Mu Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus p5k,Core 2 duo 3Ghz,Asus nvidia 8800GTX,geil 4gb 800Mhz ultra kit,Samsung 2x400Gb 16Mb
Azt hiszem, igazából csak annak jó, aki enélkül nem tud haladni egy játékban.Vagy nincs benne kitartás...
Mond má el Frosty hogy mit csináltál😊
KolgerHun általába:) The Abbyss LA2:))
Most akartam kipróbálni a hekket azt a mobius oldalát hozza be a lancser😞
Ezzel mit leeht kezdeni??
És mit csináltál?lertöröltél te is mindent?
Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!
Leszedtem a starlight-mut tesztelés céljábol,és miután meguntam,és mentem volna vissza eu-ra,nem tudtam😞
Ahányszor elinditom az Eu-t a starlightos serverhez csatlakozik az Eu luncherével!
Ilyen volt már veletek?
Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!
Ezt én is ki próbálom 😊
w0w
nagyon jól néz ki ez a hek 😄
ez müxik dk-nál is??
Ha jól tudom MG-vel kezd<#mf1>#mf1>
És ott van a hekk<#rolleyes>#rolleyes>Egybként nekem nincs meg a hekk, mert nem indul el<#vigyor5>#vigyor5>
Egy haverom(naon köcsög) csak hackeléssel foglalkozik, szal nála vittem fel a szintem!
Ha jól tudom teccik neki a mu és õ is jön majd.<#papakacsint>#papakacsint>
most játszok a starlight-on! azon kívül, hogy fél angol és nem mûködik a zene meg a warp ( hanem move/ paranccsal lehet közlekedni, egész jó lett, van benne kihívás és igen jól esnek a jewel-lek!!!!!
ja és persze nem rohangál ezer szárnyas, csak 1-2😊
global: muse elf lvl 160+
énisénis😊
már ugyse használom a globált legalább jót mulatok vele
Vdanoss ez elég komoly😊
kéne nekem is ha lehet!!!
honnan tudom leszedni?????
és hogy nem töröltek a Globálról??????
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
Amugy az FD-igy sem lett vonzobb számomra😛
practitioner of the forbidden arts of death
Nekem amúgy xaraxik az FD és Gabimannél láttam!
A zene az állati<#circling>#circling>
Kolger:paint hack
Találtam egy olyan hacket!pfú, beszartok.
1szörnytõl felmegy 120szint!!!!
Ma teszteltem és ment!GLOBALON!!!!!
3resetet mentem 2óra alatt.És tudok olyat, hogy kék hellfire, 5tûzgolyó stb.
<#mf2>#mf2><#mf2>#mf2>Ez a power wave!
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
Különben kolger mintha olvasta volna hogy leeht új skineket letölteni 😊 az FD-hez!!
Majd megpróbálok linket adni!
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Valahogy nekem a gyomrom fordul fel ezektöl a szinektöl.
Tul különleges😄
A Star még mindig nem jó, remélem ez már nem tart sokáig.
jóreggelt...vagymi
Fair ezt már igazán megszokhattad donokitól nemtom min vagy úgy kiakadva...😄 Én már megse lepõdöm rajta
szerinted ha oda van írva egyértelmûen, hogy mit kell letölteni és az, hogy mit mivel és hányszor kell felülírni más file-al stb megkérdezném, hogy mit kell letölteni????
de ha már ti ezzel játszotok, gondoltam segíthetél azzal, hogy leírod mit is csináltál amikor installáltad.......<#vigyor3>#vigyor3>
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Mintha valaki írt volna róla egy pár sort, meg azt hogy nem mûködött?
Honnan tudom letölteni a szükséges fájlokat?
Global DW 11x
Nem tudjátok hogy most mi van?😄