Mu Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Új cuccok a boltban.
Pályaváltoztatások pl.: Kundunok helyett Phoenixek vannak icarus végén...
Új szörnyek pl.: ILLUSION of Kundun, The SatanPhoenix, Evil of Guard...
Nah, szal ennyit akartam.
Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!
nem kell magyar globalnak lennie de minek soul a boltba?????
a global kurva lassú és ezért túl sok idõt igényel, pontosítok:
lehetne olyan mint a Starlight volt még annó a kurva nagy frissítés elött (az új pályák jók ) mûködõ warp-pal, meg látható item-ekkel a földön, meg jó Devil S.-el meg sok jó dologgal + Marlonos küldetés+ (mondjuk nem értem, ha van 2 quest akkor miért kell árulni a quest item-eket a boltba???????? (ezzel kinyírván ezt a sok kettõt<#szomoru2>#szomoru2>)
de a privát szerverek lényege nem is az, hogy 1 ütés / szintlépés!
global: muse elf lvl 160+
Aki egy másik globál utánzatot akar az menyyen ide: GLOBÁL 😊)<<- ezt csak annak raktam be aki már privát szerveren kezdte.
Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!
Asus p5k,Core 2 duo 3Ghz,Asus nvidia 8800GTX,geil 4gb 800Mhz ultra kit,Samsung 2x400Gb 16Mb
KolgerHun általába:) The Abbyss LA2:))
mert sehol sem találunk!!! a 99es itemeket donoki mondta nem én, én csak azt, hogy lessz ha kompatibilis a serverprogival...
practitioner of the forbidden arts of death
KolgerHun általába:) The Abbyss LA2:))
😞(
Sajnos a 0.97-be nincs rb se...asszem vmi mas van de azon nincs power slash skill...
Itt ha vki mg akkor energy vagy strength mg közül kell választania!
ugy mondanám inkább hogy DC hackerek alig vannak
Fairy miért nem játszol ott? :S
még a hackerek elõtt!!!
de chaos itemekrõl szó se lehet, azt leszögezem most...
meg a winget is kizárhatjuk...
jó lenne egy global feeling, de végülis a legésszerübbbre és jácchatóbbra alakitjuk/ja ki az admin 😊
egyébként még mindig ugy tudom hogy 97.d a server, tehát még kalima se tuti hogy lessz 😄
a jewel is eshet gyakran csak legyen valamennyi küzdelem.....😊
szerintem a global se lenne rossz ha sokkal gyorsabb lenne a fejlõdés😊
mindegyik pálya benne lesz amúgy???? (cry wolf, kalima, arena)
Szerintem a fegyverek is lehetnének a boltokban wing meg hát azlenne a jó ha tarkanban esnének chaos itemek és esne a jevel rendesen aztán kombinálni így érték lenne de az jó 5let hogy kezdõ szettek +5+12esek legyenek de a DW nek betenném HF ig az öszes varázslatot DK nak meg helikal svord ig nagyából mindent elfnek meg silverbow-ig de a wing az szerintem nelegyen hiszen jó azzal üzletelni azoknak is vannak kira opciói amik azért értékesek
..::Borg::..
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
látom bakker ti nem szaroztok, nyomjátok a reseteket ezerrel a sztárlájton😊
Donoki: van térkép a staron???????
Frosty: szerintem kinyírja a játékot, ha lehet jewelt venni a boltba!!!!!!
elég ha jó kezdõ cuccoikat lehet venni, szerintem abból se kell +7+12-es!!!
leírom a véleményem oszt majd reagálj plz!!!
elég ha lehet ticket-et venni a DS-hez, és cloak-ot a BC-hez, én még a quest itemeket se árulnám😊
olyan kevés küldetés van és azt is kinyírni......
ha lehet legyen a Merlon-os küldetés is😊
viszont lehetne durvább excelent drop...
az se az igazi, ha egy szörny/ reset van.......
ha van mondjuk egy két +5+x kezdõ sett ( leather, vine, pad és esetleg brass, wind, és sphinx) akkor már simán tudsz folyamatosan küzdeni!!!
viszont lehetne a soulnak alapban 75% esélye és akkor luck-kal 100% a life meg legyen 100%😊
szerintem az angel , imp stb a boltban megint csak túlzás ( a globálon még az is érték volt és ha találtál milyen boldog voltál😊)
miután mi ( Frosty és én) elég sokat játszottunk a globálon tudjuk milyen a hosszútávú fejlõdés.... és szerintem a többet szenvedsz jobban élvezed a karaktered)
boltba szárny????? hát ezt nem tudom eldönteni.....
ez az én véleményem csak goldoljátok át....( Donokinak biztos nem fog tecceni...😊
Akkor a Draculán 80000%-os exp van akkor 800 szoros exp van?:
Sajnos a 0.97 vagy 0.97+0.99 itemekben nincs CC <#sir>#sir><#rinya>#rinya>
Ehhez én értek a legjobban😛
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Asus p5k,Core 2 duo 3Ghz,Asus nvidia 8800GTX,geil 4gb 800Mhz ultra kit,Samsung 2x400Gb 16Mb