Mu Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
practitioner of the forbidden arts of death
most játszottam, nagyban ölöm a yetiket, mondom K*rva életbe, mindig silk boots +6, Bone Gloves +5 esik, egyszer se olyan cucc ami nekem jólenne..erre esett egy bronze gloves +5 +12% +L 😄DD!
és a PK-m is lejárt, narancs vayok😄 de az npc-k még mindig nem állnak szóba velem
Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!
De 2soulért vagy 1blessért eladom!
Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!
bronze +6 set +3+sk great skyliche
(pk)
KolgerHun általába:) The Abbyss LA2:))
fölös dk? hmm nincs 😊
global: muse elf lvl 160+
KolgerHun általába:) The Abbyss LA2:))
u still selling ur guardian armor+9+12+luck??
i offer 3b 1jol 1s
fast trade
pm me back here or find me ingame
IGN ***********
thks fast fast trade
szóval ezt kaptam.. Fairy, mond nagyon kell az armor?? 😊 vagy elég a helm is, mert ugyebár irtó olcsóak ezek a vackok, az elf cuccok, mert kevés AE van, szóval lehet hogy jobban jössz ki ha nem tõlem vásárolsz 😊
de mindenesetre nem adom el, csak ha neked nem kell 😊
(ezt a hirdetést már régen feladtam😊)
Ha nem pk-zol, csak az ellenségeket ölöd (szörnyeket) akkor viszonylag gyorsabban letellik a 22. pk és utánna már ha végig ölsz, kb 3 óra folyamatos játékkal sárga lehetsz (outlaw warning)
nemtom hogy hány embert öltek meg a hekkerek a karimmal 2 éve...
de ahogy a #4978-s üzi is mondja..szazl nem kell komolyan venni, de én majdnem sírtam, annyi munkám bennevolt😄D nyáron bennt ülni..:S
no mind1 szal mennyi idõ amíg letelik a PK??? ha több embert ölök meg több ideig leszek az?? Volt olyan hogy privátszerveren megöltem 3 embert, 2óra mulva elis múlt..vagy NoN-PVP szerveren nem "telik lefele"???
plz..mert maya 4-en szoktam lófrálni, nehogy megöljenek😄
a muonline oldalán baloldalt alul a "hírfüleknél" van egy olyan h attention..jeletkezzetek be és kattintsatok rá..kiír egy szerzõdést hogy a muonline accountod ezennel blablabla, szal ACCEPT mertkülömben febr. 10-ig minden szerzõdést el nem fogadó accountot törölnek!!!
Nem szabad túlzásba vinni, mert függõvé válhat az ember és sokkal fontosabb dolgok is vannak a való világban, mint egy nem létezõ világ nem létezõ dolgokkal.
Sztem.
Global DW 11x
..::Borg::..
Silk boots +7+4+L =20M
Vine gloves +5+12 = 15M-20M zen között
és majd 1 szer a Silk helm +8+4+L ez szint ugy 1S
Ja és Guard armor agi elfeknek +3+8 = 500K zen
Silver bow +3+12+Sk=3M
Exc Short Bow +0+sk+dmg/20
Ezek az árak csak magyarokra vonatkoznak, és azok barátaire! 😛
..::Borg::..
Divine boots, gloves, sokfajta
Great Reign Crossbow +0+0
Celestial Bow +1+0 (asszem)
Aquagold Crossbow +2+12+sk(L)
+3+12 guardian set +1+12+L glovessal
+3+15 Elemental Shield
+2+0 Elemental Pálca
hirtelen ennyi<#nemtudom>#nemtudom>
majd meglátom mit találok még magamnál ^^
van!!! 😄DDDD végre egy potenciális vevõ 😄
Guardian Armor, Helm +9+12+Luck ezek eladóak, 5B1S az armorért, 5B a helmért, és ok 😊)
donoki nem unod még azt, hogy lol meg nah??? mondjuk egész király módon váltogatod ezt a két "szót" de bõvíteni kéne a szókincsed<#nyes>#nyes>
nincs véletlenül valami jó kis guardian armorod????
ezerszer keretelek a globalon de ha frostyhun - nak írok akkor kiírja, hogy nincs ilyen user<#ijedt>#ijedt><#rinya>#rinya>
mert még én nem láttam 😊