Mu Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Frosty01
Ja és ha még valaki játszana esetleg Mu online-n(GLOBAL), annak eladnám a cuccaimat, természetesen Ft-ért 😊. Ha érdekel vkit privi rám.

practitioner of the forbidden arts of death

starweb nezz fel a starlight weboladalara... le kell tolteni new launchert mert vegre rajottek hogy hatalmas hiba van a regiben😄 csak az ujjal megy sztem
Frosty01
gyertek Ragnarok onlinezni 😄DD(bocs)

Hát nem tom mivan a starlightal de elég idegesitõ, hogy megint nem megy vagyis megy csak nem lehet csatizni rá <#ejnye1><#lookaround><#duma>... De nekem nagyon bejön a Mu Legend meg az FinalDescent is <#taps><#smile><#vigyor3><#crazya><#circling>

mstipee:nem is akarlak megismerni, az MSN-en pláne nem.
Donoki:Mirk, LordBaker, Orsi egy család, lehet, hogy ezért sikerült csak (Mirk ügyeskedett) ,de tény hogy fel lehet menni. 😊)
Amugy a Starlighton mi a terv?Tud már valaki biztosat, milyen lesz a végsõ változat?Addig nyomulunk egy oroszokkal zsúfolt szerveren,egész jó, talán kicsit kényelmes...
nah..
Most úgy nézem elszállt a szerver<#wow2><#wow3><#merges2>

Vdanosss
Nekem is dc-zett kapsából.Ameddig még megvolt<#vigyor>...
Mostmár a lomtár kiürített adatai között csücsül=)

Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!

Vdanosss
.: egyetértek!<#mf2> :.

Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!

Frosty01
mind1, az a server nem nagyon izgat amibe alapból beleheggesztenek egy billentyüzetfigyelõt.

Hát nem tom..
Mirk-nek LordBaker-nek star-nak,nekem ment...
Meg van vmi Orsi nevû magyar is...

Nem ismerlek. Gyere msn-re és megbeszéljük, ok?
[email protected]
Frosty01
igen az megtörtént, dc-zik amikor belépek :S

mikor letöltöd a launchert és kicsomagolod velépsz a mappába. bennt találsz 4 vagy nemtomhány fájlt meg egy mappát amiben ugyanazt a 4 fájlt találod. azokkal a fájlokkal kell felülírni a játékot amelyek a második mappán belül vannak
Frosty01
DEHOGY? SENKINEK SEM INDUL EL!(RAJTAD KIVÜL)

Sztem gyertek a starlight-ra!!
Most az MG-m 160 lvles😉

Szóval, nem nagyon tetszik amit a Starlighton találtam.Nincs hang, a fele info kínaiul van, és jelentõsen semmi sem változott.Nincs jó item, jewel csak elvétve...A híreszteléssel ellentétben nincsenek azok az itemek az NPC-nél,amit ígértek.Szóval elég nagy a gond így elsõre.
mstipee:te meg finomabban oszd az észt, mert horpad a homlokom tõled!!!
Ne foglalkozzatok a Starral, gyertek inkább MULegend-re, van PARASZT klán, reteszes csókám, meg csomó cucc az új kariknak, valaki indíthatna egy elfit is 😊
Frosty01
azaz én se sokat foglalkoztam vele...

frosty mi is a neve annak a dll-nek? en is megtaláltam egyszer csak aztán nem foglalkoztam vele. vmi mxlblablabla.dll...
mikor letöltöd a launchert és kicsomagolod velépsz a mappába. bennt találsz 4 vagy nemtomhány fájlt meg egy mappát amiben ugyanazt a 4 fájlt találod. azokkal a fájlokkal kell felülírni a játékot amelyek a második mappán belül vannak
Nekem ment...

Frosty01
sorry egy dll ;P

Frosty01
STARLIGHT UJ LAUNCHERE VIRUSOS, GABIMAN KASPERSKY-JE MEGTALÁLTA, ÉS AZ ÉN ZONE ALARMOR ELKAPTA, AMIKOR KAPCSOLÓDNI AKART A NETRE(billentyü figyelõ és küldõ keylogger)

Frosty01
pedig nem....

Pedig megy....

Frosty01
amugy nekem sem megy a sztár :ASDF :ASDF:ASDF:ASDF

Frosty01
csak müköggyön is <#idiota>

Frosty01
<#taps>

Háááát... Egyetemre is járok, szal még várat magára. De az IceQueen-rõl leszedtem a ruháját, szóval mostmár kilóg a melle <#idiota>
És kül a MUHUN szerver mikorra várható?? <#vigyor3><#vigyor2><#vigyor>

Át tudom. Olyat mondj amit nem tudok<#hawaii>
Szörnyek, karakterek, cuccok, stb... Mindent
Én is ugyanezt csináltam.....

nah szal én letöltötten ujbol a launchert<#vigyor3> és felülirattam azt csináltam egy uj felhasználói fiokot azt elinditottam a starlight.exe-t és ugy már ment a game nekem...

de donoki meg starweb ha már betudtok lépni leírhatnátok hogy kell...
Frosty01
öö de izé, mozgó dolgok skinjét nem hiszem hogy át tudod irni, max helyettesíteni, de pl városban a skineket át tudod szerkeszteni 😛

Frosty01
persze

igen-igen, lehet kérni, és majd összesítem a kéréseket, és aszerint írom át a szervert.
Még egy kérdés: ugye szabadon alkothatok screenek és skinek terén?
Teszem azt szebb színû cuccok, színesebb szörnyek, egyéb...
nekem is meg havernak is meg starwebnek is...
Levan töltve azt elinditom a játékot belép a kezdésbe és disconnect to server..

Sikerült méár vkinek felmenni a starlight szerverre? Nekem nem megy
Vdanosss
Szerintem a bolban ugyanaz legyen ami Globalon van max Angel meg Satan
Jah és a legfontosabb hogyha télleg lehet kívánni akkor.....
Legyen Bc, Ds és CC +a bolban lehessen kapni hozzá +1+2+3+4+5-ös meghívókat!
Akkor legyen benne Kalima,Place of Excile,Stadium!!!!!
És azért télleg összekéne hozni benne néhány kurwa jó Eventet<#nyes>
Nah lehet hogy majd még írok hozzá de naggyából ennyi kéne.

Frosty01
jah egyébként ijen futogatóversenyeken már vettem részt Mu-Totalwaron, ott volt ojan hogy Find the Rabbit = keresd meg a zelfet és likvidájjad egy bezonyos map területén, ugyhogy õ nem támad meg, de egymást gyilokni kell ha te akarsz nyerni 😄, ja meg nagyon jó def-je volt/lehet......

Én szerintem legyen Pk event😊
Mindnig máshol(pl. lorenciában davias bejáratánál....
Aki nyer pl kap 1 exc cuccot vagy jewelt...
Lesznek jewelek a boltba?Jó cuccok?
Vagy ezt mi döntsük el?

mármint a küldetések😊

global: muse elf lvl 160+

persze meg 40 körös Lorancia körbe futás😊 idõmérõ meg minden😊
lehetne szörnygyilkolós valamit megtalálós és azt valakihez elvivõs<#banplz>
komolyan: valóban feldobná a játékot pár plussz küldetés (a végén jópofa ajándékokkal, lehet hosszabb is és több részbõl állhatnának)

Frosty01
sorry úszás*

Frosty01
inkább sok küldetés legyen, npc-s küldetés olyan amilyen máshol nincs vagy pedig GM által szervezett event, pl maraton futás atlans1-tõl Tarkanig 😊

most próbáltam, csináltam 2 accountot de a honlapon nem tudok vele bejelentkezni😊

megmondhatom, hogy milyen szorzó legyen a szerveren???
és hogy milyen gyakran esik jewel??😊
szerintem nem kell nagy xp szorzó ha sok minden esik gyakran: pl sok box of heaven, medal, heart és eféle hasznos holmik<#nyes>
nem kell hogy csak excelent cuccot dobáljanak de az se, hogy mondig zen essen😊

legyen tele az összes NPC-vel event-el és pályával😊

új accountot kell létrehoznod, uj karit meg minden. nem tudom hogy valamiféle "kárpótlás" lesz-e majd kiderül ha végre felengednek a szerverre😄
Europáról annyit hallottam hogy laggol😊
Nem tudom mik a tervek e téren, jó lenne a magyar szerveren is ien 300szoros exp meg 100x drop hogy azért nem egy globál legyen...