10360
Mu Online
-
#6197 Ok, ezen nem érdemes rágódni, mondtam kicsi vagyok :) Én is voltam már tarkanban, igaz, rotoron, mentem huntolni... volt is, csak én voltam a levadászott :). Elvagyok thunderlichekkel egyelőre, többet nem bírok szaros silk setemmel. Windemhez meg pants meg helm kéne, de pantsot +6+12 1 b-ért láttam, ahhoz még be kell rakni bankba a jelenlegi 4 millát, hogy kamatozzon pár évih xD -
#6196 A2-3 és tarkanban vagyunk, csak ott éri megg ölni. (Néha magam LT7-ben) Sajnos deviasban neked sem és nekem sem érné meg partyzni. Sajnálom. :( -
#6195 Jo, holnap lesz magyar party...de akkor én csak egy gépet tudok irányítani. -
#6194 ma se lett a partyból semmi sem T_T
-
#6193 hali, én most is fenn vagyok, ha valaki keresni akar egyáltalán, bár ilyenféle aktivitást nem észleltem itt... mindegy, deviasban állok a kijáratnál, és szereztem másik gépet, azon megy a game, nem akad legalább mint saját szutykomon, és én meg tudok közben netezni is, ha éppen shopolok, meg fórumozni. -
#6192 van már global, vagyis megy, de elég gáz lett.......
sőt szánalmas
az eddigi összes bugot most egy patchel aktivizálták ^^
gratulálok nekik
ha ez a taktikájuk hogy áttérítsenek minket a Valhalla nevü p2p szerverre, hát elég szar logikájuk van de sebaj, én igy is játszom ameddig tudok :P
uff: frostyhun -
#6191 nincs globalom -
donoki #6190 xD -
donoki #6189 nem tagadom :D
lol..
Télleg befizettem ^^ -
#6188 globalon?
-
#6187 A lent IGN néven keress, vagy akárki kereshet ha éppen bent vagyok.
Ma este 20-21 irai kezdettel party-t rendezünk, ha tudtok gyertek... -
#6186 RotorMu-n megnyertem egy eventet és erre mire a cuccot kapnám dc... -
szerencsére mindig van ami megvigasztal -
#6184 játszanék már -
Cence89 #6183 Chuck Norris 4ever!!! -
#6182 Ja, közben már olvasgattam a hivatalos fórumot, ott jobban sírtak mint én, de hát már reggel 8 óta várok, grrrrrr.. -
#6181 a Wigle/Maya 7es szervereket heggesztik ^^ -
#6180 Global mu behalt, vagy mi a lőcs van vele? grr... 20.-ra írták maintaince-t, meg hogy kisebb fennakadások lesznek, sztem ott előbb lett 21.-e mint nálunk :) -
#6179 ... -
#6178 Jár valakia veszprémi egyetemre? :) -
#6177 Nekem is tetszik az oldal, de a felső reklámcsíkot lécci tüntessétek el! Franconak asszem a korábbinál sikerült.
Pontosan milyen tudósításra vagy kiváncsi a Globalról? Gazdasági hírek? Tudósítítás: xy PK gyilkolja a newb-okat Lorencia keleti kapujában a maya 4-esen?
Szóval mire is gondoltál pontosan?
Egyéb: Miaz átmentünk sulitopiccá? :)) -
SonicR #6176 Szép kezdeményezés! Nekem a régi site is tetszett.
Gratula! -
#6175 na most majd erre az üzire jönnek a lol meg :D meg :P meg xD üzenetek. na én mindenki helyett megcsináltam 1-et 1-et, ugyhogy most jöhetnek az értelmes hozzászólások
p.s.: erre se kell lol meg xD meg :D meg :) -
#6174 :P -
starweb88 #6173 Nem reklámnak szánom de elköltözött a MuOnline The Hun - egyesült a Mu Guide Site-al!Én meg Franco csináljuk az oldalt most!Egy globálos megbizható embert keresek aki tudna minden héten irni egy cikket a hét eseményeiről mert az oldal a nem a privi szerverek felé fordul hanem a global az irány már ;) szal küldjön privit aki megtenné nekem ezt a szivességet pár mondatos cikk fontosabb események kellenének...előre is köszi
MuOnlineTheHun and Mu Guide Site! -
Cence89 #6172 xD -
#6171 ahhha tehát hacker vagy, ne is tagadd -
donoki #6170 Nem, a csatornában találtam egy kártyát amivel 1 évig VIP lehetek! -
#6169 minden nap új logo? ajjajj donoki a vip-et legalább vetted ugye? :] -
donoki #6168 loool -
Cence89 #6167 LoL xDDD
nem frosty nem egy suliba járunk^^ -
#6166 megnőtt??????? ennnyivel amióta volt a (fizetőssé válás)?
akkor azért suttogta valami hogy ,,ne menny vissza globalra" -
#6165 el vagy te tévedve dani.
bles 45-78 milla soul 23-30 milla -
starweb88 #6164 Én vagyok a vezetője csak eddig titkoltam :D -
#6163 én egy nemzetközi elit guild tagja vagyok ^^, tagfelvétel csak második kaszttól lehetséges, előbb nemigen :]
[EternaL] rulz! -
#6162 nem egy suliban járunk egészenvéletlenül??? :D -
donoki #6161 jó neked :S -
Cence89 #6160 hello megjöttem sulibol :D
lol volt ma elmaradt 3 orám
holnap pedig 4 nem lesz megtartva!!!! -
#6159 Mellesleg Keb_Gwynda ma is fenn lesz szinte egész nap Maya 4-en, és még nemigen találkoztam magyarral... -
#6158 Már eljutottam 62-ik szintre, nem tudtok valami jó magyar Guildot? :P