3263
Szal...
  • Farrun
    heló! hogyan tudom letölteni a passiont a kártyákkal és magyarosítással?
  • Adam5
    Jájj, kellemetlen xD. Monster Gate/Reasoning Uria deck :P?
  • faláb
    LOL,kint volt a pályán két 15000 atk-s Uria,de egy marsmallon addig szivatott míg el nem fogytak a lapjaim és ki nem kaptam.
  • faláb
    Kösz!
  • Farrun
    valaki segítsen! -> 3011
  • Adam5
    Lista

Ebben benne vannak a Duel World ellenfelek és a World Championship részből a kártya szörny ellenfelek. De sajna az anime karakterek deckjei nincsenek benne :/.
  • faláb
    Ja és esetleg amiből több van a pakliban az is fel legyen tüntetve.
  • faláb
    valaki nem tud egy listát, ahol le van írva hogy a yugioh wc 2008-ban az ellenfeleknek milyen lapok vannak a paklijukban?
  • Cash23
    Hello lehet hogy volt már ez a kérdés de, amíg visszaolvastam nem találtam, az lenne a kérdésem hogy lehet azt elérni hogy adjon újkártyákat a yugi elleni résznél már meg van a lapok 90%-a de most már mindig ugyan olyat ad amim már van.
  • Farrun
    egyébként a Power of chaosban lehet használni pot of greedet, több m. űrtájfunt, meg dark hole-t?
  • Farrun
    pontosan mire és hogy?
  • Klemice
    registryben kell átírni cuccokat
  • Farrun
    halihó mindenkinek! DAWE20!! figyu, én eljutottam a joey the passion megcsinálásáig, de nem vágom ezt: " Lesz a tömörített mappában egy system.dat amit ahonnan elindítod a játékot oda teszed be és felülírod az előtte lévőt." -> betettem a YUGIOHPC mappába, meg a Commonba is, de nem tuidom, mi ez a felülírás... Az exporter meg mindig failed-ed ír ki a név beírása után... brühühü!!! pedig már majdnem megvan...
  • Klemice
    sehogy sem lehet új kártyákat hozzáadni
  • ponki
    Van ilyen lap. Két Flipes: egy boszi és egy maszk
  • rodzsi
    hali
    tudja bvlki h lehet uj kártyákat adni a joey the passion-höz mert megvan az összes csak kicsit már uncsik, mondjuk az uj gx sorozat kártyáit vagy akármit???
    ppliz aki tud vlmi infot azt mondja meg
    köszi előre is
  • rodzsi
    sziasztok all!
    azt szeretném megkérdezni h a yugioh joey the passion-be van olyan kártya amivel ha használom akkor egy varázslapot vagy csapdalapot vissza tok a kezembe rakni? konkrétan a polimerizációs lapot szeretném ujra a kezembe tudni
    csak pontosan nemtom van e ilyen lap a játékban ami ezt teszi lehetővé
    előre is köszi a helpet
  • Kinght
    Hali Nyitottam egy uj szervert aki akar jöjjön.

Név: Wild Web World
    Kód: www

Béke
  • faláb
    Melyiket? :D
  • misó1992
    hello! Honnan lehet letölteni a yu-gi-oh játékot!
  • faláb
    Mostmár a 2008 kellene,abból is az angol nyelvű áltozat,valamint érdekelne hogy ehhez milyen emulátor kell.
  • Raven456
    heló adjatok már ojan linket ahonnan lehet letőlteni yugi oh anime magyar részeket
  • Zsolesz0721
    hello! pls segitsetek, hogy honnan lehet letölteni a Power of Chaos összes részét.
  • ryuudemon
    aki csak úgy játszani akar, azoknak itt egy server:

név: gamejustforfun

jelszó: blackmagician
  • Fryci
    Sziasztok!Most regisztráltam de már égóta olvasom a fórumot!megvan a joey meg a yugi és tegnap 2x megidéztem Exodiát!már csak azt nem tom h játszhatok online hamachin belül!tudja vki?
  • sullivan04
    sipati alul leírta dawe20...
    azt szeretném kérdezni hogy a 2944 válasznál a végén jártam és az exporter nem fogadja el a nevem, nem tom mé pls segítsetek
    köszi
  • sipati
    Cs all a hamachy szerveren meik yu-gi-ohval jáccotok??És honnan tom leszedni?
  • djmassive
    MI az a YVD és manuális??
    hol lehet letölteni
  • Raven456
    Letöltöttem a yugi the destiny összes lapját de hogy kell bemásolni hogy tudjak velük játszani
  • waw
    Nem tud valaki a Yu-Gi-Oh! Power of Chaos Joey the Passion-be berakható ÚJ lapokat?
  • Turcs
    Új hamachi server nyílt!
    Loggin:kisturi
    Jelszó:kisturi
    Gyertek minél többen!!!!
  • faláb
    És a 2007 honnan tölthető le?Néztem pár torrent oldalon de nem leltem.
  • biomage
    a WC 2006 és alatti az GBA ha jól tudom, a 2007 pedig NDS azt Ideas vagy No$GBA nevü emulátorral játszható
  • faláb
    World Championsip 200* vagy a Tag force használható valami emulátorral pc-n?
  • faláb
    Na már csak a játszmát nem tudom összehozni,hehe...:
  • faláb
    Na már jó,nem importtal csináltam csak simán átírtam a set fájlt.
  • Adam5
    biomage: Jó hát "nem fejleszti a játékot egy évig" = "elment 1 évre szabira" :).
    A frissítés viszont mindenképpen jó lesz :)!

faláb: Hát nemtudom. Én most letörtöltem gépről, és letölöttem újra tesztként. YVD fel--->új YVD.set bemásol--->Atem's Images kicsomagol Image könvytárba--->játék indít---> És nekem ott van Neos meg minden Neo-Spacian :S. Pedig nem is nyomtam Importot bal fent .
  • faláb
    Amikor behozza a listát hogy milyen lapok vannak a frissítés adatbázisában,akkor ott kiírja az összes neos-es lapot,ki is vannak jelölve,beraknám a játék listájára erre nem rakja be:S
  • biomage
    tévedsz :), csak nem fejleszti a játékot egy évig, megsugok valamit :) nem sokára lesz új set amiben lesz pár jó lap, link 01-16 ig KP1+FTR+RTM+KSP az új, ami 16-43-ig van az bent van
  • faláb
    Ott csináltam,be is rakott durván 2 ezer lapot,de nincs közte rendesen neos és neospecian.