Mu Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tards meg az ilyenfajta véleménydet inkább!!<#ejnye1><#boxer>

most irták h meghackelték te értelmes <#beka3>

Mér ilyen ratyi set-be van?

Frosty01
gázzzzzz, tigero, váltottál már jelszót?? mert ha téged is megnyúztak, akkor illene 😊

practitioner of the forbidden arts of death

akkor még outlaw 1 vagy
tigeroo
nah szal aki losttowerben tudja ölni a szörnyiket és tudna nekem félretenni pár Dragon cuccot, annak megköszönném ^^lvl 80-as kari, haveromé volt míg meg nem hekkelték õt is..és a további 2 embert aki a friend listben volt
tigeroo
ja igen nem kell valakinek egy account, lvl 80-as DK van rajta😄
tigeroo
aham😊 majd egyszer..:l

most játszottam, nagyban ölöm a yetiket, mondom K*rva életbe, mindig silk boots +6, Bone Gloves +5 esik, egyszer se olyan cucc ami nekem jólenne..erre esett egy bronze gloves +5 +12% +L 😄DD!

és a PK-m is lejárt, narancs vayok😄 de az npc-k még mindig nem állnak szóba velem
Vdanosss
De ha csak a cuccai érdekelnek egy +2,+3 drg settért cserébe a tied a bronze

Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!

Vdanosss
Jáccok vele.
De 2soulért vagy 1blessért eladom!

Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!

tigeroo
játszasz még vele?😄 ha el akarod adni a bronze cuccaid szólj thx😄DD
Vdanosss
Nekem van egy 78lvl dk-m.
bronze +6 set +3+sk great skyliche
(pk)

jah 😛

van vki?

KolgerHun általába:) The Abbyss LA2:))

Frosty01
ha igy ilyen könnyen beleegyezel, akkor eladom 😊 (a helm azért még megvan ám!!!)
fölös dk? hmm nincs 😊

Frosty: ahogy gondolod, nincs egy felesleges Dk accountod?? unom az elfet😊

global: muse elf lvl 160+

most nem jo a k3mu...

KolgerHun általába:) The Abbyss LA2:))

Nekem nem tom h aktiválva van-e :S

inditsd el a launchert és ott regelj!!

VAlaki mondja már meg hogy lehet regelni a k3mu ba?
A megölt szörnyek szintjétõl függ, hogy mennyivel csökken a pk idõ
Frosty01
ja meg 3 Blessért kínálnak nekem 3 BoK+3-at 😊))))))))

Frosty01
hi
u still selling ur guardian armor+9+12+luck??
i offer 3b 1jol 1s
fast trade

pm me back here or find me ingame
IGN ***********

thks fast fast trade

szóval ezt kaptam.. Fairy, mond nagyon kell az armor?? 😊 vagy elég a helm is, mert ugyebár irtó olcsóak ezek a vackok, az elf cuccok, mert kevés AE van, szóval lehet hogy jobban jössz ki ha nem tõlem vásárolsz 😊
de mindenesetre nem adom el, csak ha neked nem kell 😊
(ezt a hirdetést már régen feladtam😊)

Frosty01
jaja minél több embert megölsz annál tovább tart, nekem van egy ajándék accountom, a gazdája 2001-ben kezdte el, most 236os bk van rajta, az nem hogy golden pk... maga a PlayerKiller Isten. 2003 óta csak pk-ztak vele, vagy több 10ezer ember "vére" szárad a kezén 😄, most én is egy ideig pk-zásra használtam, meg valahogy eljutott sok emberhez a belépés, nos, most ezúton szeretném kérni az itt jelenlévõ "beavatottakat" hogy sonic21-et soha többé ne használják, meg akarom csinálni, vissza commonerre, majd... 😊
Ha nem pk-zol, csak az ellenségeket ölöd (szörnyeket) akkor viszonylag gyorsabban letellik a 22. pk és utánna már ha végig ölsz, kb 3 óra folyamatos játékkal sárga lehetsz (outlaw warning)

Valaki megtudná nekem mondani hogy kell a k3mu-ba regelni? gyorsan kellene egy link vagy vmi mert ahonnan letöltöttem nemtok regelni
tigeroo
csáztok lami kérdés, de aki már látott az tudja hogy PK vagyok😄D
nemtom hogy hány embert öltek meg a hekkerek a karimmal 2 éve...
de ahogy a #4978-s üzi is mondja..szazl nem kell komolyan venni, de én majdnem sírtam, annyi munkám bennevolt😄D nyáron bennt ülni..:S

no mind1 szal mennyi idõ amíg letelik a PK??? ha több embert ölök meg több ideig leszek az?? Volt olyan hogy privátszerveren megöltem 3 embert, 2óra mulva elis múlt..vagy NoN-PVP szerveren nem "telik lefele"???
plz..mert maya 4-en szoktam lófrálni, nehogy megöljenek😄
tigeroo
ígyvan...jah és (thx a figyelmeztetést)
a muonline oldalán baloldalt alul a "hírfüleknél" van egy olyan h attention..jeletkezzetek be és kattintsatok rá..kiír egy szerzõdést hogy a muonline accountod ezennel blablabla, szal ACCEPT mertkülömben febr. 10-ig minden szerzõdést el nem fogadó accountot törölnek!!!
amugy meg van képfeltöltés.hu 😛

SteWhite
Egyszer én is abbahagytam, mert már túl sok idõmet emésztette fel. 5 karim volt egy accounton, ebbõl kettõ csak raktárként lvl 6 volt. Most csak kettõ van és napi max 1h-t nyomom csak az egyikkel.

Nem szabad túlzásba vinni, mert függõvé válhat az ember és sokkal fontosabb dolgok is vannak a való világban, mint egy nem létezõ világ nem létezõ dolgokkal.

Sztem.

Global DW 11x

ezt már megvitattuk msn en <#beka3>

Borg87
Cence megverlek ha abba hagyod a te kedvedért csináltam EE-t ha abba hagyod akkor mérges leszek rád<#gunyos1> és<#boxer>. Aztán majd megjön az eszed és akkor meg az lesz a bajod hogy mért hagytad abba és kezdesz 1 mukit lvl1 rõl aztán olyan 40 környékén bejelentkezel és mindenki tök ideg lesz rád XÐ

..::Borg::..

Borg87
Hi nekem is van eladó cuccom a globalon röviden:
Silk boots +7+4+L =20M
Vine gloves +5+12 = 15M-20M zen között
és majd 1 szer a Silk helm +8+4+L ez szint ugy 1S
Ja és Guard armor agi elfeknek +3+8 = 500K zen
Silver bow +3+12+Sk=3M
Exc Short Bow +0+sk+dmg/20
Ezek az árak csak magyarokra vonatkoznak, és azok barátaire! 😛

..::Borg::..

igen 99% de 1x talán vissza térek

abba hagyod?

mit mert?

lol, mert?

frosty csinálj leltárt 😄 meg árlistát azt fügeszd ki ide 😄

BYE BYE MU

Frosty01
ja meg még ezer kis *sz@rság*
Divine boots, gloves, sokfajta
Great Reign Crossbow +0+0
Celestial Bow +1+0 (asszem)
Aquagold Crossbow +2+12+sk(L)
+3+12 guardian set +1+12+L glovessal
+3+15 Elemental Shield
+2+0 Elemental Pálca

hirtelen ennyi<#nemtudom>
majd meglátom mit találok még magamnál ^^

Frosty01
Hy!
van!!! 😄DDDD végre egy potenciális vevõ 😄
Guardian Armor, Helm +9+12+Luck ezek eladóak, 5B1S az armorért, 5B a helmért, és ok 😊)

fõleg, hogy megbeszéltük, a magyarok a maya 6-os szerveren bandáznak😊
donoki nem unod még azt, hogy lol meg nah??? mondjuk egész király módon váltogatod ezt a két "szót" de bõvíteni kéne a szókincsed<#nyes>

lol 😄

biztos más szerveren van mint te
szia Frosty!

nincs véletlenül valami jó kis guardian armorod????
ezerszer keretelek a globalon de ha frostyhun - nak írok akkor kiírja, hogy nincs ilyen user<#ijedt><#rinya>

Vdanosss
<#wilting><#ijedt><#smile><#ravasz1>

hehe törjük fel a globált és frosty kariját rakjuk 1 lvl re és a cuccait adjuk nékem ^^ <#vigyor><#eplus2><#csodalk><#integet2><#vigyor2><#beka3>

Akkor vhova máshova plíz..
mert még én nem láttam 😊

Frosty01
elég csak a globalt.. egyszer feltörték ám!!!! bless bug-hoz hasonló hibát csináltak benne, asszem az Ale-val, és mindenki több milliárdal rohangált 😊

Frosty01
donoki... oda eszem ágában sincs feltölteni 😄DDD azonnal meghekkelnének!!!! 😄

hülye vagy te 😄 akkor elõször is felkéne törnöd a global szerverét utánna meg a privi szervert 😄 és akkor má meglehetne oldani ^^