10360
Mu Online
  • SPySyLvEr
    Sziasztok, GM-SYLVER vagyok, és örömmel jelenthetem be, hogy Július 01 -én elindítottam a saját szezon 3 epizód 2-es szerveremet.
    95% -ig bug mentes.
    A MuLexikon v0.50 -ből mindent megtudhattok.

Főoldal: http:\\www.magyarmu.extra.hu
    Játék weboldala: http:\\magyarmu.no-ip.biz

A szerver 20 mbit/sec -os internet csatlakozáson lesz 1/2 évig, majd kap egy 100/100-as netet.

Főbb jellemzők:

- 120x XP
    - 70% item drop
    - 20% jewel drop
    - összes event, kivéve illusion event
    - fenrir készítés
    - lvl3-as wing készítés
    - új pályák

(Nem noob szerver)

Jó Szórakozást.
  • ensomhet
    Ez így van, abban az esetben, ha kiegyenlített a szerver, tehát vagy nincs reset, vagy maximalizálva van a száma. Hisz jelen esetben a 28 resetes karaktereket szinte megütni sem lehet (szerintem, nem próbáltam), ha elég sokat adtak agira. Taktikázni is csak a fent említett esetben lehet, mert egyébként csak tömegoszlatás van (a vége felé már a hídon sem nagyon tudtak átjönni).
    Ami még nem tetszik, az a mana shield, bár nem tudom hogy van megoldva, mennyire van maximalizálva, ha van egyáltalán. 20 reset körül már elvileg lehetne 100%.
  • wzexaminer
    Castle Siege az egyik legjobb, ha nem a legjobb event az összes MMORPG-t vizsgálva!
    'mert bedőltek a mieink valami átlátszó trükknek': Ebben az eventben az a jó, hogy nem mindig a nyers erő számít. Sokkal inkább a stratégia, a leleményesség és a feltétel nélküli összefogás vihet győzelemre egy klánt vagy egy szövetséget. Igazi észjáték kell hozzá.
  • ensomhet
    Igen, de az azért volt, mert bedőltek a mieink valami átlátsztó trükknek, az ellenfél beszaladt a várba, és mivel nem volt online az ally GM, ezért nem volt lehetőség visszafoglalni. Most egy 22 perc alatt megvolt az egész.
  • wzexaminer
    Azért ez a győzelem mégsem annyira egyértelmű, hiszen a múltkori csatát elvesztettétek. Van benne izgalom rendesen.
  • ensomhet
    Aha, végülis várható volt, sok az a 3 20+ resetes. Ezért mondom, hogy így nem is kihívás :-/ Ráadásul mintha a Trial is gyengébb lenne, 680 agis elffel oszottam jól. Erohimból is esett egy exc DS.
  • wzexaminer
    Ahogy látom, újra megnyertétek CS-t. Grat!
  • ensomhet
    A muonline.hu-n a Werewolf nevűben vagyok EE.
  • balee66
    "Ha nem bírtad az "alacsonyabb XP-s rész"-t, ami 50x expes, akkor hogy éreznéd magad egy olyanon, amit ensomhet keres 8-15x exppel."

Nem is nekem kéne ilyen szerver

ensomhet megkérdezhetem melyik guildben vagy (ha nem titok:D) ?

• ensomhet
    Én úgy vettem ki balee66 szavaiból, hogy túl gyorsanak találta a 1:15-öt.
    Keresgéltem azóta sokfelé, sajnos nem találtam megfelelőt. Orosz nyelvterületen lenne pár megfelelőnek tűnő, de ott nem tudom kibogozni, hogy AFKzni lehet-e vagy sem. Így jelenleg marad a LastLandMU (www.lastland.com): season 3 episode 1, 18x xp, 60% drop, reset nincs.
    Értelme amúgy ennek sem sok van, többek már 3as wingben vannak, +13 exc setekben. Viszonylag gyakran esik medál, doboz, firecracker, amikből könnyű jewelt gyűjteni, így lehet fejlesztgetni.

A muonline.hu-n pedig pont elvesztettük a kastélyt, még jó hogy leírtam, amit... Viszont meglett az első BM és GM, a mi szövetségünkben. Legalább így érdekes lesz a mostani CS.
  • Frosty01
    gmo mostanában elég sürün szarakodik. akárhányszor próbáltam elérni a héten egyszer ment egyszer nem :S
  • wzexaminer
    balee66: ha nem bírtad az "alacsonyabb XP-s rész"-t, ami 50x expes, akkor hogy éreznéd magad egy olyanon, amit ensomhet keres 8-15x exppel. Szerintem neked nem hardcore szervereken kéne keresgélned...
  • Mirk
    régen volt red dragon emlékszem
    devias upper gatenal megjelent egy és hirtelen rávetette magát vagy 40 karakter:)
  • Vdanosss
    stadium nincs, red dragon szintén nincs, exc runeblade pedig 2évben egyszer esik szörnyből... bár én már rég nem jáccok.
  • balee66
    Nah hogy vmit írjak is.

Rég jártam globalon, lehet noobságot kérdezek most :D
    Van ott stadium? Ha igen, mire használják? PvP-re?
    Red Dragon van?
    Melyik mobból esik értékesebb exc cucc, pl exc rune blade+skill?

Kösz :=)
  • balee66
    Bocs muszály írnom újra a magyar muról :)

ensomhet: nemtom te hogy bírtad az "alacsonyabb XP-s rész"-t, nekem valahogy 1:15 perces lvlup-hoz nem nagyon volt hangulatom :S

Ha találsz ilyen szervert, szólj nekem is, van egypár ismerősöm aki szintél keresgél de nem talál.
  • ensomhet
    A Frienz elég korrekt szerver, szerintem semmi probléma nincs vele (csak az, hogy kevsen játszanak rajta). (Ez az Evolutionre vonatkozik, a másikat nem nagyon használtam.)

A magyar muonline.hu is egész jó most (alacsonyabb XP-s rész). Vagyis volt, az első 2 hónapban, 0-ról kezdeni, szetet gyűjteni, első CS, kvíz eventek, viszont már ráuntam, mostmár csak pontgyűjtés. A guildunk szinte mindenben első volt, a kastélyt is képtelenségnek tűnik elvenni (3 20+ rr karakter...)

Azért írok ide, mert keresgettem most egy olyan szervert, ami olyan 8-15x-s, AFK engedélyezett, és nincs reset, de nem találtam. Gondoltam hátha lesz valami javaslat.

Globalra EE: attól függ mennyit akar rákölteni az ember. Egy +7+12 wind set + 2nd wing jó kezdésnek. Erő és agi annyi, amennyi sethez kell, a többi mind energyre. A wind+7+12 statjával exc vine-t, silk-et, ceto-t is tudna hordani. Ezen felül lehet variálni, +7/9+12/16 exc wind+dd+hp, vagy +13+16 vine+dd+hp, csak szerintem ilyen senkinek sincs.
  • Frosty01
    jobb klikk az asztalon.

klikk a tulajonságokra

klikk a megjelenésre

klikk a betüméret nevü legordülős részhez

és ott klikk a normál -ra

majd ok-zd le. ha jó akkor faja. ha nem akkor próbáld meg átállítani a windows skinedet klasszikusra, vagy vmi másra, hátha úgy jó, mert valszeg a betüméreted túl nagy, ami miatt nem tudsz klikkelni a start gombra.

hajrá :)
  • vegita24
    ingabb hvalaki tud nekem segiteni akor vegyen fel MSN re [email protected] és itt valaszoljon aki fe vett koci :D
  • vegita24
    ne tudod boveben le irni mit csinaljak vagy erhetoben mert nekem kinai :D
  • Vdanosss
    cseréld le XP re...
  • vegita24
    na kosz hogy segietél csak az a gond hogy vista van rajta a gépemem és nem xp más hogy nem tudod le irni ???
  • Mirk
    www.google.com>directX>search?

első találat amúgy...
  • Komix91
    honnan birok letölteni DirectX-et?
  • Komix91
    kicsoda?
  • Vdanosss
    magyar vagy??
  • Komix91
    thx,megprobálom!
  • Frosty01
    Direct X-et kell újra feltelepítened, és a legújabb videókártya drivert.
  • Komix91
    hali mindenkinek! nekem az lenne a problémám, hogy letöltöttem a Mu-t és mikor rámegyek a Start game-ra, akkor kijön az az oldal, ahol a pályákat lehet kiválasztani. nah és itt nekem minden lelassul, alig mozog a kép, meg az egér is. és mit birok ez ellen tenni? miket telepitsek még az xp-mre? plash player.stb??

Megjegyzem már fentvolt mult héten a mu, játszottam is, akkor minden ok volt vele, normálisan működött, de azota lerohadt a gépem, ujratettem és most nemműxik.

lécci segitsetek! thx:D bye
  • Frosty01
    wow, koreain? csak nem koreai vagy? :P
    sajna nem vágom a kelet-ázsiai nyelveket, és írásjeleket, szóval én megmaradok az angolnál :)
  • wzexaminer
    Frosty: Nagyon sajnálom, hogy a K2 Network nem áll a helyzet magaslatán a hackerekkel szembeni fellépés terén. Remélhetőleg a mostani incidensek hatására kicsit összekapják magukat, és a Webzennel karöltve hadat üzennek a tisztességtelen módon játszóknak.
    A Globálra mostanság csak ritkán nézek fel, mivel alapvetően a koreai szerveren játszok.

Vegita:
    tedd a következőket:
    - jobb egérkatt az asztal üres területén
    - felugró menüben Tulajdonságok pont (legalsó)
    - Megjelenítés tulajdonságai ablakban Beállítások fül (jobbra fent)
    - Speciális gomb (jobbra lent)
    - a megjelenő ablakban Általános fül
    - DPI-beállítás legördülőmenüben Normál méret (96 DPI) kiválasztása
    - OK gomb kéteszer, és kész
  • vegita24
    Sziasztok én letőltőtem mu online rá katintok a ex sze fajra és amikor kijőn a start és opciok ana nekem a fele jőn ki és nem tok a start ra katintani most ilyen kor mit kell teni??? vagy mit csináljak
  • Mirk
    :DD
    vicces
  • Frosty01
    egyébként mit szólsz a globalos sorozatos ballépésekhez? egyáltalán játszol még? :D
  • wzexaminer
    Köszönöm, hogy meghallgattál!

Grat a kinevezésedhez! ;)
  • Frosty01
    A betűmérettel még nem vagyok tisztában. Nálam néha a global néha a másik volt nagyobb, még most tanulom én is ezeket a dolgokat :) de rendben, észben fogom tartani.
    Csak azért ne harapd le a fejem :):)
  • wzexaminer
    Frosty!

Nagyon örülünk a kinevezésednek, de azt az illegális szerver linket légy olyan szíves levenni!

Nem hiszem, hogy a GlobálMu-s közösség jó szemmel nézi, hogy 2x akkora betűkkel reklámozol egy illegál privát szervert, mint a hivatalos golbált! Nem picit korrupció szaga van a dolognak...
  • Vdanosss
    zsírkirály
  • Frosty01
    namint látom, házigazda lettem :ð pedig már ősrég el lett küldve a kérelem. na, megreformálom a kinézetet hamarozsan :-]]

aztán egy kis aktivitást ha lehetkérnem plz :D
  • Mirk
    az csak valley of lorenben van