Mu Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
practitioner of the forbidden arts of death
Arra gondolok, hogy MuOnline alatt csak a Globalosok irjanak egy helyre, és ha valaki offolná akkor....
Én arra gondolok, hogy elég zavaró amikor valaki egy szer itemet akar eladni itt, lásd XCrossBow+Speed, a másik srác meg a 'óriás' törtszerves cuccát irogatja ide Hurrican Armor+13+28+DD+DR 10Blessért....szerintem ez nagyon nagy marhaság. A kettõ nem fér össze, jó lenne ha ez maradna globalosnak, a sok offot meg letolnánk...
Kegabordk 400 lvl GLOBAL Hyon Set MAX, Exc Drg A,P+MAX+Ref+DD, 2MAX exc blade+EDR+ID2% Midgard Server F2P - Guild Ethernal EU since 2005
Kegabordk 400 lvl GLOBAL Hyon Set MAX, Exc Drg A,P+MAX+Ref+DD, 2MAX exc blade+EDR+ID2% Midgard Server F2P - Guild Ethernal EU since 2005
Mibõl lehet 100%-os chaos fegyvert csinálni?
Intel Core 2 Duo E6750 2,66GHz , ATI HD 3870, 2Gb Samsung RAM, Vista Ultimate 32bit
szoktam a globalon is nyomulni, de most rákattantam az IceAgeMu-ra
szerintem ez még neked is tetszene😊
global: muse elf lvl 160+
ha ide jönnétek játszani mi lehetnénk egy idõ után a leggizdábbak!!!
Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!
Addig nem lehet szerezni expet, itemet, semmitsem, és minden amit ezen a napon ott csinálsz, el fog tünni holnap reggelre.
egyébként most a maya szerver nem is megy 😊
Chaos chastle??
Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!
itt minden van ami dl.
KolgerHun általába:) The Abbyss LA2:))
sry javitom magam EternaL guildba vettek fel 😊
Fairy, nos, global? várunk vissza, Dexterity beszélne már veled 😊 HuNvEyOr néven megtalálod.
már meg az ICEAGEMU és az armageddon szerver szerintem nagyon zsír😊
nem könnyû fejlõdni viszont most indult, 3 resetes a leggizdább arc<#vigyor1>#vigyor1><#ravasz1>#ravasz1><#nyes>#nyes>
Hát nem tom 😛
egyébként felvettek az EthernaL guildba!!!!!!!!!!!!! YEEEAH <#vigyor>#vigyor>
nekem már dobott egy +5+12+Luck+Skill Blade-t <#whatever>#whatever>
meg ringet, meg jóóó sokszor pízt <#rinya>#rinya>
uu emléxem haverrel (még lvl 15 voltunk) box of luck-ra vadásztunk😊 golden dragon + goblin eheh...téleg, mit dobnak hogy olyan drágák?? privát szerveren max 1000goldot..
KolgerHun általába:) The Abbyss LA2:))