10360
Mu Online
-
#4836 regisztrálj ujra :D -
#4835 kéne tigeroo segítsége!!!Regisztráltam a frienzmu-n a hyperiorban letöltöttem a cilentet és a patch-et.Megcsináltam, de azt írja ki, hogy Account is blocked.Mit csináljak? -
#4834 oksa nem probléma, vagy kényszer, nehogy azt hidd -
#4833 Na.Most az egyszer kipróbálom a prívát szervert, de nem érdekel, hogy nem jó meg nem ér semmit.Ha nagyot bukok az az én bajom.Na, de ezzel nem azt akarom mondani, hogy ti olyat nem mondtatok, hogy nem jó. -
#4832 szívesen segítek, mond a neved és áttrádoljuk a dolgaid :) -
#4831 valaki, akiben megbízok..:D
szal bírtam funból a régi karimat, lvl 44 pontosabban, ...valaki nem jelentkezne be a mostani, lvl 14-es karimmal és a cuccaimat áttradezné a régimnek?:S
nagyon megköszönném, késöbb meghálálnám!:( csakhát elindulni lesz nehéz -
#4830 jewel of chaos kinek kell? -.-
odaadom 600-ért mivel magyarok vagytok
vagy egy +5 feletti (running) leather cipőért -
donoki #4829 Hát igen...
Nekem csak a +2;+3+12-es drg settem hackelték meg egy BoB+3+8-at...etc..etc -
starweb88 #4828 gyerekek kiprobáltam ma a frizen mu-t hyperion-->2 es szerverét...nagyon faxa szerver =)) -
starweb88 #4827 akkor igy jártam...ott hagytam a szervert, játszok máshol...ez csak játék... -
Cence89 #4826 talán de mennyi az esélye hogy a több millió emberből téged törnek fel? ha nem ks elsz és nem szolsz be a brasiloknak nem lesz gond de ha már megemlitetted starweb mi van akkor ha a gm kitörli az accodat? akkor ugyan ugy buktad... -
starweb88 #4825 ez nekem nem munka hanem szorakozás...hmm ha már igy nézzük globalon lehackelnek rolma mindent és akkor is fölösleges volt.... -
#4824 igen,de ha belegondolsz túl sokat kel dolgozni a (lehetséges) semmiért..
lvl 11 vagyok..:l
alig van cuccom, ha legalább 2x-es lenne az xp a mostaninál + több "plusszos" cucc esne...:l
de monnyuk anno a lvl 50-es karimon lvl 4 bronze armor +lvl 4 light saber + lvl 5 leather boots + lvl 5 bronze gloves + lvl 3 leather pants volt ...
jah és egyik nap, kb. lvl 20 körül odajött hozzám egy low-lvl kari, tradet akart, és adott egy dragon armor setet!:DDDD
full ingyen, berakta leokézta.. -
starweb88 #4823 kinek a pap, kinek a papné! :P -
Cence89 #4822 sztem a globalnak semmi baja már nagyon faszás lett és hülyeség elmenni róla..
aki elment az is jöjjjön vissza és probálja ki mert lehet nehezebb mint 1 nap alatt a wing meg mint 10 perc alatt 100 lvl (jó helyről tok ieneket) de a global teljesen különbözik minden szervertől és ezért egyedi én miota a MU ról rudok hála Borg barátomnak azota csak Globalozok és az én véleményem, vagy Global vagy semmi mindenki döntse el mit akar és mi jó neki. befejeztem a monologomat -
Sixo67 #4821 Megy vkinek az aznsmu? -
Gabiman13 #4820 jah amugyvhonnan szertem le egy ilyen muhoz ileyn szerver csinálási cuccot le volt irva angolul hogy kell szervert csinálni de anyira még nem néztem meg -
Gabiman13 #4819 heh Donoki azér ebbe ne merjél fogadni mer még veszitenél:) n em hack amugy meg van egy nagyon jó gm haverom ő szokott néha segiteni -
#4818 Nem jönne vki föl? -
donoki #4817 Nekem kb 5 mp volt :DD -
#4816 nem te :DDDDDD tudom ti nem ti privát függőek vagytok -
starweb88 #4815 mert miért buknánk?? LOL
én nem akarok a globalon játszani...hogy csak tudd és nem veszitek semmit ^^ -
#4814 guild-warokat lehet majd ott lejátszani vagy mi állitólag :D
de az a legfaszább hogy a privát serveresek mennyit buknak majd :DDDD
amikor mi már rég Castle Siegen játszunk majd, ők akkor jönnek rá hogy de kár is hogy nem játszottak a globalon :DDDDDDDDDDD
szerintem ne menjetek sehová... jó ez a global :), ja és soha nem törlik ki a karidat ok nélkül ;)
végre itthon.......... -
#4813 neked meddig tartott amíg betöltött a hyperior oldalára? -
#4812 Sztem még nem műxik, mivel megy a béta üzemmód.
Gondolom, hogy a fizetősek kiváltsága lesz. -
#4811 http://intro.frienzmu.org/ hyperion szerveren leszek (1200x xp)
jelszó a klienshez : frienzmuispowerplay!!! -
#4810 Én ha az egészet átnézem szükséges hozzá bless és soul poiton.
És itt lehet csak használni a skilleket (az új skilleket) -
#4809 a muph-n Valey Of Loren az Chastle siege.
http://muonline.ph/gameguide/events_castlesiege.php
ha valaki tudja mit kell itt csinálni mondja el, mert globalon létezik ez a pálya. -
#4808 Közkívánatra
Hol, melyik szörny mit dob el:
Mu drops pdf-ben
Kézikönyv:
MuGuide pdf-ben
On-line kézikönyv:
Mu Online Philippines honlapján.
Egyébként Frosty által korábban belinkelt szövegben azt olvastam, hogy a www.muonline.com honlapot is teljesen átalakítják és a kézikönyvet is frissítik valamikor a béta tesztelés közben vagy végén 2006. tavaszáig. -
#4807 nah azért :P -
#4806 olyan gomb is van? :)
kigondolta volna, mi? :D
kicsit bamba vagyok :)
találtam egy +6-os short bow-t az jó? -
#4805 jaj egyre hülyébb vagyok :D
invertoryban az X gomb mellett van egy láda szerü gomb vagy mi. na arra katt, és berakod a cuccokat, beirod az árukat, és megnyitod, ja meg nevet is adsz a storenak.
na megyek jóéjt -
#4804 D -> Sell gomb -
#4803 én meg kreálni nem tudok, azt hogy lehet? -
#4802 D -> Buy gomb -
#4801 jah és hogylehet megnézni mások store-jét..énmá tudok kreálni -
#4800 áz nemlehet, két helyen is 700K-ért akartak rámsózni egy +5-ös leather boots-ot -
#4799 jaja, kicsit "vendégmarasztaló", kilépsz a karakter választóba, vissza, és kisétálsz... ennyi :D -
#4798 DE NEM MEGY!VISSZAMEGYEK A BEJÁRATHOZ, DE NEM MEHETEK ÁT LORENCIÁBA, HANEM VISSZARAK A BEJÁRATHOZ! -
starweb88 #4797 menj vissza a bejárathoz :D