Mu Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mit lehet kérni??
global: muse elf lvl 160+
Starlightot nem ismerem, de ha télleg verziófrssítés van, akkor sokáig nagy lesz a kalamajka...
az Europáról tud valaki valamit??
köszi Mirk!!!!!
majd vmikor meni fog
köszi😊
már invalid az account-om😞
csak 1.0ára rakják a szervert...
Sztem most frissítette 1.0-ra...
De nem bizti...
Léptem, csá.
practitioner of the forbidden arts of death
Jáccol jáccol és egyszercsak vége....
Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!
Pénteken voltam 4 resetes most meg 11 😄
De ha gondolod majd msn-en megdumáljuk...
MU Online The Hun - A magyar klánok oldala
Mivel még az oldal nincs teljesen kész szövegileg és tartalmilag ha volna pár ember aki betudna segiteni hogy minél jobb legyen várom jelentkezését!

Itt meg a legbecsessebb tárgyam ,meg a sztem legjobb is:
-0005.jpg)
Azt mondták hogy freezer akarja az 1.0D verziós mu-t!!
Razi meg olyan örömmel várja....
Holnap meglátjuk hogy lesz-e még vagy nem!
Sztem mindnenki aki itt jáccik rakja a karija invetoriába a cuccokat!!!!!!
..::Borg::..
aki mindent tud a Mu-ról az már vagy mániákus vagy azér jáccik a Muval mert munka után azzal kapcsolódik ki.
Nah a Noob kifejezés-t általában nem is a Mu tudásra szokták mondani hanem inkább akkor hogyha tegyük fel te vagy egy 100-140lvl és kis 20as szontû odamegy keménykedni neked meg stb.....
Nah szal ennyi.
<#vigyor3>#vigyor3>
Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!
Viszont ha ez azt jelenti hogy begginer akkor én is az vagyok mert én is rövid ideje játszok vele! Ha valakid vádolsz eféle szavakkal elõbb ismerned kéne szóval! Ez biztosan álíthatom NEM IGAZ amit Gabiman-rõl írtál!
ÉN, a NOOB szót azokra használom, akik kezdõnek bizonyulnak hozzám képest. Nagyképû vagyok? És te minek nevezed azt aki nálad kezdõbb? Kezdõnek?
Ok, ha zavaró, noob törölve a szótáramból, helyette lesz beginner. OK?
Ok. Pff... Aki eddig hozzám bejött, asszem 4 ember, abból 3-mal beszéltem, ebbõl 1-en láccik hogy konyít valamit a MUhoz, 2 pedig beginner-nek mondható.
Van ez a gabiman nevezetû srác, mikopr GSE-n odajött hozzám, hogy "lécci mondd már meg hogy lehet nekem is csiloogós a ruhám..." , hát majdnem hanyatt estem, ráadásul kiderült hogy 4 hónapja jáccik a srác... <--- BEGINNER
Ha nagy az arcom, b@sszatok le nyugodt szívvel. Amit meg a NOOB szóról írtam, azt a WizKids fórumon leltem, és a MU-ra vonatkozik, nem a CS-re, nem a Kutyafüle-online-ra, hanem a MU-ra. És igen, a hivatalosan nem kiadott bugok és szabályok ismerete 100%-on felül van. ÉN SEM TUDOK MINDENT. SOHA NEM IS FOGOK.
De megszabtam, hogy aki GM akar lenni a maygar szerveren, az bizony tudjon pár dolgot, mert ha valakin csaláson kapunk pl, akkor mégis hogy határozod meg hogy ez most csalás vagy nem???
Mindenki jöhet teszternek, amint kész lesz az a nyavalyás szerver, de az anyázást nem szeretem, fõleg ha félreértések miatt van.
Nem ismerlek titeket, az msn-re csesztetek felvenni, ha nem izgat benneteket a magyar, saját MUSzerver sorsa, hát akkor ne vitázzatok pls.
És most megyek vissza, mert segítséget kaptam a MULegend adminjától, yeahh!!! 😊
csak azért mert ott ha valakit lámának neveznek, akkor azért szólják meg mert béna, pl lelövi a csapattársát. na most meg te azt mondod hogy mi bénák vagyunk,
ez kicsit sértõ, sztem mindenkinek. és magadra azt mondod hogy magas-szintü béna... (én magamról azért ilyet nem mondanék <#gonosz3>#gonosz3>)
amugy nem tudom hogy mit vagy elkeveredve a 80%-al sem. amit te tudsz az bug, és a bugokat nem mindenki ismeri, nem tudomány, és nem is gáz ha valaki nem tudja hogy mi az a shadow bug pl. és az se nagy tudomány hogy 3milliószoros serveren 1 hónap alatt 120 resetes valaki, próbáljatok csak meg globalon 200-as szintig eljutni............................ (the end)
leszakad a vesém a sok pfffögésbe már.
mindenkinek megvan a véleménye.
ez az enyém:
1.
kezdõ annyit tesz: kezdõ, vagy beginner angolul
noob vagy láma annyit tesz: bunkó vagyok, lebénázlak
2.
"Legalább 0.99, +1.0 server kell hozzá"
A szerver ip címét, a gmek nevét és címét meg az admin életkorát is meg tudnád mondani így kívülállóként? Kösz.
"aki nem tud 80%-ban mindent a MUról"
Az én számításaim szerint ennek csak 79.5ÿ százaléknak kéne lennie...valamit elszámoltál.
Egyébként ez fehérekre négerekre is vonatkozik? Mely etnikum nem tartozik bele? Magassághoz és életkorhoz is lehet kötni? Elõre is kösz a válaszokat.
És hallom fd mun "beszóltál" vkinek hogy noob, nem a legkedvesebb hangnemben és megemlítetted hogy talán nem ez a nekivaló játék...
Te most itt a jedi vagy mi meg a padawanok vagy mi?
Még egy kérdést ha szabad: Mégis ki vagy te?
(3.
Donoki minden csoda 3 napig tart de ha emberrõl van szó te tuti benyalsz neki.)
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
LINK ez is webzen gém és láthatólag sokat fejlettek a mu online után... 😄