10360
Mu Online
-
#5116 miről van itt szó? -
#5115 most lvl 81 vok, de ma még meg akarom csinálni a lvl 100-at? -
#5114 regisztrálj újat és gyere föl ha tudsz úgy 50 perc múlva, OK? -
#5113 elvileg, gabiman azt mondja hogy ő többet nyomta, és még tud játszani :(( -
#5112 vagyis nekem is csak 25 órám van? -
#5111 tehát nem tok felmenni, csak ha befizetem :@ -
#5110 hogy menne a picsába, ilyet régen nem csinált... vazzeg igazad volt :) nemtom mióta 25órás a szerver, ez az accountom megvolt már tavaly május óta, akkor még nem haraptak belép, és csináltam is egy 130-as bk-t :S, most meg simán kiirta hogy lejárt az időm T_T. -
#5109 TE.Ezek Invisibility Cloak mániások!:D -
#5108 azt hittem hogy csinál nekem jeweleket.:(:D.
Nem jössz föl a 6-os teszt szerverre most? -
#5107 az hogy nincs nálad megfelelő mennyiségü bless vagy soul hogy összepakolja kicsi csomagokba :) -
#5106 Elmentem Deviasba a Lahaphoz, de azt írja ki, hogy mixing system is lacking.Mi baja van? -
#5105 Hát ez nagyooooon penge!!!!
Már 53-as a lvl-em. -
#5104 persze hogy van :D ez az "original"
nemtom fenn szoktam lenni néha néha nevem: FrOsTy -
#5103 Na itt legalább van gameguard -
#5102 Köszi.Te mikor mész föl? -
#5101 a 25hours free felett van egy kis link -> REGISTRATION, na ott kell reggelni -
#5100 Hát igen.Nem tok mert van ott egy 25 hours free, egy downloads, meg egy forums. -
donoki #5099 Mert nem tudsz regelni a philipines-re? :S -
#5098 Segítsen vki regisztrálni a philippinesre! -
#5097 A creation-t fruitra lehet használni.
berakod a chaos gépbe creation+chaos és kidob valamien fruitot amit hogyha 1reset alatt megiszol kapsz +valamit (stamina,aggility,streng,energy,vitality,) -
#5096 Most töltöm le a Philippines-t.Fél óra múlva már találkozhatunk is Frosty! -
Fairy Elf #5095 NiceShaver: én jáccok az IceAgeMu-n de a lassabb szerveren!!
nekem nagyon tetszik mert leginkább a globalhoz hasonlít fejlődésben!
eléggé meg kell küzdeni mindenért, de mégse 1 év eljutni 180 levelre mint a globalon....:) -
#5094 peeeeeeeeersze
MG 220tól DL 250től
reset nincs, csak max lvl a 400-az már elég nehéz odáig eljutni, na és itt az a lényeg hogy összeszedd a legeslegjobb setteket magadnak :) -
#5093 És ott legalább normálisan vannak a lvl plusszok pl.:Magic gladiator, Dark lord? -
#5092 ott is nagyon gyors az experience 4 nap alatt 220 lettem :) -
#5091 OK, OK!Elkezdek akkor a test szerveren játszani. -
#5090 gebe, fogd már fel hogy a privát szerver bugos, játsz vagy a test serveren, vagy a globalon, a privátok szarok, át van mindenfelé állítva a drop, meg a chaos rate!!!
és a játék eggyik fő eleme a chaos kombinálás, és pont ez van szétb@szva!!!
ha meg nem tudod hogy hol esika toll, akkor elég baj, linkeltem már egy game-guidet is, ott szépen le van irva minden, főleg a chaos kombináció... -
starweb88 #5089 :D -
#5088 Most már nem is olyan a Hyperion mint volt.Eddig a Lost Tower egy jewel of chaos bánya volt. -
#5087 és honnan a fenéből szüljek most egy tollat?Hol lehet találni? -
Mirk #5086 Beraksz cm-be bármien első szintű winget, felnyomva+9+12re kb vagy amien magasra csak tudod+1 toll(Loch's feather vagy Blue feather)+1 chaos.
Azért mind1, hogy mien winget teszel be mert pl angel wingből nem feltétlen lesz soul wing, és ez igaz a többire is. Nekem legtöbbször dk wingből lettt soul wingem -
#5085 Hogyan lehet Soul winget csinálni? -
látszik hogy ujjitják a mut... a jewel mellett vannak az Anubis Legendary itemek, és a Hyon Dragon itemek (ha látszanak =)) -
#5083 10unicorn+1Chaos... -
#5082 Hogyan lehet dinorantot csinálni???? -
#5081 Szárnyat akarnék csinálni magamnak, jewel of blessel már fölnyomtam +6-ra,hozzáadtam még 6 jewel of life-ot, de az a baj, hogy nem találok jewel of soult. -
#5080 privát szerveren sz@rt sem ér, add el a boltba! -
#5079 Találtam vmi jewel of creation-t.Az jó? -
#5078 Itt azt hittem, hogy amikor beléptem, hirtelen Angel szárnyaim nőttek
-
vazzeg #5077 én csak fél évet játszotam a globálon,aztán már untam.De nem a mut hanem azt a lassúságot!!