Mu Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!
Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!
majd msn-en megbeszéljük!
majd msn-en megbeszéljük!
..::Borg::..
Global DW 11x
Global DW 11x
Kicsit gázos hogy minnyárt 100vagyok és csak 190defem van.
Nem akarok 100+on Yetiket ölni<#help>#help>
de legalább megvan 13m<#lookaround>#lookaround>
Én az Sg-s szerveren nyomulok!3-4 órát naponta...<#pias>#pias>
practitioner of the forbidden arts of death
^^^^^^^^^^
mi az a privi hol lehet itt oat? :$
komolyan nem tom mivel új vok még itt 😛
(szólj ha átmentél, mert meg akarom kérdezni hogy hol szoktál multiplayerezni, mármin melyik szerveren)<#vigyor1>#vigyor1><#vigyor3>#vigyor3>
Intel Core 2 Duo E6750 2,66GHz , ATI HD 3870, 2Gb Samsung RAM, Vista Ultimate 32bit
Duna Dráva Tisza.
Tisztelt hölgyeim és uraim, kedves barátaim.
Rosszabbul élünk, mint 4 éve:
67%-os gázáremelés,
Több, mint 400000 munkanélküli.
Rosszabbul élünk, mint 4 éve.
GeBe
Intel Core 2 Duo E6750 2,66GHz , ATI HD 3870, 2Gb Samsung RAM, Vista Ultimate 32bit
beszéltem ezzel az "ismeretlen" csákóval, igérgetett meg stb, megigérte hogy nem töret fel azzal a chates ribancal, mind1, nem izgat, mivel képtelenség lenne
sokkal inkább fáj hogy ez a mester gyerek miket mondott rólam.
mindeggy...
Frosty én melleted vok és kit érdekel h csaltál mindenki csalt hiszen régen aki nem csalt az noob volt!😛 Én is csaltam az egész EE-m 1 csit de akinek nemtetszem ezek után az neáljon szóba velem! De ki az a lökött aki ezeket lefényképezi hogy éppen ocsárolják a másikat a háta mögött.
nos ezek lennének, a chat ablak a lényeg, ott a "jó oldalon" Mester áll, a másik az fffgfdgf64 nevü srác a "rossz".<#nevetes1>#nevetes1>
Ezúton is kérek minden itt jelenlévõt, ha esetleg bármit tud az "elkövetõrõl" szóljon nekem privátban, szeretnék ezzel a (valószinüleg tizenéves sráccal) elbeszélgetni.
THX mindenkinek
(bocs ha esetleg valakit nem érdekel)
Global DW 11x