Mu Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Borg87
lehuztam 1 scammert 😄 1S el oda adta kb 10M értékért

..::Borg::..

Vdanosss
nemigaz, buzi sg képfeltöltõ nemjó!!!
ha tud valaki képfeltöltõ oldalt az szoljon vagy halgasson örökre<#vigyor>

Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!

Vdanosss
hy küldök pár képet:

Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!

Hát a pénzemre gondoltam ... <#zavart2>
De a cuccokra is 😄
De mind1!
Vmikor tucc helpelni?

Borg87
Donoki véletlenül arra a szettre gondolsz ami az enyém és kölcsön adtam és h azt õriztem meg kemény 2 napig? Vagy a kalapácsodra amit min 54 lvl en tudsz majd használni? ^^ vagy a cuccaimat megõrízte alatt nem gunyolni akartál?

..::Borg::..

Te hány lvles is vagy?
és mi a neved a játékba?

na ez a mai nap félsiker de még van belöle sok 😊
megvan a lvl up de nem esett semmi kõ csak 3 angel meg 2 uni -.-
remélem a hátra lévõ idõbe fog esni vmi<#vigyor2>

Heh..
25 lvl vagyok 😄
És Borgal is taliztam <#crazya><#hawaii>
Leaglább a cuccaimat megõrizte :S

£o£

Vdanosss
pontosan 4bar és aqua beam <#vigyor><#nyes><#gonosz2>

Vagy egybe kell írni?<#szomoru1><#buck>

Magán ügy!<#mf1><#taps>

Frosty01
mien cuccok???

practitioner of the forbidden arts of death

heh...
Nekem 15lvlesen esett devias kedvenc wormös spottomon egy chaos 😄
Borg felkéne jönnöd a globálra , elintézni az ügyünket :/
Mert msn-en nem válaszolsz!
Nem akarod vissza adni a cuccaim? <#wow1><#ticking><#duhos2><#banplz>

Vdanosss
hanyas szintû vagy?
mert nekem 88 van +7 csuka,helm,+6armor,+9gloves,és +6armor<#whatever> de még ígyis csak 270 a defem <#szomoru2>

SteWhite
Lvl 130? Olyan távolinak látom, hogy bele sem merek gondolni 😞 Ahhoz, hogy megfelelõ ütemben haladjak Árnyékok tömege (500-600 exp.) elõl kell mindíg egy lépéssel elsétálnom folyamatos ES-el LT1-ben, úgy hogy a kezem má nem bírja 😞 HA ütnek egyet, akkor kb 40-50 életerõt lekapnak rólam 😞 Kõ meg nem esik, hogy legalább ne tartozzak és még tudjak venni is valami jobb sphx cuccot. Pár napja láttam egy sphx gloves 4+12-t 7M-ért, de nem tudtam megvenni, mert kb. 9M az össz. zenem.

Úgy döntötetm, hogy nem én leszek a lvl up-ért, hanem õ értem 😊 Ha van idõm max. napi 1h-t nyomom és várom már a jó kis köveket, hogy potyogjanak 😊

Global DW 11x

hahahaha....
de azelõtt nyáron kedztem...lol
Ide akkor regeltem!De nem is a muért... :/

Frosty01
na azért nem volt az még 1 éve... június elején jöttél =) vagy május közepe-vége felé...

Hát igen...
Amikor régen játszottam(kb 1éve) nem volt egy lag se...most meg.... 😞
Kül buffal mennyitõl tok ölni wormöket?

jah Devias teljesen kiesett partyval miota van a buff, Atlans 1 se olyan nagy szám már...
nem lehet partyzni sehogy sem már ien helyeken a buff miatt de a dw meg csak partyval tud fejlödni...<#szomoru1>
szerencsére én luckys voltam mert mikor én voltam oylan lvl en még nem volt buff
amugy Ste igyekezz a 130 ra és akkor Tarkanba tudsz partyzni <#vigyor2>

SteWhite
Na jó, még láttam egy kiskedvenc idomárt is Lorenciában 😊

Sztem nem jó ötlet volt ez a félórás megáldalak buff, mivel a kisPad-os kisDW-k nyenyerésznek olyan spotoknál, ahol szeretnék ES-elni egy órát <#levele>

Global DW 11x

Frosty01
azért oan kics a létszám a mayán mert sok br játszott ott, meg oan emberek, akikenek annyi köze van az angolhoz hogy: Hi, party?.. és igy nem fogták fel hogy aktiválni kéne az accountjaikat <#vigyor5>

Frosty01
lál elöször aztse gondoltam volna hogy ez a h4ppinek valami nagy köze lenne a muhoz... egyébként a k2 nagyon töketlenkedik, nem tudja használni a mu-t... bakker még ha 10milliárd dollárt fizettek volna érte, akkor se adtam volna el ezeknek a pancseroknak<#boxer>
eddig a nagy "újjításból" sz@rt sem láttam még.. nemhogy kis hasznot vagy valami.... sõt egyre több lag, meg bug van a játékban :S

tigeroo
jah, nekem lvl 20-nál indult be az itemdobálás😊))
majd deviasba meg más helyeken 😊

Nah...
12 lvl vagyok 😄
mért nem dobnak a szörnyek több itemet?majdnem mindig csak pénzt meg almát!
Nektek is így van?

:S

SteWhite
Na ennek a h4ppi-nek (K2 tag) is sok értelmes hozzászólása van a MuHQ-n.
Csak a rizsát nyomja és nem válaszol semmilyen érdemleges kérdésre.<#szomoru1>

Global DW 11x

SteWhite
Találtam változást. A honlapon a Forumot átajvították a régi Freeboardra. <#hehe>

Érdekes, hogy a wingle szerveren annnyian vannak, mint máskor; a mayán meg csak lézengenek.

Global DW 11x

hát akkkor...
Müxik nektek a vault lezárás?

de semmi szemmel való változás...

oks!

Vdanosss
donoki és all!!!
ujra müxik a MAYA server!<#smile>

vki majd szólna ide vagy msn-en ha jó lesz a globál?

Frosty01
fenébe a maya lefagy :@
na akkor kilõve az exp szerzés 😞

Vdanosss
nekem nem indul a global<#wow3>

Frosty01
nem azért igyekszem szerezgetni az expet, azért sosem kár 😊)))

Vdanosss
hja.<#violent>

kegabor
Nekem is kezd elegem lenni, 2 business is folyamatban van és ez a server freeze is 1 rakás k@ki. Ha megvették, akkor foglalkozzanak is vele és ne csak a Wingle serverrel.

Kegabordk 400 lvl GLOBAL Hyon Set MAX, Exc Drg A,P+MAX+Ref+DD, 2MAX exc blade+EDR+ID2% Midgard Server F2P - Guild Ethernal EU since 2005

SteWhite
Akkor ezen a héten is pihi? <#wilting>

Global DW 11x

oks...
Akkor nem is kezdek új accountot 😄D
Mert akkor már értem mért nem jó a kód <#buck>

Frosty01
mondom hogy a K2 fixálni akarja ez általános bug....
Vdanoss bugos a te accountod is :S, várj pár napot és megcsinálja ez a hülye cég...
remélem nem túrják szét mind a Knights Onlinet :S

Eh...
a faxom ki van...most se bírom lezárni a vaultom!!
Kiírja: You entered an invalid ID password avgy number nem tom! 😞

Vdanosss
a nevem Vdanosss <#vigyor>
vagy a 78 as dk-m D>Seggjuk<#idiota>

Vdanosss
donoki 70lvl en menny atlansba<#smile>
globalon van great dragon set vagy flaming phoenix nemtom.
nekem is vannak kibaszott nagy bugjaim.
pl.: felveszek egy brass+2 es kesztyût erre kéken fent irja hogy obtained Jewel of Soul<#nevetes1>
hja meg amikor warpolok eltünik a cuccom, és switch characterrel kell visszacsinálni<#help><#wilting>

Na eljött az a pillanat h csinálok egy új account-ot!
Új életet kezdek 😄 mármint a muba! :p
Mert az ID-jét már nem tudom 1év után...
Donoki05 lesz a nevem!
Aki jáccik globálon az írja ide a nevét, hogy had vegyem fel!

70 lvlesen hol érdemes ölni?

Annak hány jegyûnek kell lennie? 😄
Mert nekem nem fogadja el!

Frosty01
õõõ dragon cucc? asszem nincs 😄 egyépként most a K2nek sikerült jól el***nia a mu-t egy jó idõre, mert most még a questek, meg a personal id-s dolgok bugosak...
majd szólok ha jóak lesznek ezek a dolgok végre 😊

Vdanosss
ha te ezt sem tudod miért jössz vissza globalra<#conf>