10360
Mu Online
  • starweb88
    nagyon jó minnél több magyar mu s ;-)
  • Frosty01
    szinted?
  • Frosty01
    van cipőm meg vértem 3+12-es
    ha kell szólj megdumáljuk :P
  • donoki
    Hát egszerűbb a bittos :D
  • bardocz
    hogy tok sok pénzt szerezni gyorsan?na meg gyorsan fejlődni mer itt lorenciába vagy hol nincs emmi csak gyenge monsterek amiket 3 csapásból kiirtok
  • remfarkas
    Meglehet.. Minden építő tanácsot szívesen fogadok, már szemeztem is guardian cuccokkal, néhány visszakacsintgatott. Több mint valózínű hogy guardian lesz, csak találni kéne még, meg kéne az a pár milla.. Igaz, azóta dupláztam és már 8 körül van, +még használaton kívüli dw-m is rendelkezik ilyesmivel, szal akinek van Guardianja +3+12 körüli, szóljon. Én meg úgyse találok atlansban olyan cuccokat ami nektek kell...
  • SteWhite
    Sztem Guardinra kellene gyűjtened nem Windre. Úgy emlékszem, hogy csak pár milla egy 3+12-es.
  • Frosty01
    SonicR voltam megnézni a szervered. bocs de annyi a bug hogy játszhatatlan.
    jobb ha csinálsz vele valamit, nagyon sokan szidnak most ebben a pillanatban is téged
  • Frosty01
    egyszerü 1 ember = 3 óra
    ha ölsz közben szörnyeket [fehéredés közben] akkor sokkal gyorsabban letellik az idő
  • bardocz
    2-t öltem és párat csak megütöttemakkor nem túl sok idő és nem kell új karit kezdeni király
  • Frosty01
    arh.. az nem golden crossbow, hanem golden aqua crossbow vagy mi a tököm :D
  • Frosty01
    Eladó:
    Dark Phoenix Gloves 7+8
    3+15% Dragon Pajzs
    2+12+SK Golden Crossbow
    Vennék:
    Plate Pants 11+16+Luck

[ha esetleg valakit érdekel...:D]
  • starweb88
    tudom hogy kell eltüntetni de nem kockáztatok mert ha észreveszik delete amugy meg hamarosan reklámentes .hu-s cime lessz szal don't worry =)
  • ensomhet
    Másrészt meg ennyire nem lehetnek szerencsétlenek, hogy hibajavítás helyett újak kerülnek bele... A global fórumon valaki szépen összegyűjtötte a legtöbb hibát. Az lenne érdemes átnézniük, ha már egyszer pénzt akarnak érte...
  • ensomhet
    Az ultrawebnél a banner úgy tüntethető el, hogy konkrétan rá kell hivatzkoni egy file-ra, tehát jelen esetben az index.php -ra:
    http://mu-guide.uw.hu/index.php
    Az index.php-ba bele kell rakni egy sort, hogy redirectelje magát mondjuk index2.php-ra.
  • donoki
    A Pk Time: 1kill/3h...
    Szal ha 2-t 6h, ha 3mat akkor 9h és így fel... <+3h ^^^^^^
  • remfarkas
    akkor viszont legalább 9 óra amit szörnygyilkolással tudsz rövidíteni
  • starweb88
    de ha egy karit ölt akkor még tudna várárni a bóótba de sztem 2 vagy 3 t ölt ha egyszer nem tud vásárni...
  • remfarkas
    ha 1 karit öltél 6 óra asszem
  • bardocz
    köszi és kb menyi a pk time?
  • starweb88
    Azért mert gondolom piros lett a neved ez a PK-ság és addig nem tudsz vásárolni semmit ameddig le nem tellik a pk time, a party az arra jó hogy több exp-t kaptok persze okosan kell összeállitani a partyt!
  • bardocz
    ja és mire jó a parti meg ha akartok(márpedig akartok!!!) lécci segitsetek köszi
  • bardocz
    sziasztok kéne egy kis segitség péntek óta jáccok és megöltenm valaki karakterét és sehol nem tudok semmit venni=(ez örökké van vagy egy idő múlva elmúlik?
  • SteWhite
    Vegyél fel a barát listára és mehetünk napi egy órát partizni. Jah és van 6+8 silk nadrágom, ha érdekel 3M-ért megkapod.
  • remfarkas
    És beszólsz? xD
  • donoki
    én nem globálozok, sőt már muzni se muzok ^^
  • remfarkas
    Sry flame-ért, de én csak itt a fórumon tudok csevegni veletek. Megszerettem a game-t de ti tudtok együtt nyomulni, nekem meg általában a sok boszme angolul nem tudó brazil meg ilyesmi maradna, akik félúton vagy szarban otthagyják az embert. Így aztán nem is tudok partyzni, ami azér a játék lényege lenne.
  • donoki
    lol
    flém szag :D
  • remfarkas
    A legjobb, amugy 2. dvd-t jol el is baszta a pioneer író.. ennyit erről, de csak uccsó rész nem okés, dvd marad xD És Angry Beavers a beszt!!
  • starweb88
    Egy mese régebben én is néztem
  • donoki
    lOl...
    Mi az a hodito hódoK?
  • starweb88
  • remfarkas
    Nem tolja globalon senki low karival? xD most 2 dvd írásának erejéig off, de megin menek vissza... micsinálo én fél órán keresztül? Hódító hódokat nézek xD
  • starweb88
    igen köszi igy tökéletes lessz akkor én is berakom a szerverek közé a rotort amugy grat láttam 60 as user létszám volt..
  • starweb88
    azon volt csak nem müködött rajta normálisan a portálom..
  • SonicR
    Próbáljátok meg azt a szolgáltatót, amin nekünk a fórum megy (nem akarom ide írni a nevét), az teljesen reklámmentes és ingyenes.
  • SonicR
    Szia Starweb!

Kiraktam a Rotor-ra a MuOnlineTheHun linkjét. Nézd meg, ha módosítani kell valamit, irj.
  • donoki
    faja!
  • starweb88
    Sziasztok!

Nah szal a reklám csik az az e107 miatt tünt el és az uw azért törli az oldalt ha észre veszi , az új website nem tartalmaz olyan php scriptet ami eltüntetné a reklám csíkot.De elmondom mire gondoltam ha beindulna faszán az oldal..stb..etc..akkor saját pénzből vagy francoval ketten vennénk egy .hu s cimet ami reklám mentes...Tegnap nem voltam akkor ki is vállalta el a cikk írást az pls üzenjen itt privi be vagy msn en([email protected]).És ha még faxábban meg akarjuk csinálni akkor lenne külön maya és wingle szerver hirek =) de a cikkekben azt kéne csak beleirni ami változás történt ár emelkedések vagy fontosabb események pl. CC hirek vagy egyéb amit ti fontosnak tartatok! Jah és persze SonicR el is nem akartam izélne de, én arra gondoltam hogy a magyar szervereket kiraknám egy külön menübe, ha érdekel a dolog vagy kölcsönös reklámozás!
  • remfarkas
    Ha valaki talál wind +5-+6 +x cuccokat, főleg pants és mask kéne, fenntarthatná nekem xD.. Igaz, jelenleg előbbi hozzászólásomban említett kereskedelmi egységgel rendelkezem csak...