3263
Szal...
-
Darkboy #1223 jó lapjaid vannak vazzeg! -
Szuperkaraj #1222 kössz -
Szuperkaraj #1221 na talán majd most....hmmm -
Darkboy #1220 beírtam a böngészőbe és megy -
#1219 jobb klikk és mentés más névenn.
igy lelehet menteni a képet, elég jó pakli :) -
Szuperkaraj #1218 na ez se lett jó!!!! -
Szuperkaraj #1217 na talán most..... -
Szuperkaraj #1216 Elsőre még működött.Megróbálom kijavítani bár nem nagyon értek a feltöltéshez meg ezekhez a dolgokhoz... -
Darkboy #1215 hát ezt elbasztad!
ez jön be:
-
Szuperkaraj #1214 ez a paklim ha jól linkeltem be... -
Szuperkaraj #1213 Hoppá,azt hittem fúziós.Az úgy elég nehéz lesz! -
#1212 az nem fúziós szörny!
A hozzá való 3 szörnynek kint kell lennie a terepenn és ha a kezedben van a Gate Guardian akkor azt a 3-at feláldozva tudod lehivni. -
Szuperkaraj #1211 kössz jonny -
#1210 Szuperkaraj : igen
Manuszka : Lejjebb irtam, a Kaibaban sokkal több a lap, Kaiba okosabban csinálja, tehát nehezebb valamivel, jobban néz ki, végsősoron jobb, és hát nyilvan ujabb. -
Szuperkaraj #1209 A kapu őrzőjéhez(Gate Guardian)meg kell lennie a fusion deckbe az összefusionáltnak??? -
#1208 közben megtaláltam.....
mi a fő különbség a kettő között?? -
#1207 nekem csak a yugi the destiny van meg,a másikat honnan lehet beszerezni,mert dc nem találom a kaibásat?? -
Darkboy #1206 ez a yugi the destiny? -
#1205 Mondom nincs meg az összes :) Ez nagyon kevés lap, föként yugiból, meg van 1 pár kaibábol. Lényeg hogy legyen yugiból is lapod. -
#1204 Köcce,fasza lapok,gondolom az összes kártya megvan...
nyekem ilyen lapjaim nincsenek:( -
sry ha kicsit nagy lett -
#1202 Manuszka, nincs, várj csinálok arról, amit én használok. -
Darkboy #1201 whehehehe! -
#1200 nah ismét kérdés:)
Mennyire szoktatok a szörnyekhez lapokat párosítani??
Mert azon gondolkodom hogy kiveszem a paklimból az ilyen lapokat.. -
CéZé #1199 bmp akart lenni :) -
CéZé #1198 a winyódról nem igen tudsz képet berakni ide...kerres egy free tárhelyet, regisztrálj, kapsz 50-100 mega tárterületet és oda töltsd fel amit akarsz (lehetőleg ne bmb formátumba)és onnét be tudod ide linkelni. -
#1197 gratulálok:DDD
ha saját gépedről linkelsz más nem látja... -
#1196 -
#1195 C:\Documents and Settings\Tamás\Dokumentumok\Képek\névtelen.bmp -
Szuperkaraj #1194 Ha valaki megmondaná nekem hogy kell képet/replayt feltenni nagyon megköszönném. -
#1193 neked megvan az összes lap??
szívesen fogadok jótanácsokat v. esetleg csinálhatnál egy képet a paklidról.. -
#1192 Nem ő mondta, hanem én. És azért, mert ahoz képest, hogy 2 lapot feláldozol érte, a gép pillanatok alatt leszedi valamilyen úton módon. Kb ezért értelmetlen. -
#1191 Figy Tonny elmondanád nekem,hogy miért értelmetlen a blue eyes dragon??
per pill nekem is az a legerősebb lapom... -
#1190 Jo hát mindenki érti, ahogy akarja, stílusából nem több 12nél, 12 évesen én ezt akkor mondtam volna, ha durva akartam volna lenni, hogy igy fu hát én gyenge vagyok, csak 1 kis szar blue eyem van. Csak ő azt hiszi, ez erős, pedig igaza van: gyenge:) -
#1189 Azért mondta, hogy a Blue Eyes a legerősebb lapja, mert szar paklija van. -
#1188 Kb ez a tommyboy ez ilyen alig fogyatékos :D Igy jön a duma, hogy gyengék a lapjai, aztán elsüti hogy mekkora durva lapja van. Kisfiam elmondanám, hogy a blue eye olyan szinten értelmetlen lap, amennyire értelmetlen neked a forumba irnod. Ja és csinálj lécci képet a blue eye-odról. kösz -
Darkboy #1187 húú de sok!
dedirektnekedírokígytegyeremámessendzserrebazzegvagyhívjáfelvagyvmidekeressémámegvazzeg!
-
#1186 nekem is szarok vannak a paklimba a legerőssebb a blue eyes dragon!!!3000/2500 -
#1185 igen -
#1184 nah szupi,ilyen lapjaim nincsenek...
tuti ezeket a lapokat a végén lehet megszerezni,én meg még csak a kártyák 69%-t birtoklom...