Mu Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vdanosss
gamesozik?

Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!

jah és magyar serón még mindíg aki gamesozik írjon!!!
Figyu nem tudja valaki hogy magyar seróra az auto clickert hol lehet letölteni naon pls linkeljétek be a fórumab!!!!Köszi egyébként lordnál ismegkell szenvedni az rr-t!!!
Vdanosss
ez egy egészen nagy baromság😄, ugyanis a privát szervereken 10rr tõl kb. mindenki afk üzemmódban van, és autoclicker nélkül is lehet is lehet ölni ugy hogy nemvagy gépnél.

Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!

A LEGTÖBB DL NOOB,NA NEM MINDEGYIK,VANNAK HAVER DL-EK IS,DE A DL-nek a holló miatt 10rr után már csak AFK-zás reggeltõl estig és ennyi.
legnagyobb kihívás az SM,legalábbis a magyarmun,de a BK,ME is ugyanúgy sokkal nehezebb mint a ********** DL

JA amugy nálam a DawnMU 1hétig tartott,túl könnyû.

Frosty01
vaJon

practitioner of the forbidden arts of death

UTÁLOM,UTÁLOM ÉS UTÁLOM A DL-EKET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ahoz értenek csak hogy bekapcsolják az autocklickert és ennyi.
Valyon mért vannak ranglistán a köcsög DL-ek???? AUTOCLCIKER nélkül szerintem nem is igazán létezne DL.

Vdanosss
azt mondom, így amint tudják hornadni a madarat egybõl feltörnek a csucsra.
és nem kell törõdni a commandal ezért ugyannyi pontot osztanak mint az mg, mert az mg nek is csak str,agi,vit meg energy van és így a dl-nek is.

TuxSkajvok
igen, de ahhoz h a madarat, és a lovat feltudják venni(illetve, h fejlõdjenek is) eredetileg pontokat kellene pakolni a commandra, de a muonline.hu-n alapból maxra van pakolva...

A sikerhez vezető út karbantartás miatt zárva.

Vdanosss
hát így annyit spórólnak meg hogy ugyanannyi pontot kell osztaniuk mint az mg-nek , viszont már 0 rr en simán ölnek mindenhol mert a madár, elboldogul a szörnyekkel.

TuxSkajvok
illetve ami még nincs a globalon, meg általában, az összes privát szerón, h a commandra alapból (1-es szinten, 0rr-el) 2500pont(vagy mennyi) le van osztva, és arra nemkell pakolni, így rengeteg pontot megspórolnak...

Vdanosss
ilyet már én is láttam.
de az agility nem befolyásolja a madár speedjét amúgy.
viszont, ja a madár nagyongyorsan üt, de elég gyengét szerintem.
Azt hogy érted hogy auto clickerrel támad?

a mu.hu-s dl-nek a holloja tul erös sztem:
1. a hollo nem magátol támad hanem autoclickerrel
2. rohangálás közben is öl
3. képernyön kívül is sebez /10 méteres körben minimum, saját tapasztalat
4. másodpercenként 10-20 csapás-0 agalityvel
ha megnézitek a mu.hu rankingját az elsõ 6 ember dl 😊
részben ezér is hagytam abba mer ez igy értelmet
üdv

Vdanosss
ez konkrétan egy Muonline.hu -s bug?
hol hallottad?
ilyenrõl nemtudok hogy létezik!
privát szerón csak Season2,3 ban érdemes DL-t kezdeni mivel a fire scream skillje nékül elég lassu vele a fejlõdés.

Frosty01
hülyeség. csak a dlnek nagyobb a támadója, és ezért erõsebb, és sokkal gyorsabban öl 😊

TuxSkajvok
XD degáz!!!! Ez egyszerûen szánalmas!!! X_x XDXDXD LOL

egy olyan bugrol ami miatt a dl-ek gyorsabban fejlodnek mint egy átlag karakter
ha egy bk-val fél év alatt elérsz x mennyiségõ rr-t, dl-lel ugyanez megvan 1-2 honap alatt

milyen bugról van szó?
az hogyennyire meg vagy elégedve a muonline.hu-val, annak 1etlen oka van:
a DL kb 50x gyorsabban fejlodik mint akármelyik karakternél akármelyik szerveren, köszönhetö ez egy nagyszerü "bug" nak, amit az MM-ek a szerver fenállása ota képtelenek kijavítani.
ezért van az hogy mu.hu-n minden 2. ember Dl-lel nyomul

Vdanosss
nemigaz hogy egyetlen 1 jewel sem esik cc-ben .. nekem.

Frosty01
kb 😛

Vdanosss
igen..., a p2p bõl befojó összeg öszzönzi az Mm eket hogy eventet csináljanak😄

Frosty01
persze.... p2p is csak azóta van mióta van k2 😄
elõtte webzen le se fosta a játékot, szal végülis csak jól jártunk végsõ soron :]

Vdanosss
na az vagány😄
én csak 10$ meg 8$ ért látok server1 en.
és az exp event is csak p2p óta van.

Frosty01
1 bless 1.3$ körül van, mellesleg p2p nélkül is ismerek pár 400ast 😄

ugyanis sürün van xp event

Vdanosss
igenigen.
Mostmár nagyon megy a bless/10$ és az ehez hasonló kereskedelem.
ráadásul van p2p- ami persze nekik haszon, viszont nekünk pénz és akinek nincs pénze, nem teheti, az alacsonyabb szintû marad és aztán meg lenoob ozzák.
a K2 kapja be<#wow3><#zavart1>
jah mondjuk p2p- nélkül nem lenne DL-em.

TuxSkajvok
Meg nembeszélve arról, hogy sokkal nagyobb kihívás(és dicsõség)a globalon elérni a 400at, mint privát szervereken megcsinálni 1000rr-t.
(Legalábbis régen úgy volt, még mielõtt a K2lett volna)

Vdanosss
háth ja .
szerintem a globalon játszott 400as kari simán lever egy privát szerveren játszott 2resetes karaktert!

Frosty01
a reset az nem szerves része a mu-nak szóval nem tudom ezek után hogy mirõl beszélsz 😄

Ja és elmondanátok majd pár bugot a DawnMU-ról? 😄

ja amugy ha a globalon tényleg nincs rr akkor mért jo,sztem akkor nem ér semmit egy MU szero,lényeg az rr

ok,regiztem 2-er is,hogy jo lesz-e nem tom,de persze magyarmun maradok jópár haver miatt,tom kicsit elmaradott szero de nem érdekel,legalább magyar

Vdanosss
jól teszed!
szerintem cilent 1.
de a 2. is biztos ugyanaz csak máshonnan tölti.

vegyétek ugy kicsit észhez térek és kipróbálok más MU-t is

tom,tom ezeréve nem írtam,beféltem,stb.

De help kéne,mivel 1hétre bannoltak MUonline.hu-ról szeretnék DawnMU-zni de meikkel töltöm le,hogyan? mert van ilyen 1client,2clienti s van,stb,meik az????????????????????????????

Vdanosss
wow😄
mintha magamat hallanám.

TuxSkajvok
Meg nembeszélve arról, h nagyon bugos, és xar... Meg "eredeti szervernek" hirdeti magát... (vagy legalábbis amikor indult annak hirdette magát...)
Szal szerintem szánalmas, és xar szerver..

Vdanosss
azért mert a muonline.hu minden szempontból elvan hanyagolva szerintem, és privát szerver ami bármikor bezárhat.

mark2222
Egyet azért kérdeznék. Miért olyn jó a Global ? Én a magam réséreõl teljesen meg vagyok elégedve a MuOnline.hu-val 😄

Neked is négy csillag a Pin kódod ? | Minden ember hülye, csak egyesek jól leplezik | Ha ledobunk egy Cd-t a szakadékba, akkor mi lesz belőle, hát CD-ROM

Vdanosss
260lvl globalon hibrid elf globalon!😄

mark2222
Nem tom. Én nem vagyoknagy BK párti. Most ugyan csináltam egyet, de... Nagyon lassan fejlõdik. Én Dl, MG, és esetleg méga z SM . DE inkább DL MG.

Neked is négy csillag a Pin kódod ? | Minden ember hülye, csak egyesek jól leplezik | Ha ledobunk egy Cd-t a szakadékba, akkor mi lesz belőle, hát CD-ROM

Frosty01
ú bazeg tényleg 😄

www.globalmuonline.com 😄

sry, my bad T_T

egyébként ma lettem 300. LVL - STR-AGI MG GLOBALON!

TuxSkajvok
Valami gáz van a szerverrel, vagy megszünt vagy mifene? Mert nekem nemjön be az oldal amit adtál. Már aznap meglestem(volna), de gondoltam valami frissítés, vagy karbantartás v vmi miatt állt, de mostmár lehetne valami. Vagy a muonline.hu-ra gondoltál, esetleg a globalmuonline.com-ra? Vagy mihelyzet?

ezért van az hogy a DarkMU-n végrehajtottak egykis változtatást a karaktereknél
ugyanis egy fullos bk ha greater fortitude-ot használ NEM lehet megölni, kivéve ha afk és otthagyta a karaktert
az smnek meg több mint 100% absorbot ad a soul barrier ezért azt sem lehet megölni(nem tudom hogy mindenhol így van-e de voltam már olyan szerveren ahol így volt)
szóval a darkmun nincs greater fortitude, meg a soul barriernek sincs olyan nagy hatása, és az elfnek meg adtak egy csomó defet, így csak combóval lehet megölni,
így elég kiegyenlítettek a karakterek
Vdanosss
hát mindenesetre nempróbálom ki.

Haljátok szentem a dawn mu serverei is jók!!!

www.sunlightmu.com
Vdanosss
a bk minden szempontból a legjobb kari!
és egyébként fullstaton ha "greater fortidute" skilljét használja összesen 1millio HP-ja is lehet.
szóval az mg nemtudja leütni a knighitot, kivéve ha egyhelyben áll.
a knight viszont kb 2-3szúrásból leüti a legnagyobb mg-t is feltéve hogy a knight is fullos.
szerintem ha a knight megkapná a fireburst,ice arrow, power slash skillt hallhatatlan lenne.😄

mark2222
Ebben viszont egyet kell, hoyg értsek. De nem túl gyakori az 1000 rr-es BK. Mondjuk INLINE már mindjárt eléri. Még a végén kezdke egy BK-t 😄

persze egy 2 resetes bk-t gondolom megölsz vele
szóval 65k a max stat... akkor
egy fullos bk-t akinek mondjuk van 25k defje meg mondjuk 18k sebzése amihez jön a 7600% skil dmg tehát sebez egy milliót kb, nem hiszem hogy leölsz fõleg hogy 200k HP-je van, de legalább 180k