10360
Mu Online
  • donoki
    Uhh..wazee!
    Törölni fogják az accountokat??mert akkor leeht vissza meek :D
    Kül most már csak a GSE maradt játszani :D
    Most ott nyomom!
    De ezek a rohadékok a 899lvl-es SM-em leblockolták!
    VMi hacker járt ott
    Vhogyan megkérem h unblockolják!
    Mert a 525 lvl-es MG-mel megint 900lvl-t csinálni!
    Tudna vki segíteni megírni az adminnak?MSN-em: [email protected]
    PLS VKI!
  • SteWhite
    Azt hittem ezek valami kósza jószellemek valamelyik huzósabb pályán :)
  • kegabor
    Ste_White, majd ha játszol az 1.0-vál megtudod, hogy hol buffolnak. Amugy a három alap faluban van a Fantom Lord (1 elf Red Spirit Setben). Tőle kérhetsz, de szinte mind1, mert mindig nem járhatsz vissza 100-as szint alatt buffért....
  • Vdanosss
    Majd ha tudod a linket szurd be pliz . Kössz!
  • kegabor
    Hali!

2 lehetőség van, mert ezt tényleg nem lehet értelmezni.

Az egyik amit te irtál.

A másik meg hogy pl., ha van 20 soulod, akkor azokat egyben tárolni. Igy nem foglal annyi helyet a vaultben.
  • SteWhite
    Üdv!

Olvastam, hogy 100. szint alatt kapnak a karakterek buffot az Árnyék Fantomoktól a Global frissítése után. Hol találhatóak ezek a Fantomok? Még nem játszottam 1.0-ás verzióval.

Ez pontosan mit jelent?

"Jewel Combination : Able to combine your jewels from 10, 20, 30. With proper zen Cerbis in Noria, Davias, Lorencia will help you combine and break up stacked jewels."

Tudok majd 20C-ből+zenből 1S-t csinálni?
  • kegabor
    Szia Laci! Veled meg beszéltem msn-en... :PP
  • kegabor
    Szia Dani! Lesz egy új Patch és azt kell majd letöltened, ugy mint 0.98->>0.99 -re. Holnap reggel 9 órától, ha jól számoltam. Addig Maintenance.
  • NiceShaver
    Hali KeGabor! Én szentem visszamegyek globalra ugyis tartozom 1b1s-el még:( megadom majd! És az uj verzio account törléssel jár? Vagy a régi account is jo ! Mert tod amit ujrakezdtem accountot asszem az kb 30 valahyanyas lvl-ön van!Tájékoztass már a dolgokrol please!
  • Vdanosss

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
    GSE^^ lol egy gyerek ezt dollárért vette meg egy GM től.
  • Vdanosss
    kegabor!
    Kell hozzá új pach? vagy lekell valami újat tölteni?
  • kegabor
    www.muonline.com

Nyomás vissza a globalra, új verzió 1.0. A hacker rendszereket kitiltják és folyamatosan scannelik.
    Azonkívül rengeteg ujdonság. Tehát még most éri meg visszajönni.

Szivesen várom az összes érdeklődőt.
  • Vdanosss
    én még agyarokat nem láttam a Star-on.
  • Vdanosss
    starweb! mikor leszel GSE-n jah és hanyas szintű vagy?
  • Kolger
    200Bless? ez enyhén durva:P
  • Kolger
    Barty:én jácottam a globalon de már a cuccaim is továbbadtam.
    Viszont maradt 1 scale armor+8-asom ugyhogy ha az kell, szolj msn-en.
  • SteWhite
    Most láttam egy licitet.

xring [i] + 3% rec + dd + hp-ért 200B-t ajánlottak fel a globalon. lol
    http://muhq.com/forums/index.php?showtopic=194963
  • SteWhite
    Barty007:

Én fel szoktam lépni a Globalra, de sajna szegény vagyok, kölcsön cuccokkal :(

NiceShaver:

Egen még mindíg sok hacker van :( Van a pukedlizős, a hadonászó, meg az oszlopba beálló :)
  • starweb88
    Hát emberek én ma vissza tértem a Mu GSE re :)) naon pöpec kis szerver sztem..csak hát a reset 1000 lvl nél van :P =]
  • NiceShaver
    Hy cask azért írok mert nézem az oldalt és itt vagyok:) Nehogy azt higgyék AFK-zok rossz lenne ha bannolnának:) De a starlight téleg rossz de sajna az AZNS se jobb sőt:) IceAge az isteni csak kb 1 hete nem müxik :) Globálon mi a helyzet valaki mesélne hogy mielyen tele van még hackerrel?
  • donoki
    ^_^
    LoLzzZ =)
  • starweb88
    sztem nem kéne parancsolgatni...majd ha kussolni van kedvem akkor kussolok..^^
  • donoki
    hehe...
    Még egy páran jáccanak ott ,agyarok közül: 3-an 4-en ^_^
    aztán napi átlag 5 en vannak onlineon :D
  • Frosty01
    kuss legyen már, starlight szar ezt mindenki tudja, már sztem senki nem játszik innen ott :F ugyhogy jobb ha leszáltok a témáról, meg egyébként donoki, starweb, niceshaver egy picit fogjátok vissza magatokat mert innen is bannolva lesztek (jótanács)
  • donoki
    LoL...
    A freezer egy g*ci szájú,buzi fejű, pöcs fej....
    Bmeg...Szegény Rushril 200 valahány resetét semmibe vették..vagy ő használta a bird hacket??
    STARLIGHRT LOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLzZzZzZzZzZzZzZ
  • starweb88
    mki meghalt?? mi volt itt Pk event?? :D :D :D :D
  • starweb88
    Frezzer egy bu*i,Frezzer egy bu*i,Frezzer egy bu*i,Frezzer egy bu*i,...!! =] =]
  • Barty007
    Ki jatszik ill jatszott a globalon a maja szerveren mert szeretnek kerni attol a szemelytol penz meg ha van neki valami iteme amit tud dk szamara nelkülözni azt elkernem :P és megköszönném előre is kösz
  • NiceShaver
    NBa mi a new hír starlighton:??? Az összes darklordot blokkolták:) VERY LOLLLLL:) Valami bird hack miatt az összes bannolva:) Tiszta hülye ezt a freezer!!!
  • donoki
    Nem próbáltam !
    Mert nem is jött be az oldala :(
  • starweb88
    Tudod én frezzert telibe szarom mert egy kis köcsög aki azt hiszi h ettől lessz faxa csávó...tehet egy szivességet...
  • NiceShaver
    Bazz lehet nekem Reloaded lesz Globalon!!!!!!! Csak kéne PhuongNT:) kb 80-vanas lvl-ig:) Jo a privi server de nem az igazi RETRO:) kell nekem habár nemtom megtom e szokni
  • NiceShaver
    Az szívás star:) Az én accountom nem meri blokkolni:) A kis köcsög ! Szerintem Freezer egy kis buzi faszkalap van vagy 10 éves és itt éli ki magát mert valójában egy kis köcsög és a kis pisi haverjainak ad gm jogot:)
  • Barty007
    Ki jatszik ill jatszott a globalon a maja szerveren mert szeretnek kerni attol a szemelytol penz meg ha van neki valami iteme amit tud dk szamara nelkülözni azt elkernem :P és megköszönném előre is kösz
  • starweb88
    Nah ez LOL már nem csak char is blocked a staron hanem , account is blocked :D LOL FOREVER :D
  • NiceShaver
    Na Dani! Sikerült? ha igen akkor elmondanád hogy mien mert én is csak hallottam róla!
  • donoki
    Oks!
    Megnézem ezt a szervert is :)
  • NiceShaver
    Na megis van a linkje! De vigyázz top 10 server között van:) ez az ötödik szal biztos sokan vannak! Itt a link: http://muwarzone.com
  • NiceShaver
    Nemtom mi a linkje! Sixo játszott vele ö ajánlotta! De megprobalok utána nézni!
  • donoki
    Kül mi a Warzone linkje?