Mu Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pfff
Mstipee...
Te hány %-ot tucc a muról?? 150%?
Mer ha nem tuc ennyit akkor hát....nem tom😄

Zomil
a noob igenis sértõ kefejezés,
a szerver 0.99c és nagyon jó.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Frosty01
O_o nézd meg a honlapon...
a 80% ban biztos vagy?

practitioner of the forbidden arts of death

Ejhh...
N00B= Láma, az olyan tagokat nevezik lámának, n00b-nak, aki nem tud 80%-ban mindent a MUról. Namost, van akihez képest én is high-lvl-n00b vagyok, azaz fõ-láma. Ez nem sértõ szó, ez csak annyit tesz: kezdõ. Ennyi.

Mellesleg mi az a MUserver, ahol 1nap1reset, DareDevil megy, meg CC is van?
Legalább 0.99, +1.0 server kell hozzá, vagy pedig atombuherált, FunMU az egész...

Valami jellemzést nyomhatna valaki. 😊
Hja...

Nah 7.reset is megvan , ez tök zsir minden nap egy reset..<#vigyor3><#vigyor3><#vigyor5><#vigyor>

jó akkor 10en akárhány jewel meg vmi kis exc item volt... kb 20
Jah kb 20 az lehet 16 is😉

Frosty01
mirk meg aszonta hogy :
Nem azért emberek de nekem van egy hurricane pantsom+11+28+mana az volt kábé 20 jewel igaz haverok közt.

Frosty01
Donoki üzenete:
Különben úgy adtam neked asszem a hurr pantsot hogy 16 jewel meg vmi cuccot adtál..nem?

Milyen cucc?

Nah minnyárt benyomok neketek az sm-nek a armorjáról 1 ss-et...
Csak még Prizee-zek egyet!

Frosty01
és az a cucc nem ért meg 4 jewelt???

Nah...
karablik....Én adtam neki a thunder boots+9+inc mana(nem mirk?ez volt rajta!?)de mosr már +11+28...ok
Különben úgy adtam neked asszem a hurr pantsot hogy 16 jewel meg vmi cuccot adtál..nem?

Frosty01
[/url][/img]

Frosty01
wtf

Vdanosss
<#violent><#finom><#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2>

Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!

akinek van mgje annak szívesen eladom ezt a hurricane armort meg az alatta lévõ +9+4 winget
[/url][/img]
napi egy reset kb, ami igazán nem megterhelõ, suli mellett se, két órát kell jáccanom hozzá max...
minél több reseted van annál könnyeb elérni a következõt.
találhatsz exc itemeket daredevilben de majd 30 reset mulva nézz be oda;-) addig vásárolgass😊
skilles divine sword nincs
csõ!!!

Mirk te aztán nem lazsálsz..... 13. reset????
bakker én most küzdök a harmadikért😊 tényleg küzdök<#taps>
a Chaos c-ben egyszer már nyertem mert egyedül voltam😊
egyébként pedig úgy szoktak leütni, hogy még azt se látom mekkorát sebzett belém az arc, olyan gyorsan lezúznak😊
csak venni tudok excelent dragon vagy black dragon cuccot, vagy valamilyek szörnyike dobál ilyet????? ( vagy a sokat emlegetett bok+5???)
az is vicces, hogy nem találok skilles divine swordot😊

global: muse elf lvl 160+

Grat a 6 resethez. Én meg azt utálom amikor bemegyek ccbe és ottvan egy 50 resetes állat aki megöl egy ütéssel.... egyébként már megvan a 13. reset, ma lesz meg a 14.

Valamikor régen amikor elkezdtem jáccani a globállal akkor olvastam még vhol hogy a noob a bunko emberek kifejezése a kezdõkre, úgy általában minden játékban és sok helyen nem is tolerálják az olyan embereket akik ilyet mondanak az újaknak.

Tegnap délután meg álldogálok lorenciába, és szépen szorgalmasan irogatom hoyg B>exc hurricane, thunder items. Erre odajön a karablik nevü csoda és mondja hogy trade (mert õ nem tudna tradelni ám). Berak egy exc thunder boots+11et vmi szar opcióval meg egy exc hurricane armort +0ásat, vmi anyámtyúkjaszar opcióval. Mondom, jólvan azért mégis megkérdezem azért mennyibe kerül, hogy ne hiába hordozza a cuccait a másik, erre azt mondja hogy 50 jewel az armor...
Nem azért emberek de nekem van egy hurricane pantsom+11+28+mana az volt kábé 20 jewel igaz haverok közt. De teljesen ismeretlen embertõl vettem egy rune blade+11+28+skill+dmg ratet 40 jewelért. Nehogy már az a szar armor 50et érjen...
nah a 6. resetem megvan,de bazz olyan idegesitõ megnyerem a cc-t azt bok+5 azt pénzt vagy +7 es cuccot dob...érthetetlen.. azt 1 resetesnek multkor exc itemet dobott szal...LOL <#wow1>
jah és MU RULEZZZZZZ<#eljen><#vigyor5><#integet2><#taps>

Ha jól értettem a letöltés oldalján a Mu legendnek akkor 06:00 - 18:00-ig mûködik valamelyik server most hogy a játék server is leáll 18:00 után azt nem tudom sajna
itt a linkje de nem mindig mûxik sajna <#szomoru1>
=<MU Legend>=
Hát a noob-ok eléggé kemény volt^^
De hát tanuláásal mindent el lehet érni😊
Valaki elõ veszi a Mu KéziSzótárt ami ugyan nem létezik...De ha vki tzdni akar vmit forduljon mstipee-hez és gondolom sok szeretettel várja a kérdéseket😄
Mu Legend link plíz(mstipee)!!

Frosty01
Vannak azok a bizonyos brazilok. Szerintem mindenki tudja hogy milyenek. Na ÕK noobok. (semmi angoltudás, semmi illem, semmi semmi, parasztok ezerrel, legalábbis a nagytöbbségük) és az a baj hogy nem csak brazilokra mondhatjuk el ezeket...

Zomil
én fél éve és aktivan kb 2 honapja kezdtem jáccani de sztem van amiröl még mindig nem tudok, de ugy tanul az ember ha sokat foglalkozik valamivel, nem lehet mindenröl egybõl mindent tudni és a noob szó se éppen a legszebb és legjobb kifejezés...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Frosty01
Frosty már unja nem nyomja =.=

ez attól függ ki noob?????
én két és fél éve játszom MU-val mégis van olyan ember aki 1 hét játék után többet tud a MU-ról😊
Donoki meg Frosty elég jól nyomja😊 ja meg Mirk is....

Frosty01
keményen fogalmazol stipee<#buck>
ezzel a noob kifejezéssel itt, ha nem ismersz senkit akkor meg fõleg nem kéne élned... igaz hogy van 1-2 noobunk, mi se szidjuk le õket, õk sem idegeskednek miatta szal inkább haggyuk...

Hátizé, mivel alig néhány embert ismerek közületek, azok meg feltûnõen n00b-ok... Szal ezért használtam a "remélem tuggyátok mi az" kifejezést.
Mellesleg visszatérve exc CW, meg exc Wing készítésre:
Eddig még csak egy exc fairy winget csináttam FD-n, sr elõtt, ami természetesen eltûnt hogyaza... A többi szerveren nem nagyon volt rá lehetõség, mivel nem minden adott hozzá.

Képet csinálhatok, ha tudok addig csinálni exc cuccokat, de különbenm mostanában MULegend-en nyomulok, ami természetellenes módon senkinek nem jön le, csak nekem, mindenkinél laggzik, csak nálam nem... Érthetetlen...

Na ott kihajintottam egy BoK +5-öst, amit egy rendes csókától kaptam, erre mit dobott? Exc Dragon Wing +5 +option Hogyaza!!! Erre hirtelen visszafordult a csávó, aki a BoK-ot adta, és valami számomra ismeretlen módon felvette a szárnyat. Késõbb láttam a szerveren hogy bannolták a pasast csalásért 😊

Szóval csak óvatosan az exc wingekkel, meg shadow bugokkal.

Ja és itt is elmondom, hogy a nektek adott Shadow Bug recept nem publikus, mert egyes szerevreken bannal jutalmazzák a használatát 😊
Megint eltelt 1hét😞
Már nagyon rég nem muztam,de leglább már xcsak naponta 3-4szer jut eszembe😛
Amugy 1általán nem gond legalább többbet járok prtyzni.Tegyétek ti is ezt!😄

KolgerHun általába:) The Abbyss LA2:))

Frosty01
én már alig mu-zok ugy döntöttem hogy folytatom a globalt amíg tudom, privi serverek megmaradnak funnak ^^, vagy idõrablásnak...

Zomil
jáccik vki europán?

nekem a starlight nagyon bejön, jo kis szerver az..<#circling><#nyes><#integet2><#wave>

Hát mstipee...Így volt a "Mu Pk"-n is hogy elveszett az acc és teli rakták minden bokkal a boltot..csak éppen itt mindenkinek lehetett venni^^
De azután kb 2 nappal bezárták a szervert😞

Hát mstipee...Így volt a "Mu Pk"-n is hogy elveszett az acc és teli rakták minden bokkal a boltot..csak éppen itt mindenkinek lehetett venni^^
De azután kb 2 nappal bezárták a szervert😞

Frosty01
egy szárny egyébként lehet akár +13+16+L is (globalon is ^^)
csak soul meg bless kell +9-ig és Jewel of life +16-ig utánna meg Chaos Gobónál +10 +11 +12 +13-ra szintenként 1C1B1S.

thx😊

Frosty01
(Amugy csak ugy mellékesen megpróbáltam exc Chaos itemet csinálni ugy ahogyan te javasoltad... nem sikerült csinálnál arról is képeket nekem, meg az exc szárnyról? Egyébként a shadow bugot már nagyon rég óta ismerem ^^)

Hö. Jól tetted. Csak ezt a remélem tuggyátok miaz-t hagyd ki belõle, még a végén azt fogjuk gondolni hogy jobbnak tartod magad a többieknél.

Fairy ugyanúgy lehet mint a töbi itemet, tehát bless, soul, life satöbbi;-)
hi!!!

mondjátok meg nekem légyszi, hogyan lehet szárnyat tápolni????
lehet egy szárny mondjuk +9+16-os?????

Ja még valami, mert ugye most az FD-n a JoL a ritka jewel, hát én gondoltam a jöõre és teleraktam jewelekkel a ládám gyorsan, amíg lehetett venni. Mien jól is tettem 😄
Öhh... BoK azér volt a boltban, mert server reset volt (remélem tuggyátok mi az) és ezért elveszett az összes acc, amit ugyan pótoltak, de a karik akkor is oda lettek. Ennek pótlására egy hétig BoK-ot lehetett venni a boltban azoknak akik már minimum egy hónapja jáccottak a server reset elõtt. Nohh, hát én bevásároltam, és mien jól tettem. A sok kis noob, aki aszitte, hogy milyen tápos lesz a sok BoK-tól, szívott, mert mivel õk kevesebb mint egy hónapja voltak reggelve, törölték a cuccait. Hö! Szal ez csak arra volt jó, hogy mindenki visszaszerezhesse amit elvesztett (bár mondjuk én így is full exc GD setet vesztettem), na szal ez nem táp, sõt, mivel egy 8 resetes csókám tûnt el, szal mérges is voltam rendesen, jáááháhááájjj... Na ennyi volt 😊
nah meg is van az 5. resetem pont jókor léptem fel mert bc kezdõdött...<#vigyor3><#circling><#vigyor5><#nyes>

Zomil
hajrá 😄

Az kira😊

nah már csak 2 nyomorult lvl és megvan az 5. resetem 😄...<#vigyor3><#circling>

<#nyes><#idiota><#nevetes1>
De kiröhögi halálra magát?<#fejvakaras><#wilting>