10360
Mu Online
-
#4676 jó.Egy próbát megér, úgy is írni akartam.Szóval Devisonban vok party kéne és szeretném megtudni, hogy lehet-e egyáltalán Devisonban állatokat kapni és ha lehet akkor mennyiért? -
#4675 én nem írok olyan sokat... [kikéri magának] -
donoki #4674 Hát amióta "ezek" ektten itt vannak azóta óránkénti 30-40 üzenet :p -
#4673 én nem azt mondom hogy fölösleges vagy, csak azt mondom hogy ilyen egyszavas mondatokat fölösleges írni (pl: ok, party)
próbáld a gondolataidat egy hsz-be tömöríteni leginkább...
de még mielőtt megsértődsz vagy ilyesmi, ezt már pár felhasználónak már mondtam (nem szeretnék példálózni) és másnak is tanácsolom (puszta jóindulatból) -
#4672 hát, hogy ha fölösleges vok akkor le is kophatok! -
#4671 hát őőő, jah, ez azért van mert gebe (bocsi) néha feleslegesen írkál, mert szegénykém rettentő lelkes :)
én lennék a másik új tag, de fele ennyit se írok ide :) -
#4670 gebeeeee!!!
szerintem... nem kell... ennyit.. hát... írnod :)
úgy értem... szal, na mind1, de basszus, egyedül én gyorsabban fejlődök, de mondom, mingyá kaja van, utána majd felmegyek... de egyedül próbálj meg írtani, szerintem jobban kapod az xp-t, bár ha találsz egy tényleg jó partyt, ahol csaupa low lvl-es van... akkor ok -
starweb88 #4669 hmm csak egy kötekedés :D a futás az nem +6 tol van?? -
#4668 tök lol!
amióta 2taggal megbővültünk 1nap kb 160üzenet van!
Ez még Donokit leveleit is túlszárnyalja! -
#4667 PARTY! -
#4666 kéne egy kis segítség Deviasban!! -
#4665 ha neked való akkor azt használd tucc vele szaladgálni :) -
#4664 ok -
#4663 =DDDDDDDD én már ott nem is kapok expet lol (vagyis csak alig) majd megyek jewelre vadászni oda :F -
#4662 ki megy még oda? -
#4661 kaptam egy hornshield +3-at.Az jó? -
#4660 Devias jövőőőőőők!!! -
#4659 figy, lvl 18-as vagyok... adtál nekem egy kis kiinduló 180 ezer pénzt, én annak tökre örültem, gondolod hogy a 100 ezernek nem örülnék :D
később biztos milliós pénzem lesz... de most még az a 100ezer is sokat ér nekem :D
majd meglátom hogy eladom... nem biztos -
#4658 egyenlőre hagyd meg :) amugy nem ér sokat :S
ha neked nem jó, add oda másnak vagy add el kb 100ezret ér kb... -
#4657 ja kidobja az enemy csak ugy simán.
Angel - röpköd körülötted, csökkenti a sebződést stb..
Imp - ül a válladon, növeli a támadóerőt
Unicorn - lovagolni lehet vele, meg Impaling skillt használni
Dinorant - sárkány, repülni lehet vele eggyes pályákon, lovagolni,impaling megy vele, meg van egy skillje csak knightoknak valami jégköpés. -
#4656 hogy vannak az árak? mert én találtam egy csomó +5-ös cuccot és nem tom hogy eladjam kereskedőknek, vagy store-ként adjam el... szal az árakkal nem vok nagyon tisztában :-/ -
#4655 megtaláltam a csizmához a leather pants-ot.+3-as!!! -
#4654 és hogy lehet állatot találni? hogy kidobja a szörny vagy hogy?
és ez úgy állat hogy pl lehet rajta lovagolni? -
#4653 :O állat?? ja storeban :) -
#4652 van noriában is.120,000 zen -
#4651 találni lehet, deviasban és annál erősebb helyeken -
#4650 lvl 14 öcsééém!!! -
#4649 most a bronz rucira gyűjtök.Már van gatyám meg kesztyűm.Hol lehet állatot venni? -
#4648 egy gólemben volt!!!:D -
#4647 egész fasza ;) Grat!! -
#4646 ezek az adatai
-
#4645 asszem azért mert +3-as item...jah és +5-ös bakancsal már tudol futni:) [az már sötétkéken világít] , (a +7től asszem má nememléxem) +12-es ig minden item fénylik -
#4644 talán estére fél órára, de remélem holnap már lessz időm -
#4643 mikor mész föl? -
#4642 vidd rá a patkányt, kiirja a nevét adatait stb.. és megmondom :) -
#4641 na ha felmentem akkor csinálok egy screenshotot a saját itemeimről -
#4640 -
#4639 ciki :) [részvét] -
#4638 ha lenyomod a print screen gombot automatikusan menti az aktuális felbontásban stbstb... a játék főmappájába -
#4637 hol találom a screenshotokat?