Mu Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
practitioner of the forbidden arts of death
És kiprobálhattam a CS-t.
Ez nagyon állat fegyver,még 1 lvl ig csak 1sima +0-ásom van,de igy is lenyomta a bob+3+s-t<#merges2>#merges2>
Ha meglesz rá az erö,érdemes 1általán lecserélni CDA-ra?
Vagy alabbol ez a jobbik?
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. [url="http://www.kepfeltoltes.hu"]http://www.kepfeltoltes.hu
KolgerHun általába:) The Abbyss LA2:))
Már a guildomba vagy!
Egyzser sikerült nyernem a AngelBow guild ellen de utána el is vesztettem<#buck>#buck>
Borg: nem tom mennyit ér...
Frosty: zen,exc leg helm vagy exc leg item... nem tom!😊
..::Borg::..
........folytatása következik..............
( találgassatok addig )
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
De ha ez elõtti oldalakon keresel akkor is sztem megtaálod!😊
Nem tom ti hol jártok...
egy bizonyos email cimre ja de a dragon spearom az exc+9+28+skill
Gabi.....
Itt a starlight-on csak úgy kidobnak neked egy black reign+skillt!😄(a black reign jobb mint a rune blade...)
Vagy azt szedted le hogy FullClient???"
Erre nem válaszoltál!!!
SZIA ZOMIL!
Atól függ hogy a Globalon jáccol e<#vigyor2>#vigyor2>
Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!
Gabiman te meg plíz küld el ennek a Rellentless vagy minek a nevét....
Elõször is thx😊
Wazzeg....
külön suedted le a cliens-et??
Vagy azt szedted le hogy FullClient???
Asus p5k,Core 2 duo 3Ghz,Asus nvidia 8800GTX,geil 4gb 800Mhz ultra kit,Samsung 2x400Gb 16Mb
Akkor nem kell😊
Már össz vissz 1 giga szabad hely van a vinyomon<#nyes>#nyes>
Le kell töltenia a full client-et és a launchert és a patchet!
Asus p5k,Core 2 duo 3Ghz,Asus nvidia 8800GTX,geil 4gb 800Mhz ultra kit,Samsung 2x400Gb 16Mb
Elég csak 1 darabot letölteni és akkor 2használják az alap fájlokat.
Vagy különálló az összes?
De kereshetnál msn is...
De azért jó hogy ideírom mer akkor mindenki rákattól😉
Itt 300x exp van és 100x-os drop...