Mu Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!
Nem tört szerver mester,hanem 1szerüen lusta😄
KolgerHun általába:) The Abbyss LA2:))
Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!
Sztem gyere a LockDown-ra!!!
Itt elég király 2000x-es exp van 100%-os drop!!!!
És itt mindenhol vannak 10-20-an!!!
És ha itt elkezdesz dk-t , akkor szólj mer akkor elmegyek neekd daredevil-be felszedni neked 1 GD szettet meg 2 knight blade-t!
Persze egy kis mánival is megdoblak 😉
De a cuccok nem exc-ek!!
Ezt azért mondtam mer a guildomba belépett akkor mikor tegnap csináltam ott állt vmi Lombaden nevû azt belépett,ezt mondta: -Can u give me set and swords?
Mondom: Yes.W8 here. ill go to dd!
Amikor megjövök neki adom, elkezdi: -exc set??
Oszt jó van ki is rúgtam!
Nah ennyi! 😊
LEnne egy kérdésem..
Van egy kisebb elfem, most lvl 52. Eddig AGI elfnek fejlesztettem, de gondoltam, lvl 55 körül elkezdem tolni az energyjét, kb. 70-es szintig, hoy legyen Buffom, meg minimum egy Assassinom, utána meg folytatom az AGIt.
Érdemes 100-as energyvel buffolni, vagy inkább hagyjam a francba az egészet, nem ér meg 80 pontot elkölteni rá...
A normál sebzésem így is elég tisztességes, +0+S Silver Bowval 100 körül sebzem a Yetit. Most jön majd egy +3+8+S Silver.
Télleg, van vmi info/guide arról, hogy a Buffok pontosan mennyit is adnak a védelemhez/sebzéshez?
B
\"A gonosz legnagyobb ámítása az, hogy elhitette velünk: nem is létezik.\"
De valaki szerint a cd-mu aszar valaki szerint astarlight de a globalt nem szidják annyira tehát maradok global😊JA EGY NAGYON RENDES HAVEROM!megtudta hogy kihackeltek és nekem adta 71-es karakterét😊 innestõl kezdve ha valakinek van drg+3+8 vagy jobb üzleteljünk elõre is kössz
1 csomót gondolkodtam rajta<#wow3>#wow3>
A starlight az szar.
Ahányszor csak felraktam,mindig elrontotta a gépem.
Multkor pl. felülirta az összes több luncherem és global kivételével minden mu helyett a starlight jött be😛
Nézd meg inkább a CDMU:-t.
Most 200x fejlödés van csak de,viszont mindenhol vannnak emberek,és nem bolyongsz 1edül deviasban mint a staron😛
Daerk: most a lockdown-on nyomulok!
sixo: Aha..majd beszélünk a balck soul setrõl 😉
a connnetc gombra kell kattintani, nemtom mi ezen a probléma...
vagy lefagy? :S
practitioner of the forbidden arts of death
global: muse elf lvl 160+
<#hawaii>#hawaii>
UI.: SIXO MONDD MÁ EL HOGY HOL TUDTAD FELSZEDNI A HURRICANE ARMORT(EXCET)!!
Ha tudnék!
Minnyárt beszúrok egy képet hogy mit mûvel velem ez a globál!!
Most csomizom!
Remélem mûködni fog 😞(
Nekem még mindig nem megy..😞
\"A gonosz legnagyobb ámítása az, hogy elhitette velünk: nem is létezik.\"
Hol dobott neked exc hurricane-t??
Direkt órákat "szenvedtem", hogy átléphessek a jégvilágba (gondoltam változatosabb lesz), erre kiderül, hogy még az alap világban kell legalább tizenx szintet lépni, hogy egyáltalán meg tudjak sebesíteni egy lényt. Na ekkor mondtan thx bye
Kár az egészért... 😞
---GO New England Patriots!--- ...és Pittsburgh Steelers!
Egy gyereknek +7+8+L os bone csukát adtam el egy Sért+egy +7es bone csuka+5c<#bee1>#bee1><#ravasz1>#ravasz1>
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Max +7-es item és nem exc 😞
Ha exc esik akkor +0-ás!!
Elõre is: thx!
UI.: DE HA MÁR MÁSNAK IGÉRTED AKKOR....
There was a temporary shut down from game servers. We apologize for the Mutizens who have felt this inconvenience. We have stored the server back to normal and playing in server is possible.
- Next are the information on the temporary shut down –
Date : November 27th
Time : 20:00 - 22:00 (Korea Time +GMT 09:00)
Server : Maya and Wigle
We thank everyone for understanding and promise that we will fix all the problems as fast as possible.
Thank you
- Webzen -
practitioner of the forbidden arts of death
(asszem frissítik)<#circling>#circling>