10360
Mu Online
-
#6277 Ok. Bár én úgy terveztem 6-al több lesz az agi, mint ami a CLS max-hoz szükséges -
#6276 Csak Golden Dragon van globalon, de kicsik vigyázzanak vele, mert sok a HP-je.
A Soul általában a mostani árak szerinte 15M-20M között van, de sokan vannak olyanok akik 12M ért adják ,mert gyorsan akarnak szabadulni tőle. Egyébként ez az a jewel, aminél számit az esély. A luck-os itemnél 75%-kal több az esély ha soul-t dobsz rá. A luck nélkülinél marad az 50%. -
#6275 tééleg van az a guards armour azt hogy lehet használni? -
#6274 Hmm.. remélem ma lesz Frosty, és megbeszélhetem vele a guardian cumót. Soul jewel mit ér kb, mert nem találtam sehol se értelmes adatot erről. -
#6273 pff, kösz, egy golden walkyrie-vel még talán összemérhetném energiáimat xD -
starweb88 #6272 nekem a mu ban mindig is a gloden mobok voltak a kedvenceim =) -
#6271 Leírás az arany szörnyekről. -
donoki #6270 nem lehet tudni :D -
#6269 azok asszem random eventek, én is kinyírtam egyet asszem lvl 10 körül noria-ban, meg 2-t 50 és 60 között devias 4 -ben. jól el is adtam boxokat 2-2.5 milláért. -
#6268 golden dragont vagy mit mért nem írja a hivatalos oldal?már kettővel találkoztam egy noria egy lorencia -
#6267 Ok, a többiben igzad van, de az új patch után a chaos maschine igenis bugos, nem elrontja a cuccokat, hanem gyakran hibásan is írja ki az adatokat, mint pl esély % helyett és a zen mennyiség helyett is windings szerű krikszkrakszokat ír ki. Télleg, találtam valami szart, valami jewel of soul, az első ami esett globálon, jeah, atlán kissé megugrott a tulajdonom. -
#6266 Sajnos a ki kell jevitanom téged, az utólag említett 3 jewelnél egyáltalán nem számít a luck-os item, teljesen függetlenül működnek tőle. Sőt a jewelek száma sem számít és egyéb tényezők sincsenek. Bővebb infóért tényleg érdemes elolvasni a MuHQ-n lévő Guide-ot, de ahhoz normálisan tudni kell angolul. Chaos gép egyáltalán nem bug-os, csak nagyon randoom a működése, kis szintnél inkább érdemes vásárolni az itemet, mint inkább a gépbe rakni. Megnyugodhattok dolgoznak a bug-on, de egy ilyen apró dologtól nem kell megilyedni.
Ha valamit tuningolni akartok, irjátok be ide, hogy milyen itemet és milyen jewelek vannak a tulajdonotokban. (Bocs de tegezek mindenkit.) Azutá frosty-val segitünk nektet, hogy megéri-e tuningolni, sőt az esélyeket is elmondom. -
#6265 Asszem ezeknél is számít a luckos ccuccok viselete, meg néhány jeweles cuccnál olvastam, hogy a jewelek száma és egyéb tényezők is növelhetik az esélyt. Bővebb infoért érdemes elolvasni a muHQ ezzel kapcsolatos leírásait, a linket megtalálod a globalmu honlapján a linkek között (van összesen 2). Nem mintha egyelőre bárkiek ajánlanám chaos maschine vagy a mixer használatát, enyhén szólva bugosak mostanában, olvasni lehet tucatszám topicokat global fórumon. Ja, mégvalami: csak velem fordult elő, hogy egyszer csak nem működnek a billentyű gombok? Ekkor nem is tudtam semmit pakolgatni se store-ba vaultba, vagy vásárolni, egyszer volt hogy gyilkolni még tudtam, aztán partyba hívott kéretlenül egy pöcs és onnantól csak chat működött... Ha nem javítják ki ezeket a hibákat (állítólag p2p-n is csak a hustle-bugot oldották meg, de ez min. másodkézi info) menek forsaken mura. Van 1 sanda gyanúm, hogy a K2 lefosik minket f2p. -
#6264 Blesseket egymásba csomagolni, 10,20,30-es csomagokban lehet, deviasban van egy NPC a bal oldali részén, kicsit lefelé a szánkós nőtől. (Sebina the Priestess) Ezt Jewel Mix-nek hívják, zen kell hozzá és Bless. Most még ne próbáld ki, kicsit bugos, hallottam olyanról, hogy az embrke összemixel, de mire kivennéd ugyanugy 10db lesz belőle. 100% esélyel tudsz mix-elni.
Jewel Of Life : Az itemeid opciójának a szintjét tudod vele növelni. Pl. Van egy Dragon Helm+7+8 -ad, az inventorydban rádobod ezt a követ és +7+12 lesz, vagy ha nem sikerül akkor +7+0. Minden itemnél igy működik. Az esély 50%.
Jewel Of Creation : Ebből Fruitot(Gyümülcsöt) csinálhatsz, a gyümölcsökből 4 fajta van, csak ugy mint a stat pont táblázatodnál. STR, AGI, VIT, NRG. A CM-ben tudod legyártani a fruitot, kell hozzá egy JoC (fent) + 1 Chaos és zen, az esély ha jól tudom 75% ugyanugy mintha dinót csinálnál, olyan 5-ból 3 sikerül általában. Mákosoknak, magas szintűenek valami miatt ritkábban nyeli be. -
#6263 Zsir, igaz, nekem 800*600-ban megy a game mert különben devias shoppingoló tömegnél nagyon belaggol, átálítottam közbe felbontást 1024*768-ra és most kis ablakban árulom a cumót :) -
#6262 Lehet, hogy csak másik szerverre igaz, de mintha jewel of life 25 % alap eséllyel működne, a hatása rá van írva, asszem az növel optiont, a creationnel meg mintha valami nuts-nak nevezett bizbaszt lehetne izélni (csak fő a pontosság) Amikkel statokat lehet növelni. -
ensomhet #6261 Chaos-t nálunk szoktak venni 450-500-ért.
Wind+7+12 itt 60-70M, Guardian+5+12 60-75.
Kérdés:
- hogyan lehet blesseket "egymásba csomagolni"?
- jewel of life és creation miaz, miért jó az? (hány % eséllyel működnek)
-
#6260 Eddig 500 k-ért mindig elment, néha megveszem ha látok 350-ért mondjuk, 2 most is így van xD. Minimalizálásról senki nem tud? -
#6259 Chaos jewel már szinte semmit nem ér sajnos :(
eladhatatlan vacak T_T ha teheted, először cseréld el valami picit értékesebbre! mondjuk egy guardian darabra :] -
#6258 Mennyi az a hasonló ár? :) van vagy 8,5 millám, plusz 3 chaos jewel eladásra várva. -
#6257 Ha segitség kell ide irhattok, én segitek. -
ensomhet #6256 +5+12 Guardian set asszem 23-al több def, mint a wind+7+12, és kb hasonló árban van, sőt, még lehet olcsóbb is a Guardian.
Szerintem pénzt úgy a legegyszerűbb gyűjteni, hogy kinézel pár cuccot, aminek jó ára van, és megpróbálod annyira nem hozzáértéktől megvenni nagyon olcsón, és az átlagos árnál kicsit olcsóbban eladni. Az időelőrehaladtálval egyre nagyobb lesz az "árrés". Eleinte megéri talán +5/6+12 vine cuccokkal, hisz olyanokat lehet találni, és jól eladni, aztán egy időben skilles GS, BoB, CMS adásvételével variáltam, majd brass+3+8/12, esetleg még wind+3+12. Jó üzlet lehet még a +6+8/12+L wind és brass cuccok, azokat olcsón meg lehet kapni, és elég drágán eladni. (Hátha volt ebben a pár sorban néhány használható ötlet...) -
#6255 Nem lehet pörgetni a képet, meg semmi, van ez az egy nézet és kész. Az átjárók koordinátái:
215,243,Noria Entrance (lvl 10)
9,40,Davias Entrance (lvl 15) -
starweb88 #6254 figyi egy idő után 100K olyan lessz mint a semmi ha már olyan karid van szal azok könnyen adtak annyit... -
#6253 100 k... ha már lvl 100 felett leszek én is simán adnék kezdőnek, nem hiszem, hogy nagyon megütne a hiánya. -
#6252 lehet hogy noob vagyok sőt biztos de hol tok átmenni más városokba?csak a dungeonba találtam meg az átjárót sehova máshova.valaki segítsen plííízzz!!!ja és nézetet lehet váltani?itt arra gondolok hogy pörgetni a képet mint pl a runescapeben mer az idegesítő amikor a sok fától nem látok semmit. -
#6251 szerinted mire mondtam waze?te hányszor adtál már oda valakinek a semmiért 100k-t?ha sokszor te is marha vagy.ááááááááááááá -
#6250 Eladó cuccok :
XSpirit Pants+0+0+Defense Succes Rate 10%
XSpirit Helm+0+0+Defense Succes Rate 10%
XDragon Slayer Shield+0+0+Demage Decrease 5%
XBrass Pants+0+0+Increase Max Mana 4%
XBrass Pants+0+0+Zen+Luck -
#6249 Most olvasgatom globalmu fórumát, ott is keresték a megoldást a minimalizálásra, valami travis minimizer-t emlegetnek, amit ha tisztát szerez az ember, akkor esetleg használható.. Ha valaki valami jót tud erre, szóljon, mert jó lenne munka közben a tradet fenntartani. -
#6248 Magyarok! Következő kasztok hiányoznak, ilyenek gyártsatok:
SM 150+ (akinek a max str-je, és agi-ja, maximum a max CLS-ével egyeznek meg)
AE 150+ (akinek ugyanilyen módon mint felül, pl. a max GRC-jével egyezik meg és a többit az AGI-re adja...)
EE 150+ (hasonló módon, a max Vine set req.-jével egyezzen meg)
Ilyen kasztok hiányoznak, ezen azt értem, hogy nem ilyen keverék gyp-s karakterek, hanem olyanok, akik nem pazarolták el a stat pontokat.
BK 150+ (akinek az AGI-je, pontosan megegyezik a a max. Dark Breaker-ével, és a többit az str-re adta, ilyen már létezik... :P )
BK 100+ (akinek Reflect Brass sete +0+0 van, és a többit a Vitalytire adta, ilyen is létezik...)
Általában az aktiv playereket említem.
(DL és MG sajnos magyaroknak még szinte nincs... :( ) -
donoki #6247 Amilyen kedves frosty ingyen odaadja :)
Meg amit adtam neki blesst abból simán kifér ez..
Szal a bless fejében frosty add neki -
#6246 Frosty, simán érdekel, csak nem tom meg tudom-e fizetni :)) -
donoki #6245 nem hiszem h arra mondta...Sztem arra hogy adott neki 100k-t :D -
#6244 menj Deviasba, a hófedte rétek hazájába -
#6243 az a marha miért marha?Nem elég 100k?
-
#6242 dark knight és most leszek majd lvl 20-as de eccer egy marha adot 100k-t a semmiért + valami fegyvert amit úgyse tudtam viselni -
#6241 kemény 18Csak igy tovább..
és deviasban partyzzál ha engem kérdezel, jo exp+több zen,drop... -
donoki #6240 jjaja -
#6239 hát akkor még "nagy" vagyonhoz nem fogsz egyhamar jutni ^^
az még ráér később is
és mi a kasztod? -
#6238 ha nekem kérded a szintem 18