Mu Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Semmi hozzá fûzés??
Asus p5k,Core 2 duo 3Ghz,Asus nvidia 8800GTX,geil 4gb 800Mhz ultra kit,Samsung 2x400Gb 16Mb
annyi jó benne hogy exc miatt 101 a defense rateja de a többi az nem sok
Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!
Ezt már mondtam neked...
De neked azért nem tetszett mer nincs a boltba jewelek(semmi sincs: c se b se s se !SEMMI!)
Én éppen ezért szeretem😊Én a gloálon csak a k**** lassú exp-t utálom...
De most van 55 jwelem és nem tok semmit se venni itt van egy kép a karimról meg a pajzsot sasoljátok😊
Itt meg van két kép a a Chaos Catle-ról:
-0000.jpg)
-0001.jpg)
meg is haltam gyorsan<#taps>#taps>
global: muse elf lvl 160+
Asus p5k,Core 2 duo 3Ghz,Asus nvidia 8800GTX,geil 4gb 800Mhz ultra kit,Samsung 2x400Gb 16Mb
Csak akartam vmit mutatni... Így jártam...
Én is majd egy pár képet benyomok ide
A StarLight-ból!ott most vok 2 resetes 305 lvles :p
..::Borg::..
elhiszem és bocsánatot kérek ha ezeknek a souloknak legalább a 25%-át megmutatod globalon. Ha nem igaz akkor fordulj magadba és legközelebb jól nézz szét mielõtt valakit hülyére akarsz venni...
practitioner of the forbidden arts of death
Én is annál a csákónál voltam😄
Úgy hívhák hogy Tomcatma 😊
<#mf2>#mf2><#wow1>#wow1>
és 100.000.000 zen ami a vaultban lehet max. (eznekemmegvan)
nemm 99 mill a max nálam már volt 108 és nem veszett el...
KolgerHun általába:) The Abbyss LA2:))
Egy állitolagos hacker oldalán van fent,aki azt mondja,hogy küld el neki az accountod adatait és ö feltölti barátilag soulokkal😄
Gondoltam rá hogy csinálok 1 lvl 1-es uj accountot elküldeni neki,de nem találtam vissza😛
Egy állitolagos hacker oldalán van fent,aki azt mondja,hogy küld el neki az accountod adatait és ö feltölti barátilag soulokkal😄
Gondoltam rá hogy csinálok 1 lvl 1-es uj accountot elküldeni neki,de nem találtam vissza😛
a pénz a globalon max 99m99k99 lehet<#vigyor>#vigyor>
nem tucc becsapni!
Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!
ha ez a globalon lenne akkor már rég exc brassban lennél +9esben vagy csak leather?<#whatever>#whatever>
De ez ha jól megnézem PK vayg valami soul vehetõs cucc mert direkt szedted le a kép 1ik oldalát hogy ne lássuk a server nevét<#duhos2>#duhos2>
De vhogyan nem jól mentette a képet ....de ez a globálon van...

Ez elég értékes db lett volna...
Talán a globálon nincs senkinek se ilyenje<#fejvakaras>#fejvakaras>
Nem hiszitek hogy azt irtam volna hogy idegestõ hack he le tudtam volna szedni<#shakehead>#shakehead>
Azé olyan hülye még nem vagyok.
Max felemelni tudtam de sehová nem tudtam lerakni mer visszaugrott.
És mikor ujra inditottam a karit vissza változott pedantsá<#duhos2>#duhos2>
Nah jó azér ne túlozunk de elég sokat érhet globalon!!!!
ez nagyon sokat ér!!!!!!!!
Moszandi: Sajna nem tudok adni már semmit sem teljesen kiürítettem az acountot csak két kari maradt meg, de azokat is kölcsönadtam
Global DW 11x
Atlansba mellém ált egy "csupasz"dk és kinosan hosszu ideig laggoltam.
Miután elmult benéztem az inventoriba,és akkor láttam hogy a pedantom kicsit megváltozott.....
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
Vagy csak megnézném...<#buck>#buck>
van valami jewel hack?????