Mu Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vdanosss
Nah végre egy ember aki full igazat mond <#hawaii><#vigyor>

Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!

Nehigy donokinak.
Nem tört szerver mester,hanem 1szerüen lusta😄

KolgerHun általába:) The Abbyss LA2:))

Hát azért mindent nemfogok letölteni😊 1 szóval a törtszerverek közt melyik a legmayerebb?
Hát azért mindent nemfogok letölteni😊 1 szóval a törtszerverek közt melyik a legmayerebb?
Vdanosss
Donoki a MU globalhoz letöltötted a pachet?Lehet hogy azér xarakszik<#felkialtas>

Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!

Hja..Most nem megy a LockDown!
Frissítik..vagy szervert készítenek nem tom!
MEg itt is 1 jó: LEGEND

OK Donoki lehet megpróbálkozok a lockownnal😊 De te törtszervermaister vagy?😊)))) És akkor legjobban a ld jön be? A link nem kóser most majd ha tudsz lockdown lincket tégy közé köcce
Hella NiceShaver!!
Sztem gyere a LockDown-ra!!!
Itt elég király 2000x-es exp van 100%-os drop!!!!
És itt mindenhol vannak 10-20-an!!!
És ha itt elkezdesz dk-t , akkor szólj mer akkor elmegyek neekd daredevil-be felszedni neked 1 GD szettet meg 2 knight blade-t!
Persze egy kis mánival is megdoblak 😉
De a cuccok nem exc-ek!!
Ezt azért mondtam mer a guildomba belépett akkor mikor tegnap csináltam ott állt vmi Lombaden nevû azt belépett,ezt mondta: -Can u give me set and swords?
Mondom: Yes.W8 here. ill go to dd!
Amikor megjövök neki adom, elkezdi: -exc set??
Oszt jó van ki is rúgtam!

Nah ennyi! 😊

ELF Guruk!

LEnne egy kérdésem..
Van egy kisebb elfem, most lvl 52. Eddig AGI elfnek fejlesztettem, de gondoltam, lvl 55 körül elkezdem tolni az energyjét, kb. 70-es szintig, hoy legyen Buffom, meg minimum egy Assassinom, utána meg folytatom az AGIt.
Érdemes 100-as energyvel buffolni, vagy inkább hagyjam a francba az egészet, nem ér meg 80 pontot elkölteni rá...
A normál sebzésem így is elég tisztességes, +0+S Silver Bowval 100 körül sebzem a Yetit. Most jön majd egy +3+8+S Silver.
Télleg, van vmi info/guide arról, hogy a Buffok pontosan mennyit is adnak a védelemhez/sebzéshez?

B

\"A gonosz legnagyobb ámítása az, hogy elhitette velünk: nem is létezik.\"

Frosty01
<#vigyor0>

practitioner of the forbidden arts of death

Kolger te a globalt tolod?
De valaki szerint a cd-mu aszar valaki szerint astarlight de a globalt nem szidják annyira tehát maradok global😊JA EGY NAGYON RENDES HAVEROM!megtudta hogy kihackeltek és nekem adta 71-es karakterét😊 innestõl kezdve ha valakinek van drg+3+8 vagy jobb üzleteljünk elõre is kössz
Frosty01
olyan amilyennek leirtad <#finom>

a bolyongsz az mijen jé?
1 csomót gondolkodtam rajta<#wow3>

helo😊

A starlight az szar.
Ahányszor csak felraktam,mindig elrontotta a gépem.
Multkor pl. felülirta az összes több luncherem és global kivételével minden mu helyett a starlight jött be😛

Nézd meg inkább a CDMU:-t.
Most 200x fejlödés van csak de,viszont mindenhol vannnak emberek,és nem bolyongsz 1edül deviasban mint a staron😛

Ja a kis dk-m az újat amit kezdtem ha valaki tudja támogatni esetleg eladni neki cuccokat az szóljon😊 elsõsorban scale+brass cuccok érdekelnek lehetõleg optionosok
Hy!NiceShaver vagyok globálon toltam eddig csak miután feltörték a 103-as dk-m kicsit elment a kedvem!Szeretném kipróbálni a SL-t!Letöltöttem de sajna nyelvi féjl nem stimmel nem is tudom leszedni nemjó az oldalon!Ha valaki el tudja küldeni megköszönném😊 vagy egy használható linket ahonnan megtudom szerezni kössz elõre is
Nem hanem amikor rányomok a connect gombra akkor ezt írja: conneciting failed!
Daerk: most a lockdown-on nyomulok!
sixo: Aha..majd beszélünk a balck soul setrõl 😉

Bocs donoki de nem jutottam géphez hétközben. Golden tantallos dobta. Már vagy 30at lenyomtam de eddig csak kesztyûkez meg cipõt dobott. Amíóta új cliens van összeszedtem egy exc black soul settet. Már majdnem van exc great dragon is abból az armor, az exc red spiritbõl meg a cipõ hiányzik
Vdanosss
😄én aszittem ezt tudta de ugyláccik hogy atört servereken csak play gomb volt😄<#hawaii>

Frosty01
HÁHÁHÁHÁHÁ
a connnetc gombra kell kattintani, nemtom mi ezen a probléma...
vagy lefagy? :S

Donoki: minek játszol a globállal????

global: muse elf lvl 160+

Vdanosss
mi ebben a baj donoki?<#buck>Nekem is ezt rakja ki belépéskor
<#hawaii>

Nah semmi hozzászólás??

UI.: SIXO MONDD MÁ EL HOGY HOL TUDTAD FELSZEDNI A HURRICANE ARMORT(EXCET)!!

ops...varjatok ujra benyomom!
Nah ezt csinalja nekem:

😞

[/url]

Hát igen..
Ha tudnék!
Minnyárt beszúrok egy képet hogy mit mûvel velem ez a globál!!

Vdanosss
Nah donoki te is visszatérsz<#idiota><#szomoru1><#falbav><#taps>

Nah én most keltem és letöltöttem a globált!
Most csomizom!
Remélem mûködni fog 😞(

Borg, sikerült globálon klánt csinálni?

Nekem még mindig nem megy..😞

\"A gonosz legnagyobb ámítása az, hogy elhitette velünk: nem is létezik.\"

Frosty01
ja és én ütöttem 😄DDDD

Frosty01

Ma tarkanban party volt... 😉

Különben nem 100x-os drop volt :S

Sixo!
Hol dobott neked exc hurricane-t??

Vdanosss
Gorvik szerintem ha ennyire nem vagy megelégedve a lassú muval(GLOBAL) akkor térj át te is tört szerverekre(ahogy a többiek tették).

Gorvik
Sajnos unalmas, monoton egy játék. Egyszerüen vicc, hogy k**va magas szintû kell hogy legyen egy ember, hogy élvezhesse.
Direkt órákat "szenvedtem", hogy átléphessek a jégvilágba (gondoltam változatosabb lesz), erre kiderül, hogy még az alap világban kell legalább tizenx szintet lépni, hogy egyáltalán meg tudjak sebesíteni egy lényt. Na ekkor mondtan thx bye
Kár az egészért... 😞

---GO New England Patriots!--- ...és Pittsburgh Steelers!

Bedurvult a starlight. Egy kis tulzással minden ötödik drop exc item. (Így találtam egy exc hurrican armor+L-t) Eddig is 100X-os volt a drops?
Vdanosss
Megy a -=GLOBAL=- <#mf2><#vigyor>
Egy gyereknek +7+8+L os bone csukát adtam el egy Sért+egy +7es bone csuka+5c<#bee1><#ravasz1>

Zomil
na ennyi starlightrol ismét alkotott,a warp menüt se elolvasni se használni nem lehet, ja és hang még mindig nincs....

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Hát az bitos!
Max +7-es item és nem exc 😞
Ha exc esik akkor +0-ás!!

Nekem adhatod ha van exc gs-d vagy exc black soulod!

Elõre is: thx!

UI.: DE HA MÁR MÁSNAK IGÉRTED AKKOR....

bok+5 bõl soha nem fog esni +13 as item....

Lordbaker mi van veled? Nem kellenek a cuccok? Ha igen sürgõsen üzenj mert oda adom másnak. Asszontad fent leszel ezen a hétvégén de nem láttalak.
Vdanosss
<#shakehead>

Frosty01
ennyit arról hogy frissítik végre a globalt 😞

Frosty01
Hi everyone.

There was a temporary shut down from game servers. We apologize for the Mutizens who have felt this inconvenience. We have stored the server back to normal and playing in server is possible.

- Next are the information on the temporary shut down –

Date : November 27th

Time : 20:00 - 22:00 (Korea Time +GMT 09:00)

Server : Maya and Wigle

We thank everyone for understanding and promise that we will fix all the problems as fast as possible.

Thank you

- Webzen -

Új cliens. Az accuntok megmaradnak.(legalábbis azt monták és eddig nem törölték)
Milyenre frissítik sixo?(a starlightot)!?

A starlightot is frissítik. Új clienst kell letölteni
Vdanosss
Nah egyszer az életben a global se megy!!!
(asszem frissítik)<#circling>

Frosty01
vehetsz, vagy csinálsz 😊, vagy Bok+5... esetleg....