10360
Mu Online
-
#6357 Nincs aktiv magyar guild. Lassan már aktiv magyar pro gamer sem. :(
Legtöbben pedig azt sem tudják a játékból, hogy hol is van az a "magyar". -
#6356 1000x exp? még egy tápolós szerver... Nem tudjátok, ki alapított magyarok néven guildot globalban? vagyunk páran (2-en) akik szeretnénk csatlakozni valamilyen magyar guildhoz, egy lvl 153 hybrid elf meg szerény személyem. -
starweb88 #6355 jah ha már igy rátértünk a szerveresdire akkor ugye azt is tudod ha mu edittel kreálsz accokat annak végzetes következménye lehet? Hogy miért? Hát bugosan irja magát bele az sql be és ennek hatására olyan bugok jelentkeznek a gameben pl.: ietemkről eltűnik az opcio vault, kiürül... szal evvan.. -
starweb88 #6354 lol, egy ez nem reklám topci ,2 meg elég egyszer is leirni amit akarsz -
laca14 #6353 Hi All
Elindult az uj MuHUNLine server:
Versio 1.02d
Exp 1000x
Drop 75%
A Server 24/7-es csak ritkán áll le.
A Regisztráció még csak e-mailban van de csináljuk a webreget, a cím [email protected] ide külgyétek el az accuntotokat Id, Pass, Vault kode, question, Answer, ezeket tölcsétek ki.
A webünk még nincs kész de le lehet tölteni a CLienst és a Patch fájlt Http://muonline.atw.hu/. A fórum peddig: http://forum.sg.hu/forum.php3?azonosito=MuHuN -
laca14 #6352 Hi All
Elindult az uj MuHUNLine server:
Versio 1.02d
Exp 1000x
Drop 75%
A Server 24/7-es csak ritkán áll le.
A Regisztráció még csak e-mailban van de csináljuk a webreget, a cím [email protected] ide külgyétek el az accuntotokat Id, Pass, Vault kode, question, Answer, ezeket tölcsétek ki.
A webünk még nincs kész de le lehet tölteni a CLienst és a Patch fájlt Http://muonline.atw.hu/. A fórum peddig: http://forum.sg.hu/forum.php3?azonosito=MuHuN -
#6351 Alkalmazzátok az előbb leírt taktikát...én már egyszer nyertem olyan módon. Persze CC 3-ban. -
starweb88 #6350 -
#6349 Tényleg :) csak egyszer volt a dw-m cc-ben, de rögtön az elején lecsaptak, mint a taxiórát. Asszem valakit megkarcolhattam, mert valami 83 expet kaptam az egés akcióért :) -
#6348 Bocs, egybe is mehetett volna.. ha valakinek van guardian cucca jobb mint +3+12, szóljon. -
#6347 Jaja, cc-ben volt, csak a cc-s hozzászólások kissé távol esnek egymástól, bocs, ha valakit összezavartam. Aszittem, ha beállok egy sarokba, ott elleszek királyul, hátamat nekivetve az oszlopnak, de ezek szerint nem.. pedig a mob csak 4-8-at sebzett... mondjuk playerek biztos lezúztak volna, mert csak lvl 82 voltam. mint1, megpróbálom következőt ma este asszem.... csak új stratégia kell :) -
starweb88 #6346 jah csak a CC-ben lehet fejest ugrani, jah meg bc ben :) -
#6345 ste.
Szerintem KEB cc ről beszélt.Ott szörnyenként 1000exp -t lehet kapni. -
#6344 Melyik térképén? Koordináták? Én még nem estem le sehonnan sem. Sztem a karid simán csak elhalálozott. -
#6343 Legutóbb kinyírtam egy szörnyet, kaptam érte 1500 expet aztán repültem a mélybe.... qrva anyját, azt senki se mondta, hogy le lehet esni xD -
#6342 én amikor még globoztam akkor dkmmal birtam a végéig de sose nyertem...
a dw-m az más eset, azzal az első percben kiesek én is -
#6341 Inkább utóbb, mivel a piroska bufja úgy emlékszem, hogy fél óráig kitart. -
#6340 Ja, lemértem 2* is, először nem figyeltem :) naja, előbb utóbb az EE buffja úgyis izmosabb lesz mint az elf soldieré, ehhez képest az, hogy többször kell elcastolni, nem nagy ár. -
donoki #6339 csak 1 percig? :S -
#6338 Igen, ez az érték sokkal reálisabb. Egyébként a Soul Barrier is 1 percig tart. -
donoki #6337 Egészségedre -
#6336 Lvl 81, energy 113
A greater defense 60 mp-ig tart, legyen szó eső, szél vagy napsütés. Loréal, mert megérdemlem. -
#6335 Csak abból gondoltam, hogy az AB 10 másodpercenként, buffol ujra...de mondom nem én vagyok az elf. :)) -
ensomhet #6334 10 másodpercnél azért jelentősen tovább, majdnem 1 percig bírja 74es szinten, 264 energiával. Majd később lemérem újra. -
#6333 chaos castelét kipróbáltam amikor elindult megjelent ezer ember és 2 sec-ig húztam:D -
#6332 Ha jól tudom minden buff 10 másodpecig tart. (Bár nem vagyok elf :P)
Karaktertől azért nem kapsz, mert a pvp. (Player Versus Player) De ez csak a default pályákon működik igy, ha pl. CC (Chaos Castle) -ben vagy akkor a playerért is kapsz xp-t. Jótanács : Ne ölj karaktereket. -
#6331 Szörnyeknek van exp értéke, és hogy lvl-től függően hány %-ot kapsz ebből, meg módosul ez a partytól is, de játékosnál sehol sem számítanak exp-t, egész egyszerűen, mert cuccoktól is függne, meg játéktechnikánál is, mint ahogy a szörnyeknél is számít a mesterséges intelligencia szintje, ezeket játékosoknál kiszámolni... Kicsit széles sávvú internet és szuperszámítógépek kellenének hozzá, meg még mittoménmi.
Szerintem.. szal ezen ne agyalj, így van, így logikus és kész. -
donoki #6330 hát ez szép válasz volt... :D
Mert csak -
#6329 de miért?ezt kérdezem tudom hogy nem ad -
starweb88 #6328 mert ha egy playert ölsz meg az nem ad exp-t -
#6327 ha megölök valakit miért nem kapok exp-t? -
#6326 Néztem muhq-n de nem találtam leírást erről... -
donoki #6325 persze hogy összefüggésben van az energyvel csak példát nem tok mondani -
donoki #6324 Én is ezt akartam kiemleni -
ensomhet #6323 Az elfeknél az aura időtartama összefüggésben van-e az energy mértékével, és ha igen, miképp? -
#6322 "Olyan SM-et is láttam, aki 6000+ felett sebezett Novával."
OMG -
#6321 De a következő skillek is érdekesen alakulnak:
Base Demage=B, Enemy Demage=D, Energy Point=E, Strenght Point=S, Agility Point=A, Vitality Point=V
Weapon Skill = (B-D)*(200+E/10)% = Twisting Slash
Impale = (B-D)*(210+E/10)%
Fire Breathing(Raid) = (B-D)*(230+E/10)%
Death Stab = (B-D)*(230+E/10)%
Rageful Blow = (B-D)*(230+E/10)%
A Combo viszont elég érdekesen alakul, engem most pillanatnyilag ez foglalkoztat ha játszom. A következő :
Succes Rate = (Strenght+Agility+Energy) / 2
Ez az én esetemben 220 lvl-nél esedékes, akkora lesz NRG 10, AGI 263, STR 950. Ami azt jelenti, hogy 10+263+950=1223 , amit ha elosztok 2-vel akkor 611,5 -ös lesz a maximum skill demage-em, ami elég érdekesen alakul. Ha az aktuális fegyver sebzését nézem, és az akkor majd 950STR-t, akkor kell majd max-ben a Death Stabbel sebeznem olyan 1400-1500-at, ami esélyes mert most sebzem 1000+ -akat. (Persze ez Mob függvénye, ami a Defense Rate téma, sokkal hosszabb)
Szóval ugy alakulna, hogy Comboval 2000 körülire növekedne meg a sebzésem, ami elég baráti, nem hiába hagyták a végére ezt a skillt.
De igazából láttam már olyan dk-t, akinek XBlade+11+16+S+ExcDMG/+11+16+S+lvl/20 volt a kezében és azzal sebzett nagyon jó buffal 4000+ felett. Olyan elfet is láttam, aki az Ice Arrow-al sebzett 4000+ felett. Olyan SM-et is láttam, aki 6000+ felett sebezett Novával. Bár ezek a dolgok akkor nagyon idegesítőek, ha pl. a szörnyön Miss-el-nek. etc.
Ugyhogy harcra fel!!!
-
#6320 Részben van csak igazad :
Base Skill Demage = 200% + 1% *(NRG/10)
Ez azt jelenti, hogy 10 alapból az energia, és ezzel van 201% többleted. (default 1%) 10 enegia pont kell 1%-hoz, szóval lényegesen akkor nőne meg ha ez a szám, pl. 250% vagy 300% lenne, ami azt jelenti, hogy 500 NRG vagy 1000NRG kell egy dk-nak. Ami már igencsak 200lvl felett kell elérni, hogy ennyit szét tudj osztani. Vegyük azt példának, hogy hordod a max. XBlade-et, aminek a hozzá tartozó STR-el, kb. 150-200 közé esik a sebzési rátája. (Ez most nem pontos) Akkor ezzel maximum 600-at tudsz sebezni, SKILLEKEL! (De ugye az orbos skillek használják az AG-t is, tehát véges.)
Max Physical Demage = STR/4
Min Physical Demage = STR/6
Itt is vegyük példának az 500 vagy 1000 szétosztott pontot. De szerintem már a kéőletből is egyértelműen feltűnik, hogy nem 10-el hanem 4-el illetve 6-ta kell osztani az értéket. Tehát +125 demage (500-nál) és +250 (1000-nél) a max sebzésedhez pluszban. Ugyanilyen módon kiszámolható a minimum 83,3 (500-nál) és 166,6 (1000-nél). Tehát ha azzal az XBlade-del számolunk 233,3-275 (500-nál), és 316,6- 400 (1000-nél). Persze ehhez hozzájön a skill sebzés, ami ugy 200%, ilyen módon ezzel a bladdel számolva és a fegyver skilljét hasznélva a 150-200-as értéket sebeznél vele criticalban 800+ akat a szörnyeket.
De akkor még nem számoltam bele a jobb fegyvereket, mert ugye több az STR, emiatt jobb fegyvert tudsz hordani, igy többet sebzel. Ezenkívül ha a fegyver skilljén kívül orbskillet használsz, aminek jóval nagyobb a sebzési rátája, szinte a duplája az előzőnek vagy több, 1500+ -akat tudsz sebezni vele. De ehhez hozzájönnek a szárny opciói is és ezenkívül ha még buffolnak.
Tehát ilyen módon az NRG csak tékozlás/pazarlás. Annak jó aki afkozni akar, vagy nem akar olyan sűrűn járni manáért.
Ui.: Bocs a magyaros szavakért, siettem, és lehet elszámoltam vmit. de kb itt jön ki el lehet hinni. GLOBÁLON!!! -
#6319 Ha növeleded az energy-t BK-nál(DK-nál), akkor (nem emlékszem pontosan ) 4 vagy 5 stat pont növeli 1%-al a skill %-át, ami alapban 200%. -
#6318 Tul sokat adtál az energyre, erre gondoltak.
De a legjobb agi elf, annyi str amennyi elég a Guardian Max Sethez, és a Legjobb Bowhoz. A többi mind az AGI-re ezzel még a defensed is növekedni fog.