Mu Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát én se akartam benyalni a GM-eknél magam!
Frost: Én asszed isten vok hogy a vaultomban mindenhol csak szárnyak vannak??
Nekem ha lenne akkor szólnák ide..Különben van 1 MG WING eladó....
De tegnap jó volt velem partyzni ugye....Szerintem is....

szerintem meg az a szánalmas amit itt csináltok...
vki kér a másiktól egykét itemet mert neki nincs, ez nem könyörgés.
frosty azért beszélt veled ugy ahogy starweb mert donokira volt ideges amit meg is értek, mert a faszom se linkelne be neki semmit, már bebizonyította egykétszer hogy mien ember... de hallom te is megölted frostyt lorenciában csak ugy poénból... ezt nem szeretem, de hát testvérek vagytok donokival ugyhogy nem lepõdöm meg, neki is ez a kedvenc szórakozása...
de hagyjuk a személyeskedést. álljatok le itt
szétcsapok
Frosty01
valahol sejtettem hogy rokonok vagytok...

practitioner of the forbidden arts of death

szerintem meg fogja be mindegyik...
Frosty01
jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
így már vágom.

Frosty01
és ilyenkor minek vigyorogsz? és miért támadsz rám? tettem ellened 1 valami rosszat is? vagy leszóltalak valahol?

ja és hogy tudd donoki a tesom :DD és tudok egy smást :)) szoval aludj jol :D

Frosty01
ja kössz.

jah és bocs azt kihagytam h 2 színû :))

hmmm szánalmas.... :D

Frosty01
oh ja nehéz félretenni 1 cuccot? ( egyébként +3) na mindeggy. ha te kérted volna én nem lennék ilyen hogy 1.FELÍROM IDE HÁTHA VALAKI LESZÓL ÉRTE 2."MOSTANÁBAN NEM ESIK GD..."
egyébként én segítek mindenkinek akinek tudok és nem pofátlanul szemétláda hazug állat. és GONDOLTAM hogy számíthatok 1 ilyen aprócska kis segitségre, és nem ingyen gondoltam mert nem vagyok ingyenélõ pöcs.

röviden ennyi.

hát akkor csak gondolkodjunk idézem " ha kezedbe akad egy pár +4 es gd item akkor pls gondolj rám"..... jah h a te barátságodat nem könnyû elnyerni ohhh :DDD az enyémet sem :DDD

Frosty01
téged még nem ismerlek itt sem meg mu-n sem. de azthiszem ha így inditasz akkor nem is fogjuk egymást nagyon szeretni! azért nem linkelem be kedves STARWEB barátom mert fogalmam sincs már hogy mi a CÍM. és nem hiszem hogy olyan nehéz lenne visszalapozni 2-õt....

Frosty01
starweb. mesélj mit kunyiztam?

Frosty01 ne legyél köcsög miért nem tudod belinkelni????
(persze kunyerálni azt tudsz a starlighton....)

:D
Nah szal hol a link??
Addig nem hagylak:D:D:D:D
:P

Frosty01
pff ne égess már :D

Mindegyik szerver meg van hekkelve:)
Kül mi a MuLegend linke(linkelj be plíz)?
Frosty...Partyztam veled fejlõdtél asszem 8 szintet...mondd már el...ilyen izé vagy?:))

Báhh, MUEurope szar, nincs rajta chaos Gobbo, meg vacak a fejlõdés, állandóan leáll hibák miatt, + ,meg van hackelve.

Az eddigi legjobb szerver a MULegend. Szerintem.
hi találtam egy iet hogy mu proformance x1000expevel meg boltba vasarolhato jewellel meg +13dragon itemekkel meg ienek majd belinkelem csak most mennem kell
Pl.: tuggyátok hogy lehet szárnyat csinálni 100% eséllyel???
Vagy hogy lehet excellent szárnyat csinálni?
Mi az a shadowbug?
Hasonlók? :DDD
Holla mindenki, én még új vok itt, viszont MUban igazi veterán... (MUExpert)
Bármi gond, kérdésm kérés van, szóljatok :))
Frosty01
keresd meg!

remélem lessz magyar szerver skacok... :)) hajrá "TEAM" ;-)

Akkor kipróbálom....
De létsi még1szer linkeldd be...plízz

Frosty01
egyébként az 1.0ás test server nem fizetõs :D

Frosty01
donoki én már belinkeltem egyszer keresd meg<#idiota>

Borg87
Sziasztok mueuropán a JoL az 1 kis kõ ami +opciót ad a cuccokra és a wing az csak a 3mas szerveren van ami ritkán van(mármint a 3mas szerver van ritkán) ezzel kicsit izgibb hogy mikor lesz 3mas :) ja és 3mason van chaos masina is de csak ott sehol máshol 400 lvl en van a rezet nagyábol enyi. Ja és a magyar szerver érdekel engem is 1 szer már volt 1 magyar de csak 3 hétig élt a szerver mert nem bírták fizetni és vége lett de télleg jóvolt :)) remélem sikerül :D

..::Borg::..

jewel of life=az item additionalját növeli egy fokozattal(pl+1+0ás itembe rakod akkor +1+4es lesz)
jol=jewel of life
Vdanosss
Donoki a MuPh az fizetõs (Frosty szerint).
És egybként nekem is megvolt és ugyanolyan a fejlõdés mint a Globalon.
Viszont majdnem minden ember csillog villog:)<#levele>Csak néztem<#shakehead>
viszont minden varázslat bele van gyömöszölve. És van Dl is.

Ha látsz egyszer egy gyönyörû nõt csodaszép ragyogó szemekkel, elõször gyõzõdj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!

Jah...
Ezt a MuPhilippines-t én is kipróbálnám!
Adnátok egy linket??

az európán nagyon vicces ez a sok hasznos item mint a szivecske, csillag, medal, box-ok stb......
meg lehet szárnyat is venni:)

global: muse elf lvl 160+

háj:)

mekkora ötlet:) magyar szerver ez tényleg király!!!! én nagyon örülnék neki, jó lenne végre csak normális emberökkel játszani:)
tényleg elég jó az európa csak idáig nem találtam jewelt ( bezzeg a régi starlighton) viszont medalból vagy starból esett mán ki:)<#integet2>

global: muse elf lvl 160+

Valaki magyarázza már L nekem aki a MU Europe serveren is szokot játszani mi az a "jols" vagy "jol" mert én nem tudom mi az :(
Tehát a MU Zolik-on is nyomom :)
a GSE-n szoktam én is nyomni meg a MU Zolik-on is :D
Zomil
igen megkaptam és fel is vettelek

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Frosty01
most épp a globalon(DK lvl 147,Elf 187, DW 80) tolom, rászoktam az unalmas kereskedések gyönyörére(?), ezenkivül a GSE-n van még 4 karim 200 lvl felett.
Magyarul Global Starlight és GSE.

Jah és skacok ne gondoljátok azt hogy könnyû összehozni a szervert mint más gémekbe elég sok szórakázás van és még folyik ha minden igaz de a "Team" minden erõvel azon van hogy a serverbõl legyen valami. Van esély arra hogy lesz valami de van arra is esély hogy nem sikerül.... sajna. De annyit mondhatok amint tudok hírekrõl szolgálni azt beírom nektek!!
frosty te melyik szerveren nyomod?
Frosty01
szóval van 1-2 változtatás, meg kiirja a hapsi feje felett az állapotát, és hogy Guild master e vagy valami más rangja van e a guildjában. ez nekem nagyon tetszik, jól meg van csinálva :))

Starweb grat a resethez<#wave>
Éppen elég a kis magyar szerverre 2 gm sztem<#vigyor0>
Ne aggódj donoki ha vmi nem teccik majd úgyis benyalizol nekik<#nevetes1><#awink>
Frosty01
jameg ijen az 1.0 "D"-betüje

Hát egyenlõre én se tudok többet nyilatkozni talán még annyi hogy valószinû hétvégén a progi oda kerül ahoz a sráchoz akirõl fog futni...

Zomil ha a MU Europa serveren nyomod majd hétvégén talizhatunk rajta jah és megkaptad a privi üzim?
Frosty01
egyébként érdekel engem is ez a magyarmu <#rolleyes>mondj róla többet is, mert az 1.0-ás verziót még tesztelik a MU-Philippinesen is, érdekel hogy nálatok ez milyen lessz<#nevetes2>

Zomil
értem én :D

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Frosty01
mármint donoki :D

Frosty01
biztos hogy nem leszel gm :D:D:D:D:D