10360
Mu Online
-
Fairy Elf #4796 hali
én is a 6 szerveren nyomulok, van még hely a guildban? -
#4795 Hogy a fa**ba lehet kijönni a Valley Of Lorenbőőől?!?!?! -
#4794 -=Faith=- guild általában 6oson "székel" (a mi magyar guildunk :D )
Grat a C-hez, add el 500k-ért tuti megveszik annyiért ;) -
#4793 lvl 11, megvan az első jewel of chaosom!:DDDD a lorencia, a temetőnél..
650K szerintetek sok érte?? akarok valami jókis +5-ös taposót..
megkellene beszélni valami egységes szervert..pölö minden sg-s menjen maya>>server 5-re meg ilyenek, több lenne az esélye hogy hazafival találkozzunk -
#4792 én 20-as, de nem nagyon tudok mostanában játszani basszus :(
és nincsenek is jó partyk -
#4791 lvl11 :LD -
starweb88 #4790 hanyas vagy te...? :DDD -
#4789 hanyas szintü vagy?:P -
#4788 szaros net, ledobott :(
most biztos meg is haltam :(
pedig rohadt nehezen öltem meg egy elit yetit és kaptam érte 550 XP-t :D -
#4787 www.muonline.ph itt megtalálhatsz sok dolgot a gameguide-ban, de drop-rate-t meg hasonló dolgokat nem érdemes keresni, ugyis mind csak találgatás :)))
én néha fenn vagyok, tegnap este nem nagyon voltam, tanulni kellett :(((
majd nyomom hétvégén remélem éjjel nappal és végre winger leszek!!! aztán szétpkzom magam, ha nem az se baj :D, és szünetelek 1 picit, aztán folytatom megint és meg sem állok Dark Lordig (napi 1-1.5 órában nehéz lessz) -
#4786 megvan -
#4785 de én azszeretném megtudni hogy milyen szörnyek dobnak xy szintű cuccokat -
donoki #4784 Hehe... :D -
donoki #4783 Adok linket: ITT
Ott válaszhatsz világot ahol van az a "=-=- MONSTR DROp-=-=" itt válaszhatsz világot :)
Különben le tiltottam a francba az egész norton securyt azt most se jó..
Most mu privát szevrer nagy takarítást végzek :D -
#4782 (cupp)
hálám üldözni fog :D
megyek is játszani egy picit :)
sokkal jobb lett, köszönöm -
#4781 ja van valakinek listája arról hogy milyen cuccokat milyen szörnyek dobnak?? -
#4780 mu launchert elindítod, ott a a baloldali 'options' gombra kattints... -
#4779 én majd ma fent leszek, remélem, de most azon vagyok hogy lehetne 1024-ben játszani, mert nekem nincsen olyan opcióm, valaki csináljon egy print screent vagy valamit pls -
#4778 lvl 10
nincs valakinek ingyé valami +3-5-ös leather cucc?:S -
#4777 helló all!Tegnap fölmentem és találkoztam a hazafival, tigerooval, vmi shanykával, de brofi csak láttam 9-kor ért haza, de hol volt Frosty? -
#4776 de hol a rákban lehet állítani, valaki csináljon már egy print screent az opció menüjéről, mert vagy én vagyok hülye, vagy nálam tényleg kimaradt! -
starweb88 #4775 én 1024x768 ban nyomom!! -
#4774 ti hányszo hányasban játszotok? mert nálam az opciók között nem lehet állítani a felbontást, és 640X480-ban játszom :-/
és így a grafja is elég silány, lehet valahol állítani? mert nekem nagyon nem lehet sehol -
Mirk #4773 Te szervert akarsz csinálni és nemtod hogy kell, akkor mi akik csak jáccunk ahol tudunk mégis honnan tudnánk??
Donoki talán nézd meg a tűzfal opcióit, gondolom le van tiltva a mu -
#4772 Akkor valószínűleg a tűzfal beállításainál kell enedélyezni, hogy a Mu ki-be járhasson rajta keresztül. -
Syab #4771 Próbálkozom e ha valaki tud valamit pls írjon -
donoki #4770 Hát próbálkozz egy privát szervernél.Írjál az Admin-nak azt kész :D -
Syab #4769 De nem igaz hogy nincs egy ember aki eltudja mondani meg minden!és nekem nem kell egy teljesen új mu!jó egy copy is csak xp-t meg ilyewneket akarok átírni és saját server gépre fellökni és csak ismerősökkel nyomni!!!ebbe nem tud valaki segíteni!nem egy új mu-t akarok csak egy meglévőt más xp-vel!!!! -
starweb88 #4768 Hát elmondom neked ha te neked még fogalmad sincs arrol hogy ,hogy kell meg még a cuccok sincsenek meg hozzá akkor kb. fél alatt metod csinálni!! Idézem frostyt jó szórakozást!! -
donoki #4767 Hát van tűzfalam!
Megjelenik a conection gomb csak mikor rányomok ez jön: Connection Failed! :( -
#4766 Én nem ismerek. -
Joemobil #4765 köszi de ez nekem tényleg nem lesz jó!valakit nem ismertek aki ez tudja???
-
#4764 Hirtelen ezt találtam:
http://mu.hopzone.net/muonline_tools.html
de sztem neked ez nem lesz jó. Kérdezősködj angol nyelvű fórumokon. -
Joemobil #4763 Valaki csak eltudja nekem mondani!!!lécci -
#4762 valami mutools.mittoménhol találhatsz hozzá stuffokat, sry én járatlan vagyok ebben a témában :F jó szórakozást!! :D -
#4761 Hát nekem ..... sincs -
Joemobil #4760 Valaki mondja el nekem léci -
Joemobil #4759 Nagyon szépen kérek valakit hogy mondja el!!lécci előre is köszi -
Joemobil #4758 Csak egy kis servert akarok a hacerokkal csak annyit mondjon meg valaki hogy hogyan kell -
#4757 ez már lejárt téma :D, server lessz, de jó kérdés hogy mikor készül el...
amúgy felesleges, persze ha van 100mbites neted, vagy servered, akkor talán nekikezdhetsz [meg 3GHZ-s géped kb]