Mu Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát már megtörtént... 😛 😄

^^

Frosty01
szerintem sem jó, túl kevés globalos, és kevés privátos maradna, nem tudnánk egymásnak segíteni sem. az lenne a jó ha szépen hagynátok a privátot a francba 😄

practitioner of the forbidden arts of death

sztem meg nem lenne jó.....

kegabor
Frosty! Ha Február 17-étõl, valami olyasmi fórumot kellene csinálni mint régebben volt. (vagy itt folytatni)

Arra gondolok, hogy MuOnline alatt csak a Globalosok irjanak egy helyre, és ha valaki offolná akkor....

Én arra gondolok, hogy elég zavaró amikor valaki egy szer itemet akar eladni itt, lásd XCrossBow+Speed, a másik srác meg a 'óriás' törtszerves cuccát irogatja ide Hurrican Armor+13+28+DD+DR 10Blessért....szerintem ez nagyon nagy marhaság. A kettõ nem fér össze, jó lenne ha ez maradna globalosnak, a sok offot meg letolnánk...

Kegabordk 400 lvl GLOBAL Hyon Set MAX, Exc Drg A,P+MAX+Ref+DD, 2MAX exc blade+EDR+ID2% Midgard Server F2P - Guild Ethernal EU since 2005

kegabor
(Ha teheted fegyverbõl csinálj, mert csak abból lesz CDA, egyéb itembõl CNB vagy CLS lesz. Mondjuk ebben az esetben, nehezebb, mert eddig globalon 3x csináltam fegyvert. Egyszer jött össze, CLS+8+L..., de tört szerveren ezzel a taktikával is próbálkozhatsz.)+9+12+S+L itembõl és 1C-bõl 85%-kos eséllyel tudod gyártani. Utánna minden egyes Chaos 2%-kal növeli az esélyt. (plussz némi zen) Ez a globalon érvényes. (Sima itembõl is gyárthatsz, én eddig nem tudtam megállapitani, milyen szisztéma alapján dolgozik a CM, de vagy 300 chaosz item legyártása után sem. Ezt tört szerveren csináltam, de ! 80% alatt ne is foglalkozz vele.)

Kegabordk 400 lvl GLOBAL Hyon Set MAX, Exc Drg A,P+MAX+Ref+DD, 2MAX exc blade+EDR+ID2% Midgard Server F2P - Guild Ethernal EU since 2005

Gebe7636
Csá!
Mibõl lehet 100%-os chaos fegyvert csinálni?

Intel Core 2 Duo E6750 2,66GHz , ATI HD 3870, 2Gb Samsung RAM, Vista Ultimate 32bit

jaj mire nem válaszoltam???
szoktam a globalon is nyomulni, de most rákattantam az IceAgeMu-ra
szerintem ez még neked is tetszene😊

global: muse elf lvl 160+

Frosty01
még mindig nem válaszoltál a kérdésemre 😄

iceageMU ( armageddon szerver!!!!) ez a legjobb!!! ( mondjuk itt küzdeni kell mert, fejlõdésben igen lassú, de azért a globálnál jóval gyorsabb<#vigyor3>
ha ide jönnétek játszani mi lehetnénk egy idõ után a leggizdábbak!!!

tigeroo
jójó , de linket tudnál adni?:S
Akkor eleht pk-zni 😊 Ha nem marad meg amit csinálsz aznap <#nyes><#vigyor2><#whatever>

Vdanosss
szal ez a chaos event<#merges2>

Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!

Frosty01
az van hogy minden eggyes AKTIVÁLT (lsd. tigeroo régebbi üzete) accountot átvisznek egy újj, gyorsabb, megbízhatóbb szerverre, a világ másik felére.
Addig nem lehet szerezni expet, itemet, semmitsem, és minden amit ezen a napon ott csinálsz, el fog tünni holnap reggelre.

egyébként most a maya szerver nem is megy 😊

Vdanosss
Elmondanád részletesen hogy miaza chaos event???
Chaos chastle??

Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!

Frosty01
Chaos Event van globalon, még mielõtt valakinek felcsillanna a szeme, ez nem éppen olyan event, amire mindenki várt 😊. Holnaptól ujra minden jó lessz globalon, ma ne is játszatok rajta<#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas>

k3-dlmu^^
itt minden van ami dl.

KolgerHun általába:) The Abbyss LA2:))

Hát én már nem muzok...csak párszor felmeek a lockdown-ra pkzni..máshl nincs olyan jó karim 😛

Vdanosss
Azns Mu<#buck>

tigeroo
tudtok vmi jó privátszervert?? kipróbálnám a DL-t
Ezt írd inkább a LineAge2 topicba, dekülönben van pár tíz-száz magyar szerver.....Vagy nem? :S

😛

Frosty01
ne offolj<#ejnye1>
sry javitom magam EternaL guildba vettek fel 😊
Fairy, nos, global? várunk vissza, Dexterity beszélne már veled 😊 HuNvEyOr néven megtalálod.

emberek aki tud jöjjön LineAge II-zni a magyar szerverre nagyon tuti game L2 rulezzz <#vigyor3><#vigyor5><#eljen> hát a MU mostanság...<#mf1><#mf3><#boxer>

meg is meg megy is😊

emberek😊
már meg az ICEAGEMU és az armageddon szerver szerintem nagyon zsír😊
nem könnyû fejlõdni viszont most indult, 3 resetes a leggizdább arc<#vigyor1><#ravasz1><#nyes>

:S
Hát nem tom 😛

Frosty01
azt csak a piros dobozból szokta dobni!!!!

egyébként felvettek az EthernaL guildba!!!!!!!!!!!!! YEEEAH <#vigyor>

Hát box of luckból nekem 2004 zent dobott!

Frosty01
halihó 😊

nekem már dobott egy +5+12+Luck+Skill Blade-t <#whatever>
meg ringet, meg jóóó sokszor pízt <#rinya>

nincs értelme de néha jó nekem 1b1s em származott belöle 😛

tigeroo
de azt adják 2M-ért..dobozonként
box of luckot meg nem kell felszedni mert nem érdemes...
tigeroo
nemnem, te a box of kundumra gondolsz

én a box of luckot mondom😄
privátokon nem tom miota dob csak pénzt 😄 nagymértékben exc itemek esnek vagy sima itemek de akkor +11+12..

tigeroo
ja azt tudom..:l
box of luck nem sok dolgot dob, de a sárkányok box of kundunt(+1+2...+5) dobhatnak amibõl jó itemek eshetnek, excek is, természetesen a doboz szintjétõl függõen.
tigeroo
jaja😊

uu emléxem haverrel (még lvl 15 voltunk) box of luck-ra vadásztunk😊 golden dragon + goblin eheh...téleg, mit dobnak hogy olyan drágák?? privát szerveren max 1000goldot..
SteWhite
Régen volt felnõtt sárkány invázió a globalon 😞

Global DW 11x

még mindig jó a global <#beka3>

megint jo a k3mu....

KolgerHun általába:) The Abbyss LA2:))

tigeroo
persze, 1. dolgom az volt..
Frosty01
õõ Fairy, izé, szal az a ribi nem vette meg a cuccosom, szal most szabad a pálya, csak neked csak most 😄

olvasni tudni kéne amugy igen neked de csak azért mert multkori botrány is egy ilyen megjegyzésbõl robbant!!!

starweb nekem mondtad a megjegyzéses dolgod?

jaja...értelmes vok <#buck><#crazya>

Frosty01
de a sajátodra gondoltam, tigeroo-ra tod akihez átpakoltunk<#heureka>

nekem a manimat hackelték el a cuccokat nem 😄

tigeroo
persze...'nyukájukat az összesnek
tigeroo
semmi nemvolt rajta, a cuccokat összekunyiztam 😊