10360
Mu Online
-
#3236 még két képsajna nem indul el a game meg ha elindul akkor qrvára laggzik, szal teessék:
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu -
#3235 ja télleg.. meg a hp/mana pontok se semmik... :D -
#3234 -
Kolger #3233 Amugy ha nem globálrol van ez a kép,hogy csinálta hogy a neve mellé Maya van irva? -
Kolger #3232 Globálon viszont jol mutat ez a skin:)
Amugy az FD-igy sem lett vonzobb számomra:P -
#3231 dani ha már ide irogacc lépj fel msn-re is ... lepuktál haver -
#3230 Szerintem király lett az FD!
Nekem amúgy xaraxik az FD és Gabimannél láttam!
A zene az állati
Kolger:paint hack -
#3229 vdanoss: ha van uj hippid küld el. egyébként nehezen hiszem el hogy resetet nyomtál globalon... kolger: ez loál :) -
Kolger #3228 Hu ez durva:D
Én meg rányomtam FD-re az uj lorencia skint,az kissé durva lett:D
[IMG][IMG][/IMG]
Vdanoss:és még nem töröltek le a globalrol?
Amugy milyen hack ez?:) -
#3227 Basszameg!!!!!!
Találtam egy olyan hacket!pfú, beszartok.
1szörnytől felmegy 120szint!!!!
Ma teszteltem és ment!GLOBALON!!!!!
3resetet mentem 2óra alatt.És tudok olyat, hogy kék hellfire, 5tűzgolyó stb.
Ez a power wave!
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu -
Sixo67 #3226 mer ha igen, ako hétvégén amikor majd hazamegyek partizhatnánk -
Sixo67 #3225 Az lenne a kérdésem, hogy a legenden mennyi a experience? Ui: szia LordBaker, szoktál még a starlighton lenni? -
donoki #3224 Mer 5-6 óráig megy a legend!
Különben kolger mintha olvasta volna hogy leeht új skineket letölteni :) az FD-hez!!
Majd megpróbálok linket adni! -
#3223 látom nem csak én vagyok igy(FD) -
Kolger #3222 A mu legend oldala meg bese jön:S -
Kolger #3221 Na sikerült regisztrálnom meg bejutnom a FD-re,de ezt tuti nem fojtatom:P
Valahogy nekem a gyomrom fordul fel ezektöl a szinektöl.
Tul különleges:D -
starweb88 #3220 NEm szar csak most reggel 9 től este 5-6 ig megy a szerver még asszem 6. napig lessz igy... -
Mirk #3219 Legend: elkezdem letölteni és 10en akárhány százaléknál(ez változó) kiirja hogy a letöltes befejezodott. Ott állok egy 30 megás clienssel és nemtom mi van... szar az oldal?? -
LordBaker #3218 Starweb:nem müködik a Legend cliens-e.Lehetséges ez, vagy csak én szúrtam el?
A Star még mindig nem jó, remélem ez már nem tart sokáig. -
Mirk #3217 "én már nem mostanában reggelte szal azt kéne megkérdzeni aki modtanában reggelt"
jóreggelt...vagymi
Fair ezt már igazán megszokhattad donokitól nemtom min vagy úgy kiakadva...:D Én már megse lepődöm rajta -
donoki #3216 Bocs Kolger de én már nem mostanában reggelte szal azt kéne megkérdzeni aki modtanában reggelt :) -
Fairy Elf #3215 nem lenni hülye csak, nincs időm nagyon próbálkozni....... -
Fairy Elf #3214 Donoki neked vannak azért nem felhasználó barát beszólásaid:)
szerinted ha oda van írva egyértelműen, hogy mit kell letölteni és az, hogy mit mivel és hányszor kell felülírni más file-al stb megkérdezném, hogy mit kell letölteni????
de ha már ti ezzel játszotok, gondoltam segíthetél azzal, hogy leírod mit is csináltál amikor installáltad....... -
#3213 ha van msn-ed szivesen átküldöm a progit mert nekem megvan régebben töltöttem le a mueuropa oldalárol. -
starweb88 #3212 Kolger sztem próbáld meg még1x mert du tán szarakodott a szerver , de most már jó!! ;) -
#3211 Tudja valaki hogy kell ablakban futtatni a MU-t?
Mintha valaki írt volna róla egy pár sort, meg azt hogy nem működött?
Honnan tudom letölteni a szükséges fájlokat? -
#3210 szerintem ja -
#3209 hát nekem müködött... de azt is leirhatnád nekik hogy hogy oldottad meg, elvégre azért irtak ide hogy segiséget kapjanak?! nem? -
donoki #3208 hát nekem működött....... -
Kolger #3207 Az FD nekem is felvan rakva rég ota,de mostanába akartam kiprobálni és 1szerüen nem tudok accountot regisztrálni.Azt irja hogy blokkolva van a regisztrálás.
Nem tudjátok hogy most mi van?:D -
#3206 mi olyan vicces abban hogy: A cliens előtt ott van hogy "full" -
donoki #3205 A cliens előtt ott van hogy "full"
LoL
Abba bennt van minden dolog ami kell 8)
lolZ -
#3204 Én nem ismerem az FD-t meg még nem is láttam a honlapját.De ha csak 1fájl van, akkor azt és kész -
Fairy Elf #3203 köszi:)
de ott amit találtam: 1 db full cliens......
nincs ott, hogy launcher, meg patch, stb...... -
donoki #3202 hát igen 8) -
#3201 (lefordítva az összes fájlt!!!) -
donoki #3200 Mindent... -
#3199 van új gse.. -
Fairy Elf #3198 hi!!
ennél a final descent-nél milyen file-okat kell letölteni, hogy játszani tudjak?? -
starweb88 #3197 LordBaker: Itt vannak a cimek:
Final Descent MU
MU Legend