10360
Mu Online
-
donoki #4356 Uhh..wazee!
Törölni fogják az accountokat??mert akkor leeht vissza meek :D
Kül most már csak a GSE maradt játszani :D
Most ott nyomom!
De ezek a rohadékok a 899lvl-es SM-em leblockolták!
VMi hacker járt ott
Vhogyan megkérem h unblockolják!
Mert a 525 lvl-es MG-mel megint 900lvl-t csinálni!
Tudna vki segíteni megírni az adminnak?MSN-em: [email protected]
PLS VKI! -
#4355 Azt hittem ezek valami kósza jószellemek valamelyik huzósabb pályán :) -
#4354 Ste_White, majd ha játszol az 1.0-vál megtudod, hogy hol buffolnak. Amugy a három alap faluban van a Fantom Lord (1 elf Red Spirit Setben). Tőle kérhetsz, de szinte mind1, mert mindig nem járhatsz vissza 100-as szint alatt buffért.... -
#4353 Majd ha tudod a linket szurd be pliz . Kössz! -
#4352 Hali!
2 lehetőség van, mert ezt tényleg nem lehet értelmezni.
Az egyik amit te irtál.
A másik meg hogy pl., ha van 20 soulod, akkor azokat egyben tárolni. Igy nem foglal annyi helyet a vaultben. -
#4351 Üdv!
Olvastam, hogy 100. szint alatt kapnak a karakterek buffot az Árnyék Fantomoktól a Global frissítése után. Hol találhatóak ezek a Fantomok? Még nem játszottam 1.0-ás verzióval.
Ez pontosan mit jelent?
"Jewel Combination : Able to combine your jewels from 10, 20, 30. With proper zen Cerbis in Noria, Davias, Lorencia will help you combine and break up stacked jewels."
Tudok majd 20C-ből+zenből 1S-t csinálni? -
#4350 Szia Laci! Veled meg beszéltem msn-en... :PP -
#4349 Szia Dani! Lesz egy új Patch és azt kell majd letöltened, ugy mint 0.98->>0.99 -re. Holnap reggel 9 órától, ha jól számoltam. Addig Maintenance. -
NiceShaver #4348 Hali KeGabor! Én szentem visszamegyek globalra ugyis tartozom 1b1s-el még:( megadom majd! És az uj verzio account törléssel jár? Vagy a régi account is jo ! Mert tod amit ujrakezdtem accountot asszem az kb 30 valahyanyas lvl-ön van!Tájékoztass már a dolgokrol please! -
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
GSE^^ lol egy gyerek ezt dollárért vette meg egy GM től. -
#4346 kegabor!
Kell hozzá új pach? vagy lekell valami újat tölteni? -
#4345 www.muonline.com
Nyomás vissza a globalra, új verzió 1.0. A hacker rendszereket kitiltják és folyamatosan scannelik.
Azonkívül rengeteg ujdonság. Tehát még most éri meg visszajönni.
Szivesen várom az összes érdeklődőt. -
#4344 én még agyarokat nem láttam a Star-on. -
#4343 starweb! mikor leszel GSE-n jah és hanyas szintű vagy? -
Kolger #4342 200Bless? ez enyhén durva:P -
Kolger #4341 Barty:én jácottam a globalon de már a cuccaim is továbbadtam.
Viszont maradt 1 scale armor+8-asom ugyhogy ha az kell, szolj msn-en. -
#4340 Most láttam egy licitet.
xring [i] + 3% rec + dd + hp-ért 200B-t ajánlottak fel a globalon. lol
http://muhq.com/forums/index.php?showtopic=194963
-
#4339 Barty007:
Én fel szoktam lépni a Globalra, de sajna szegény vagyok, kölcsön cuccokkal :(
NiceShaver:
Egen még mindíg sok hacker van :( Van a pukedlizős, a hadonászó, meg az oszlopba beálló :)
-
starweb88 #4338 Hát emberek én ma vissza tértem a Mu GSE re :)) naon pöpec kis szerver sztem..csak hát a reset 1000 lvl nél van :P =] -
NiceShaver #4337 Hy cask azért írok mert nézem az oldalt és itt vagyok:) Nehogy azt higgyék AFK-zok rossz lenne ha bannolnának:) De a starlight téleg rossz de sajna az AZNS se jobb sőt:) IceAge az isteni csak kb 1 hete nem müxik :) Globálon mi a helyzet valaki mesélne hogy mielyen tele van még hackerrel? -
donoki #4336 ^_^
LoLzzZ =) -
starweb88 #4335 sztem nem kéne parancsolgatni...majd ha kussolni van kedvem akkor kussolok..^^ -
donoki #4334 hehe...
Még egy páran jáccanak ott ,agyarok közül: 3-an 4-en ^_^
aztán napi átlag 5 en vannak onlineon :D -
#4333 kuss legyen már, starlight szar ezt mindenki tudja, már sztem senki nem játszik innen ott :F ugyhogy jobb ha leszáltok a témáról, meg egyébként donoki, starweb, niceshaver egy picit fogjátok vissza magatokat mert innen is bannolva lesztek (jótanács) -
donoki #4332 LoL...
A freezer egy g*ci szájú,buzi fejű, pöcs fej....
Bmeg...Szegény Rushril 200 valahány resetét semmibe vették..vagy ő használta a bird hacket??
STARLIGHRT LOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLzZzZzZzZzZzZzZ -
starweb88 #4331 mki meghalt?? mi volt itt Pk event?? :D :D :D :D -
starweb88 #4330 Frezzer egy bu*i,Frezzer egy bu*i,Frezzer egy bu*i,Frezzer egy bu*i,...!! =] =] -
Barty007 #4329 Ki jatszik ill jatszott a globalon a maja szerveren mert szeretnek kerni attol a szemelytol penz meg ha van neki valami iteme amit tud dk szamara nelkülözni azt elkernem :P és megköszönném előre is kösz -
NiceShaver #4328 NBa mi a new hír starlighton:??? Az összes darklordot blokkolták:) VERY LOLLLLL:) Valami bird hack miatt az összes bannolva:) Tiszta hülye ezt a freezer!!! -
donoki #4327 Nem próbáltam !
Mert nem is jött be az oldala :( -
starweb88 #4326 Tudod én frezzert telibe szarom mert egy kis köcsög aki azt hiszi h ettől lessz faxa csávó...tehet egy szivességet... -
NiceShaver #4325 Bazz lehet nekem Reloaded lesz Globalon!!!!!!! Csak kéne PhuongNT:) kb 80-vanas lvl-ig:) Jo a privi server de nem az igazi RETRO:) kell nekem habár nemtom megtom e szokni -
NiceShaver #4324 Az szívás star:) Az én accountom nem meri blokkolni:) A kis köcsög ! Szerintem Freezer egy kis buzi faszkalap van vagy 10 éves és itt éli ki magát mert valójában egy kis köcsög és a kis pisi haverjainak ad gm jogot:) -
Barty007 #4323 Ki jatszik ill jatszott a globalon a maja szerveren mert szeretnek kerni attol a szemelytol penz meg ha van neki valami iteme amit tud dk szamara nelkülözni azt elkernem :P és megköszönném előre is kösz -
starweb88 #4322 Nah ez LOL már nem csak char is blocked a staron hanem , account is blocked :D LOL FOREVER :D -
NiceShaver #4321 Na Dani! Sikerült? ha igen akkor elmondanád hogy mien mert én is csak hallottam róla! -
donoki #4320 Oks!
Megnézem ezt a szervert is :) -
NiceShaver #4319 Na megis van a linkje! De vigyázz top 10 server között van:) ez az ötödik szal biztos sokan vannak! Itt a link: http://muwarzone.com
-
NiceShaver #4318 Nemtom mi a linkje! Sixo játszott vele ö ajánlotta! De megprobalok utána nézni!
-
donoki #4317 Kül mi a Warzone linkje?