor letöltöd a launchert és kicsomagolod velépsz a mappába. bennt találsz 4 vagy nemtomhány fájlt meg egy mappát amiben ugyanazt a 4 fájlt találod. azokkal a fájlokkal kell felülírni a játékot amelyek a második mappán belül vannak
  • donoki
    Nekem ment...
  • Frosty01
    sorry egy dll ;P
  • Frosty01
    STARLIGHT UJ LAUNCHERE VIRUSOS, GABIMAN KASPERSKY-JE MEGTALÁLTA, ÉS AZ ÉN ZONE ALARMOR ELKAPTA, AMIKOR KAPCSOLÓDNI AKART A NETRE(billentyü figyelő és küldő keylogger)
  • Frosty01
    pedig nem....
  • donoki
    Pedig megy....
  • Frosty01
    amugy nekem sem megy a sztár :ASDF :ASDF:ASDF:ASDF
  • Frosty01
    csak müköggyön is
  • Frosty01
  • mstipee
    Háááát... Egyetemre is járok, szal még várat magára. De az IceQueen-ről leszedtem a ruháját, szóval mostmár kilóg a melle
  • starweb88
    És kül a MUHUN szerver mikorra várható??