Mu Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lehet jewelt venni boltba????
milyen bugok vannak?????
global: muse elf lvl 160+
van dark lord is
van benne egykét bug, viszont nincs egy hekkker se. sok jewelt találhatsz, mindig van devil square meg blood castle, meg sárkányok és robotok(mér háromszor találtam box of kundun+2õt)
az itemek árait a jewelek mennyiségében határozzák meg, nem minõségében😄 szal ezt ugy kell érteni hogy mondjuk nem 3b1s hanem 4jwl és az lehet akármi
Mirk írnál pár dolgot a starlight-ról???
lehet jewelt kapni???
miben más mint a globál stb????
Pendant of Magic Gives resistance to magic attacks when worn Additional Option: Automatic Mana Increase Option (1% ~ 3% options or none)
Elvileg a 99-es patch-ban ez is benne van.
Global DW 11x
Pendant of Ability Additional Option: Maximum Agility Increase Option (1% ~ 3% options or none)
Tehát ha nincs +1-3%, option akkor semmire sem jó 😞
Global DW 11x
tegnap venni akartam egy great dragon pants+7+luckot 2blessért erre kiröhögött az illetõ és odaadta ingyen...<#circling>#circling>
De mg van!
Nah megyek jackie chan-t nézni!!
Kül. köszi asegítséget a mousey-jel!!
Most töltöm!Kemény 10-15 kb val megy!!😊
practitioner of the forbidden arts of death
Én nem is tudtam!!
És van már ilyen kari??
A Globálon van már DL?
😊
Mondjuk ez majdnem csak lehetetlen!!😞
De az SL-en furcsán van megoldva!!HA lereseteled nem maradnak meg ha nem mindig 500-at adhatsz hozzá!!(1 reset= 500 pont,2 reset= 1000 pont,3 reset=1500 pont....)
Nah ennyi!
Mi van akkor ha le resetelik a karid?
Elvesznek a cuccaid és tulajdonság pontjaid visszaálnak alapba?
KolgerHun általába:) The Abbyss LA2:))
kölcsönadtam 10millát 1 havernak és 20000zenem maradt összesen<#merges2>#merges2>
Olyan nehéz mostanság partyt találni, mert rohadt hackerek beálnak és 200k-ért partyznak csak<#ravasz1>#ravasz1><#vigyor>#vigyor>8 partyban voltam és mindeggyiket hackerek zárták be😞
az elõbb például egy olyan pk Blade knight-tal találékoztam, hogy ugrált meg ütött
és aki a közelébe ment azt megölte embereket is<#confused>#confused>
2ütés volt neki a 276os lvl ü sm aki elõtte hell burstozott<#pardon1>#pardon1>
Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!
sztem nem az ag=stamina-ra jó???
hmmm?
vagy nem tom!
SRY
1csomo ilyen szar van a játékban?
Aszhittem eladhatom jo pénzé😞((
OLÉ!
Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!
Mer van 1 +3-ason,de nem látom mi a hatása.
65körül.
a 128 mb klienst??<#worship>#worship>
Azt mondja: " NA jó akkor megyek oda a másik store-ba ott olcsóbban adják!!"- azt hiszi , hogy ettõl meglágyulunk aztán odadjuk pár zenér neki!<#falbav>#falbav>
Most vártam 15 percet de nem történt semmi<#mf3>#mf3>
akkor döbbentem én is rá hogy mostmár hajtani kell a jewelekre 😊
még régen egész jó volt, sõt üditõ érzés egy újj magyarral találkozni, annak szivesen segitettem is, márha nem volt paraszt az illetõ.
De azért ez már eléggé zavaró hogy ugyanannyiért megkapom mástól is hivatkozással megveszi inkább egy lengyeltõl az árut, mert én nem vagyok hajlandó lecsökkenteni az árat.............<#mf3>#mf3>
Nagyon sok ilyen magyar van😞
Rögtön felteszenk listára aztán pedig prty közben jövök rá hogy nagyobb parasztok mint a brazilok😄
Már vagy 5személyt letöröltem a listámrol ez okbol.
Meg mostanába nem 1 arc volt a Hun Guys csapatbol aki meglátott,és rögtön azzal kezdte hogy tudok-e kölcsönadni pár millát.
És nagyon elkeseritö hogy arra hivatkoznak hogy magyarok.
erre azt mondtam hogy azért megkapja a drg boots +3+8-amat 😊
Õ "nem szeret velem üzletelni" mert én nem adom neki ingyen a jó cuccokat...
Azért mert magyar és én is az vagyok, attól még elkérhetek egy normális árat pl egy Dragon Boots +3+12 ért 37 millát vagy egy kicsit barátibb árat. Kezd olyan érzésem lenni hogy a magyarok lassan elbrazilosodnak......
1ik nagyon nyomult hogy aggyak érte 1impet.
De nem volt hajlando elmondani hogy mire jo,ugy hogy szépen elkültem az anyjába<#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2>
Akkor meg mér árulják?😛
Nem untátok meg a sima globált?