3263
Szal...
-
#1183 a "Tri-Horned Dragon" -ért 2 -öt kell ádozni ? -
#1182 Shadow of Eyes, Goblin Fan, Light of Intervention, Royal Command. Ezeket találtam, amik megvédenek a flip effektektől. -
#1181 Köcce -
#1180 nemlehet... szörny effexteket főleg a FLIP effecteket nem lehet kivédeni semmivel. -
#1179 kérdés: man-eater bug effectjét ki lehet védeni a waboku lappal?? -
#1178 Igazán nem hasznos, ha match duelt játszol, a duelek közt cserélgethetsz lapokat, ha úgy gondolod, hogy ennek, meg ennek most épp nagyobb haszna lenne, én még 1szer sem használtam. A két hetet nem úgy értettem, hanem mondjuk napi 2 meccs duel, szerintem az (2*10 perc) belefér az idődbe, és egyrészt igy szerzel pár jobb lapot is, másrészt kitapasztalod a gyengéit. Egyik legnagyobb gyengé-ének talán azt mondanám, hogy minden lefordított lapra rátámad kíváncsiságból. Nos én nyertem már úgy duelt, hogy csak tettem lefele a védekezőlapokat, ő meg csak verte szét magát. Volt kb 5 kör :) -
#1177 ok, bár nem akarom elhanyagolni a családot
a Side Deck az mire van?
-
#1176 Azt látom :D
Mikike, tapasztald ki, 1-2 hét és belejösz, Dark lapnak meg dark ikonocskája van felül :) -
Darkboy #1175 ja haverom, nagyon eltud "magyarázni mindent jól"
nahh, má én se írok jól! -
#1174 meg szerintetek milyen lapok vannak a jó pakliban?
nekem olyan szarul adja őket néha...
-
#1173 még akadnak gondok a varázslatokkal (is)
pl van ami a DARK lapokat erősíti meg, honnét tudom melyik lap DARK?
-
#1172 Durvajo ez a srac, tehat igy ertelmeset meg nem mondott :D -
#1171 hmm -
#1170 -
#1169 NEM TUDOM BE TENI A YUGI THE DESTINY-BE???????????SEGITSETEK MÉRNEM JÓ??
-
#1168 igane a kaiba jobb de a yugiban is szedd össze a lapokat mert azokat lehet használni a kaibában és a kaibában nem adja azokat. -
#1167 mikor jelenik meg az új (multis) rész? -
#1166 Manuszka : Reverse trap igazán nem erős.
Mikike : Kaiba jobb, picit nehezebb, újabb, több lap.
Venomék : Köc, már rájöttem, bár nekem nem jön be valamiért :\ Majd a multisat meglátjuk. -
#1165 hagyd ki a trainert:) -
#1164 lenne egy kérdésem, valami normális módon lehet használni a reverse trap nevű kártyát??
Mert ha nem,akkor kiveszem a paklimból.... -
#1163 és amúgy melyik a jobb játék?
-
#1162 valaki segyt nekem a trainerrel kapcsolatban?
a segítséget előre is köszi! -
Darkboy #1161 az flt-yugi az a yugi the destiny, az flt-kaiba az a kaiba the revange -
#1160 majd megprószálom
amúgy mi a különbség az flt-yugi és az flt-kaiba között?
-
Darkboy #1159 mer alcohol 120%-al kéne! át kell nevezni .iso-ra és betenni alchol120%-ba! (én így csináltam) -
#1158 A http://cardroom.fake.hu/ oldalon található két .bin fájlhoz nem tud valaki adni CUE fájlokat is?
Mert a Neronak így nem tetszik
-
#1157 Azért ott is ráharapnak legtöbbször a DEF pozícióban lévő szörnyre, illetve valamiért fel szoktak áldozni egy erős szörnyet egy gyengébbért. [confused] Illetve már csinált olyat is egy ellenfél, hogy a Summoned Skullt feláldozta egy másik Summoned Skullért. -
#1156 De reméllem a PoC ban is előbb utóbb lessz ennyi lap :) -
#1155 jaja és PL a Gameboy Advancera készült Eternal Duelist soul nevű ygo game szvsz jobb mint a kaiba the revenge :P
igaz a grafika nem valami hűde... de okosabbak az ellenfelek :) nem támadnak rá minden leforditott szörnyre, stb :P ja és k****ott sok kártya van benne :) több mint 1000! -
#1154 Ezek a kiterjesztések Game Boy ROM-ok. -
#1153 segit valaki előre is köxi -
#1152 Jo semmi gond, csak mondtam, de látom rájöttél magadtól, szal oks. -
#1151 Ja és hogy lásd, kivel van dolgot, felteszek 1 szerintem nem alpári kérdést.
Venom : Találtam különbözö oldalakon ilyen .GBC, .GB, .GBA kiterjesztésü fileokat yugihoz. Ezek mihez vannak nem tudod ? Köc -
#1150 okés mert ideges voltam.tudom nem igy kellet
volna kezdenem de hát...:bocsi ha bunko voltam
(mégpedig az!) -
#1149 Nem, mer alpári stilusban kérdezted :\ -
#1148 valaki válaszolna a kérdésemre? -
Darkboy #1147 azok csak a kájbá dö revéndzs-hez vannak -
#1146 figy Venom,miért nem tudom megnézni az elmentett partijaidat?? -
#1145 Tudom hogy a türelem rózsát terem,nah de már nagyon elegem van,miért kapok mindíg gagyi lapokat ha megnyerem a partit??
ütős lapokra várok,ahhoz képest hogy a lapok 60% megvan... -
#1144 hogy mukodik az a rohatt tréner?nyagon felidegesített.
megtudjátok mondani mert én hiába nyomom az Instant Win
ha egyszer nem csinál semmit vki tud segitetni?