Mu Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egyszerüen nem birok ki egy napot MUUUUUUUUU -zássss nélkül!!!! :D<#worship><#integet2><#taps><#papakacsint>

Zomil
szeretnél te is gm lenni mi?<#finom>

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Nah skacok végre megvolt a 2. restem :DDDDD csak ennyit akartam csáóó :DDD

Senki több??
VMi több gm kellett volna:D

Tudtommal a magyar MU server 1.0-ás lesz és M_Stipee lesz az Admin, GameMaster Poopa és jómagam lesz <#hawaii>
Zomil
egyébként most starlight csinál vmi béta szervert amin 3000x-es exp van

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Remélem lesz magyar mu szerver!
Kik lesznek a GM-ek??

Zomil
thx:)

wing+toll +sok chaos
Zomil
és a tollal h lehet uppolni winget?

minimum egy +4+4es chaos item(cda, cls, cnb) és egy chaos=kb 15%esély wingsre:D
szal jó ha mondjukl+7+12es és 3 van belõle meg 10 chaos:)
és ebbõl lesz wing vmien fajta a 3 közül
Zomil
dejó h kb 3 hozzászolással lejjeb van leirva.....

végül is egy wormból esett<#email>
SteWhite
Szerintem olcsón adtad el.

Global DW 11x

császtok találtam egy vine csuka+5+12 et eladtam 15millióér megérte?
Sziasztok. Nem tudnátok megmondani nekem, hogy hogyan kell wingset csinálni?
annak én voltam a futtatója de mivel nem volt ember rajta igy nem is ment nagyon sajna
Zomil
régebben láttam ide irva egy magyar mu-s hub cimet vki ide tudná irni?

Zomil
jol hangzik:)

sziasztok úgy néz ki a dolog hogy készülöbe van a Magyar MU server amint tudok többet mondani írom majd és a barátaim is fogják írni a fejleményeket Poopa és M_Stipee személyében<#wink>
Nah beszéltem végre a starlighton a GM-el , elmondtam neki hogy mi a problémám a szerverrel hogy kevés bless meg soul meg jol esik de õ nem nagyon vette a lapot hogy ezzel az intézkedésével elveszitheti a usereket....nem tom mire volt jo ez a game play változtatás...<#conf><#wow1><#whatever>

Nah starlight akkor is jo szerver sztem... :D

Zomil
CDA minimum+4+4-es item és egy c
szárny:CDA+4+4 és sok sok c vagy jewel

Eu-ban a 3-as szerveren van goblin,de az most javitás alatt áll.
Addig nincs bc:)

Amugy CDA-t hogy lehet csinálni?
És a szárny képletét is leirhatnátok:)

KolgerHun általába:) The Abbyss LA2:))

Én most egy kissé visszaköltözök a starlight-ra:P

Zomil
én sztem véglegesen átköltözök eu-ra....

Wazze..
Megint leallt a starlight server... :S

Hát én nem tartok ki ha így folytatja.....

hát nem tom most elég fura helyzet alakult ki a starlighton jewel ügyileg de én kitartok a szerver mellett .... ;-)

Frosty01
global legalább sohasem hagy cserben, ugyértve hogy sohasincs ojan hogy átbuherálják a jeweldropot, vagy nem müködik a server, vagy a nyomorult gm-ek kidobálják a haverjaimat a játékból. (legalábbis ritkábban van ijen :))

practitioner of the forbidden arts of death

hát figyi nekem a global nem jön be sok a hekker meg sztem elég nehéz is a fejlõdés.... de ez csak az én véleményem...

Vdanosss
Hmmm....
Olyan xar hogy a Mu online-ra amikor rányomok 20üzenettel, akkor folyton csak Europe,a vagy Starlight <#schmoll2>Miért nincs Frostyn kívül senki aki Globalról is beszélne valamit<#szomoru2>Teljesen megfeledkeztek a Normal játékról<#sir>

Ha látsz egyszer egy gyönyörû nõt csodaszép ragyogó szemekkel, elõször gyõzõdj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!

mi a franc van a starlightal??? pedig ma meglett volna a 2. resetem.... :S

/Remélem most állitanak vissza mindent a régire :DDD /

az europán nincs chaos goblin???

global: muse elf lvl 160+

Kétszer küldte el....

Nekem megy az europa!
a starlight az nem tom..

Nekem megy az europa!
a starlifgt az nem tom..

Frosty01
és Starlighton is ugyanez van...

Frosty01
arohattélet valaki segitsen plsssssssssssssssssssssssss

Frosty01
de most azt irja amikor be akarok lépni hogy you are disconnected from the server...

???MIÉRT???

Frosty01
most jut eszembe én már voltam egyszer ott. akkor tetszett de a global épp jobb volt akkor (nem voltak hekkerek) ugyhogy hanyagoltam :D

Csak akkor ha megint ilyen exc item dobálás lesz:P

aha..
Akkor nem vmi jo...

Frosty01
az ojan progi ami automatikusan felveszi az itemet a közeledben....

De van autoclicker nézdd a downloads-ba a z europa oldalán!!!<#gunyos1>
NAgyon király az mu europa!!
VOlt exc item drop (de semmit se tudtam felvenni!)...de utána volt pk event!!
Összeen 18 killem volt ,most törlöm a pk killeimet....
Nekem nagyon teccik az europe!

Frosty01
mert 100% hogy sikerül a tuning +0-tól+6ig

Zomil
és a bless mért ér többet a soulnál??

Frosty01
ojan nincs<#action>

És még vmi:
Mi az az AutoClicker??

Jah...
Aktuális érték:
JoL= 3B 3S vagy ennek a keveréke....
BlesS= 2S
Soul= Asszem azt nagyon senki se vált be 21 chaosra:)