Mu Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Engem is idegesít, hogy hol van hol nincs szerver, de legalább úgy tesznek mintha fejlesztenének. A reggeli szünet óta javulásokat észleltem. pl: lehet venni cloak of i. +5 meg +6-ot
Hát mert vissza húzzzzzz a szívemmm 😄DD

Azok után hogy elveszett a karid hogy tudod folytatni?😄

KolgerHun általába:) The Abbyss LA2:))

Tele a hócipõm a starlightal , reggel nem megy mert nemtom, este leáll mert nem tom miért hát LOLZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

A Shadow Bug elég bonyolult dolog :S

Jah és amugy nem vagyok noob mstipee és senkit se érdekel hogy leléptél.<#mf3><#mf1>

Beton ha van msn-ed [email protected]
talán találkozunk😄

Beton vagyok!

Igazábol tanulási gondok miatt lett leirtva a netem de most kicsit tanulok is ugyhogy valamikor csak vissza tudok jönni:S

Frosty mijaza shadow bug?

Haliho😊
Zomil te most hol nyomod és hogy állsz?
Ha ujra lesz netem visszajövök jáccani mindenképpen😊

Az Fd Mu nagyon szar...
80x exp de lassabban leeht fejlpõni mint a gse(20x exp)!
300 lvlnél nem tudsz fejlpdni segítség nélkül :S<#szomoru1>

engem kidobtak😊

global: muse elf lvl 160+

Vdanosss
Ma voltam fent a Globalon és azt vettem észre hogy nem vagyok guildban<#szomoru1>
-ezmost vagy a lagg+bug miatt van ami nagyon belezavart
-vagy kidobtatok ami a jobbik eset<#wow3>

Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!

vagy tápos elf cuccokat😊

adjál nekem Frosty vagy 6 blesst meg 5 soult és visszamegyek a globalra😊

Frosty01
Final Descent /nekem nem teccett.../
Gyerekek Global az sux... rohatt sok a noob genyóláda akik ks-elnek 1000-rel, hogy szikkadnának meg. Omg, help me!

practitioner of the forbidden arts of death

hi!

te Starweb! mi az a FD MU?????

Hja...
Hasznos aki jáccik a globálon azt nem tudja hogy hol öljön jewelért 😊

jah azt el is felejtettem mondani nem tom már ki mondta hogy kevés Jewel esik a Starlighton...hát nem tom én nem ezt mondom nekem 1 óra alatt 5-6 jewel esik...
Itt egy kép, sztem elég hasznos :-)

Hja..
Akkor már én is kidobhatom a hackem😄
Kolger asszem azt mondta nincs ideje vagy kedve jáccani a Mu-val....Vagy nem tom...
Hát reset nem tom hogy van...
Hmmm...
Elég jó árak vannak akkor....
28M 1db soulér nem sok!

Hát ezt már nem hiszem el reggel nem megy a starlight este meg megy hát ez LOL , hogy lehet akkor fejlõdni normálisan :S....

Sziasztok!

HÍREK A NAGYVILÁGBÓL (GLOBAL):
Kár, hogy nem nyomtok Globálom, mert kezd felnõni egy - most lvl 60-130 között járó - új nemzedék! 😊

Igaz, tudom, hogy nem olyan gyors és pörgõs, meg lassú és kínkeserves a fejlõdés, de ennek is van varázsa..😊

A Hackereket irtják, mint a répát, idõnként jelennek meg ilyen üzik, hogy "XXXARWENXXX account was deleted because of hacking" - és ez jó érzés..😊
Most sajna bazi sok PK van. Az 1-es server általában full..😊 De legalább mindig Hero-ként mászkálhatsz😊
A Brazilok mellé egyre jobban bejönnek a többi - NORMÁLISABB! 😊 - dél-Amerikai nép, sõt a minap partiztunk egy Azerbajdzsáni csávóval is! 😊
Mit mondjak még? Leesett a jewelek ára.😊
Chaos 1.3-1.5 milla, Soul 36-40(láttam már 28!!!-ért is), Bless 70-80 kk
Azért érdekes, hogy mennyire életszerû a piac az árak tekintetében, nem? Kereslet-kínálat.. 😊

Kérdés: a globálon is van reset??? Mert van aki elérte a 400-at! 😊
Kérdés2: Kolger hol van? Eltûnt? KOLGER, itt vagy???
Na, további nice xp-t, és jó dropot kívánok mindenkinek!

B

\"A gonosz legnagyobb ámítása az, hogy elhitette velünk: nem is létezik.\"

Nah az a gond h nem birok megvállni a starlightol 😄 LOLZZ

Zomil
engem leginkább a hang idegesít

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

De akkor mér jáccasz rajta? lohooll
LoLz

Nekem sincs.....

Nah skacok én nem hittem hogy ez velem megfog történni de nincs kedvem igy folytatni a starlighton...Áttértem az FD MU-ra...<#eljen><#worship><#email><#taps>

Most a legend nem megy!
De sztem már nem annyira laggos mint volt!

Nekem az npc közelében lehetett tradelni<#nemtudom>

Persze tisztában vagyunk vele hogy még nincs kész egy szerver átalakítás nem 2perces munka, de igazából nem is ez a gond hanem az hogy töröltek mindent és nem változtattak semmit, csak bejöttek ezek az Unk361 meg hasonló menük, meg nem tucc tradelni npc közelében...Ha megjavítják akkor is olyan lesz mint volt, csak apróbb változások lesznek benne. Mert mi jellemzi a szervereket? Az exp és a drop. Na ezek ugyanazok maradtak.

Még egy dolog. Akinek elõfordult hogy text bugja volt vmeik tört szerveren, tehát nem lehetett elolvasni az írásokat stb.
Asztal jobbegér>Tulajdonságok>Megjelenítés>Hatások>A képernyõn megjelenõ betûtípusok simítása Szabványosra legyen állítva, ne Clear typere. Ajáték szövege ezzel a szabványossal van írva, a clear type betûknek más az alakja ezért csak vonalakat meg pöttyöket lehet látni vele a szövegbõl.
Zomil
azért még csak pár napja indult be, legyetek türelmesek és sztem javitva lesznek ezek a dolgok<#wink>

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

SteWhite
Mu Online The Hun - A magyarok weboldala!

Na gyertek már ne kéressétek magatokat!

Global DW 11x

Hát sztem aki jáccik most a starlight-on annak mindnek kínai szöveg és nincs hang neki....
A Legenden már a kínai szövegnek 1pár része már javított....
Ezt kéne freezer-nek is tennie:S

SteWhite
Akkor valamelyik lépését a telepítési procedúrának kihagytad / valamit nem telepítettél fel/

Global DW 11x

Én most egy kicsit várok a Starlight-tal.Hátha lez belöle valami.Addig nyomulok máshol.Nálatok sincs hang és tele van kinai szöveggel?Mert hang nélkül még hagyján, ha jó a társaság, de még egy nyelvet nem akarok most megtanulni.<#circling>
huh játszottam egy kicsit a sztárlájttal 😞
ez nagyon gáz lett😞

mxmain.exe-vel indítod?

az újjal írja ki ezt!
de ha tudod küld el nekem, megmondom az email címem😊

Fairy mert a régi launcherrel próbálod indítani. Az újjal kell akkor nem ír ki ilyen üzeneteket.
Mirk írd meg légy kedves hun jáccol MÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚT😊

hi!

nekem nem megy a Starlight, küld 1 hibaüzenetet:system error. code:2.
a rendszer nem találja a megadott fájlt

mirk: leírnád légyszi, hogy hol is jáccol most?????
érdemes kipróbálni????

Zomil
pls akinek megvan a launcher az küldje el msn-en címem [email protected] elõre is köszi

Engem valahogy a lassú fejlõdés meg az agyonhekkelt játék se vonz...
Most találtunk egy jó kis szervert ami igazán kényelmes nem kell szenvedni rajta meg jó cuccok vannak, jó exp... azon elleszek én
Frosty01
<#vigyor>

SteWhite
Én meg görög-katolikus vagyok 😊

Global DW 11x

Frosty01
én global hívõ vagyok/voltam csak most egyik régi haver sem jáccik azon, eggyet kivéve, Zozi-t, akinek meg rossz a gépe.......<#wow3>

Tudjátok mikor volt jó a starlight? Amikor elkezdtem vele játszani. Amikor még egy rakás jewel esett, meg jó itemek meg minden tök király volt. Aztán bejött ez a dolog hogy csak zen esik es szinte semmi jewel...aztán bejött az uj verzió es minden törölve lett de nem változtattak semmit csak elment a hang, a feliratok kínaiak, szóval csak rontottak a helyzeten.
A starlightmu szar és kész már nem kell vele foglalkozni.
most akkor megy a sztárlájt vagy sem????
én ma akartam kipróbálni😞
egész jó volt, és most sikerül elbaltázni az egészet????

Vdanosss
Ati nekem ideadod az Acc-odat?
Vinném tovább<#nyes><#hawaii>

Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!