10360
Mu Online
-
starweb88 #6117 kis manit? :D -
#6116 sajnos semmi használható nincs számodra :|, csak értékes dolgok maradtak, meg magas szintü tárgyak [bk/muse stb...]
egyébként ez nem a húsvéti ajándék? a k2 tojta a 2×es expet -
starweb88 #6115 nah frosty akkor globalon megtudsz dobni vmivel? =) -
#6114 csak azt hogy 2× gyorsabban lépek szintet :D -
#6113 Üdv Mindenkinek!
Starweb vegyél vissza légyszíves! Örülnék ha érthetően írnál! A hozzászólásaid hangneme szerintem nem idevaló. Egyébként meg rendezzétek le privátban, mert nem érdekelnek az Offtopic üzeneteitek.
Észrevettétek, hogy 2x annyi a Globalon az exp., mint korábban? -
starweb88 #6112 jah és most mondjad h nem vered a nyáladat "nagyon-nagyon jol fizetnek". ki a faxt érdekel...csak vigyáz mert az arcod már a monitorba sem fér bele! -
starweb88 #6111 má megint a buzi reklámjaival nyomul!
Ennyiből én is mondhatom hogy 1989 ben megirtam az első operáciosrendszeremet,1996 ban már a microsoft egyik vezetője voltam és a mai napig bill bácsi könyörög nekem hogy maradjak... :D -
SonicR #6110 Miért, te azért jársz ide, hogy pénzt keress?
RotorMu.servegame.com -
Cence89 #6109 gratulálok akkor mégis mit keresel mindig a forumon?^^ -
SonicR #6108 Ipari termelésfelügyeleti kliens és szerver-szoftvereket fejlesztünk, és nagyon-nagyon jól fizetenk érte ;)
RotorMu.servegame.com -
Cence89 #6107 te én már csak azt nem értem ha te fejlesztő vagy akkor mért nem csinálsz saját költségre valami más gamet??^^
biztos többen keresnék mint 60-70^^ -
starweb88 #6106 Hmm a hozzászolásod végén az a link nem reklám? érdekess nagy Janinak hhiszed magad elvagy tévedve...(mki által=vki kér vmit és bannt kap, igy tovább! ) ^^
nah sztem aludjál egy sort :D én is azt teszem! -
SonicR #6105 Hajrá...
Mellesleg a RotorMu egy privát, nonprofit, teljesen ingyenesen, mindenki által igénybe vehető játékszerver, amit a saját költségemre üzemeltetek. Nem tudom, miért beszélsz reklámról. Inkább beszéljünk a te alpári hozzászólásaidról, meg mocskolódásodról.
RotorMu.servegame.com
-
starweb88 #6104 amugy meg ha annyira nagy Master vagy miért nem csináltál saját mu oldalt...tanits meg mester nevetséges ahogy vered a nyálad... -
starweb88 #6103 amugyis elkéne hinnem? mondhat bárki bármit -
starweb88 #6102 és te még a mutoolzos fejlesztőknél is jobban tudsz mindent amugy meg ott a reki a hzs ed ben vagyis elment a pm a sg admin/moderátorának! sory -
SonicR #6101 Igazam volt, a hozzászólásaid erősen minősítenek téged.
1984-ben írtam az első programomat 8080 alapú számítógépre, '94-óta szoftver-fejlesztőként dolgozom egy nagy multi cégnél, de te biztosan mindent jobban tudsz...
RotorMu.servegame.com -
starweb88 #6100 amugy megha 34 éves vagy picit nézzél magadba hogy milyen hsz eket ersztesz el..sztem a "tizenévesnek" több esze van mint neked... -
starweb88 #6099 mondtam még egy reklámot meglátok a hsz edben akkor szolok az sg s moderátornak ;) azt vigyed a mocsok korrupt szervered, még annyit sem tudsz hogy a mutoolz 2.2 es oldala erősen biztosnágtalan de te persze megoldottad ^^ -
SonicR #6098 A hozzászólásaitok erősen minősítenek titeket.
Az aki bárkit is lenéz, az nem én vagyok, hanem pont te.
Melleseleg 34 éves vagyok...
RotorMu.servegame.com
-
starweb88 #6097 visszatérve a tizenéves beszolásoddal jobb ha leállittod magad mert lehet 20 felett vagy és akkor mivan akkor is szar a szervered és nem avgy itt a Jani és jobb lenne ha nem rekiznéd a szerveredet itt mert nem arra van a forum mert akkor lépni fogok ha még egy rekit meglátok! -
Cence89 #6096 mien tizen éves, asszed h esetleg 20 éves vagy és akkor te vagy itt a jani??
nem kell lenézni azt aki szerint szar a servered...
-
starweb88 #6095 figyi reklámozd máshol a mocskodat nagy faxság ami a szervereden folyik.. -
SonicR #6094 Nem, nem ismerem a tagot.
RotorMu.servegame.com -
#6093 a te neved nem Sonic21-től ered egészenvéletlenül?? -
SonicR #6092 Kedves Vdanoss és Társai!
Csak hogy tudd, nem bannoltalak, senkit sem szoktam ok nékül bannolni (ez nevetséges). Attol, hogy problémáid vannak, nem másban kéne keresni a hibát.
A szerver alapszabálya, hogy senkinek sem adnak a GM-ek itemeket, csak, ha azt eventen nyered meg (BOK-ok, Jewel-ek). El tudod képzelni, hogy a többi játékosban milyen felhábotrodást keltene, hogy jön valaki, és csak úgy kap minden földi jót, ami a Mu-ban elérhető. Ezt meg kell értened.
Mellesleg nem hinném, hogy a RotorMu olyan rossz lenne - ahogy te, és a kedves tizenéves érett társaid gondolják - mert akkor nem játszana folyamatosan 30-70 játékos a szerveren.
RotorMu.servegame.com -
#6091 ...msn... -
#6090 ... ki az az ökör aki resetel 400nál?? -
#6089 Eddig is volt globalon RESET....ugyanez van/lesz mint régen. Mindened megmarad, lvl-ed, stat-pontod. (Csak azt akartam irni, hogy ha akarsz 400lvl-től resetelhetsz) -
#6088 NAAAA most milyen RESET??? miről beszélsz??? nekem az too much így elsőre :€ -
donoki #6087 :(
Nem vmi érthetően írtad le -
starweb88 #6086 omg -
#6085 Donoki.
Itt vagyok frostynál...
Miért keresel ha már leírtam hogy hogy kell scammelni!?...
És szerintem mostantol nincs netem:)
-
donoki #6084 Akkor légyszi gyorsan gyere fel msn-re ameddig leeht :) -
#6083 Csak el kell olvasni és meg kell érteni, persze nem csak egy helyről összeszedni az infokat.
Az uj p2p=fizetős rész, ide olyan emberek kerülnek akik fizetni akarnak a K2 szolgáltatásaiért, különbőző speciális eventek...uj itemek..stb...
A uj f2p=nem fizetős rész, itt ugyanugy fojtathatod a karaktered ahol tarottál, csak csinálnak a régiből egy klónt és ide importálják át. Mégmielőtt mindenki arra gondolna, hogy majd szarnak a f2p szerverre, ez nem igaz, ugyanugy itt is lesznek eventek, a szerver már be van állitva...lesznek frissítések...lesz minden. Ugyanugy 400-nál reset és igy tovább...megmarad minden item..minden stat...és megmarad mindenkinek a neve ...szóval mindene.
De ha figyelmesen végigolvassátok, akkor erre ti is rájöttök. -
#6082 Engem még nem zavartak el, egyszer hallottam a no sk-t. Mondjuk én csak arra használtam/használom hogy meglássam miket tud egy kari high lvl-en. Ha jól értelmeztem az új hivatalos p2p híreket, f2p-ben nem lehet 60-as feletti karid.
"Pay-to-Play
We will be adding our first Premium, Pay-to-Play World. It will include enhanced game play, extensive events, focused MU Master attention, the latest updates and items, and unlimited customer support. Pay-to-play service will include the transfer of Free-to-Play characters and items. You will also be able to create new characters and play up to level 60(!!!) on this world for free."
De lehet hogy nem jól értelmeztem. De ha így van akkor marad a reality mu vagy a forsaken. -
#6081 Cence én már nem hiszek nektek, nekem akkoriban megmondták, hogy lehetetlen a p2p. Lásd én ezt Frostyval is megbeszéltem, kérdeztőle mi a story...nem ma kezdett játékosok mondták... De hát igy mégse lett az, nézzétek mag az uj híreket. Mindenkinek lehet egy klon karaktere. :)
Ja és ui: Mindenki jön nekem egy soul-lal, majd visszanézek és felsorolom a neveket. -
starweb88 #6080 GlobalMu: Dk lvl 6 :D 10 percet jétszottam ma nah jo 20 at =) -
#6079 hja gabimanra is vadásznak, meg ott az a keménycsávós spotról elzavarós szöveg megy... szánalmas... -
Cence89 #6078 láccik h noobok :)