Mu Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.imageshack.us/
és illeszd be a legalsó "Direct link to image" linket ide, mint ezt:
http://img223.imageshack.us/img223/8722/picidragon1lt.png
Ezután mi, majd Ctrl+C / új böngészõ ablakban Ctrl+V -vel megnézzük a képet.
Global DW 11x
practitioner of the forbidden arts of death
Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!
129lvl vagyok elffel. name: e/\/ergy* wind+10+12+L set (hearth of love)
érték a soul és a bless mert kurwa ritka... nekem már van 1 soulom.
új settek: scorpion, doom, antycheta, moon, black mage, Dark Rezyner (black soul, great dragon, red spirit, hurricane) stb....
3magyart ismerek... 2server van.
link:
http://mu.heroia.com/
alapvarázslatok vannak: pl.: dk-crescent moon slash, dw-mana glaive, elf-starfall stb..
dl nél a madár is támad... mint ha elfel summonálnál.
1-2 bug van!!!
új pályák: crywolf1-2 , chastle siege, stadium1-2, dare devil, place of excile, kalima, devias2-3 ban a várakban vannak stadium szörnyek.
space cuccfelvétel van, ,m' el lehet warpolni stb.
csináltam egy
<#fogmosas>#fogmosas>
és még mesélhetnék....
Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!
"hogyan tudok a nevem alá irni mint neked h 2 lvl és ress staff..stb?"
Rákattintasz bal oldalt fent a FÕOLDAL alatti fórum menüpontra. Utánna jön a Fórum menü / Beállítások / Aláírás
Na ide kell beírnod az aláírásodat.
Ami az avatárt illeti, én Paint Shop Pro-val csináltam.
Global DW 11x
nekem is egy tûrhetõ van ^^
Beállítások/ott kell 120x120as képet csinálnod paintba, és akkor ott tallózással beilleszted és aztán klick a mehetre<#kacsint>#kacsint>
De ha akarod küldj egy képet és én megcsinom neked<#nyes>#nyes> MSN en
látom zajlik az élet itt is ^^
és én nem tom h lehet ien logot h ne Cence89 et irjon ki nekem >.<
Eladó:
Exc Spinx gloves+0+40%zen hunting = 30m ; 1s+4m ; Spinx gloves+6+12 és én adok 6m-et
Spinx helm+7+L = 20m ; 1s ; Spinx helm+7+12 és én még adok 4m-et
Spinx armor+7+4+L = 60m ; 1b+1s ; Spinx armor+7+12 +adok 3m-et
Spirits +0,+1,+2 set = 100k
Én veszek:
Chaos Lighting staff +0+12 = 7m + cls+1
Resurrection staff +0+12 = 5m
Gorgon staff +6+12 = 6m + gorgon staff+3+12<#vigyor0>#vigyor0><#vigyor2>#vigyor2>
..::Borg::..
Spinx gloves+9+L = 50m ; 1b ; Spinx gloves+7+12
Spinx helm+7+L = 20m ; 1s ; Spinx helm+7+12 és én még adok 4m-et
Spinx armor+7+4+L = 60m ; 1b+1s ; Spinx armor+7+12 +adok 3m-et
Spirits +0,+1,+2 set = 100k<#vigyor0>#vigyor0>
Én veszek:
Chaos Lighting staff +0+12 = 7m + cls+1
Resurrection staff +0+12 = 5m
Gorgon staff +6+12 = 6m + gorgon staff+3+12
Ha valakit érdekel valami van valaki-nek van valamilye szoljon privibe
<#vigyor>#vigyor>
Elõre is kössz<#buck>#buck>
1.5 bar a lvl upig -.- ha nem kezd el ks elni rég lvl upom lehetett volna...
hnap keveset leszek ,ert dolgaim lesznek de azt az 1.5 bart megcsinálom hnap vhogy na menek aludni jó éjt all
Thank you for your continued commitment to and enthusiasm for Global MU Online. We at K2 are working around the clock to build on the strong foundation that Webzen has established for the game. The purpose of this posting is to give you a brief update on our progress. Webzen has demonstrated its commitment to the Global MU Online community by loaning their best technical talent to helping K2 through the transition. K2 is matching that commitment by hosting the Webzen team in the United States and tripling the size of its own team. As you know, we have already transferred the game and data bases in record time. We are currently building the tools that will allow us to provide unprecedented in-game and community support. We have held focus groups with Global MU Online players in several countries and plan to hold more.
Your Global MU Online Team
Nem tom h felvigyem-e!
Sixo: Nevem Donoki05 , lvl: 46,2
Majd msn-en megbeszéljük dani! 😉
Mér aggódjak frosty?
és az exc pantsomon kívül minden cuccom +6fölött van<#vigyor>#vigyor>
Hát én nem nagyon akartam ezt!
Inkább egy scale+7 esett volna...<#mf3>#mf3>
Mennyit ér ez a Bone armor+7?
Én is mint látod beleuntam a sok privát szervereken való "fölösleges" nyomulást!Mert ahogy elkezdem 2hét múlva max be is csuk!
hanyas vagy sixo?neved?
szal nem volt valami jewelben teli napom, de már csak 3lvl és resurrection staff és 6lvl mulva már cls em van<#nyes>#nyes>
Attól függ mid van!
De én most meek aludni...
BYE
Mi a neved a játékba?
mert akkor felveszlek!
Milyen cuccaid vannak? xD
ha kell cucc a blessért cserébe csak szólj <#nyes>#nyes>
DE:
Esett máma egy Imp meg egy bless D1-be!Yeeeeeeeeeeeeeee
Most vok 39 lvles meg 7.5 bar ;]<#taps>#taps>
Egész gyorsan fejlõdök 😛
Majd ha találok! 😄
LvL 35 😛
Van pár képfeltöltõ "állomás"