Mu Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vdanosss
Az AZN mu-t hetente frissítik.
Új cuccok a boltban.
Pályaváltoztatások pl.: Kundunok helyett Phoenixek vannak icarus végén...
Új szörnyek pl.: ILLUSION of Kundun, The SatanPhoenix, Evil of Guard...
Nah, szal ennyit akartam.

Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!

LordBaker neketek még megvan a Guild-otok a strarlighton????
nem kell magyar globalnak lennie de minek soul a boltba?????

a global kurva lassú és ezért túl sok idõt igényel, pontosítok:
lehetne olyan mint a Starlight volt még annó a kurva nagy frissítés elött (az új pályák jók ) mûködõ warp-pal, meg látható item-ekkel a földön, meg jó Devil S.-el meg sok jó dologgal + Marlonos küldetés+ (mondjuk nem értem, ha van 2 quest akkor miért kell árulni a quest item-eket a boltba???????? (ezzel kinyírván ezt a sok kettõt<#szomoru2>)
de a privát szerverek lényege nem is az, hogy 1 ütés / szintlépés!

global: muse elf lvl 160+

dettó ugyanez a véleményem
Hát igen....
Aki egy másik globál utánzatot akar az menyyen ide: GLOBÁL 😊)<<- ezt csak annak raktam be aki már privát szerveren kezdte.

Vdanosss
Ez így van.<#nyes>

Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!

Szeintem, aki a Global jellegû szervert akar, az menjen oda, a privát szerver lényege, hogy jól szórakozzunk, és ne azon bosszankodjunk, hogy milyen lassan haladunk, fejlõdünk.
szerintem csak jo lenne ha lehetne a boltba soult és chaos t kapni mas nemkell szerintem az mindenképp jolenne azert ne csinaljatok mar annyira globalosra mert az a lenyege a privi szervernek 😛 de ne is nagyon konnyure ne csabitsa a sok hulye külföldit bocs hogy nem mindig irok ékezetet mert mar megszoktam 😛

Asus p5k,Core 2 duo 3Ghz,Asus nvidia 8800GTX,geil 4gb 800Mhz ultra kit,Samsung 2x400Gb 16Mb

😊

mi szeressük a bugokat...

KolgerHun általába:) The Abbyss LA2:))

Frosty01
MErt tele van buggal, nem magyar global, ojan tipp kéne ahol van 97.D SERVER!!!
mert sehol sem találunk!!! a 99es itemeket donoki mondta nem én, én csak azt, hogy lessz ha kompatibilis a serverprogival...

practitioner of the forbidden arts of death

Én sajnos nem nagyon értem,hogy miért nem lehet 1.0z verzió😊

KolgerHun általába:) The Abbyss LA2:))

az az lenne

szóval magyar globált akartok?... <#confused>
Jelentés: 2005.12.19. 17.38. : StarLight szervere offline

😞(

De ha 0.99b s itemek elsznek akkor zsir lessz!!!

Milyen fajta tippje?
Sajnos a 0.97-be nincs rb se...asszem vmi mas van de azon nincs power slash skill...
Itt ha vki mg akkor energy vagy strength mg közül kell választania!

Frosty01
valakinek nincs tipje 97.d vagy 97.d+99 serverhez?

Frosty01
ha kompatibilis a serverprogrammal akkor ugy lessz 😊

Nah az szép ha 0.97d lessz :S mert akkor skilles rune blade se lessz benne waaaa :'(((( de akkor inkabb ugy oldjatok meg hogy.97+0.99b itemek!!!sztem..

Frosty01
bocs az alig-ot törölném ha tudnám...
ugy mondanám inkább hogy DC hackerek alig vannak

Frosty01
hackerek már alig vannak...
Fairy miért nem játszol ott? :S

így van lehet, hogy lassu a global de nagyon jó volt a feelingje😊

még a hackerek elõtt!!!

Ha van fenn vki irja m,ar meg neki jo e most a starlight?
Na hella! Leirom én is az elképzelésemet. Szerintem a 350% xp jo lenne! Tul jo itemneket ne lehessen venni a boltba. A Jewelek boltban valo árulását nagyon nagy hülyeségnek tartom. Akkor mi lenne az érték a játékba?😊 Szárny se kell boltba ! A a soul alapbol téleg lehetne 75% esély luckkal pedig 100%. Bc Ds az nan jo lenne ha lenne! Ja es ne legyen sok GM szerintem a GM-nek már nincs semmi célja! És nem jöhetne fel a forumra nagy örvendezve hogy hopp +1reset😞 Nagyjabol ennyi😊 Ja es ticket meg Cloak of In. legyen az árusnál😊
Frosty01
szép szép 5letek konzulálok az adminnal 😊
de chaos itemekrõl szó se lehet, azt leszögezem most...
meg a winget is kizárhatjuk...
jó lenne egy global feeling, de végülis a legésszerübbbre és jácchatóbbra alakitjuk/ja ki az admin 😊
egyébként még mindig ugy tudom hogy 97.d a server, tehát még kalima se tuti hogy lessz 😄

ugyan Lordbaker nem aggódj😊

persze persze legyenek skilles (+4/+5/+6 + x dmgs esetelg + luckos cuccok...:!!!
a jewel is eshet gyakran csak legyen valamennyi küzdelem.....😊

szerintem a global se lenne rossz ha sokkal gyorsabb lenne a fejlõdés😊
mindegyik pálya benne lesz amúgy???? (cry wolf, kalima, arena)

Kezdek aggódni...
Borg87
Sikerült 1mondatban írnom remélem azé érthetõ 😊

..::Borg::..

Borg87
Hali!!
Szerintem a fegyverek is lehetnének a boltokban wing meg hát azlenne a jó ha tarkanban esnének chaos itemek és esne a jevel rendesen aztán kombinálni így érték lenne de az jó 5let hogy kezdõ szettek +5+12esek legyenek de a DW nek betenném HF ig az öszes varázslatot DK nak meg helikal svord ig nagyából mindent elfnek meg silverbow-ig de a wing az szerintem nelegyen hiszen jó azzal üzletelni azoknak is vannak kira opciói amik azért értékesek

..::Borg::..

Zomil
sztem elég jó 5let de akkor kb 300szoros legyen az xp nem is tul gyors de nem is lassu, jah és szárny sztem legyen(de csak 1-es szintû).

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

amikor ezt leírtam érthetõbbnek tûnt😊<#vigyor2><#nyes>

hali😊

látom bakker ti nem szaroztok, nyomjátok a reseteket ezerrel a sztárlájton😊

Donoki: van térkép a staron???????

Frosty: szerintem kinyírja a játékot, ha lehet jewelt venni a boltba!!!!!!

elég ha jó kezdõ cuccoikat lehet venni, szerintem abból se kell +7+12-es!!!

leírom a véleményem oszt majd reagálj plz!!!

elég ha lehet ticket-et venni a DS-hez, és cloak-ot a BC-hez, én még a quest itemeket se árulnám😊
olyan kevés küldetés van és azt is kinyírni......
ha lehet legyen a Merlon-os küldetés is😊

viszont lehetne durvább excelent drop...

az se az igazi, ha egy szörny/ reset van.......

ha van mondjuk egy két +5+x kezdõ sett ( leather, vine, pad és esetleg brass, wind, és sphinx) akkor már simán tudsz folyamatosan küzdeni!!!

viszont lehetne a soulnak alapban 75% esélye és akkor luck-kal 100% a life meg legyen 100%😊

szerintem az angel , imp stb a boltban megint csak túlzás ( a globálon még az is érték volt és ha találtál milyen boldog voltál😊)

miután mi ( Frosty és én) elég sokat játszottunk a globálon tudjuk milyen a hosszútávú fejlõdés.... és szerintem a többet szenvedsz jobban élvezed a karaktered)

boltba szárny????? hát ezt nem tudom eldönteni.....

ez az én véleményem csak goldoljátok át....( Donokinak biztos nem fog tecceni...😊

Ugye 24 órás lesz?
Nem baj, majd túlélem valahogy.<#integet2>A lényeg, hogy jó csapat legyen, meg hogy a szerver ne "szórakozzon".Tudjátok😄C, LAG, stb. De azért feltétlenül megyünk!<#finom>
Frosty01
Chaos Castle, nem hinném hogy lessz..... mivel régi tipusu a kliens 😊

Donoki! Köszönöm a felvilágosítást, ezt nem tudtam, igaz én nem ITEMre gondoltam, hanem cliensre...De azért köszi, tõled ez is nagyon szép eredmény!<#guluszem1><#csodalk>
ja. ha 80000szeres lenne az exp akkor számolj utána... egy szörny egy reset kb....
Ezt én nem is tudtam! :S
Akkor a Draculán 80000%-os exp van akkor 800 szoros exp van?:

Barty a 350% az 3.5szoros exp
350szeres exp, a dropnál és itemeknél a CDMU példáját tudom ajánlani, tehát chaos, soul a boltba, es magas az exc drop, es boltokban +9+16 kezdõ itemek stb.
Ja és lordbaker..
Sajnos a 0.97 vagy 0.97+0.99 itemekben nincs CC <#sir><#rinya>

Hmm.Jó lesz a 350 szeres exp.

Vdanosss
<#hawaii>RE-install M-U
Ehhez én értek a legjobban😛

Zomil
350x exp jó lesz és árusnál lehessen 1. szintû szárnyakat venni<#finom>

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Vdanosss
HUN-TER -=MU=-

ja és valami eldugott helyen legyenek 1 helyen jo szörnyek ahova amugy nemjar senki es csak mi tudjunk rola

Asus p5k,Core 2 duo 3Ghz,Asus nvidia 8800GTX,geil 4gb 800Mhz ultra kit,Samsung 2x400Gb 16Mb

Szerintem a 350x exp megfelel, a lényeg, hogy jó lehetõségek legyenek benne (néha azert essenek itemek, jewelek), és legyen CC,BC,DS. Jewel bug lesz?<#wow1>
nevet sajnos nemtudok

kolger nemjatszol a cd n ?