Mu Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Frost: Én asszed isten vok hogy a vaultomban mindenhol csak szárnyak vannak??
Nekem ha lenne akkor szólnák ide..Különben van 1 MG WING eladó....
De tegnap jó volt velem partyzni ugye....Szerintem is....
vki kér a másiktól egykét itemet mert neki nincs, ez nem könyörgés.
frosty azért beszélt veled ugy ahogy starweb mert donokira volt ideges amit meg is értek, mert a faszom se linkelne be neki semmit, már bebizonyította egykétszer hogy mien ember... de hallom te is megölted frostyt lorenciában csak ugy poénból... ezt nem szeretem, de hát testvérek vagytok donokival ugyhogy nem lepõdöm meg, neki is ez a kedvenc szórakozása...
de hagyjuk a személyeskedést. álljatok le itt
így már vágom.
practitioner of the forbidden arts of death
egyébként én segítek mindenkinek akinek tudok és nem pofátlanul szemétláda hazug állat. és GONDOLTAM hogy számíthatok 1 ilyen aprócska kis segitségre, és nem ingyen gondoltam mert nem vagyok ingyenélõ pöcs.
röviden ennyi.
(persze kunyerálni azt tudsz a starlighton....)
Nah szal hol a link??
Addig nem hagylak:D:D:D:D
:P
Kül mi a MuLegend linke(linkelj be plíz)?
Frosty...Partyztam veled fejlõdtél asszem 8 szintet...mondd már el...ilyen izé vagy?:))
Az eddigi legjobb szerver a MULegend. Szerintem.
Vagy hogy lehet excellent szárnyat csinálni?
Mi az a shadowbug?
Hasonlók? :DDD
Bármi gond, kérdésm kérés van, szóljatok :))
De létsi még1szer linkeldd be...plízz
..::Borg::..
És egybként nekem is megvolt és ugyanolyan a fejlõdés mint a Globalon.
Viszont majdnem minden ember csillog villog:)<#levele>#levele>Csak néztem<#shakehead>#shakehead>
viszont minden varázslat bele van gyömöszölve. És van Dl is.
Ha látsz egyszer egy gyönyörû nõt csodaszép ragyogó szemekkel, elõször gyõzõdj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!
Ezt a MuPhilippines-t én is kipróbálnám!
Adnátok egy linket??
meg lehet szárnyat is venni:)
global: muse elf lvl 160+
mekkora ötlet:) magyar szerver ez tényleg király!!!! én nagyon örülnék neki, jó lenne végre csak normális emberökkel játszani:)
tényleg elég jó az európa csak idáig nem találtam jewelt ( bezzeg a régi starlighton) viszont medalból vagy starból esett mán ki:)<#integet2>#integet2>
global: muse elf lvl 160+
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Magyarul Global Starlight és GSE.
Éppen elég a kis magyar szerverre 2 gm sztem<#vigyor0>#vigyor0>
Ne aggódj donoki ha vmi nem teccik majd úgyis benyalizol nekik<#nevetes1>#nevetes1><#awink>#awink>
Zomil ha a MU Europa serveren nyomod majd hétvégén talizhatunk rajta jah és megkaptad a privi üzim?
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"