Mu Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Te hány %-ot tucc a muról?? 150%?
Mer ha nem tuc ennyit akkor hát....nem tom😄
a szerver 0.99c és nagyon jó.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
N00B= Láma, az olyan tagokat nevezik lámának, n00b-nak, aki nem tud 80%-ban mindent a MUról. Namost, van akihez képest én is high-lvl-n00b vagyok, azaz fõ-láma. Ez nem sértõ szó, ez csak annyit tesz: kezdõ. Ennyi.
Mellesleg mi az a MUserver, ahol 1nap1reset, DareDevil megy, meg CC is van?
Legalább 0.99, +1.0 server kell hozzá, vagy pedig atombuherált, FunMU az egész...
Valami jellemzést nyomhatna valaki. 😊
Nem azért emberek de nekem van egy hurricane pantsom+11+28+mana az volt kábé 20 jewel igaz haverok közt.
practitioner of the forbidden arts of death
Különben úgy adtam neked asszem a hurr pantsot hogy 16 jewel meg vmi cuccot adtál..nem?
Csak még Prizee-zek egyet!
karablik....Én adtam neki a thunder boots+9+inc mana(nem mirk?ez volt rajta!?)de mosr már +11+28...ok
Különben úgy adtam neked asszem a hurr pantsot hogy 16 jewel meg vmi cuccot adtál..nem?
Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!
[/url][/img]
minél több reseted van annál könnyeb elérni a következõt.
találhatsz exc itemeket daredevilben de majd 30 reset mulva nézz be oda;-) addig vásárolgass😊
skilles divine sword nincs
Mirk te aztán nem lazsálsz..... 13. reset????
bakker én most küzdök a harmadikért😊 tényleg küzdök<#taps>#taps>
a Chaos c-ben egyszer már nyertem mert egyedül voltam😊
egyébként pedig úgy szoktak leütni, hogy még azt se látom mekkorát sebzett belém az arc, olyan gyorsan lezúznak😊
csak venni tudok excelent dragon vagy black dragon cuccot, vagy valamilyek szörnyike dobál ilyet????? ( vagy a sokat emlegetett bok+5???)
az is vicces, hogy nem találok skilles divine swordot😊
global: muse elf lvl 160+
Valamikor régen amikor elkezdtem jáccani a globállal akkor olvastam még vhol hogy a noob a bunko emberek kifejezése a kezdõkre, úgy általában minden játékban és sok helyen nem is tolerálják az olyan embereket akik ilyet mondanak az újaknak.
Tegnap délután meg álldogálok lorenciába, és szépen szorgalmasan irogatom hoyg B>exc hurricane, thunder items. Erre odajön a karablik nevü csoda és mondja hogy trade (mert õ nem tudna tradelni ám). Berak egy exc thunder boots+11et vmi szar opcióval meg egy exc hurricane armort +0ásat, vmi anyámtyúkjaszar opcióval. Mondom, jólvan azért mégis megkérdezem azért mennyibe kerül, hogy ne hiába hordozza a cuccait a másik, erre azt mondja hogy 50 jewel az armor...
Nem azért emberek de nekem van egy hurricane pantsom+11+28+mana az volt kábé 20 jewel igaz haverok közt. De teljesen ismeretlen embertõl vettem egy rune blade+11+28+skill+dmg ratet 40 jewelért. Nehogy már az a szar armor 50et érjen...
jah és MU RULEZZZZZZ<#eljen>#eljen><#vigyor5>#vigyor5><#integet2>#integet2><#taps>#taps>
=<MU Legend>=
De hát tanuláásal mindent el lehet érni😊
Valaki elõ veszi a Mu KéziSzótárt ami ugyan nem létezik...De ha vki tzdni akar vmit forduljon mstipee-hez és gondolom sok szeretettel várja a kérdéseket😄
Mu Legend link plíz(mstipee)!!
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
én két és fél éve játszom MU-val mégis van olyan ember aki 1 hét játék után többet tud a MU-ról😊
Donoki meg Frosty elég jól nyomja😊 ja meg Mirk is....
ezzel a noob kifejezéssel itt, ha nem ismersz senkit akkor meg fõleg nem kéne élned... igaz hogy van 1-2 noobunk, mi se szidjuk le õket, õk sem idegeskednek miatta szal inkább haggyuk...
Mellesleg visszatérve exc CW, meg exc Wing készítésre:
Eddig még csak egy exc fairy winget csináttam FD-n, sr elõtt, ami természetesen eltûnt hogyaza... A többi szerveren nem nagyon volt rá lehetõség, mivel nem minden adott hozzá.
Képet csinálhatok, ha tudok addig csinálni exc cuccokat, de különbenm mostanában MULegend-en nyomulok, ami természetellenes módon senkinek nem jön le, csak nekem, mindenkinél laggzik, csak nálam nem... Érthetetlen...
Na ott kihajintottam egy BoK +5-öst, amit egy rendes csókától kaptam, erre mit dobott? Exc Dragon Wing +5 +option Hogyaza!!! Erre hirtelen visszafordult a csávó, aki a BoK-ot adta, és valami számomra ismeretlen módon felvette a szárnyat. Késõbb láttam a szerveren hogy bannolták a pasast csalásért 😊
Szóval csak óvatosan az exc wingekkel, meg shadow bugokkal.
Ja és itt is elmondom, hogy a nektek adott Shadow Bug recept nem publikus, mert egyes szerevreken bannal jutalmazzák a használatát 😊
Már nagyon rég nem muztam,de leglább már xcsak naponta 3-4szer jut eszembe😛
Amugy 1általán nem gond legalább többbet járok prtyzni.Tegyétek ti is ezt!😄
KolgerHun általába:) The Abbyss LA2:))
De azután kb 2 nappal bezárták a szervert😞
De azután kb 2 nappal bezárták a szervert😞
csak soul meg bless kell +9-ig és Jewel of life +16-ig utánna meg Chaos Gobónál +10 +11 +12 +13-ra szintenként 1C1B1S.
Fairy ugyanúgy lehet mint a töbi itemet, tehát bless, soul, life satöbbi;-)
mondjátok meg nekem légyszi, hogyan lehet szárnyat tápolni????
lehet egy szárny mondjuk +9+16-os?????
De kiröhögi halálra magát?<#fejvakaras>#fejvakaras><#wilting>#wilting>