Mu Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Intel Core 2 Duo E6750 2,66GHz , ATI HD 3870, 2Gb Samsung RAM, Vista Ultimate 32bit
Intel Core 2 Duo E6750 2,66GHz , ATI HD 3870, 2Gb Samsung RAM, Vista Ultimate 32bit
Az oldalon vagy auto reset van..
Ez az h lereseteli a karid 1 lvlesre de a pontok megmaradnak néhol elvesznek azt kapsz helyette pl 500 pontot...És akkor minden kezdõdik elõlrõl...
De ahogy így olvasgatom, olyan emberek is felmennek tört szerverre, akik most kezdik a játékot, csak ugy belecsöppennek "alapvetõ" ismeretek nélkül. Hogy lehet chaos fegyvert csinálni, mi a reset?! Pont a reset, ami pedig a legfõbb ismérve a tört szervereknek ugye, ott a reset számít, nem a lvl.
Én tényleg azt ajánlom, hogy menj vissza a globálra és elõbb ismerkedj meg a MU-val, ott lassabb a játékmennet, több idõd lesz rájönni a dolgokra. Ha tört szerveren nyomulsz tovább, akkor meg igen gyakran lesznek hasonló kérdéseid, és mivel az emberek 98%a bunkó(mindenhol!), ki is fognak röhögni.
A tört szerverek azoknak készültek akik megunták a globál lassúságát és már kívülrõl fújják a játékot.
Lehet ban plz-elni, meg ellenvéleményt mondani.
..::Borg::..
MAX manához ad 1-2-3 -at. Ennyit tud, mint az AG-s pend.
Kegabordk 400 lvl GLOBAL Hyon Set MAX, Exc Drg A,P+MAX+Ref+DD, 2MAX exc blade+EDR+ID2% Midgard Server F2P - Guild Ethernal EU since 2005
Megnöveli a mágikus támadások elleni védelmet és még plusz 1-3% automata mana növelést? is ad.
Global DW 11x
Egyébként leirom, hogy kell 2-es szintû vinget csinálni...(olyan server-en ahol azért számit a vagyonod...nem holmi dedós törtszervereken...ezt nem irtam ide, csak frosty miatt...ROTFL..LoL)
Ezek kellenek hozzá:
- wing+4 vagy nagyobb
- 1 chaos
- 1 blue feather (egy kék toll)
- at least 20000 zen
- excellent +4+opcion
A legjobb amit tehetsz, ha veszel 1 db +0+0+L egyes szintû winget. (lehet rajta opció is) Globalon jó tanács, ha nem bk vagy és már van sima winged, akkor vegyél egy másikat dw vagy elf winget és feltétlenül Luck-osat. Szerezz 1 halom soult...és itt jön a trükk. Ha soullal tuningolsz 75% esélyed van arra, hogy sikerül, mert Luck-os az item. Dobd rá az elsõ soult, de vigyázz, amikor soullal tuningolsz a cucc durability-je lejjebbugrik 1 kicsit (vagy az használtsága), ezért meg kell javitani. Lehet a kovácsnál vagy akár te is meg tudod, ha elég magas szinten vagy. A soul nem mindig sikerül, de legyél kitartó, teljesen +9 ig. A 8,9 -re a tuning már veszélyes ezt két különbözõ napon csináld...(ez csak a globalon érvényes, bár ha bátor vagy....). Én már szivtam meg sima itemmel, bár utólag kiderült, hogy mi volt a hiba, azóta elõvigyázatos vagyok. Ilyen esetben ha nem sikerül, visszadobja +0 -ra az itemet. Ha megvan a +9-es wing, ami ha nagy mákod van 10B-bõl kijön, akkor be kell szerezned valami jó opcióval 1 excellent fegyvert. Mi számit jó opciónak, Striking Power Increase 2% vagy Exc Demage 10%, ilyenek. Ezt is fel kell tuningolnod, +7 ig, ha nem luck-os akkor +6 ig 6db Blessel és a végén 1 soul-lal, ilyenkor 50% az esélyed, hogy sikerül az upgarde +7 -re. (persze blessel mindig 100%)
Ha mindez megvan, berakod a Chaos Gépbe...CM-be...a felsõ gombot kell megnyomnod. Az exc itemet, a winget, a tollat, és 1 C-t. Ilyenkor 90% az esélyed, hogy sikerül a wing és ez garantált. De ha az exc item luck-os és fel tudod nyomni +9 ig azt is akkor 97% lesz az esély. Ilyen esetben már elég költséges az egész dolog. De ha nagy szerencséd van és valami nagyon jó opciót kap a csinált szárny, vagy akár a te karaktered-hez tartozó szárnyat sikerül csinálnod, akkor örökre megváltoztatja a játékot, persze jó irányban.
Ilyen opciók lehetnek: (ezeket az opciókat csak akkor kapja meg, ha excellent itemet raksz mellé, ez csak a globalon van igy, sz@r bugos törtszervereken automatán dobálja rá az opciókat és teljesen más az esély...)
+50+winglevel*5 HP
+50+winglevel*5 Mana
3% chance to ignore target defense when striking
+50+winglevel*5 AG
+5 speed
Esetleg ha a 3-madik sikerül, akkor az nagyon sokat ér, még a tört szervereken is. De globalon általában a BK wingek többet érnek, mert ritka. De szerintem ez hülyeség, azéer érnek többet, mert több a BK mint a nagyobb szntû elf vagy az SM.
Mind1, ha valakinek ellenvetése van, vagy valamit rosszul irtam volna korrigálja.
Kegabordk 400 lvl GLOBAL Hyon Set MAX, Exc Drg A,P+MAX+Ref+DD, 2MAX exc blade+EDR+ID2% Midgard Server F2P - Guild Ethernal EU since 2005
practitioner of the forbidden arts of death
opciót meg Jewel Of Life-val tudsz hozzáadni, szintén mázli kérdése hogy sikerül e 😄
(mondtam hogy tele van buggal a privát szerver)
talán igy...
WINGER!!! itt a bizonyíték, ja és a cuccaim is ott vannak
Helm +7+Luck
Armor +1+4
Pants +5+4
Gloves +7+8
Boots +7+8
Wing +0+0
a globalhoz hasonlo profi server nincs (privibe<#beka3>#beka3>)
frosty: nekem bronze cuccok kellenének most😄D! (+scale..)
a sivatagi pályára atlansból mehetel...
ha a felhõsre gondolsz (oda kell szárny vagy DK dinorant) akkor losttower 7-nél van a bejárata