10360
Mu Online
  • starweb88
    igy van , és ismét kiderült hogy a RotorMu egy nagy szar :D
  • Frosty01
    hogy sonic mondta hogy banánt kapsz mert ilyet kértél?? lol.
    egy nem kell ilyet kérni
    kettő ilyenért nem bant kell adni, hanem rá se kell figyelni
  • Vdanosss
    Nagy fos a RotorMu...
    298as lvl en mikor már 2lvl re voltam a Horn Of Doomtol IP ről bannoltak vagy dczetm eccerűen de nem lép vissza...
    Azért gondolom hogy bannoltak mert sonicR-től azt kértem hogy aggyon bulcsuzoul egy fullos gse staff,set,shield et hogy leprintelhessem és aztán aszondtam hogy bannolhatnak... gondolom emiatt.. de nem értem
  • Vdanosss
    hát az
    igyekszem minden fontos gamet letölteni amit tudk:)
  • Frosty01
    faca
  • Vdanosss
    ZSÍRSÁG VAN...
    Nincs netem de még mindig netezem pedig már tegnap semmi sem jött be mert mindenhol azt irta ki hogy tonline -> értesítjük hogy amíg adósságát nem fizeti nem netezhet blabla bla és lám mégis nyomom:D
  • Cence89
    kegabi p2p lett volna ha a k2 nen nézz szét és nem veszi észre magát h bukná
    de majd figyeld meg mostantol szerintem maradnak az eventek meg minden de nem naon lesz több frissités meg event mert nem éri meg nekik :X szerintem
  • remfarkas
    A muflincát Keb_Gwynda néven lehet megtalálni, kemény 6 napos 52-es +2-+6-os silk cuccokban xD. Most meg virtuális memóriát bővítek, restart aztán go.
  • Frosty01
    :DDDDDDDDDD milyen névvel szaladgálsz? :D
  • remfarkas
    Aki jön most, én Maya 4-en leszek ma is, csak mosogatni meg satöbbi kell, szal pár perc, Tesco feliratú shoppal, kemény lvl 52 identitászavaros elf, aki nem tuggya energy vagy agility legyen.
  • donoki
    lol.....
  • starweb88
    oki, hoppá 4 lvl :D
  • donoki
    én
    tok scale+3/4+12
  • starweb88
    nah vki tud adni vmi cuccot meg melyik szerverre menjek?
  • donoki
    loooool
  • Frosty01
    qrva k2 :@ eladtam a Dragon Spearomat is a qrva szájukat :@
  • donoki
    az ^^
  • ensomhet
    No, végre egy jó hír. Én a Twilight MU-t játszottam, végülis tetszetős. Legalábbis abból a szempontból, hogy olyan cuccokat lehet kipróbálni, amit amúgy nemigazán.
    Kevs játékos volt fenn, viszont azok segítőkészek, az eyik megmutatta a cuccát, és adott csak 99M-t, egy másik pedig hagyta, hogy felszedjek minden heart of love / medal / stb témát.
    A drop rate pedig szerintem azt jelenti, hogy a megölt szörnyek hány százalékából esik ki tárgy. Úgyfigyeltem a zen mértéke a xp-től függ.
    No, ma éjjel EE-zés lesz ezerrel globalon :)
  • kegabor
    At K2 Network we DO put Gamers First. <<< De ez vicces ám. :PP
  • remfarkas
    Na, kipróbáltam reality mu-t, igaz, nincs elfen soldier(kicsit hiányolom mindenhonnan), meg itt is van kis xp többlet, asszem kb 4*, drops 25%. aki nem akar agyontápolós szerveren játszani, kipróbálhatja, bár a billentyűzetkiosztás elég gyér, nincs space pick uphoz, nincs d a sokmindenhez, m teleporthoz vagy mi, meg satöbbi. és iszonyú nehéz elkezdeni, soldier blesse nélkül nehezebb mint oridzsit. Na, menek annak olvasni weblapját mi a lőcst írtak akkor erről a free maya meg wigle cuccról.
  • donoki
    vicccesss haha lol
  • kegabor
    Oki..Star én értettem félre..

Frosty jelentkezz már be MSN-en...vagy szétváglak..:PP
  • starweb88
    Akit érdekel a Mu Server készítés és lenne kedve csinálni Katt Ide! itt megtalálható az összes szerver cucc ami kell meg a segitség is =)
  • starweb88
    mer mi rosszat szoltam heh? én is csak viccből nyomtam olyan smyleekat nah akkor kinem veszi a vicces?
  • Frosty01
    WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
    útálom a k2-t :@
  • kegabor
    Te még a viccet se érted....tudod korral jár...
  • starweb88
    lol
  • kegabor
    Ne vegye mindenki magára....:))))) Have fun ppl!!!!!
  • kegabor
    Annak basznék bele a fejébe aki kitalálta, hogy p2p lesz....

Olvassátok el az oldalt, majmok........
  • donoki
    Én úgyse játszok má nagyon mu-t..
    Ha meg igen..az elég ritkán lesz :)
  • donoki
    np bro =)
  • starweb88
    hmm thx tessa :D
  • donoki
    Lehet én oda tom adni a cuccaim :)
  • starweb88
    yup!Akkor menek a globalra!wehehehehee

Ha van vkinek vmi cucca nékem pls szoljon jah itt az msn aki még nem tudná: [email protected]
  • Cence89
    frosty lehet tok 5b ér +11+12 es spirit bootsot^^
  • Cence89
    EZ AZZZZZZZZ
    VOLT HATÁSA A SZAVAZÁSNAK MEG CHUCK NORRISNAK^^
    a Maya és a wigle marad Free to play :)
    Pay-to-Play AND Free-to-Play (Really) - 04-13-06

There has been a lot of activity on the forums this week and we have been listening carefully to the Global MU Online (GMO) community. We have heard your passion for GMO and we appreciate it. We recognize there are two distinct groups of MUtizens with opposing viewpoints. One group likes things just the way they are: "We want Free2Play™," "We don't need support," "We love MU the way it is" The other group is excited about premium service: "Better quality of gaming experience." "in-game events are awesome," "Customer Support that actually responds," "awesome new maps," "Active GM's that actually talk to us,"

So which group of gamers are we going to put first? Both.

Free-to-Play

Wigle and Maya are going to stay Free2Play™. Just like it has been for the last 3 years. Go where you want to go, do what you want to do. Keep your account, keep your characters, keep your stuff. These servers will feature the game you love, pure and simple.

Pay-to-Play

We will be adding our first Premium, Pay-to-Play World. It will include enhanced game play, extensive events, focused MU Master attention, the latest updates and items, and unlimited customer support. Pay-to-play service will include the transfer of Free-to-Play characters and items. You will also be able to create new characters and play up to level 60 on this world for free.

Additional details will be posted over the next few days.

At K2 Network we DO put Gamers First.

és ebböl le is lehet következtetni h ezeket a szervereket mostmár ez a szolgáltato is hanyagolni fogja mint a webzen :@
  • Frosty01
    atyaég milyen eventek lesznek globalon szánalmas

gyorsan hányok is eggyet ebbe a köcsögbe má'
  • vazzeg
    hali. tessék itt van egy 4X es expés mu :http://muo.reality.lv/
  • remfarkas
    privátot mura mondtam, bár télleg nem úgy lehetett érteni
  • Cence89
    remfarkas a GW nek nem nincs privéát szezrevere mivel nem havidijas :)