10360
Mu Online
-
#5076 játszik* -
#5075 már 2éve nem untam meg :P de van ismerősöm aki a kezdetek óta játszok és most 237 es mg je van és magyar! -
vazzeg #5074 majd meg látod -
#5073 nem éppen jól tudod öcsém :)))
24 óra van ingyen a TITAN-on meg a BAHR-on, a TEST serveren annyit játszol amennyit akarsz!!!! -
#5072 Február 17-ig tart a Káosz ideje?
Ezek szerint az expem, a cuccok amiket találtam mind el fognak tűnni? -
#5071 én megvárom a költöztetés végét és akkor megyek vissza.
Addig az időt privi serverre fordítom -
vazzeg #5070 Hi NiceShaver globálba is belehet unni csak idő kell hozzá . -
NiceShaver #5069 Van aki IceAgezik vagy k3muzik? Ha van írjon majd ! Amugy kezdek beleunni a privibe! Nem az igazi a global a legjobb rájöttem ezért visszatérek csak ne lenne chaos event:( -
#5068 mg-t lvl 300 nál
dl-t meg 10 reset után.. -
#5067 helló!
Hányas lvl-en lehet dl-t csinálni, és hányason mg-t?(FrienzMu-n) -
vazzeg #5066 Hi frosty én is játszotam már a philippinesen a test serverén 24 óra ingyen van de aztán fizetni kell érte,vagy letiltanak. -
#5065 én most ezen a héten max ha játszok is akkor is csak ezzel fogok, mert globalon nagy a "káosz". -
#5064 gebe, van eggy ötletem, hová gyere játszani MU-Philippines
itt minden müködik, rendesen ahogy kell, csak nagyon sok a magas lvlü, aki szart sem segít, na meg rengeteget érnek az itemek, már van magyar guild, én 203-as vagyok, dk :(. Itt töltsd le a klienst, regisztrált, és a Test-Server -re gyere játszani, ott is a 6osra általában ott vagyunk. A Bahr és a Titan szerverek fizetősek. /DL, összes scrollal, MG, Set-Itemek, minden van, ajánlom, ha már gyors expet akarsz, legalább igényes legyél =D/ -
#5063 Hi and JÓ ESTÉT MAGYAROK!
Egyfolytában a sword of destructionnal póbálkozom, de eddig csak egyszer jött össze egy chaos axe.Most van 2 jewel of soulom, de nem találok jewel of chaost. -
szórakoztam egy kicsit, elvégre chaos-time van, vagy nem? kb 1 órán keresztül öldöstem -
#5061 Donoki az a hekk keresés közben történt mert láttam a nevedet a felhekkeltek listáján.
a mu.3a2.com on -
donoki #5060 70es!
De ellopták az összes cumóm...Ami volt 1 chaos a vaultba is :/ -
#5059 Donki! (rajtad kivül értette frosty^^)
globalon hanyas karid van??? -
donoki #5058 ja.... :DD
van vmi ebben.. -
Mirk #5057 Te most hány ember nevében beszélsz? Mert szerintem csak a magadéban. A fórumra írók nagy része privátos, de ha úgy gondolod, hogy tied a fórum, nyugodtan tilts ki minket. -
donoki #5056 Hát már megtörtént... :P :D -
starweb88 #5055 ^^ -
#5054 szerintem sem jó, túl kevés globalos, és kevés privátos maradna, nem tudnánk egymásnak segíteni sem. az lenne a jó ha szépen hagynátok a privátot a francba :D -
starweb88 #5053 sztem meg nem lenne jó..... -
#5052 Frosty! Ha Február 17-étől, valami olyasmi fórumot kellene csinálni mint régebben volt. (vagy itt folytatni)
Arra gondolok, hogy MuOnline alatt csak a Globalosok irjanak egy helyre, és ha valaki offolná akkor....
Én arra gondolok, hogy elég zavaró amikor valaki egy szer itemet akar eladni itt, lásd XCrossBow+Speed, a másik srác meg a 'óriás' törtszerves cuccát irogatja ide Hurrican Armor+13+28+DD+DR 10Blessért....szerintem ez nagyon nagy marhaság. A kettő nem fér össze, jó lenne ha ez maradna globalosnak, a sok offot meg letolnánk... -
#5051 (Ha teheted fegyverből csinálj, mert csak abból lesz CDA, egyéb itemből CNB vagy CLS lesz. Mondjuk ebben az esetben, nehezebb, mert eddig globalon 3x csináltam fegyvert. Egyszer jött össze, CLS+8+L..., de tört szerveren ezzel a taktikával is próbálkozhatsz.)+9+12+S+L itemből és 1C-ből 85%-kos eséllyel tudod gyártani. Utánna minden egyes Chaos 2%-kal növeli az esélyt. (plussz némi zen) Ez a globalon érvényes. (Sima itemből is gyárthatsz, én eddig nem tudtam megállapitani, milyen szisztéma alapján dolgozik a CM, de vagy 300 chaosz item legyártása után sem. Ezt tört szerveren csináltam, de ! 80% alatt ne is foglalkozz vele.) -
#5050 Csá!
Miből lehet 100%-os chaos fegyvert csinálni? -
Fairy Elf #5049 jaj mire nem válaszoltam???
szoktam a globalon is nyomulni, de most rákattantam az IceAgeMu-ra
szerintem ez még neked is tetszene:) -
#5048 még mindig nem válaszoltál a kérdésemre :D -
Fairy Elf #5047 iceageMU ( armageddon szerver!!!!) ez a legjobb!!! ( mondjuk itt küzdeni kell mert, fejlődésben igen lassú, de azért a globálnál jóval gyorsabb
ha ide jönnétek játszani mi lehetnénk egy idő után a leggizdábbak!!! -
#5046 jójó , de linket tudnál adni?:S -
donoki #5045 Akkor eleht pk-zni :) Ha nem marad meg amit csinálsz aznap -
#5044 szal ez a chaos event -
#5043 az van hogy minden eggyes AKTIVÁLT (lsd. tigeroo régebbi üzete) accountot átvisznek egy újj, gyorsabb, megbízhatóbb szerverre, a világ másik felére.
Addig nem lehet szerezni expet, itemet, semmitsem, és minden amit ezen a napon ott csinálsz, el fog tünni holnap reggelre.
egyébként most a maya szerver nem is megy :) -
#5042 Elmondanád részletesen hogy miaza chaos event???
Chaos chastle?? -
#5041 Chaos Event van globalon, még mielőtt valakinek felcsillanna a szeme, ez nem éppen olyan event, amire mindenki várt :). Holnaptól ujra minden jó lessz globalon, ma ne is játszatok rajta -
Kolger #5040 k3-dlmu^^
itt minden van ami dl. -
donoki #5039 Hát én már nem muzok...csak párszor felmeek a lockdown-ra pkzni..máshl nincs olyan jó karim :P -
#5038 Azns Mu -
#5037 tudtok vmi jó privátszervert?? kipróbálnám a DL-t