10360
Mu Online
-
Sixo67 #3156 Engem is idegesít, hogy hol van hol nincs szerver, de legalább úgy tesznek mintha fejlesztenének. A reggeli szünet óta javulásokat észleltem. pl: lehet venni cloak of i. +5 meg +6-ot -
starweb88 #3155 Hát mert vissza húzzzzzz a szívemmm :DDD -
Kolger #3154 Azok után hogy elveszett a karid hogy tudod folytatni?:D -
starweb88 #3153 Tele a hócipőm a starlightal , reggel nem megy mert nemtom, este leáll mert nem tom miért hát LOLZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ -
donoki #3152 A Shadow Bug elég bonyolult dolog :S -
Kolger #3151 Jah és amugy nem vagyok noob mstipee és senkit se érdekel hogy leléptél.
-
Kolger #3150 Beton ha van msn-ed [email protected]
talán találkozunk:D -
Kolger #3149 Beton vagyok!
Igazábol tanulási gondok miatt lett leirtva a netem de most kicsit tanulok is ugyhogy valamikor csak vissza tudok jönni:S -
Kolger #3148 Frosty mijaza shadow bug? -
Kolger #3147 Haliho:)
Zomil te most hol nyomod és hogy állsz?
Ha ujra lesz netem visszajövök jáccani mindenképpen:) -
donoki #3146 Az Fd Mu nagyon szar...
80x exp de lassabban leeht fejlpőni mint a gse(20x exp)!
300 lvlnél nem tudsz fejlpdni segítség nélkül :S -
Fairy Elf #3145 engem kidobtak:) -
#3144 Ma voltam fent a Globalon és azt vettem észre hogy nem vagyok guildban
-ezmost vagy a lagg+bug miatt van ami nagyon belezavart
-vagy kidobtatok ami a jobbik eset -
Fairy Elf #3143 vagy tápos elf cuccokat:) -
Fairy Elf #3142 adjál nekem Frosty vagy 6 blesst meg 5 soult és visszamegyek a globalra:) -
#3141 Final Descent /nekem nem teccett.../
Gyerekek Global az sux... rohatt sok a noob genyóláda akik ks-elnek 1000-rel, hogy szikkadnának meg. Omg, help me! -
Fairy Elf #3140 hi!
te Starweb! mi az a FD MU????? -
donoki #3139 Hja...
Hasznos aki jáccik a globálon azt nem tudja hogy hol öljön jewelért :) -
starweb88 #3138 jah azt el is felejtettem mondani nem tom már ki mondta hogy kevés Jewel esik a Starlighton...hát nem tom én nem ezt mondom nekem 1 óra alatt 5-6 jewel esik...
Itt egy kép, sztem elég hasznos :-)
-
donoki #3137 Hja..
Akkor már én is kidobhatom a hackem:D
Kolger asszem azt mondta nincs ideje vagy kedve jáccani a Mu-val....Vagy nem tom...
Hát reset nem tom hogy van...
Hmmm...
Elég jó árak vannak akkor....
28M 1db soulér nem sok! -
starweb88 #3136 Hát ezt már nem hiszem el reggel nem megy a starlight este meg megy hát ez LOL , hogy lehet akkor fejlődni normálisan :S.... -
BBeton #3135 Sziasztok!
HÍREK A NAGYVILÁGBÓL (GLOBAL):
Kár, hogy nem nyomtok Globálom, mert kezd felnőni egy - most lvl 60-130 között járó - új nemzedék! :)
Igaz, tudom, hogy nem olyan gyors és pörgős, meg lassú és kínkeserves a fejlődés, de ennek is van varázsa..:)
A Hackereket irtják, mint a répát, időnként jelennek meg ilyen üzik, hogy "XXXARWENXXX account was deleted because of hacking" - és ez jó érzés..:)
Most sajna bazi sok PK van. Az 1-es server általában full..:) De legalább mindig Hero-ként mászkálhatsz:)
A Brazilok mellé egyre jobban bejönnek a többi - NORMÁLISABB! :) - dél-Amerikai nép, sőt a minap partiztunk egy Azerbajdzsáni csávóval is! :)
Mit mondjak még? Leesett a jewelek ára.:)
Chaos 1.3-1.5 milla, Soul 36-40(láttam már 28!!!-ért is), Bless 70-80 kk
Azért érdekes, hogy mennyire életszerű a piac az árak tekintetében, nem? Kereslet-kínálat.. :)
Kérdés: a globálon is van reset??? Mert van aki elérte a 400-at! :)
Kérdés2: Kolger hol van? Eltűnt? KOLGER, itt vagy???
Na, további nice xp-t, és jó dropot kívánok mindenkinek!
B -
starweb88 #3134 Nah az a gond h nem birok megvállni a starlightol :D LOLZZ -
#3133 engem leginkább a hang idegesít -
donoki #3132 De akkor mér jáccasz rajta? lohooll
LoLz -
donoki #3131 Nekem sincs..... -
starweb88 #3130 Nah skacok én nem hittem hogy ez velem megfog történni de nincs kedvem igy folytatni a starlighton...Áttértem az FD MU-ra... -
donoki #3129 Most a legend nem megy!
De sztem már nem annyira laggos mint volt! -
donoki #3128 Nekem az npc közelében lehetett tradelni -
Mirk #3127 Persze tisztában vagyunk vele hogy még nincs kész egy szerver átalakítás nem 2perces munka, de igazából nem is ez a gond hanem az hogy töröltek mindent és nem változtattak semmit, csak bejöttek ezek az Unk361 meg hasonló menük, meg nem tucc tradelni npc közelében...Ha megjavítják akkor is olyan lesz mint volt, csak apróbb változások lesznek benne. Mert mi jellemzi a szervereket? Az exp és a drop. Na ezek ugyanazok maradtak.
Még egy dolog. Akinek előfordult hogy text bugja volt vmeik tört szerveren, tehát nem lehetett elolvasni az írásokat stb.
Asztal jobbegér>Tulajdonságok>Megjelenítés>Hatások>A képernyőn megjelenő betűtípusok simítása Szabványosra legyen állítva, ne Clear typere. Ajáték szövege ezzel a szabványossal van írva, a clear type betűknek más az alakja ezért csak vonalakat meg pöttyöket lehet látni vele a szövegből. -
#3126 azért még csak pár napja indult be, legyetek türelmesek és sztem javitva lesznek ezek a dolgok -
#3125 Mu Online The Hun - A magyarok weboldala!
Na gyertek már ne kéressétek magatokat! -
donoki #3124 Hát sztem aki jáccik most a starlight-on annak mindnek kínai szöveg és nincs hang neki....
A Legenden már a kínai szövegnek 1pár része már javított....
Ezt kéne freezer-nek is tennie:S -
#3123 Akkor valamelyik lépését a telepítési procedúrának kihagytad / valamit nem telepítettél fel/ -
LordBaker #3122 Én most egy kicsit várok a Starlight-tal.Hátha lez belöle valami.Addig nyomulok máshol.Nálatok sincs hang és tele van kinai szöveggel?Mert hang nélkül még hagyján, ha jó a társaság, de még egy nyelvet nem akarok most megtanulni.
-
Fairy Elf #3121 huh játszottam egy kicsit a sztárlájttal :(
ez nagyon gáz lett:( -
Fairy Elf #3120 mxmain.exe-vel indítod? -
Fairy Elf #3119 az újjal írja ki ezt!
de ha tudod küld el nekem, megmondom az email címem:) -
Mirk #3118 Fairy mert a régi launcherrel próbálod indítani. Az újjal kell akkor nem ír ki ilyen üzeneteket.
-
Fairy Elf #3117 Mirk írd meg légy kedves hun jáccol MÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚT:)