Mu Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha tud valaki képfeltöltõ oldalt az szoljon vagy halgasson örökre<#vigyor>#vigyor>
Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!
Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!
De a cuccokra is 😄
De mind1!
Vmikor tucc helpelni?
..::Borg::..
és mi a neved a játékba?
megvan a lvl up de nem esett semmi kõ csak 3 angel meg 2 uni -.-
remélem a hátra lévõ idõbe fog esni vmi<#vigyor2>#vigyor2>
25 lvl vagyok 😄
És Borgal is taliztam <#crazya>#crazya><#hawaii>#hawaii>
Leaglább a cuccaimat megõrizte :S
Nekem 15lvlesen esett devias kedvenc wormös spottomon egy chaos 😄
Borg felkéne jönnöd a globálra , elintézni az ügyünket :/
Mert msn-en nem válaszolsz!
Nem akarod vissza adni a cuccaim? <#wow1>#wow1><#ticking>#ticking><#duhos2>#duhos2><#banplz>#banplz>
mert nekem 88 van +7 csuka,helm,+6armor,+9gloves,és +6armor<#whatever>#whatever> de még ígyis csak 270 a defem <#szomoru2>#szomoru2>
Úgy döntötetm, hogy nem én leszek a lvl up-ért, hanem õ értem 😊 Ha van idõm max. napi 1h-t nyomom és várom már a jó kis köveket, hogy potyogjanak 😊
Global DW 11x
de azelõtt nyáron kedztem...lol
Ide akkor regeltem!De nem is a muért... :/
practitioner of the forbidden arts of death
Amikor régen játszottam(kb 1éve) nem volt egy lag se...most meg.... 😞
Kül buffal mennyitõl tok ölni wormöket?
nem lehet partyzni sehogy sem már ien helyeken a buff miatt de a dw meg csak partyval tud fejlödni...<#szomoru1>#szomoru1>
szerencsére én luckys voltam mert mikor én voltam oylan lvl en még nem volt buff
amugy Ste igyekezz a 130 ra és akkor Tarkanba tudsz partyzni <#vigyor2>#vigyor2>
Sztem nem jó ötlet volt ez a félórás megáldalak buff, mivel a kisPad-os kisDW-k nyenyerésznek olyan spotoknál, ahol szeretnék ES-elni egy órát <#levele>#levele>
Global DW 11x
eddig a nagy "újjításból" sz@rt sem láttam még.. nemhogy kis hasznot vagy valami.... sõt egyre több lag, meg bug van a játékban :S
12 lvl vagyok 😄
mért nem dobnak a szörnyek több itemet?majdnem mindig csak pénzt meg almát!
Nektek is így van?
Csak a rizsát nyomja és nem válaszol semmilyen érdemleges kérdésre.<#szomoru1>#szomoru1>
Global DW 11x
Érdekes, hogy a wingle szerveren annnyian vannak, mint máskor; a mayán meg csak lézengenek.
Global DW 11x
Müxik nektek a vault lezárás?
ujra müxik a MAYA server!<#smile>#smile>
na akkor kilõve az exp szerzés 😞
Kegabordk 400 lvl GLOBAL Hyon Set MAX, Exc Drg A,P+MAX+Ref+DD, 2MAX exc blade+EDR+ID2% Midgard Server F2P - Guild Ethernal EU since 2005
Akkor nem is kezdek új accountot 😄D
Mert akkor már értem mért nem jó a kód <#buck>#buck>
Vdanoss bugos a te accountod is :S, várj pár napot és megcsinálja ez a hülye cég...
remélem nem túrják szét mind a Knights Onlinet :S
a faxom ki van...most se bírom lezárni a vaultom!!
Kiírja: You entered an invalid ID password avgy number nem tom! 😞
vagy a 78 as dk-m D>Seggjuk<#idiota>#idiota>
globalon van great dragon set vagy flaming phoenix nemtom.
nekem is vannak kibaszott nagy bugjaim.
pl.: felveszek egy brass+2 es kesztyût erre kéken fent irja hogy obtained Jewel of Soul<#nevetes1>#nevetes1>
hja meg amikor warpolok eltünik a cuccom, és switch characterrel kell visszacsinálni<#help>#help><#wilting>#wilting>
Új életet kezdek 😄 mármint a muba! :p
Mert az ID-jét már nem tudom 1év után...
Donoki05 lesz a nevem!
Aki jáccik globálon az írja ide a nevét, hogy had vegyem fel!
Mert nekem nem fogadja el!
majd szólok ha jóak lesznek ezek a dolgok végre 😊