10360
Mu Online
-
Joemobil #4756 Hello all!!! azt szeretném kérdezni valamelyikőtök nem tudja-e hogyan kell mu-hoz szervert csinálni,aki tudja az segítsen!!!LÉCCII!!előre is köszi Syab -
#4755 Lehet, hogy a tűzfalad blokkolja. Megjelenik közepen a kapcsolódás gomb? -
donoki #4754 Hát az lesz...winfos reinstall lesz ebből :) -
Cence89 #4753 Donoki lehet egyszerüen a géped ratyi hozzá
de lehet az istenek akarják ugy, hogy ne gyere vissza és boldogits minket
viccet félre téve connect gombra kell nyomni a csatlakozáshoz
ha ugyse megy (mert asszem nem megy neked ugy se) akkor winfos reinstall -
donoki #4752 ÁÁÁÁ...
Már mindenki a globálon...Én is vissza mennék most szívesen ha elindulna ez a ratyi szar darab :(
Vki nem tudna nekem segíteni , hogy elinduljon? :) plíz -
#4751 benézte a cigány -.- -
#4750 Ilyet én is csináltam mikor találtam egy jó hacket amivel lehetett %goto zni. -
#4749 Hacker oszlopban:
-
#4748 Hi all!
Frosty ma gyere fel és vidd el nekem 112 ig kell még 4 bar :P Tud valaki szerezni silk gloves +7+8 at adok érte 32M et és 1 vine gloves +9+4 et. Régen írtam ide! -
#4747 -
#4746 -
#4745 -
#4744 affene ezt még gyakorolnom kell :( -
#4743 NA még 1x
-
#4742 Voltam LT4-ben :)
[img=http://img234.imageshack.us/img234/1565/screen0131212800128ht.jpg]
Hogyan süssük ropogósra kedvenc szárnyas ördögünket :
[img=http://img301.imageshack.us/img301/2383/screen0131212500086xf.jpg]
Csapjunk a lecsóba LT3 :
[img=http://img235.imageshack.us/img235/6999/screen0131202700020aa.jpg]
-
#4741 Sztem azt jelenti, hogy lesz ingyenes rész, meg fizetős. Az account-ok átköltöztetése, hackerek irtása a bétaüzem a verzióváltással együtt folyamatos 2006 tavaszán.
Stabil játékmenetet, nagyobb biztonságot, jobb játékélményt, új kinézetet? kapnak, akik fizetnek érte. A béta teszt alatt a p2p és f2p is ugyanazt kapja és amit elvár a közösség :)
Sok a rizsa a szövegben (átolvastam a forrást is).
cBoO véleményével értek egyet:
"p2p might be able to gain entry to more then above icarus, u'll have to pay for chaos castle, ds, bc, loren seige, valley of loren..." -
Kolger #4740 Mibajod? -
#4739 Na én most irtam ide utoljára, nagyon lol gyerekek....nagyon. -
Cence89 #4738 frosty ne kutakodj és nem találsz sdemmi olyat ami elbizonytalanit -
#4737 Do you have a proposed schedule for the different beta and p2p stages?
An announcement regarding any such schedule will be made before or during the beta stages.
K2N’s slogan is “Gamers First.” ™ We are committed to the MU Community and to maintaining a Free2Play ™ component of MU. At the same time, our ability to invest in more reliable platforms, better security, improved game experience, and new features is dependent on gamers who see the value in p2p. In the best interest of the community, we will try to offer both. The details regarding f2p and p2p will be announced during our beta testing.
ez mit jelent pontosan???
itt találtam -
#4736 szívás... ismerős is kicsit :)
na én is megyek bye mindenkinek ;) [jóéccakát] -
#4735 mindenki elhagy engem mire nagy nehezen feljutok a netre :(
ma is 9-re értem haza, aztán még tanulás is, meg ilyenek, jaj istenem :( -
#4734 na látom csak összejött üdv itt fáradj be -
Cence89 #4733 Hello all
+1 tag -
#4732 de +5ös vagy annál jobb cuccod, ha van, az már nem eshet le :D -
Kolger #4731 az ciki.
Mer ha megölnek leesnek a cuccaid.
A szuper +4es bootsod is.
Ilyenkor menny non pvp srvr-re,és vármeg amig narancs leszel. -
#4730 piros lettem me megölt egy dw és én meg visszatámadtam.Nem tehetek róla.:D -
#4729 május óta, kb, nem hamar :( sőt... van egy elf, kb egyszerre kezdtünk, na ő 250 szint körül járhat :), csakhogy ő nem szarozott holmi privát szerverekkel, én sajnos igen -
#4728 válts ilyenkor szervert!!! :D
egyébként már megvan 1 kis idelye, azért vettem meg ilyen hamar, mert elég olcsóért adták :))
Persze szivesen segitek, de most minél előbb wingerré kéne válnom :(
ha végeztem majd okítalak titeket :D, meg segitek is persze ;)
na sok sikert a játékhoz;)
-
donoki #4727 PK-k?Pirosak? :D -
#4726 a köcsögök.Vagy 8-an vannak és leblokkolják az összes kijáratot lorenciából. -
donoki #4725 Elég rég óta... :) -
#4724 hyö!:DDD
bocsi a "kolduló" megszólításért:))
frosty: mióta muzol??? hogy ilyen hamar hih-lvl lettél?:) -
#4723 180 lvl-től lehet használni, és nemtudom de talán icarus2ben
de gondolom frosty vette. -
donoki #4722 A lol jelentése : LoL = Laughing out Loud!! :)
Különben gebe: Ott van a képen, csak lekkel olvasni: 180 lvlnél használhatod, 20 defet pluszba véd,repülsz veel 12% dmg inc meg 12% dmg absorb :) -
#4721 Lenne pár kérdésem.Hányas lvl-től lehet használni szárnyakat és hol lehet találni?Miben jók? -
2.7 szint és használhatom!!! -
#4719 Én is azt mondom, hogy ne menjetek privát szerverre, csak valaki korábban kérdezte, hogy hol érhetőek el.
Global rulez !!! -
#4718 ja meg full bugosak!! -
#4717 NEEEEEE őszintén nem ajánlom a privát szervereket, havonta úgyis vagy bezár vagy törlik a karikat, vagy csak ugy heccből bannolnak!!! global sokkal jobb,akármilyen lassúnak is tünik!!! (tapasztalatból beszélek)