Mu Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mer visszarskja!
persze +10...stb fellehet fejlszteni..
ott nem maradnak meg a pontjaid, de nem is veszik el a ruhád, csak piros lesz, tehát nem tudod használni elvileg, de mégis rajtad van és sebzésbe defensébe stb rendesen beleszámít.
Tehát rezet után nem érdemes mutogatni a cuccaid mert utána egy ideig nemtod visszavenni õket:)
Különben a starlight-on a max lvl 400!
De reseteleni 350nél lehet!
Reset: minden szerveren meg van adva egy max lvl érték, ami fölé nem mehet a karakter szintje. Képzeld el pl, hogy ha eléred a max lvl-t, akkor utána mi van? Nincs több fejlõdés.
Erre találták ki a RESET-et, ami azt jelenti, hogy a max szintet elérve (valahol már ez elõtt) resetelhecc, vagyis 0-ás szintre dobhatod vissza a karid.
A reset a régi szervereken úgy ment, hogy resetkor minden addigi pontod elveszett, de 0.ás szinten reset után kaptál párszáz pontot, amit eloszthattál, így valamivel táposabb volt a kari, mint a többi, reset nélküli.
Ilyenkor, ha magadon hagytad a ruhádat, az elveszett a francba.
Ezután jöttek az okosok, és kitalálták, hogy legyen point-standing-reset, vagyis hogy reset után minden addigi STAT pointod megmarad, de nem kapsz újakat, hanem 0-ás szinten olyan tápos leszel mint max szinten. Ez nagyon jó, mert így ha ruhádat magadon hagyod reset elõtt, azok rajtad maradnak utána is. Ráadásul végtelen a reset limit.
Röviden ennyi :)
practitioner of the forbidden arts of death
pl starlighton 350-es lvl-tõl van a reset, a honlapon.
Szal tegyük fel 300pontot kapsz 1 resetnél.
Akkor legendary staffal meg twisterrel ölöd a kissárkányokat<#nyes>#nyes>--dw esetében vagy monnyuk dk val brass settben bobbal hülyéskedsz.
80 lvl-re mire már eljucc addigra már exc bármien fegyverrel twistingelsz.Stb.
Ha látsz egyszer egy gyönyörû nõt csodaszép ragyogó szemekkel, elõször gyõzõdj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Csak a testjét!
Én a mobiuson olvastam a siege warfare-t!
lassan vennék valami igen brutális egykezes kardot!!!!
global: muse elf lvl 160+
OMG
Mik vannak...
Mer most olvastam a muonline guildeban..
csak elég bonyolult ezek: van egy csomó új skill meg ez a warfare meg stb...
de te már lefoglaltad gondoltam szólok
Olvassd el az Info link alatt....
De ha vmi kérdés van a szerverrõl ami nincs leírva akkor ide írj..
Nahh, láttátok az exc Chaos Dragon Axe-t? Arról beszéltem :)
Frosty pajti, te a starlighton nyomod vagy az europán??????
Én is elõször azt hittem azt írtam a városba: pls give jewels for reset...
Aztán oda jöt Aracelli azt mondta go website...add stats...
eccerüen rákattintasz a karakterre, bepöttyözöd h reset és go
ne a level reset menu alatt csináld
BoK+5-t ha megnyered a CC-t és annyit kapsz ahányasba voltál...(pl: 6-osba voltál: 6 bok+5-t kapsz...)
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
egyébként azt mondta hogy BOK+5-bõl esett neki... olyat hol lehet egyáltalán találni???
Kolger 100%esélyhez csak jó itemek meg chaosok kellenek ennyi...viszonyításképp: mondjuk+10+12chaos item+5chaos sztem már 100%esély...
excellent wing sztem nincs....
shadowbug meg valami hiba lehet az árnyékkal:DD
Mellesleg ezek a kérdések, amiket feltettem, csak a tizedét teszik ki annak, amit egy jövendõbeli GM-nek tudni kell.
Tudok válaszlni, de nem itt.
MSN: [email protected]
Ha látsz egyszer egy gyönyörû nõt csodaszép ragyogó szemekkel, elõször gyõzõdj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!
Sokat gondolkoztam én is hogy mu függö vagyok e de a teszted szerint csak alig:D
KolgerHun általába:) The Abbyss LA2:))
Vagy hogy lehet excellent szárnyat csinálni?
Mi az a shadowbug?
mstipee:ezekközül 1iketse isemerem:)
És jobban érdekel minta veszekedések,ugyhogy jo lenne ha leirnád:)
Amugy sajna rákelett jönnöm hogy nem megy 1szerre a tanulás és a mu.
Ugyhogymostcsak szerdánkéntszámteken jutok géphez(aholilyen rohadtszar a szpééész és ideges leszek töle!!!!!)vagyis számteken:(((
Rohadtul muhiányom van dekiirtották a szobámbol a netet büntetésböl otthon:P
Azt mégmsn sincs<#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>
Azért még ezekre a kérdésekre mégmeghalgatom a választ,mer igen nagyon érdekel:)
Amugy donoki te se linkelted ki nekem többszöri kérésre sem a mudrakulát
<#duhos2>#duhos2>
KolgerHun általába:) The Abbyss LA2:))
Én különösebb kérés nélkül már kb. 20 milliónyi cuccot szórtam szét a kezdõk között(Ahogy Frostytól is kaptam cuccot, mikor kezdõ voltam..) Mindig szívesebben partyzok egy magyarral(inkább, mint brazillal:), még ha nem is olyan jó az Exp. Persze engem is volt, hogy átvágtak itemmel, de EZ CSAK EGY JÁTÉK, NEM?
Amúgy meg:
10 arra utaló jel, hogy RPG(MMORPG) függõ lettél:
1. A ruhaboltban +3-as csizmát és +4-es kabátot kérsz, és megkérdezed az elképedt eladótól, hogy szettben olcsóbb-e, és ad-e bónuszt hideg sebzés ellen..
2. Ha a kávéautomata visszaadja az aprót, fennhangon kijelented a körülötted állóknak, hogy "Jó a Drop!"
3. Elõtúrod a gyerekkori fakardodat és idõnként titokban szeretteljesen végigsimítasz rajta. (Ne adj isten, a kabát alatt magaddal is hordod..)
4. Ha egy néni elvágódik elõtted a jégen, gyorsan odaszaladsz, kilootolod a szatyrából a tejfölt meg a vizeszsemlét, és elgondolkozva sétálsz tovább.
5. Az utcán az autók között átlavírozva idõnként titokban felsandítasz a fejed fölé, hogy ott lebeg-e még a mana shield..
6. Minden ládát megpróbálsz kinyitni, és minden hordóba belerúgsz egyet.. hátha..
7. A fõnöködtõl reggel megkérdezed, hogy milyen Quest itemeket kapsz a mapi feladatodért? Mikor elképedve kijelenti, hogy nem érti, szerinte semmilyent, elindulsz, de még visszaszólsz, hogy "Nem baj, de legalább jó lesz az XP!"
8. Napközben munkában idõnként az ügyvezetõ igazgató irodája felé sandítasz, azon gondolkodva, hogy micsoda excellent és unique itemeket tudnál kilootolni belõle..:)
9. A barátaidat úgy köszöntöd, hogy "Hello, my Friend. Stay a while and listen!"
10. Este a kocsmában csak Bloody Maryt(piros), és Curacaot(kék) iszol..
10+1. Este a kocsmában részegen felkapsz egy sétapálcát, és megpróbálsz "persuade"-t varázsolni a pultnál támaszkodó bögyös szõkére, meghívod egy Curacao-ra majd bepartyzod, és elhívod haza, hogy nézze meg az új staff of destruction+5-ösödet, mire õ rádnyom egy bash-t, te székestül hanyattesel, és mosolyogva azon gondolkozol "Ez legalább egy lvl 10-es amazon volt.."
Szép napot!
B
\"A gonosz legnagyobb ámítása az, hogy elhitette velünk: nem is létezik.\"