10360
Mu Online
-
#3836 hackerek már alig vannak...
Fairy miért nem játszol ott? :S -
Fairy Elf #3835 így van lehet, hogy lassu a global de nagyon jó volt a feelingje:)
még a hackerek előtt!!! -
NiceShaver #3834 Ha van fenn vki irja m,ar meg neki jo e most a starlight? -
NiceShaver #3833 Na hella! Leirom én is az elképzelésemet. Szerintem a 350% xp jo lenne! Tul jo itemneket ne lehessen venni a boltba. A Jewelek boltban valo árulását nagyon nagy hülyeségnek tartom. Akkor mi lenne az érték a játékba?:) Szárny se kell boltba ! A a soul alapbol téleg lehetne 75% esély luckkal pedig 100%. Bc Ds az nan jo lenne ha lenne! Ja es ne legyen sok GM szerintem a GM-nek már nincs semmi célja! És nem jöhetne fel a forumra nagy örvendezve hogy hopp +1reset:( Nagyjabol ennyi:) Ja es ticket meg Cloak of In. legyen az árusnál:) -
#3832 szép szép 5letek konzulálok az adminnal :)
de chaos itemekről szó se lehet, azt leszögezem most...
meg a winget is kizárhatjuk...
jó lenne egy global feeling, de végülis a legésszerübbbre és jácchatóbbra alakitjuk/ja ki az admin :)
egyébként még mindig ugy tudom hogy 97.d a server, tehát még kalima se tuti hogy lessz :D -
Fairy Elf #3831 ugyan Lordbaker nem aggódj:) -
Fairy Elf #3830 persze persze legyenek skilles (+4/+5/+6 + x dmgs esetelg + luckos cuccok...:!!!
a jewel is eshet gyakran csak legyen valamennyi küzdelem.....:)
szerintem a global se lenne rossz ha sokkal gyorsabb lenne a fejlődés:)
mindegyik pálya benne lesz amúgy???? (cry wolf, kalima, arena) -
LordBaker #3829 Kezdek aggódni... -
#3828 Sikerült 1mondatban írnom remélem azé érthető :) -
#3827 Hali!!
Szerintem a fegyverek is lehetnének a boltokban wing meg hát azlenne a jó ha tarkanban esnének chaos itemek és esne a jevel rendesen aztán kombinálni így érték lenne de az jó 5let hogy kezdő szettek +5+12esek legyenek de a DW nek betenném HF ig az öszes varázslatot DK nak meg helikal svord ig nagyából mindent elfnek meg silverbow-ig de a wing az szerintem nelegyen hiszen jó azzal üzletelni azoknak is vannak kira opciói amik azért értékesek -
#3826 sztem elég jó 5let de akkor kb 300szoros legyen az xp nem is tul gyors de nem is lassu, jah és szárny sztem legyen(de csak 1-es szintű). -
Fairy Elf #3825 amikor ezt leírtam érthetőbbnek tűnt:) -
Fairy Elf #3824 hali:)
látom bakker ti nem szaroztok, nyomjátok a reseteket ezerrel a sztárlájton:)
Donoki: van térkép a staron???????
Frosty: szerintem kinyírja a játékot, ha lehet jewelt venni a boltba!!!!!!
elég ha jó kezdő cuccoikat lehet venni, szerintem abból se kell +7+12-es!!!
leírom a véleményem oszt majd reagálj plz!!!
elég ha lehet ticket-et venni a DS-hez, és cloak-ot a BC-hez, én még a quest itemeket se árulnám:)
olyan kevés küldetés van és azt is kinyírni......
ha lehet legyen a Merlon-os küldetés is:)
viszont lehetne durvább excelent drop...
az se az igazi, ha egy szörny/ reset van.......
ha van mondjuk egy két +5+x kezdő sett ( leather, vine, pad és esetleg brass, wind, és sphinx) akkor már simán tudsz folyamatosan küzdeni!!!
viszont lehetne a soulnak alapban 75% esélye és akkor luck-kal 100% a life meg legyen 100%:)
szerintem az angel , imp stb a boltban megint csak túlzás ( a globálon még az is érték volt és ha találtál milyen boldog voltál:))
miután mi ( Frosty és én) elég sokat játszottunk a globálon tudjuk milyen a hosszútávú fejlődés.... és szerintem a többet szenvedsz jobban élvezed a karaktered)
boltba szárny????? hát ezt nem tudom eldönteni.....
ez az én véleményem csak goldoljátok át....( Donokinak biztos nem fog tecceni...:)
-
LordBaker #3823 Ugye 24 órás lesz? -
LordBaker #3822 Nem baj, majd túlélem valahogy.A lényeg, hogy jó csapat legyen, meg hogy a szerver ne "szórakozzon".Tudjátok:DC, LAG, stb. De azért feltétlenül megyünk! -
#3821 Chaos Castle, nem hinném hogy lessz..... mivel régi tipusu a kliens :) -
LordBaker #3820 Donoki! Köszönöm a felvilágosítást, ezt nem tudtam, igaz én nem ITEMre gondoltam, hanem cliensre...De azért köszi, tőled ez is nagyon szép eredmény! -
Mirk #3819 ja. ha 80000szeres lenne az exp akkor számolj utána... egy szörny egy reset kb.... -
donoki #3818 Ezt én nem is tudtam! :S
Akkor a Draculán 80000%-os exp van akkor 800 szoros exp van?: -
Mirk #3817 Barty a 350% az 3.5szoros exp -
Mirk #3816 350szeres exp, a dropnál és itemeknél a CDMU példáját tudom ajánlani, tehát chaos, soul a boltba, es magas az exc drop, es boltokban +9+16 kezdő itemek stb. -
donoki #3815 Ja és lordbaker..
Sajnos a 0.97 vagy 0.97+0.99 itemekben nincs CC -
donoki #3814 Hmm.Jó lesz a 350 szeres exp. -
#3813 RE-install M-U
Ehhez én értek a legjobban:P -
#3812 350x exp jó lesz és árusnál lehessen 1. szintű szárnyakat venni -
#3811 HUN-TER -=MU=- -
Barty007 #3810 ja és valami eldugott helyen legyenek 1 helyen jo szörnyek ahova amugy nemjar senki es csak mi tudjunk rola -
LordBaker #3809 Szerintem a 350x exp megfelel, a lényeg, hogy jó lehetőségek legyenek benne (néha azert essenek itemek, jewelek), és legyen CC,BC,DS. Jewel bug lesz? -
Barty007 #3808 nevet sajnos nemtudok -
Barty007 #3807 kolger nemjatszol a cd n ? -
Barty007 #3806 szerintem is jo a 350%-és mellékesen én szeretnék gm lenni ha lehet hű szolgálója leszek az adminnak -
#3805 Ja és még valami, a server nevére is várok ötleteket!!!! -
#3804 modnja mindeki ide hogy mit szeretne -
Kolger #3803 Én nem akarok GM lenni:)
És 350x xp-re szavazok, és akkor a selejtek nem jáccanak majd. -
Mirk #3802 Na és ki szavazhat arra hogy mien legyen az exp?? -
#3801 ha mindenki GM lenne nem lenne élvezetes a game :D
97.d bár lehet még hogy 97.d+99 lessz.
az exp még szavazás alatt van...
a többit majd ha tutira biztos leszek benne elmondom :) -
Barty007 #3800 ja és ott kik a gm ek mi nemlehetünk ? :P -
starweb88 #3799 Nah skacok a staron már 44 resetes vagyok!! :)
Eladó cuccaim (EXC):
Viper Bow (Elf)
Gladiator itemek (MG)
Darkness itemek (BK)
Natural itemek (Elf)
Emperor itemek (SM)
Lord itemek (DL)
Ha valakit érdekel keressen meg a starlighton (Starweb néven)!
-
donoki #3798 KIRÁLYSÁG!! -
starweb88 #3797 Lehetne picit részletesebben irni a szerverről?? Verzió...stb!pls