Mu Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cda=cs+3
Zomil
egyébként ha vkinek van kedve segiteni egy lvl 13-as dk-nak az Zomil néven megtalál globalon legtöbbször a maya 3-as szerveren.<#vigyor2>

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Frosty01
CDA erõsebb de drágább is....

practitioner of the forbidden arts of death

Frosty01
Leather Gauntlets +6+12+L egy 80as ringbõõõõl... ilyen is csak velem történhet meg........

Végre megvan a 90-es szint!!!
És kiprobálhattam a CS-t.
Ez nagyon állat fegyver,még 1 lvl ig csak 1sima +0-ásom van,de igy is lenyomta a bob+3+s-t<#merges2>
Ha meglesz rá az erö,érdemes 1általán lecserélni CDA-ra?
Vagy alabbol ez a jobbik?

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. [url="http://www.kepfeltoltes.hu"]http://www.kepfeltoltes.hu

KolgerHun általába:) The Abbyss LA2:))

Mirk látam sikerült a starlight!😉
Már a guildomba vagy!
Egyzser sikerült nyernem a AngelBow guild ellen de utána el is vesztettem<#buck>
Borg: nem tom mennyit ér...
Frosty: zen,exc leg helm vagy exc leg item... nem tom!😊

Borg87
Valaki mondja meg hogy menyit ér a +6+12+L+Sk Silver Bow (én storeból vettem 3M ért) 😊 elõre is köszi

..::Borg::..

most letölti...megjavult
zen
Frosty01
a dw-mmel eldobtam a 80 as gyürüt és találjátok ki hogy mi esett belõle?
........folytatása következik..............
( találgassatok addig )

Zomil
köszi szépen 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Nézzél ide: http://h-m-w.atw.hu/ <<--- itt van egy fórum és azin belül "Kombinálás" itt mindent megtudsz!De azért beszúrom: "Chaos fegyver králása kell 1 minimum +4+4 es cucc (de lehet +3+4) és kell még sok C. meg zen minnél több cuccot raktok be ami erõsebb pl scale boots +4+12+L és még mellé 1 scale armor +4+12 az egészen jó % ad hogy sikerül de még kell mellé 10C kb és ha jól emlékszem 50-60% hogy sikerül."
De ha ez elõtti oldalakon keresel akkor is sztem megtaálod!😊

Zomil
lécci akkor tudnátok a #2126 számu kérdésemre válaszolni? ja és globalon vagyok,elöre is thx

Nekem leengedi töltenia launchert !Így van: starlightnak a weboldala/Downloads/new launcher...

Hát én nekem benne volt amit most töltöttem le...
Nem tom ti hol jártok...

ha a starlightmu.exere megyek akkor meg vmi fájl-t hiányol
hát bocs de nincs benne launcher exe csak egy launcher.sav ami nem csinál semmit
jézus az a soulos kép egy hekkk oldalrol van ha odaadod az accountod meg a jelszavad azt mondják hogy adnak annyi soult meg pénzt de ez szentem át....ás
egy bizonyos email cimre ja de a dragon spearom az exc+9+28+skill
hát az nem vmi nagy...a drg spear...<#fejvakaras>

inkáb majd este fele mer nem akarja feltõlteni ez a xar amugy a shieldemet meg a dragon spearom adatait tettem volna be meg a vaultom
párképet benyomok a mumousey karimról
Zomil
globalon jáccok,maya szerveren<#smile>

hány% mennyi dmgvel?
Hátha a FullClient-et szedtétek le akkor bene kell lennie a Lauchernek is<#hehe>
Gabi.....
Itt a starlight-on csak úgy kidobnak neked egy black reign+skillt!😄(a black reign jobb mint a rune blade...)

donoki csak annyit mondj mit kell leszedni és hogyan.....
ja a mu mouseyn már runebladet hordok de nincs skillje az a baj
Starlightmu Full Client én ezt szedtem le de a lauchert nem engedi leszedni
de kérdeztem vmit : "külön szedted le a cliens-et??
Vagy azt szedted le hogy FullClient???"
Erre nem válaszoltál!!!

SZIA ZOMIL!

Vdanosss
Szija Zomil!
Atól függ hogy a Globalon jáccol e<#vigyor2>

Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!

nekem se sikerül leszedni a launchert...
Zomil
sziasztok még uj vagyok és a kérdésem az lenne h honnan lehet szerezni chaos stone-t és ez az egész chaos goblinos dolog hogy müködik mert amit a hivatalos oldalon olvastam nem igazán értettem.

Nem megy az msn....
Gabiman te meg plíz küld el ennek a Rellentless vagy minek a nevét....
Elõször is thx😊

Waaaaaaaaaaaaa....
Wazzeg....
külön suedted le a cliens-et??
Vagy azt szedted le hogy FullClient???

musha
lol

dono a luchert küld már el mert nemlehet leszedni

Asus p5k,Core 2 duo 3Ghz,Asus nvidia 8800GTX,geil 4gb 800Mhz ultra kit,Samsung 2x400Gb 16Mb

Frosty01
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu ilyet is elõszõr látok a mouseyn
vki küldje már át a Starlightmu Launcher nemtom leszedni:SS
de lehet hogy csak én értelmezem rosszul....

Valahogy mindig felbassza az agyam ez az igy járál szöveg😊

Jah...Akkor...Így jártál!😊

Valahogy sejtettem😊
Akkor nem kell😊
Már össz vissz 1 giga szabad hely van a vinyomon<#nyes>

Hát nem hinném...

Az egész egy különálló játék...
Le kell töltenia a full client-et és a launchert és a patchet!

de 300x xp az nem kevés?

Asus p5k,Core 2 duo 3Ghz,Asus nvidia 8800GTX,geil 4gb 800Mhz ultra kit,Samsung 2x400Gb 16Mb

Ha letölti vki a mu nak 1 másik verzióját az hogy müködik?

Elég csak 1 darabot letölteni és akkor 2használják az alap fájlokat.
Vagy különálló az összes?

BARTY ITT VAN: KATT IDE!
De kereshetnál msn is...
De azért jó hogy ideírom mer akkor mindenki rákattól😉
Itt 300x exp van és 100x-os drop...

Frosty01
a penész vinné el azokat a rohadt dc-hekkereket hogy utálom õket amikor megtalálom a legjobb partyt hidra spotnál jóhogy jön vagy 30 hekker....

dono mi a cime ??

Frosty01
nem igazán látni hogy milyen... igy nem tudok róla nyilatkozni 😄