Mu Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!
LoL
Abba bennt van minden dolog ami kell 8)
lolZ
Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!
de ott amit találtam: 1 db full cliens......
nincs ott, hogy launcher, meg patch, stb......
global: muse elf lvl 160+
ennél a final descent-nél milyen file-okat kell letölteni, hogy játszani tudjak??
Minden nap más szerver?
Nem rossz!
De ha nem megy akkor FD 😉
2-3 óra alatt lettem lvl 100😊
Vagy itt az a baj hogy igy se müködik?😊
KolgerHun általába:) The Abbyss LA2:))
de nem izaad le a tököd mire egy +13+28as setet összeszedsz mivel lehet venni a boltban...
meg a statok megmaradnak reset utan...
meg van hang...
elhanyagolhato mennyisegu a kinai szöveg...
és különbenis
practitioner of the forbidden arts of death
Hamar ki is léptem. Remélem, nem Õ javítja a szervert...
Csak ennyi a véleményem<#mf2>#mf2>
Ati egybként grat a BK mód hoz<#violent>#violent>
Jah és mennyi idõ alatt kapartad te össze a cuccokat(scroll of emperor és broken sword)???
a starlight hangját nem lehet megcsinálni?? (global file-jaival?? vagy valamelyik másik MU cuccaival??
más:
a staron most már 50% hogy a soul sikerül??? ezt írja ki...😞
Én most lettem volna 6 resetes csak dc-zett ds-rõl!!
Pár lvl kellett volna amikor dc-zett! 😞<#ijedt>#ijedt><#csodalk>#csodalk><#duhos2>#duhos2><#action>#action>
Ui.: Szia Sixo!
Hogy ez küldetsnek számít??<#buck>#buck>
Jó tudni..Csak így ezt még nem hallotam ogy küldetés :S
Az a küldetés amikor Blade Knighté válsz, el kell vinned 2 cuccot a szánkós csajnak. na az. <#vigyor4>#vigyor4><#buck>#buck><#buck>#buck><#buck>#buck><#buck>#buck>
hajrá Magyar MU!!!!
Dehát akkor is milyen egy ember az ilyen 😞
Amikor újból elindult a szerver lehetett kapni kapni minde cloakott csak asztán lekorlátozta most meg úgy tesz mintha olyan nagy lelkû lenne hogy berak +5-öst meg +6-ost!
LOL
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"