10360
Mu Online
-
LordBaker #3196 Starweb!Megadnád a címeket? -
starweb88 #3195 Hát sztem a 2 legjobb szerver Legend & FD.... -
donoki #3194 Pfff
Minden nap más szerver?
Nem rossz! -
starweb88 #3193 Lehet hogy furcsán fog hangzania tegnapi állitásom után de nekem a Legend csak a 2. szerver lehet :) mivel én fullra "beleszerettem" a Final Descent szerverbe hö királyyy -
donoki #3192 Hát az meglehet :D -
donoki #3191 Legend RulZZ!
De ha nem megy akkor FD ;) -
Fairy Elf #3190 rájöttem a starlight kezd global-osodni:) -
Fairy Elf #3189 mondjuk DW-vel nyomom de azért ez lassult 1 kicsit
-
Fairy Elf #3188 hát emberek most nem valami könnyű a starlight:(
2-3 óra alatt lettem lvl 100:) -
Kolger #3187 Nekm eddig se volt hang.Mindig ugy kellet hogy a global mappájábol át kellet másolni a soundokat.
Vagy itt az a baj hogy igy se müködik?:) -
Mirk #3186 szerintem a Proformance tök jó persze azzal is vannak néha gondok:D
de nem izaad le a tököd mire egy +13+28as setet összeszedsz mivel lehet venni a boltban...
meg a statok megmaradnak reset utan...
meg van hang...
elhanyagolhato mennyisegu a kinai szöveg...
és különbenis -
#3185 nincs hang, néha nem lehet vvarpolni, tehét tökéletes. -
LordBaker #3184 Voltam a Starlighton. Beszéltem valakivel (nem emlékszem a nevére), aki közölte, hogy a játék tökéletes, csak nincs hang, és néha nem lehet warpolni.Ha kicsit is nőiesebb lennék, biztos sikítok.
Hamar ki is léptem. Remélem, nem Ő javítja a szervert... -
LordBaker #3183 Starweb,meg tudod adni a szerver címét?Én most a Proformance-on vagyok, de kicsit unalmas a sok hülye orosz között.Meg nincs olyan pálya, ahol lvl 300 fölött fejlödni lehetne, igaz lehet venni jewelt, meg durva a kezdő cucc.Igaza van Fairy Elfnek, jó lenne újra együtt nyomulni. -
#3182 Én már próbáltam más serverrel de ha a zenét megvátloztatod akkor cseszheted az egészet -
Mirk #3181 Szerintem ha felülírod egy másik mu hangjaival akkor működnie kéne -
starweb88 #3180 nem lehet a hagal semit csinálni a starlight versönnel mert alabol elvan szarva az egész.... -
#3179 oda van irva... 1 óra :D -
#3178 >>>>>>>>>>>>>>>GLOBAL<<<<<<<<<<<<<<<<
Csak ennyi a véleményem
Ati egybként grat a BK mód hoz
Jah és mennyi idő alatt kapartad te össze a cuccokat(scroll of emperor és broken sword)??? -
starweb88 #3177 Hát én most a MU Legenden nyomulok.. nagyon teccik az a szerver, vannak eventek ,jó az exc item drop és persze jó a létszám is és nagyon jol lehet fejlődni... -
Fairy Elf #3176 valaki!:)
a starlight hangját nem lehet megcsinálni?? (global file-jaival?? vagy valamelyik másik MU cuccaival??
más:
a staron most már 50% hogy a soul sikerül??? ezt írja ki...:( -
donoki #3175 Sztem jöjjön mindnenki a legend-re!!!!!!
Én most lettem volna 6 resetes csak dc-zett ds-ről!!
Pár lvl kellett volna amikor dc-zett! :( -
Fairy Elf #3174 ja kéne egy szerver ahol elkezdünk közösen nyomulni:) -
LordBaker #3173 Starweb,melyik szerveren nyomulsz?Ma voltam a Starlighton,hát nem tünt jobbnak, pedig nekem is nagyon hiányzik a csapat...
Ui.: Szia Sixo! -
donoki #3172 jah..
Hogy ez küldetsnek számít??
Jó tudni..Csak így ezt még nem hallotam ogy küldetés :S -
Mirk #3171 donoki... scroll of emperor és broken sword -
#3170 OOOOMMMMGGGG! hja hát aki csak privát serveren jáccik...
Az a küldetés amikor Blade Knighté válsz, el kell vinned 2 cuccot a szánkós csajnak. na az. -
donoki #3169 Milyen küldetés?? -
#3168 :D Bk lettem Globalon 2 óra alatt megcsináltam a lvl-t, és utánna 1 óra alatt végeztem a küldetéssel . Csak a Dinorantomnak hiányzik most 22 életereje, meg nekem 4 millió zenem... -
Fairy Elf #3167 így van!!
hajrá Magyar MU!!!! -
starweb88 #3166 jo lenne már menne a MUHUN szerver tuti mennék oda mert hát nincs egy normális szerver se nagyon... -
#3165 LOÁL -
starweb88 #3164 lehet vissza mek a globalra csak a id met meg a passomat kéne kitalálni :DDDD -
#3163 gazdag -
donoki #3162 hát ez igaz..
Dehát akkor is milyen egy ember az ilyen :( -
#3161 végülis övé a server, azt csinál amit akar, nem kötelező ott játszani... -
donoki #3160 Hah..
Amikor újból elindult a szerver lehetett kapni kapni minde cloakott csak asztán lekorlátozta most meg úgy tesz mintha olyan nagy lelkű lenne hogy berak +5-öst meg +6-ost!
LOL -
#3159 engem csak a hang bosszant.... -
Sixo67 #3158 amit meg a legjobban rühellek az az, hogy nem működik rendesen a warp.Az hogy kínaiul vanaz egy dolog, nem zavar annyira, de legalább rendesen működne. -
starweb88 #3157 aha meg kezd angol nyelvű lenni...freezer mondta h dolgozik a szerveren..