Mu Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

végre megszületett a magyar starlight guild<#eplus2>
loááál😄
Frosty01
töröld le az egészet, utánna tömöritsd ki ujra, és csak a pingvineset inditsd el!!!

practitioner of the forbidden arts of death

Frosty01
a pingvineset kell elinditani!!!! 😄

Donoki!Neked egészen más problémáid vannak...<#falbav><#vigyor4>
Hát nekem ilyen problémám még nem volt :S

frosty a staron? 😊

Hy nekem azt írja a starlight indítóképernyõje hogy a karakterek helyes megjelenítéséhez szükség van a következõ nyelvi fájlra: egyszerû kínai helyezze be az xp telepítõcdjét de nekem nincs😊 hogy tudom megcsinálni?
Írj vissza elötte!Köszi!
Sixo!Mikor leszel fenn?
20:00-kor ott leszek Lorenciában, a vaultnál!
Frosty01
MG-m neve -=ATI=- azzal fogom nyomni egy ideig, ha épp nem megy a global 😄

szar...

Ha olvastad volna még mindenkinek koreai😞
De engem a starlight már hidegen hagy<#szomoru2><#bdead><#wilting>

mi a baj a starlight-al?????

jó az😊

global: muse elf lvl 160+

Hali all! Valaki minnél elõbb tegyen már közre egy használható linket a starlightmu nyelvi fájl letöltésével kapcsolatba!!!!! thx
Vdanosss

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!

Frosty te vagy a Starlighton?????

partyzhatnánk egyet valamikor😊

a neve Daerk!!!

Vdanosss
Nah ez még pár kép.
Egybként az a jó, hogy Devias-t még 200lvl en is használhatod yeti ölésre, mivel a Yeti-k száma 10x er annyi<#taps>

Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!

Vdanosss
Azn Mu-n lvl 290.
Már DarkSoul settben vagyok.
<#buck>

És még mindig kihalt?

KolgerHun általába:) The Abbyss LA2:))

jaja Starlight már király😊

A starlight újra a régi, sõt jobb. Már van hang, a warp mûködik(bár amikor legutóbb néztem még koreai) és rengeteg új cucc meg van egy pár új világ is( lásd frosty képén).<#taps><#nevetes1><#nevetes2><#vigyor2><#integet2>
Fent leszek pénteken. Most nekem se megy. Biztos csak javítják.
Sixo!Elõre is köszi!
Péntek este fenn leszel?
Nem müködik aStarlight?Most raktam fel az új client és disconnect...
Frosty01

Tetszik nekem is 😄

ez az eggyik ujj map 😉

Majd ha meglátod, hogy milyen settet szedtem neked össze, akkor majd megjön a kedved.
Igazából az a bajom, hogy 200-as karakterem van, és 40 manája van, mert elfelejt fejlõdni!Az AznsMu nálam oké,most jön le.A starlight új cliense is jön, nem akarom abbahagyni, de nagyon elment tõle a kedvem egy ideig.
[email protected] az msn címem. Hétvégén tok csak fenn lenni és máskor is szívesen segítek.
lordbaker én nem tom mi a bajod a starlighttal? Még kicsit sok a koreai szöveg de majd kijavítják, mint a régin.
Zomil
hang neked hogy van mert én amikor néztem nem volt(frissités után néztem)?

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Frosty01
Starlighton már van hang!!! és frissítve van!!! és nem utolsósorban végre eltalálták a helyes drop-kombinációt 😛
vannak ujj pályák, a hang csak eggyes esetekben nem jó 😞 , és a warp-panell koreai, azonkivül semmi baja nincs 😄

Aznsmu-t meg nem tom letölteni 😞

Én most a CDMu-n nyomulok, és szerintem nagyon jó kis szerver. a Lockdown-ra meg soha nem férek fel.Sixo!Nem jössz át inkább?Itt legalább van hang is!
aha...
Hány szoros is exp??

Vdanosss
Ez egyáltalán nem laggos😄
És Már HunLucas is 100lvl es.
Én meg Sm vagyok<#nyes>
Egybként ott a soul a kincs😄
de box of luckból esik.Lol<#taps>

Hát igen!
Nem azt mondtam hogy állandóan..hanem elég sokszor dc-zik...M_stipee is így jár sokszor:S

Hallod Borg!
Adok neked egy jobb linket 😉
Ugye te azt mondtad hogy szereted ha kevés az exp? akkor tessék: MuDream
Itt van 4 server 1200-an max fellehet jutni....Egész jó .de lassú.itt a pénz leginkább az érték mivel itt mindenki pénzer ad mindent😉

Borg87
ez a szerver mikor aktív mert már itt próbálkozok 1órája de még mindig azt írja hogy nincsen szerver

..::Borg::..

Borg87
Hi most töltöm vagyis 8 perc és tölti de már regiztem és tetszik a leirás a szerverrõl ha tetszik akkor ottleszek amig csak tok és szeretem ha kevés a játékos no lag és lehetsz te az elsõ 😄 na szal most töltöm 😄

..::Borg::..

Vdanosss
http://s13.invisionfree.com/AznsMu
Kevesen vannak szal magyar server is lehet belõle ha vagy 10en ott jáccunk<#vigyor>
A játékot a FileFront segítségével lehet leszedni (nekem azzal szedte le)
A regisztráció pedig kurwa könnyû!!!

de szerintem a legjobb ha a globalon maradok rámfér egy kis fejlõdés ja én is láttam ezeket a szörnyeket Donoki te hogy lát6tad mikor azt mondtad nekem a legenden ha dark worldbe mész dczik?
Vdanoss adj linket<#kacsint> megnézném
A starlighton vannak új cuccok. Pl: gladitor set, destruction blade meg ilyenek...<#taps>
Frosty01
az a szörny arena végén van 😊

ringet,pendantot,winget meddig lehet fejleszteni? Phoenix of darkness merre fele található? Már végigjártam egész icarust de sehol sem találtam.
Én már ezeket láátam <#beka3>
Ezek Legenden/darkworld-be vannak.
LockDownon/daredevilbe vannak!

Vdanosss
Nemsokan jáccanak!

Vdanosss
JEEEEHAAAA
találtam egy naon cool privi servert<#hehe>
Global tipus viszont lehet a bolban venni sokmindent.Van bc,ds,cc.
viszont a store nem müxik.
Az egész pálya tele van számomra ismeretlen szörnyekkel.
néhány kép róla!:

Vdanosss
én globalos vagyok Vdanosss a nickem😄<#hawaii>
Frostytól vettem egy exc pantsot szal már 2exc-m van

Kolger,Vdanos ti is globálosok vtok? mi a nicketek? mert még soha nem láttalak titeket😊