Mu Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Borg87
remélem nemlesz gáz a klán elõtti szavacska😄

..::Borg::..

Borg87
Már van bow om és van fasza klánom is 😄
Aszem hipp hopp elérem majd a 150 lvl-t!!

Vdanosss
ok akkor nekiállok keresni<#miaz><#vigyor>

Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!

Borg87
Hi
Vennék exc crossbow ot 1S ért!

Vdanosss
ehhe megvan a cls<#vigyor5><#violent><#taps>

Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!

Mér küldte el kétszer? waze

Oks..
majd msn-en megbeszéljük!

Oks..
majd msn-en megbeszéljük!

Borg87
ee a legjobb ölni nemtud köveket ptbõl általában kap vagy 1részt kap belõle esetleg féláron megveheti😛

SteWhite
Háát van egy DK-m hetvenvalahanyas szintû, de nem foglalkozok vele. Kár rá az idõt pazarolni. Ha szerencsém van a DW-nek is hullik kõ, ha meg nem 😞 akkor is inkább a DW-t nyomom, ha van egy kis idõm.

Global DW 11x

ez nem igy van Danoss és Ste 😊 100+ on én is yetiztem még <#szomoru1> akkor lenne defetek ha kenne 1 nagy karitok (mondjuk 1 dk) és abbol tudnád finanszirozni a dw-d cuccát, sokan igy csinálnak dw-t én nem tartozom ide ^^ és ti se 😛

Borg87
Donoki ha globalon nemjátszasz akkor igazán visza adhatnád a drg settet más HASZNÁLNÁ nem ugy mint te! Globalon megtalálsz.

SteWhite
Én is azt csinálom, ha ráunok arra, hogy LT1-ben rohangálok az Árnyak elõl ES-et eregetve 😊

Global DW 11x

Vdanosss
Jah és aki tud segítsen mert kéne nekem valami jo sett.
Kicsit gázos hogy minnyárt 100vagyok és csak 190defem van.
Nem akarok 100+on Yetiket ölni<#help>

Vdanosss
Tegnap esett 1b és kaptam belõle kemény 2m et<#zavart2>
de legalább megvan 13m<#lookaround>

Eh..
Én az Sg-s szerveren nyomulok!3-4 órát naponta...<#pias>

Borg87
kezd megint unalmas lenni a mu :S

Frosty01
engem egyébként már teljesen hidegen hagy, nem izgat ^^

practitioner of the forbidden arts of death

Frosty01
mind1 akár ide is mondhatod ^^

Vdanosss
bocs Frosty01

Vdanosss
cence-> van frosty képe az hogy Frasty01 nah a kék sor végén vannnak ienek hogy mikor irta / >>PRIVÁT<< / Gléria / Válasz /....
^^^^^^^^^^

frosty te ugye most szivatsz engem? 😄
mi az a privi hol lehet itt oat? :$
komolyan nem tom mivel új vok még itt 😛

Borg87
Engem már felvilágosított bence de nem tudom ugy elmondani ahogy õ 😊

Frosty01
akkor légyszives magyarázd meg nekem hogy mit értek félre. priviben ha lehet.

ja és kösz Ste 😛

errr, frosty és borg teljesen félre értitek a helyzetet és én ezt már nem birom >.<

Gebe7636
gyere át plz a cod 2 topicra Donoki!
(szólj ha átmentél, mert meg akarom kérdezni hogy hol szoktál multiplayerezni, mármin melyik szerveren)<#vigyor1><#vigyor3>

Intel Core 2 Duo E6750 2,66GHz , ATI HD 3870, 2Gb Samsung RAM, Vista Ultimate 32bit

Gebe7636
bocs

Intel Core 2 Duo E6750 2,66GHz , ATI HD 3870, 2Gb Samsung RAM, Vista Ultimate 32bit

Ez hogy jön ide?bazz?

Gebe7636
Orbán Gyurcsány vita,
Duna Dráva Tisza.
Tisztelt hölgyeim és uraim, kedves barátaim.
Rosszabbul élünk, mint 4 éve:
67%-os gázáremelés,
Több, mint 400000 munkanélküli.
Rosszabbul élünk, mint 4 éve.

GeBe

Hát én aa 70 lvles karimba csaltam<#rolleyes>

Frosty01
JAH és erre csak király linda szavait tudom idézni: "há magyarok vagyunk, vagy nem?"

Frosty01
na, nem nekem készültek a képek, hanem egy haveromnak, õ adta ide...
beszéltem ezzel az "ismeretlen" csákóval, igérgetett meg stb, megigérte hogy nem töret fel azzal a chates ribancal, mind1, nem izgat, mivel képtelenség lenne
sokkal inkább fáj hogy ez a mester gyerek miket mondott rólam.
mindeggy...

Borg87
A képeken a szöveg!!
Frosty én melleted vok és kit érdekel h csaltál mindenki csalt hiszen régen aki nem csalt az noob volt!😛 Én is csaltam az egész EE-m 1 csit de akinek nemtetszem ezek után az neáljon szóba velem! De ki az a lökött aki ezeket lefényképezi hogy éppen ocsárolják a másikat a háta mögött.

Mert most kül mi a baj? xS

pfff szép mondhatom...

Frosty01
azé szép mestertõl is hogy ilyeneket mond rólam... na mindegy tudom mostmár hogy soha a büdös életben soha többet nem segítek senkinek, úgyis ezeket kapom vissza...

Frosty01

nos ezek lennének, a chat ablak a lényeg, ott a "jó oldalon" Mester áll, a másik az fffgfdgf64 nevü srác a "rossz".<#nevetes1>
Ezúton is kérek minden itt jelenlévõt, ha esetleg bármit tud az "elkövetõrõl" szóljon nekem privátban, szeretnék ezzel a (valószinüleg tizenéves sráccal) elbeszélgetni.
THX mindenkinek
(bocs ha esetleg valakit nem érdekel)

Hát az imgeshack-el nem eleht beszúrni 😄

Vdanosss
nekem is van egy hasonló képem:

SteWhite
Cencének:

Global DW 11x

SteWhite
Asszem találtam egy jót:

<#ravasz1>

Global DW 11x

SteWhite
http://www.free-webhosts.com/free-image-hosting.php

Global DW 11x

SteWhite
1M-ig jó csak linket raksz majd ide.

http://www.flypicture.com/

Global DW 11x

SteWhite
Na lássuk 😊

Global DW 11x

Frosty01
na most nekem van 3 1024×768 as képem, amit szeretnék idelinkelni, nem beszúrni, elég érdekes lessz ^^

SteWhite
Bocs az offért. Szóval 20KB alá kell tornázni a kép méretét, ha nem vagy VIP-es mint én 😊 Szóval van a Paint Shop Pronak egy olyan funkciója, hogy Fájl / Export JPEG, GIF PNG optimizer. Na ezzel már elfogadható minõségû pici képeket lehet gyáratni, amit megeszik ez a fórum is a - re kattintva.

Global DW 11x

SteWhite

Global DW 11x

SteWhite
http://img223.imageshack.us/img223/8722/picidragon1lt.png

Global DW 11x

SteWhite
Nem mûxik affene <#wilting>

Global DW 11x