Mu Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vdanosss
mi olyan vicces abban hogy: A cliens elõtt ott van hogy "full"

Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!

A cliens elõtt ott van hogy "full"
LoL
Abba bennt van minden dolog ami kell 8)
lolZ

Vdanosss
Én nem ismerem az FD-t meg még nem is láttam a honlapját.De ha csak 1fájl van, akkor azt és kész<#vigyor><#kacsint>

Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!

köszi😊
de ott amit találtam: 1 db full cliens......

nincs ott, hogy launcher, meg patch, stb......

global: muse elf lvl 160+

hát igen 8)

Vdanosss
(lefordítva az összes fájlt!!!<#hawaii>)

Mindent...

Vdanosss
<#vigyor5>van új gse..<#vigyor5><#vigyor3>

hi!!

ennél a final descent-nél milyen file-okat kell letölteni, hogy játszani tudjak??

LordBaker: Itt vannak a cimek:

Final Descent MU

MU Legend

Starweb!Megadnád a címeket?
Hát sztem a 2 legjobb szerver Legend & FD....

Pfff
Minden nap más szerver?
Nem rossz!

Lehet hogy furcsán fog hangzania tegnapi állitásom után de nekem a Legend csak a 2. szerver lehet 😊 mivel én fullra "beleszerettem" a Final Descent szerverbe hö királyyy <#eljen><#nyes><#integet2>

Hát az meglehet 😄

Legend RulZZ!
De ha nem megy akkor FD 😉

rájöttem a starlight kezd global-osodni😊

mondjuk DW-vel nyomom de azért ez lassult 1 kicsit

hát emberek most nem valami könnyû a starlight😞
2-3 óra alatt lettem lvl 100😊

Nekm eddig se volt hang.Mindig ugy kellet hogy a global mappájábol át kellet másolni a soundokat.
Vagy itt az a baj hogy igy se müködik?😊

KolgerHun általába:) The Abbyss LA2:))

szerintem a Proformance tök jó persze azzal is vannak néha gondok😄
de nem izaad le a tököd mire egy +13+28as setet összeszedsz mivel lehet venni a boltban...
meg a statok megmaradnak reset utan...
meg van hang...
elhanyagolhato mennyisegu a kinai szöveg...
és különbenis
Frosty01
nincs hang, néha nem lehet vvarpolni, tehét tökéletes.<#gonosz3>

practitioner of the forbidden arts of death

Voltam a Starlighton. Beszéltem valakivel (nem emlékszem a nevére), aki közölte, hogy a játék tökéletes, csak nincs hang, és néha nem lehet warpolni.Ha kicsit is nõiesebb lennék, biztos sikítok.<#vigyor1>
Hamar ki is léptem. Remélem, nem Õ javítja a szervert...
Starweb,meg tudod adni a szerver címét?Én most a Proformance-on vagyok, de kicsit unalmas a sok hülye orosz között.Meg nincs olyan pálya, ahol lvl 300 fölött fejlödni lehetne, igaz lehet venni jewelt, meg durva a kezdõ cucc.Igaza van Fairy Elfnek, jó lenne újra együtt nyomulni.
Vdanosss
Én már próbáltam más serverrel de ha a zenét megvátloztatod akkor cseszheted az egészet<#szomoru1>

Szerintem ha felülírod egy másik mu hangjaival akkor mûködnie kéne
nem lehet a hagal semit csinálni a starlight versönnel mert alabol elvan szarva az egész....

Frosty01
oda van irva... 1 óra 😄

Vdanosss
>>>>>>>>>>>>>>>GLOBAL<<<<<<<<<<<<<<<<
Csak ennyi a véleményem<#mf2>
Ati egybként grat a BK mód hoz<#violent>
Jah és mennyi idõ alatt kapartad te össze a cuccokat(scroll of emperor és broken sword)???

Hát én most a MU Legenden nyomulok.. nagyon teccik az a szerver, vannak eventek ,jó az exc item drop és persze jó a létszám is és nagyon jol lehet fejlõdni...

valaki!😊

a starlight hangját nem lehet megcsinálni?? (global file-jaival?? vagy valamelyik másik MU cuccaival??
más:
a staron most már 50% hogy a soul sikerül??? ezt írja ki...😞

Sztem jöjjön mindnenki a legend-re!!!!!!
Én most lettem volna 6 resetes csak dc-zett ds-rõl!!
Pár lvl kellett volna amikor dc-zett! 😞<#ijedt><#csodalk><#duhos2><#action>

ja kéne egy szerver ahol elkezdünk közösen nyomulni😊

Starweb,melyik szerveren nyomulsz?Ma voltam a Starlighton,hát nem tünt jobbnak, pedig nekem is nagyon hiányzik a csapat...
Ui.: Szia Sixo!
jah..
Hogy ez küldetsnek számít??<#buck>
Jó tudni..Csak így ezt még nem hallotam ogy küldetés :S

donoki... scroll of emperor és broken sword
Frosty01
OOOOMMMMGGGG! hja hát aki csak privát serveren jáccik...
Az a küldetés amikor Blade Knighté válsz, el kell vinned 2 cuccot a szánkós csajnak. na az. <#vigyor4><#buck><#buck><#buck><#buck>

Milyen küldetés??

Frosty01
😄 Bk lettem Globalon 2 óra alatt megcsináltam a lvl-t, és utánna 1 óra alatt végeztem a küldetéssel <#mf2>. Csak a Dinorantomnak hiányzik most 22 életereje, meg nekem 4 millió zenem... <#vigyor><#vigyor><#vigyor>

így van!!
hajrá Magyar MU!!!!

jo lenne már menne a MUHUN szerver tuti mennék oda mert hát nincs egy normális szerver se nagyon...

Frosty01
LOÁL

lehet vissza mek a globalra csak a id met meg a passomat kéne kitalálni 😄DDD

Frosty01
gazdag<#vigyor>

hát ez igaz..
Dehát akkor is milyen egy ember az ilyen 😞

Frosty01
végülis övé a server, azt csinál amit akar, nem kötelezõ ott játszani...

Hah..
Amikor újból elindult a szerver lehetett kapni kapni minde cloakott csak asztán lekorlátozta most meg úgy tesz mintha olyan nagy lelkû lenne hogy berak +5-öst meg +6-ost!
LOL

Zomil
engem csak a hang bosszant....

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

amit meg a legjobban rühellek az az, hogy nem mûködik rendesen a warp.Az hogy kínaiul vanaz egy dolog, nem zavar annyira, de legalább rendesen mûködne.
aha meg kezd angol nyelvû lenni...freezer mondta h dolgozik a szerveren..